Fjols til fjells

Denne novellen er vist 7018 ganger.

Jeg lå på ryggen i sengen min, og så opp i taket, tankene vandret av gårde mens øyelokkene ble tyngre og tyngre. Jeg hadde møtt kvinnen i mitt liv og vil så veldig gjerne gjøre alt i verden for henne. Jeg ville så gjerne oppfylle ønsket hennes om en hyttetur på fjellet. Men jeg var nå en gang født og oppvokst i en liten sørlands-by og gatene var således mitt territorium. Hun derimot elsket livet i naturen og hadde to hunder som hun også elsket over alt i verden. Jeg hadde forestilt meg en fjelltur, med bare henne og meg selv i en hytte langt oppe over tregrensen, med fyr på peisen og hennes blide åsyn over felles arbeid med velduftende matgryter. Det var bare så ukjent dette med fjellet, og jeg skulle zå gjerne zz… zzzzzzzzz..

Så satt vi her da i bilen på vei mot Setesdalen og fjellet vårt. Et solid innhugg var gjort på bank kontoen min for at jeg skule likne ”noe” som hadde vært på fjellet før. Hun smilte ved min side, vel vitende om at jeg var i ukjent terreng. Men det virket til at hun satte pris på mine bestrebelser etter å gjøre noe hun svært gjerne ville. Bikkjene lå rolige bakerst i bilen og mellom der var sekkene med mat og drikke for en herlig weekend.. Flere flasker med rødvin var kjøpt inn til en pris som vil få noen til å mumle ”perler for svin”, men det fikk så være.

Hånden hennes hadde lagt seg på låret mitt ganske tidlig etter avreise fra småbyen, den var varm mot buksebenet mitt og gjorde det tidvis beklemmende å være mann. Hun må da ha merket min tilstand, men lot seg ikke affisere av det. Smilet hennes ble bredere ettersom veien ble smalere og brattere. En venn av meg hadde lånt oss hytta si og forklart meg i omstendelige vendinger om hvordan alt skulle gjøres når vi ankom til hytta.

Jeg hadde gått gjennom det hele flere ganger på turen, men nå var det meste blåst ettersom hun hadde dratt ned glidelåsen i skjorten sin, noe som blottla en solbrun brystkasse med knallhvite stropper mot slanke skuldre. Hun kunne da ikke forvente at jeg skulle klare å la vær å se på henne…

”Du nå må du se litt på veien av og til ” sa hun lattermildt.

Noe som førte til at jeg slukøret trakk blikket tilbake for en kort stund og konsentrerte meg om veien som kom farende mot oss.

Jeg trakk pusten og på utåndingen tro jeg til med:
”Kunne du ikke bare vise de helt sikkert flotte puppene dine, og så kunne vi kjøre sikkert videre” sa jeg muntert og regnet aldeles ikke med det ”JA.. et” som jeg umiddelbart fikk.

”E, ee” fikk jeg stammet frem..

Men jeg hadde faktisk så klare tanker at jeg fikk stoppet bilen på en smal møteplass og smilte mot henne med store forventningsfulle øyne. ”Tok deg” tenkte jeg mens jeg ble sittende med åpen munn der du resolutt trakk den hvite poloskjorten over hodet og blottla den flotte kritthvite BH’en med de flotte blondene. Jeg mildt sagt svevde og ble sittende stum da du spurte:

”Nååå… vil du se brystene også.?”

smilte hun..

”klarer du å kjøre etter det. da?”

Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har nikket så fort opp og ned med hodet, og med et bredt smil løsnet hun hekten på baksiden og mens hun holdt skålene på plass over brystene med den ene hånden lot hun skulder stroppene gli nedover armene.. Det var så utrolig flott å se på.. Jeg satt nærmest med ryggen mot bildøren og hadde usigelig lyst til å hjelpe henne. Men vel vitende om at det hadde ødelagt idyllen lot jeg det bli med tanken. Jeg stirret og takket høyere makter da hun endelig lot skålene vippe ned fra brystene. To solbrune bryster fant veien ut i det fri og bondefanget meg totalt. Stive, mørkebrune vorter strittet frekt ut i luften og gav med et signal om at de nok ønsket litt mer kontakt..

Hun tok en hånd under hvert av dem og løftet dem opp mot meg, mens hun smilte:

”Liker du brystene mine, du kan gjerne få smake på dem, meeen ikke her og nå…”

”Ikke her og ikke nå” ….. hun kunne da ikke gjøre dette mot en stakkar, jo det kunne hun tydeligvis. Hun lot en pekefinger gjøre den jobben jeg skulle og ville ha gjort, og mens hun holdt brystet i hånden lot hun fingeren gli over vorten flere ganger. Vorten stivnet om mulig enda mer og hun åpnet munnen og lukket øynene..

Det måtte en streng barneoppdragelse og mye høflighet til å holde meg rolig. For etter en kort tids kos med seg selv, kastet hun BH’en sin i baksetet mens hun løftet pologenseren opp og tredde den ned over hodet igjen.

Tilbake var brystene i trygge omgivelser, mens jeg ”svømte for livet” mot land.

”Slapp av”

lo hun og brakte meg tilbake til den virkelige verden…

”Jeg lover deg at du skal få smake på dem begge, når vi kommer oss greit frem til hytten”

Jeg svelget og fikk startet bilen igjen, før jeg ivrig som en unge lot hjulene rulle videre mot fjelleventyret.
For eventyr var vel akkurat det tegnet til å bli.. Etter et par kartstudier fant vi endelig hytta, den lå nydelig plassert i et skogholt, med et flott fjellvann like nedenfor.. Det første som slo oss var det fantastisk flotte været og den varme gode sola. Vi var ikke sene om å komme oss ut av bilen og bort mot hytta.

Hun mumlet noe om å bade og jeg kastet et blikk bort på fjellvannet. Jeg kunne formelig se henne der borte i det hun gled ned i vannet fullstendig naken.. Min tankeflukt brakte meg tilsvarende bort fra det jeg skulle holdt øye med, og følgen var selvfølgelig at jeg bommet på planken som gikk over bekken rett ved hytta og falt så lang jeg var i vannet. En god porsjon med banning, ivrige byks og en redsel for kaldt vann brakte meg etter hvert opp igjen av bekken. For så å se verdens største smil på henne der hun riktig nok rakte frem hånden for å hjelpe, men der hele kroppen hennes ristet i innestengt latter.

”Dumme kvinnfolk..” tenkte jeg, og ville aldeles ikke ha noe dra hjelp.

”Kom ta hånden min, jeg skal hjelpe deg..” sang det lattermildt mellom tennene hennes og hadde jeg ikke stått ganske så fast og kjent det kalde vannet stige mot edlere deler, hadde jeg vel takket nei. Men her kunne jeg jo ikke stå. Så med felles strabaser var jeg endelig på tørt land. Jeg var rød i toppen og søkk våt på bena helt opp til lysken. Jeg bannet fremdeles, selv om jeg etter hvert så det komiske i situasjonen.

”Slapp av” sa hun mildt, ”jeg lover å få varmen igjen i alt som måtte trenge det.”

Med disse ordene i minnet tuslet jeg etter henne bort til hytta som skulle vise seg å være kjempe koselig på alle måter. Ordene til min venn dukket etter hvert opp igjen i hodet mitt og jeg tok fatt på oppgaven med først å lufte og så å tenne opp i peisen. Mat og klær ble båret fra bil til hytte og den tunge børen jeg fryktet jeg måtte bære alene var med hennes solide hjelp i hytta på et øyeblikk. Hundene stortrivdes tydeligvis her og slo seg etter noen markeringsrunder til ro foran hytta.

Jeg begynte å se lysere på situasjonen da hun kommanderte mine bukser av. Siden flammene på peisen nå
slikket ivrig bjørkeveden og varmen var begynt å komme, tuslet jeg litt slukøret bort å begynte å kle av meg.
Nye, lett gnagende fjell sko kom surklende av og den grønne jaktbuksa fulgte etter. Mens jeg stod der i trusene og genser og hengte vått tøy opp på snora kjente jeg hennes hender på mine hofter.

Ikke hender, jeg kjente fire fingertupper på hver hofte.. Åtte fingre til sammen som gled fra hoften og inn mot magen.. åtte fingre som fikk det til å gå gysninger gjennom hele kroppen min. Jeg stod som spikret til gulvet og kunne bare ikke få nok. Fingertuppen la seg etter hvert flate, og dine varme hender overtok plassen og spredte varme i hele underlivet mitt. Før de resolutt og på hver sin side tok tak i den våte trusestrikken og sakte førte trusene mine nedover lårene.

”Er det greit”

hvisket hun lavt mot nakken min, før hun plasserte et vått kyss i nakkegropen min.

Jeg var stum og kunne bare nikke rolig, men jeg måtte litt forpint advare henne:

”Du skjønner det, at jeg på grunn av dine fingre har opparbeidet en viss ereksjon, slik at det kan bli litt
vanskelig å få den av”

”Det har jeg da kjent”

Kom det lattermildt fra henne….

Buksen var kommet et stykke ned på hvert sitt lår og det eneste som holdt den oppe var min ståpikk.. Men hun visste råd.. En hånd smøg seg rundt kroppen min fanget det stive lemmet med myk hånd, frigjorde det fra trusen og førte det inn til magen. Fremdeles med pikken min i fast grep smøg den andre hånden trusen ned til føttene hvor jeg på skjelvende ben steg ut av den.

Slik stod jeg da naken fra livet og ned med pikken min i hendene til min flotte kvinne. Virkelig en jaktmann dette her, stående naken fordi han hadde falt i bekken ved først mulighet. Det hadde gitt selvtilliten min en knekk, om jeg ikke hadde det så godt mellom hennes hender… Fordi det hadde jeg..

Begge hendene var nå samlet rundt pikken min… Den ene holdt et fast grep om en kald pung og den andre lot forhuden gli sakte frem og tilbake. Det gjorde fantastisk godt og jeg skjønte at den siste tiden med avholdenhet nå muligens ville gi fullt utslag, mye raskere en jeg kunne ha forestilt meg…

”Kjære du.”

Prøvde jeg meg frem:

”Det er sååå lenge siden jeg har hatt orgasme, og dette gjør så inderlig godt. Jeg er redd du sender meg hodestups ut over kanten hvert øyeblikk..”

Hun hadde nok skjønt hvordan det stod til med meg.. Og vel vitende om at jeg stod sprekkeferdig foran henne fortsatte hun bare å gjøre situasjonen verre..

Sa jeg verre, jeg mente himmelsk..

Jeg prøvde å forklare henne at jeg umiddelbart etter en orgasme var ganske tafatt og at hun derved ikke burde fortsette. Det prellet av på henne og hun fortsatte å snakke om at vi skulle lage mat straks etterpå og at det var greit at hun tok bort ”brodden som plaget meg”.. Jeg slo meg til ro med svaret, men uten å i det hele tatt å roe meg ned… Hun ville tydeligvis dette og intet i verden skulle stoppe henne..

Situasjonen, for en utenforstående var nok urkomisk, der jeg stod med bar underkropp med forsvarets grønne genser over og ble runket av en flott kvinne foran peisen. Vi kunne leve med det, det var tydelig.
Tydelig var det også at jeg slettes ikke kunne klare å holde igjen stort lenger. Hadde vel egentlig bestemt meg for å tenke på all snøen som falt i fjor. Men skjønte innerst inne at hennes plan var klar og tydelig.

Hun vil sende meg hodestups ut i orgasmen, vel vitende om at det var en stund siden sist og etter at jeg hadde sittet med ståpikk det meste av turen til fjellet. Mulig dette lyste i pannen min også, hva vet jeg der jeg stod med begge hendene på peishyllen og trykket i nedre regioner bare bygget seg opp mot utløsning.

Som for å dempe det hele ba jeg tynt om ikke hun også ønsket en utløsning, men fikk bare en ivrig he-he tilbake som svar på det ”dumme” spørsmålet.. Hånden hennes gikk som et stempel nå opp og ned på pikken min, og knærne var begynt å skjelve som et tegn på at bristepunktet nærmet seg.. Den ene hånden hennes runket meg og den andre gned de kalde rumpeballene mine nå. Det var sist nevnte hånd som plutselig satte i gang skredet ved å kjøre en fingerspiss opp i meg bakfra.. Jeg kikket mot taket med åpen munn, pusten stoppet opp og hele underlivet mitt smeltet.. Det rykket i hele kroppen og jeg stønnet frem:

”Ja… ja…. runk meg skjønne du, få meg til å spruuuute uuut”

”Jeg kooomeer , jeg jeg kommer, gguuuud jeg kooooommeeeeerr….”

Lenge oppsamlet sæd flommet ut av pikken min mens hennes hånd melket ut alt. Jeg sprutet alt inn i peisen og hun ble stående ved min side å smile over mengdene med sæd hun klarte å få ut.. Jeg trodde en stund det ikke ville stoppe opp, men etter hvert ble trykket lavere fra de hissige støtene og de siste dråpene falt i hennes hånd for deretter å bli brakt opp til munnen. Jeg følte meg ferdig som menneske og knærne begynte å svikte en stakkar.. Hun lo og førte meg bort til godstolen og satte meg ned.

”Slapp av”

sa hun smilende.

”Ikke stress, du skal tidsnok få lov å bringe meg til de samme høyder ”
”Du kunne sikkert fått deg en jobb som brannmann, du slokket nesten peisen helt”

lo hun, før hun kysset meg dypt og inderlig og gav meg en klar melding om at hun var klar til mer deilig erotikk etter hvert.. Så etter å ha smakt min egen sæd i hennes munn og skyllet det ned med en alt for dyr rødvin lot jeg verden styre seg selv en liten stund.

Så satt jeg der da, sikkert med europas mest fårete blikk den dagen og betraktet henne mens hun startet på matlagingen. Etter ti minutter hadde jeg ikke samvittighet til mer, og var på beina med ny bukse og nytt mot. Vann måtte hentes i brønnen og samt noen små ting fra bilen som skulle være i maten. Det ble masse deilig fisk med fløtesaus, krepsehaler, grøntfôr og masse deilig krydder. Deretter satte vi oss ute på verandaen med hvert vårt glass med likør og store kopper med kaffe.

Jeg dristet meg til å si ”sånn er livet” men det var ikke den fulle å hele sannheten…

Jeg satt her og tenkte på fjellturen som var planlagt i morgen, hvordan skulle jeg klare å holde tritt med henne som var så sprek.. Jeg fryktet det verste og planla noe jeg ikke var helt stolt av, men som jeg så som en nødvendighet. Uten planen var jeg redd hun ikke skulle vrake meg som mann ved første stigning…

Vi hadde medbrakt to store nistebokser. Jeg ville fylle sand i hennes og legge den i bunnen av hennes sekk, det skulle nok ta peppen fra henne og gjøre meg til den reddende, støttende og hjelpende hånd som jeg tross alt gjerne ville være for henne. Planen var klar og det gikk et strøk av smil over leppene mine, mens jeg noen minutter lukket øynene og lot fjell være fjell en liten stund.

Jeg våknet brått da hun kom ut av døren, jeg satt fremdeles med det fårete smilet mitt. Noe hun oppdaget med en gang og smilte bredt tilbake.

”Hva er det du pønsker på nå….”

kom det lurt fra henne.. Faen… leser hun tankene mine….

”Neeeeeiiii Jeg bare tenkte på den deilige turen vi skal ha i morgen opp til fjellvannet…
Jeg gruer meg jo litt til turen”

puhh.. jeg følte meg reddet av den berømte ”gong gongen”…

”Ja jeg gleder meg også”

smilte hun

” Men husk du har lovet meg en tur til toppen i kveld også…”

”Huhhh…”

kom det fort fra meg… Men så skjønte jeg at denne åpenbaringen av en kvinne foran meg fremdeles var kåt.. Bare tanken gav meg et sug i mellom gulvet….

”Jeg har nemlig tenkt å kidnappe deg her i kveld. Jeg har tatt med noen strømper som jeg vil binde deg med”

sa hun plutselig….

Midt i en slurk kaffe ble det for sterkt for meg og kaffen sprutet ut på gresset, etterfulgt av en solid hostekule…

”ja for du skjønner jeg blir så kåt når du tar på kroppen min med fingrene dine. Jeg vil helst utsette det lenge.
Jeg vil gjerne senke musa mi ned over munnen din uten at du tar på med annet en tunga di. Er det greit for deg”

Alt i denne verden var i grunnen greit for meg akkurat da. Jeg så for meg den glattbarberte musa hennes senke seg ned over ansiktet mitt. Dette måtte jo være en snarvei til himmelen. Jeg hadde fått en brå og uventet stå pikk, og måtte vri buksen for at den skulle få et leie å strekke seg i. Hun bare smilte når hun oppdaget hvilket dilemma hun hadde satt meg i.

”Kom her med meg”

sa hun strengt og reiste seg opp fra stolen…

Hånd i hand med hver vår kaffekopp, entret vi så hytta med kurs for soverommet. Et stort soverom, og en kjempestor seng… Masse lys hadde hun rukket å tenne, roseblader lå over alt, så deilig.

Vel inne på soverommet startet hun med å gi meg et glass Champagne, ordentlig skal vite.
Deretter flådde hun klærne av meg. Flådde var det eneste riktige utrykket for den handlingen jeg ble utsatt for.. Jeg forsøkte å ymte frempå om ikke hun også skulle kle av seg litt men fikk ”NEI” til svar. Det fikk vente….

”Nå vil legge deg på sengen og binde deg godt fast, så du ikke kan ta på meg, for da er jeg solgt med en gang… Jeg vil la deg ligge der – erte deg, lenge – kanskje jeg vil strippe litt for deg – kle av meg sakte – sakte – mens jeg kjæler med meg selv.. ”

Ordene hennes var som musikk i mine ører og denne store romantiske bondesengen viste seg å være som skapt til å binde folk fast. Så mens hun knyttet knuter rundt ben og hender, vandret tankene mine til gamle tider der kanskje nettopp det var tanken bak de voldsomme himmelsengene. Snart lå jeg bundet i stjerne form med stå pikken struttende i været.

”Kanskje har du lyst på litt jordbær også – meg får du ikke – ikke ennå – kanskje du får en liten smak av min allerede våte mus – en bitte liten smak – kanskje du også vil drikke champagne av brystene mine – eller?”

Hun pratet ivrig om hva hun hadde tenkt, mens plagg etter plagg forsvant av den deilige kroppen hennes. Hjelpeløs lå jeg og så henne klatre opp i sengen, før hun sakte i stående stilling begynte å løsne på undertøyet sitt Jeg var hjelpeløst bundet fast i sengen og kunne intet annet gjøre en å se. Se på henne der hun etter hvert trippet rundt sengen. Behøver jeg å si at jeg stirret det beste jeg kunne.. Behøver jeg å si at ingen ting i den verden kunne få meg til å trekke blikket bort fra hver ny kroppsdel som kom til syne.

Snart var hun naken og foruten håret på hodet var hun like hårløs som da hun kom til verden. Hun snudde seg med baken mot meg og gled ned over meg med et ben på hver side av mitt bryst.. Hennes kjønnslepper hadde skilt seg og hele musen lå vid åpen mot meg. Sakte men sikkert senket hun kjønnet mot ansiktet mitt. Jeg var klar med tungen lenge før hun nådde meg. Hendene mine verket allerede der jeg lå bundet og hadde så inderlig lyst til å ta på denne baken og den deilige musa som nærmet seg Endelig nådde jeg frem til de våte glinsende leppene hennes.. Et par millimeter til fikk jeg og fikk dermed sugd kjønnsleppene hennes langt inn i munnen min..

Det rykket vilt i kroppen hennes og det fortalte meg at hun var på bristepunktet allerede og at jeg gjorde det aldeles riktig. Jeg ble ivrigere og ivrigere med munn og tunge som jeg etter hvert styrte rett på klitorisen hennes.. Hun begynte med å presse underlivet sitt mot meg og det var klart at det ganske straks ville gå for henne.

Fremsynt – som jeg i perioder valgte å si om meg selv, hadde jeg fått lirket den ene hånden fri fra strømpen som holdt den. Jeg hadde med stor grad av egenkontroll holdt den for meg selv og valgt å spare den til finalen..
Denne finalen var nå svært så nær og jeg åpnet hånden og hevet armen opp til slag mot baken hennes.

KLASK… KLASK OG ATTER ET KLASK……

Hun stivnet umiddelbart som en stokk og hele kroppen begynte å riste og skjelve. Jeg hadde truffet henne akkurat på kanten og nå reiste hun med englefart mot orgasmehimmelen. Hun satte seg hardt ned på ansiktet mitt og jeg hørte henne i det fjerne at hun stønnet og skrek mot taket.. Hun skalv som besatt før hun med et stivnet og så kom fossen, en orgasmefontene som jeg knapt visste fantes fosset ut av henne. Det rant nedover ansiktet og brystet mitt i strie strømmer. Det ville ingen ende ta for væske hun hadde samlet opp.. Jeg gulpet og spyttet og var mer tatt på sengen en jeg umiddelbart satte pris på. Men hun falt sammen etter hvert og spruten avtok.

Jeg fikk samlet tankene mine og den gryende redselen for det ukjente forandret seg som ved ett trylleslag til en opphisselse over alle grenser. Jeg var stolt og spreng kåt på samme tid..

Hun lot seg falle rolig bakover mot meg og gled ned ved min side..

”Guuuud, for en deilig tunge du har, og de klapsene på baken, det var jo nettopp derfor jeg bandt deg.”

mumlet hun før hun trakk pusten noen dype drag å prøvde samle tankene sine igjen. Lenge lå vi slik og lot oss begge få fatningen tilbake.. Etter hvert gled hun ned fra brystet mitt og satte seg bort i den andre enden av himmelsengen..

Hun satt seg mot opprullede dyner og lente seg bakover slik at jeg kunne se henne kose med seg selv. Hun fant så frem en liten blå massasjestav og med den dirrende i hånden startet hun et hurtigløp mot ny orgasme. Jeg vred meg noe voldsomt og ble nok blank i øynene, jeg stirret som besatt på kroppen hennes der den dirret sammen med den lille hissige vibratoren.. Begge hendene mine var frie nå og med blikket rettet mot hennes onani lek startet jeg å runke en sprekkeferdig kuk. Vi så vekselvis på hverandres ivrige hender og på hverandres øyne mens kroppene og raste mot hver sin orgasme..

”Jeeeeggg koooommmmmeeeeerrrr”

skrek hun og spente kroppen opp i bro mens hun presset vibratoren mot klitorisen sin… Hun var et syn der hun vred seg på sengen og fikk meg også til å rase mot avgrunnen.

Jeg var kommet til grensen og klemte om pikkhodet for ikke å sprute. Som den beste pornostjerne kastet jeg meg opp i knestående og lot spruten min falle over hele kroppen hennes men jeg bet tennene sammen og hveste:

”jeg kommer skjønne du, jeg spruter alt på deg – ta i mot sæden min, ta i mot her kommmmeeer deeen”

Hun holdt hendene opp men hadde selvsagt ingen mulighet til å fange sæden som kom i overivrige støt ut over hele henne… Fra denne stillingen falt jeg etter hvert rolig sammen og ble liggende med hodet på hennes bløte lår. Her tror bestemt jeg at jeg sovnet….

Sol strålene traff meg og vekket meg neste morgen og jeg spratt opp med planen min i hodet. Jeg pakket sekkene etter beste evne og gjemte selvfølgelig den tunge matboksen med bare sand i bunnen av sekken hennes. Deretter vekket jeg henne til nystekte egg og bacon til frokost. Så snart maten var fortært, møttes vi
på utsiden, og der lurte hun på om jeg hadde fått med meg fotoapparatet. Det måtte jeg selvfølgelig inn å hente og da jeg kom ut smilte hun veldig lurt til meg uten at jeg la noe større merke til det.

Friske og raske gav vi oss stien mot fjellet i vold. Bikkjene sprang fritt her oppe og koste seg lekende oppover fjellet. Det var en flott dag med stekende sol og jeg tok meg den frihet å gå å kikke på hennes deilige bak der hun så lekende lett vandret fremover.
Sa jeg lekende lett, med kiloene jeg hadde plassert i hennes sekk burde da ikke dette være mulig. Faen heller, er hun så sprek? Jo mer jeg så på henne jo mer kjente jeg at min egen sekk skapte problemer for meg. Svetten silte av pannen min og jeg begynte å sakke akterut..

”Bare gå du lille venn”

sa jeg så kontrollert jeg bare kunne…

”Jeg holder mitt eget tempo og vi kan jo ikke gå vill herifra og opp til fjellvannet.”

Hun snudde seg og smilte, før hun for meg virket til å øke tempoet enda et hakk. Jeg var begynt å tvile på min manndom og måtte til og med sette meg ned et lite øyeblikk for å få igjen pusten.

”Nei….” sa jeg til meg selv, dette kan jeg ikke være bekjent av.

Jeg kom meg over toppen og hadde en slette foran meg før jeg kunne stavre meg den siste biten bort til fjellvannet vi hadde som mål. Rennende svette skapte problemer med å se og jeg var nesten helt fremme
ved vannet og henne før jeg oppdaget at målet var nådd…

Jeg gned øyne og renset blikket mens jeg lot sekken falle til bakken med et dunk… Jeg holdt på å falle bakover da jeg fikk øye på henne. Hun lå aldeles naken på liggeunderlaget. Støttet mot en stein satt hun der og smilte og solte seg samtidig som hun spise på nisten sin.

Hun var aldeles nydelig der hun lå og lot solen smyge seg over kroppen hennes. Jeg hadde mistet talens bruk og stod bare med åpen munn og gispet etter luft og vettuge ord.

”Deilig matpakke du har smurt”

sa hun smilende mens hun løftet skiven mot meg.

Jeg så ikke en gang på skiven, hun holdt mot meg, jeg bare stirret på de små men nydelige brystene hennes med vorter som strittet opp.

”Bare hyggelig”

svarte jeg så stolt… sa jeg stolt.

Jeg fikk med et døra i pannen og gispet på nytt etter luft. Nistepakken skulle da ikke ligge i hennes sekk. Hun skulle da ha 3 kilo sand i stedet for. Jeg kastet meg over sekken min og mens hun lo høyt av ale krefter fomlet jeg frem nistepakken med sand og bannet mens jeg helte den ut på bakken. Forklaringer var helt unødvendige fra noens kant og med et husket jeg smilet henne da hun sendte meg for å hente fotoapparatet. Da hadde hun selvfølgelig byttet om igjen.

”Ehhh… beklager lille venn”

prøvde jeg meg forsiktig … jeg ville så gjerne måle meg med deg… Dette var hardt å innrømme., men jeg stod fullstendig uten mulighet til å komme utenom.

”Vet det”

sa hun

”men du trenger ikke være så barsk for meg… Jeg stod å så på deg i kjøkkenvinduet når du samlet sanden, det var deilig å se deg der i bar overkropp.”

”Som straff får du massere mine ømme skuldre” sa hun hardt til meg og jeg krøp slukøret bak henne og gjorde meg klar. Det varte ikke lenge før ynkene som kom over stive skuldre gikk over i svake stønn og fingrene mine vandret videre mot et kjønn som glinset i solen. Det rykket i hele kroppen hennes da fingertuppene møtte klitorisen hennes, og hun la hodet bakover og fortalte hvor deilige myke fingre jeg hadde…

Sakte men sikkert økte jeg trykket på fingrene og etter hvert stønnet hun høyt mot halsen min, mens fire fingre gled raskt frem og tilbake over kjønnsleppene hennes.

Det formet seg en plan i hodet mitt over hennes utsagn om at hun hadde sett på meg i vinduet og ble opphisset av det. Men akkurat nå nærmet hun seg sterkt orgasmen, og mens den andre hånden min klemte hardt på brystvortene hennes, gned jeg kjønnet hennes hardt og fort. Hun stivnet mellom fingrene mine og spruten hennes stod ut mellom mine fingre. Deilig å se henne komme på denne måten… Hun reiste kroppen sin i bro mot himmelen og ristet og skalv før hun sakte nærmet seg jorden igjen og åpnet øynene og smilte mot meg.

Hun ble slapp i mine hender og lukket øynene.. hun var aldeles nydelig der hun lå mellom mine ben og hvilte helt naken…. Selv var jeg kåt men skjønte at jeg nok burde komme mer til hektene igjen før jeg gav meg ut på større seksuelle utskeielser.. Slik at vi lå lenge og slappet av før dagen fortalte oss at vi måtte sette nesen nedover lia igjen.

Det var liksom så mye lettere å gå nedover en oppover… og vi lo begge av mine fatale handlinger med sanden i matpakken.

Nest dag var det tid for hjemreise.. Jeg våknet tidlig og var på bena for å lufte vettet, få ned morgenbrødet og slippe ut hundene. Da kom jeg med et på hennes utsagn igjen om at hun likte å se meg i bar overkropp.. Jeg fikk en vanvittig tanke og listet meg in på soverommet for å dra gardinene vekk fra vinduene…

Så tuslet jeg ut i badekåpen og satt meg i godstolen på verandaen rett utenfor vinduet vårt… Det var deilig i solen og på veien hadde jeg tatt med meg en flaske med Johnssons babyolje som jeg fant på badet. Vel ute i godstolen lot jeg badeåpen falle til side og blottla min kropp. Jeg lot noen tom flasker rulle ned på gulvet slik at jeg var sikker på at hun var våken før jeg sakte begynte å gni inn overkroppen og under livet mitt med oljen. Det var så stille at jeg kunne høre henne sette seg opp i sengen og senere tasse over gulvet til vinduet.

Nå var jeg sikker på at hun så meg og jeg kunne ane konturene av kroppen hennes på innsiden av vinduet.
Som jeg hadde tenkt sa hun ikke et ord. Jeg begynte sakte men sikkert å konsentrere meg om mine edlere deler. Pikken var begynt å reise seg og godt innsmurt med olje var den litt av et syn der i solen. Endelig fikk jeg den gode følelsen av å vite at det var meg som bestemte. Hun var i min makt, der hun stod på innsiden og hisset seg opp over min opptreden. Jeg frydet meg, og pikken min stod som et spett.

Jeg mer ante enn så henne heve hendene opp og legge dem over brystene sine.. hun var kåt… Mitt lille stunt hadde slått ut i full blomst og jeg frydet meg der jeg mer lå en satt og runket en oljeglatt kuk. Jeg knep øyne sammen og da kunne jeg tillate meg å se på henne der hun nå hadde trukket helt frem til vinduet.. Hun kløp seg i brystvorten med den ene hånden og den andre hånden hadde funnet veien til hennes deilige nybarberte kjønn. Munnen henne var åpen og hun huket seg litt i bena, øyensynlig for å få et bedre grep på fitta, for å kunne kjøre fingrene opp i seg..

Jeg gned meg over magen, dro flate hender opp og ned på innsiden lårene, runket meg selv litt med den ene hånden og snart med den andre. Jeg var opphisset nå, veldig opphisset, jeg reiset meg opp med ryggen mot henne og bøyde jeg meg fremover. Vel vitende om at hun da kunne se baken min, det bakre hullet mitt og kanskje helt frem til pikken…

Jeg svaiet baken frem og tilbake og la meg deretter ned på teppet på verandaen … Der lot jeg hånden øke farten opp og ned på lemmet og mellom sammenknepne øyne så jeg hånden hennes også øke farten betraktelig opp og ned i skrittet. Med åpen munn og med hodet mot glassvinduet så jeg øyene hennes forsvinne opp i hodet og det fortalte meg at hun kom der hun stod. Hun svaiet og hadde tydeligvis problemer med å holde seg oppreist.

Jeg visste at nå måte jeg slå til, om ikke hun skulle falle for langt tilbake.

”HEI LILLE VENN” ropte jeg til henne …”KOM UT OG KNULL PIKKEN MIN”

Et øyeblikk nølte hun, men så tok kåtheten overhånd og hun kom springende. Hun satte seg momentant ned på pikken min med et ben på hver side av meg… Deretter løftet hun litt på baken slik at jeg kunne stange pikken min opp i henne, med stadig hardere og raskere støt. Det varte ikke lenge før jeg skjønte at hun var på vei mot en ny orgasme. Hun begynte å riste i hele kroppen og øynene stirret hardt på mine. Hun gryntet og bannet før hun satte seg hardt ned på pikken og gned underlivet hardt mot mitt. Slik ble hun sittende og lage rallende lyder nede i halsen mens hele kroppen ristet og skalv.. Til slutt stivnet hun fullstendig og gled til slutt nedover meg og ned ved min side.

I den kåte gledesrusen reiste jeg meg opp på bena og ble stående over henne mens jeg runket pikken min i raske målbevisste tak.

”Åååå du er deilig der du ligger”

stønnet jeg frem, men jeg grep tak rekken for å klare å holde meg oppreit.

”Skjønne deg, kan jeg få lov å sprute sæden min over den deilige kroppen din”

hveste jeg ut mellom sammenbitte tenner.

”Å ja koom, sprut alt på meg – sprut utover hele meg, dekk meg med sæden din”

ropte hun nærmest mot meg…

Det sa med et ”klikk” og det varte ikke lenge for jeg sendte kaskader av sæd nedover hele kroppen hennes. Jeg sprutet og sprutet og det var deilig å se all sæden på hennes hud, deilig var det også se hvordan hun raskt gav seg til å gni sæden ut over hele seg….

Jeg sank sakte sammen i knærne og i takt med en fallende pikk, gled jeg ned ved hennes side. Slik ble vi liggende å slappe av en lang stund før nysgjerrige hunder fikk oss til å le og få oss tilbake til denne verden.. En deilig verden der jeg følte jeg var mann sammen med en kvinne med stor K.

Senere satt der to slappe kropper i bilen på vei mot byen igjen.. Vel vitende om at vi hadde mye mer igjen å oppleve..

Har du en kommentar, så send den gjerne til sommerlek@hotmail.com..

Legg igjen en kommentar