Fjellturen

Denne novellen er vist 8157 ganger.

Eg var sliten og trøtt etter mye overtid og helgeskift på jobben. Eg hadde planlagt turen opp til min onkels hytte i lenger tid, og nå såg det endelig ut som om det skulle bli noe av planen!

Fredagen kom, og eg hadde allerede pakket fjellsekken min dagen før. Ville ta ut tidelig for å få med meg så mye av solen og dagslyset som mulig. Sekken var noe tung, siden eg brakte med meg en six-pack med øll og god mat som eg skulle nyte ved vannkanten.

Etter en god times kjøring var eg fremme, og da gjennstod bare å ta beina fatt. Selv om det ikke var meir enn en drøy mil å gå, var det en tung tur. Mye bratt og ulendt terreng.

Da eg kom over bakketoppen og såg vannet som bare låg der stille og blenkte i solen, fikk eg en følelse om at dette skulle bli MIN helg!

En rar tanke, bare ett par timer fra mas og kjas kunne det være så stille…. Det kunne gå uker uten at noen kom forbi.

I det sola gikk ned, hadde eg fått garnet i vannet og tennt opp bål. Satt fremfor det og hørte på knitringa, det var faktisk den eneste lyden. Spiddet pølser og koste meg. Gikk ikke alt for sent til sengs den kvelden, var trøtt og ville være utkvilt til neste dag.

Trekte garnet neste morgen, og som alltid, der var det nok av fjellørret. Nam nam. Slappet av hele dagen, og det var faktisk så varmt at i kveldinga tok eg av meg kleda og tok en dukkert. En herlig følelse! Mens eg låg der og plasket, kom det en fjellvandrer mot meg. La ikke merke til henne før hun var helt nede ved vannet.

Hun var tydeligvis varm etter gåturen. Hun kledde av seg, og de nydeligste formene tredde frem. Brystene hennes struttet fortsatt. hun kunne være en cirka 35 år. Hun gikk uti, uten å si ett eneste ord. Hun svømte bort til meg. Hun hadde visst stått og betraktet meg lenger enn det eg ante. Det var ikke dypere enn at vi kunne stå i vannet. Hun startet å kysse meg, og hun trykket brystene sine mot kroppen min, kunne kjenne at vannet hadde knuppet dem. Den friske fjell-lufta hadde gjort henne utrolig kåt! Hun trykket underlivet mot mitt, og eg var allerede klar. Hun tredde seg oppå. Startet sakte og forsiktig. Etter en liten stund ble hun noe høylytt og øket tempoet. Vi kom begge samtidig! Det var fantastisk!

Fortsatt uten å si noe svømte vi på land. Så sa hun: «Hei, eg heter Ellen». Eg visste ikke hva eg skulle si, fikk «blubbet» utav meg hva eg hette, og inviterte på grillet fjellørret.

Vi spiste og delte øllene. Den natta ble lang, eg hentet et ullteppe som vi hadde sex på under stjerneklar himmel! Eg kunne virkelig føle at kreftene og livsgleden kom tilbake til meg!

Dette ble virkelig MIN helg!!

Legg igjen en kommentar