Fjellturen

Denne novellen er vist 16898 ganger.

Det var ein heilt vanleg sommardag i Noreg. Bortsett frå at det var eit heilt nydeleg vær da. 25 grader og blå himmel. Og nesten vindstille. Så eg tenkte at dette skal eg utnytte. Eg ringte kjæresten min Lise, og spurte om ho ville være med ein tur på fjellet. Ho svarte ja og sa at ho kom kjørande ut til meg om ein time, sidan vi skulle gå frå meg.

Kjæresten min og eg har eit veldig bra sexliv, og vi er ikkje redde for å prøve nye ting. Og eg viste at vi hadde ein felles fantasi om å ha sex på fjelltoppen. Men om vi kom til å gjennomføre det denne gangen viste eg ikkje, for det var veldig mykje folk som var på fjellet denne dagen.

Når ho kom fram til meg, så hadde ho på seg ein liten trang sportstopp så heile magen var bar, og så hadde ho ein liten shorts, samt tjukkelesta og fjellsko. Ho var solbrun og deilig i det antrekket. Eg vart nesten kåt med ein gang berre av synet av ho, men eg klarte å halde meg i sjakk. No skal vi gå på fjellet fyrst, tenkte eg. Så får vi sjå kva som skjer.

På vei oppover møtte vi på masse folk som var på vei ned igjen frå fjellet, så eg håpte på at når vi hadde komt til toppen, so ville vi være heilt aleine. Når vi gjekk oppover dei brattaste bakkane så lot eg alltid Lise gå foran meg, for eg elska å sjå på den deilige rumpa hennar når ho gjekk sann! Shortsen hennar var så kort også, at eg kunne skimte at ho ikkje hadde på seg truse. Når eg la merke til det, så fekk eg plutselig reisning nesten uten å merke det. Så eg måtte berre stoppe. Herregud så fin den jenta er! Når ho merka at eg hadde stoppa, så snudde ho seg og kika på meg. Ho la tydeligvis merke til bulen i shortsen min, for ho ga meg eit lurt smil før ho sa: «Kom no! Vi kan ikkje stoppe å kvile enda.» Så eg gikk og drakk litt vatn frå elva der og pusta roleg før eg gjekk etter ho. Når eg no nådde ho igjen, så gjekk eg foran ho. Då berre lo ho av meg. Så eg snudde meg og smilte til ho.

Når vi var nesten heilt framme ved toppen so begynte det å blåse litt. Eg veit ikkje om det var følelsen av vinden mot den nakne musa hennar, eller noko anna, men ho vart vertfall plutselig sprengkåt! Ho kom nesten springande bak meg for å ta meg igjen. Så greip ho meg i armen og kviskra meg øret: «Kom, det kan være folk på toppen!»

Ho leidde meg vekk frå stien, medan ho vrikka rumpa si tett inntil meg. Så ho kunne kjenne at eg vokste på veien. Når vi kom fram til ein stor stein som var litt i le fra vinden, så snudde ho seg mot meg, la armane rundt meg og gav meg eit vått langt kyss på munnen medan ho trykte seg sterkt inntil meg. Eg kjende at ho var varm nedentil, så eg la ei hand på ryggen hennar, og lot den gli sakte ned i shortsen så eg fekk massere henne litt på rumpa. Ho holdt meg berre enda hardare no, medan tunga hennar begynte å jobbe enda hardare mot tunga mi. Så la eg den andre handa mi mellom oss, og lot den gli sakte nedoved magen hennar. Eg kjente at ho trakk underlivet litt unna for å gi meg plass til å komme fram. Men eg tenkte at eg skulle pine ho litt. Så eg stoppa akkurat på kanten på shortsen hennar og trykte den berre litt ned, så eg kjente at ho var heilt glatt og nybarbert.
No klarte ho ikkje meir, og reiv meir eller mindre a meg t-sjorta og la meg i bakken. Når eg låg der på rygg og såg på ho, solbrun, svett og kåt. Så sa eg til ho: «Fy faen kor deilig du er Lise!» No reiv ho av seg toppen sin, så puppane hennar vart nakne. Puppane til Lise er heilt perfekte, ikkje for store, ikkje for små.

No kom ho mot meg og satte seg på skrevs over meg. Så kyssa ho meg på munnen, så eg kjente puppane hennar mot brystet mitt. Gnei seg litt fram og tilbake, med berre brystvortene som berørte meg. Eg var så kåt at eg kunne komme no viss eg hadde villa det. Så sklei ho seg lenger bak så ho kunne dra av meg shortsen. Ho drog av meg både shorst og boxer i et rykk og kasta den langt av gårde. «Håper eg finn igjen det før vi går ned igjen.» Tenkte eg så vidt. Men det var ikkje lenge eg fekk tenke. For no hadde ho fått av seg shortsen sin også.

Eg hadde lyst til å røyse meg opp til ho. Men no kommanderte ho meg: «Ligg i ro!» Så kom ho og satte seg på skrevs over meg igjen. Denne gongen var det ikkje tvil om kva ho skulle. Ho tok tak i den no stålharde kuken min og førte den inn i seg medan ho utstøtte et skikkelig stønn. «Herregud!» sa ho, «Eg kom med ein gong!»

Det gjorde eg også. Men eg sa det ikkje til ho. For eg var fortsatt like slålhard. Eg ville at ho skulle ri meg. Og det gjorde ho også, etter at ho ga meg eit skikkelig vått og deilig kyss. Ho starta fyrst med å bevege seg sakte opp og ned. Sånn at eg var nesten ute av ho før ho satte seg sakte ned igjen. Eg kunne kjenne kor våt og god ho var. Saftene strømde, og vi kunne kjenne vinden der vi var våte. Etterkvart satte ho seg heilt ned og litt bak, før ho satte i gang med nokon heilt fantastiske hoftebevegelsar medan ho stønna i takt med seg sjølv. Så fortare og fortare. Eg låg berre å naut det. Synet av puppane hennar som dansa opp og ned, nytelsen i ansiktsuttrykket hennar. «Herregud eg elskar deg!» sa eg til ho. Ho svarde med å sette opp tempoet enda meir, og stønna enda meir. Eg var i ferd med å komme, men eg skulle halde meg til ho kom fyrst. No stønna ho berre enda meir, og eg var litt redd nokon skulle høyre oss, og komme og sjå kva dette var for noko. Men ingen kom, og nytelsen vart berre større og større. Og no klarte eg ikkje å halde meg lenger og heldigvis merka eg at ho også kom, så eg kunne berre la det stå til eg også. Lise la seg slapt over meg, og gav meg ein svett klem. Medan ho kviskra meg i øret: «Eg elskar deg.»

Akkurat då skvatt Lise til, og eg lurte på kva det var. «Eg syns eg høyrer nokon.» sa ho. Å faen. Vi røyste oss opp bak steinen og såg eit eldre par komme gåande mot oss. Vi hasta med å finne kleda våre, som Laila hadde kasta så langt vekk. Men vinden hadde tydeligvis tatt shortsen og boxeren min, for vi kunne ikkje finne dei. Eg hadde fått på meg t-sjorte. Heldigvis så var den så lang at den rakk nedom familie-juvelane mine. Lise hadde funne alle kleda sine, men såg noko tufsete ut på håret. Så då stod vi der, medan det gamle paret kom nærmare og nærmare. Vi bestemte oss for å berre gå mot dei og forbi dei, og berre late som ingenting. Når vi passerte dei, såg dei lurt på oss og smilte. Etter at dei hadde passert høyrde vi den eldre damen, som tydeligvis var litt tunghørt av seg sei:»Eg trur dei har funne plassen vår Arne!!»

The End

Legg igjen en kommentar