Følelsen

Denne novellen er vist 5620 ganger.

Der er den igjen. Murringen. Den som dukker opp mellom bena når jeg tenker på deg. Særlig nå, sånn like etterpå.

Det var så godt sist gang. Så deilig, så… ”breathtaking!” Hva vil det norske ordet bli? Åndeløst? Det holder ikke. For du tok pusten fra meg med den voldsomme elskoven, det intense begjæret, de store følelsene.

Så lenge som du holder ut, kjæresten min! Jeg har inntrykk av at du kan drive på i timevis uten å komme. Da jeg spurte deg en gang, sa du med et selvsikkert smil at et ekte mannfolk holder seg så lenge han må! Ja, da er du et ekte mannfolk, for du kommer som oftest etter at jeg har nådd toppen. Selv om det av og til tar tid.

Jeg sitter på jobben og smiler når jeg tenker tilbake. Det er som å kjenne de harde støtene dine svakt inni meg. Det harde hodet som gnir gang på gang over g-punktet, så de søte strålene blir stadig sterkere. Og når jeg tenker på dette, dukker den opp igjen. Følelsen. Dypt inni meg, i underlivet, en følelse som er forbundet med både kropp og sjel. Jeg kan kjenne deg inni meg, og likevel stikker det dypere enn bare kjønnet. Det er sjela som er merket av din elskov.

Når jeg klemmer skjedemusklene sammen, kjenner jeg den, følelsen. En øm sårhet etter et langt og deilig nummer, og en ømhet i sjela fordi jeg elsker deg.

Du tok meg. Voldsomt. Egentlig hadde jeg ikke lyst, men du holdt meg fast og tvang lysten fram i meg. Og bra var det. Det var jo så lenge siden sist, så alt for lenge siden. Du vekket meg igjen, med harde hender og kjærlig tvang. Hender jeg fryktet ville føles som grafsete, ble pirrende og da du klemte brystene mine og sugde dem hardt, kjente jeg den merkelige strengen i kroppen, den som er forbundet med kjønnet.

Da hånden din dro ned buksene mine og grafset mellom bena, kunne jeg ikke skjule det faktum at jeg var dryppende våt. Kroppen var rede. At du var hard som jern kom ikke som en overraskelse, men at jeg fortsatte å kjempe imot mens jeg hviskende ba deg om å fortsette, forbauset og gledet oss begge.

Du dro meg inn på soverommet og fikk av meg nesten alle klærne, trengte hardt inn i meg til jeg skrek om nåde og tagg om mer. Orgasmen kom fort første gang. Og da jeg åpnet øynene for å puste ut, var også du naken.

Lenge lå vi tett omslynget, hud mot hud, strøk hverandre, nøt nærhet og varme før lidenskapen igjen våknet og gjorde kjærtegnene mer krevende, mer erotiske. Jeg har aldri smakt så mye av kroppen sin som sist gang vi elsket! Munnen min, tunga, den var over alt. Og du svarte med å stryke hele kroppen min og slikke meg til enda en topp, før du tok meg bakfra, lenge og grundig. Til knærne mine ikke orket å stå lenger og jeg bare sank ned på magen og lot deg forsyne deg selv. Da samlet du bena mine med dine knær, presset dem sammen så jeg kanskje ble trangere for deg? Ikke lenge etter kom du, i alle fall, og sank sammen med all din tyngde, noe jeg satte pris på. Lenge lå vi slik, min rygg mot din mage, inntil du krympet og trakk deg unna.

Denne dagen på jobb visste jeg kom til å bli lang. For tankene mine er hjemme. Der har vi begge kommet hjem og er allerede i gang med het elskov. Slik vi kommer til å gjøre i kveld.

Fordi du har vekket følelsen i meg igjen.

Legg igjen en kommentar