Føling i fjæra: versjon 2

Denne novellen er vist 6342 ganger.

Jeg er en aktiv gutt, og svært glad i å sykle og spille basket. Jeg får ofte høre av venner at jeg er feminin og har en jentekropp. Dette synes jeg selvfølgelig er pinlig, men jeg trives veldig godt med den kroppen jeg har. Står jeg foran speilet naken ser jeg hva vennene mine mener. Hadde jeg hatt pupper og fitte hadde jeg helt klart vært en skikkelig deilig pike. Da passer det også bra at jeg pleier å kle meg ut som en. Jeg er heldig siden jeg får mye ukelønn, og bruker det mest opp på fyll og sykkeldeler, men noe av det går også til innkjøp av effekter. Disse effektene er helst ting jeg kan gå med som gutt, men som enkelt kan forvandle meg til en jente. Ting som tettsittende sykkeltøy, langrennsdrakt, osv. Jeg har i tillegg en samling av jentetruser, sportsbher, badedrakter og sminke. Det lille kroppshåret jeg har barberer jeg bort. Om sommeren pleier jeg å ta en lengre sykkeltur, gjemme meg bort for å forvandle meg til en jente.

En lørdagsmorgen hadde jeg vært nede på sykkelbutikken for å kjøpe meg ny sykkelbukse med seler. De var dessverre utsolgt for bukser i min størrelse, men jeg fant en hel drakt med korte ermer og ben som passet. Det var riktignok til jenter, men personalet dvelte ikke ved det. Jeg kjøpte den, syklet hjem og skiftet. Den var hvit med røde striper, og føltes helt nydelig. Jeg tok med en lyseblå bikini, badedrakt, sportsbh og små løspupper i sekken. Da jeg hadde kommet til et stykke inn i skogen hadde jeg blitt så kåt av den nye drakten at jeg svingte av, kledde av meg og fant frem jentetøyet. Jeg vrikket på meg bikinitrusen og tok på meg sportsbhen og løspuppene. Så dro jeg på meg lycra-drakten igjen. Jeg kjente stoffet i drakten presset seg mot meg og jeg ble så kåt at jeg nesten måtte runke meg ferdig der og da, men jeg ventet. Syklet videre, forbi turfolk som kunne se hvor sexy jeg var, til det stille og avliggende tjernet jeg pleide å bruke til slike ting.

Jeg la fra meg sykkelen og la meg i solen. Det var en varm sommerdag, og jeg merket jeg ville bade. Jeg dro ned glidelåsen på drakten og ålte meg ut. Jeg sto på svaberget og kjente solen varmet. Jeg skiftet forsiktig, slik at ingen som spionerte kunne se at jeg hadde løspupper og kukk. Smøg meg inn i Speedo-badedrakten og trippet ned til vannkanten før jeg stupte uti. Vannet var svalt og jeg svømte nok rundt en stund, men da jeg kom til land satt det en voksen mann ved tingene mine. Jeg fikk lettere panikk, men jeg gikk likevel opp av vannet. Kanskje jeg trodde at han ikke kunne gjennomskue mitt skuespill. Da jeg kom nærmere så jeg det var langrennstreneren min! Hei sa han, men jeg klarte ikke å svare. Jeg sto bare foran ham, mens vannet rant av meg.
‘Jeg visste ikke at du likte å kle deg ut som jente. Men kom og sett deg ned. Jeg satte meg ved siden av ham, og vi begynte å prate. Det var deilig å kunne snakke med en om dette, og Leif tok det veldig bra.

Etter en stund, da sjokket hadde lagt seg og badedrakten ble tørr, fikk Leif et underlig drag over ansiktet. Han tok tak i hånden min og førte den mot skrittet hans. Jeg stoppet ham ikke og jeg merket at pikken hans vokste under stoffet. Han begynte å ta på meg, på puppene og rompa. Jeg kjente at jeg var kåtere enn jeg noen gang hadde vært. Jeg nøt tanken på at han dominerte meg og at han faktisk ble kåt av meg. Han bøyde seg frem mot ansiktet mitt, og jeg møtte leppene hans i et deilig kyss. Så dyttet han ansiktet mitt mot pikken sin, han hadde dradd av seg tightsen under tyngekysset. Pikken var stiv og stor. Jeg stakk tungen ut og slikket ham lett på kukhodet. Da han stønnet og lente seg bakover med begge hender, fortsatte jeg behandlingen. For å komme ordentlig til måtte jeg sette meg på kne og bøye meg ned. Jeg tok hele staken i munnen og sugde. Jeg hadde aldri gjort noe sånt før, men Leif syntes tydeligvis jeg gjorde en god jobb. Hendene hans strøk meg over baken, og fant veien inn under Speedoen. Jeg skalv av vellyst da jeg kjente fingrene hans leke rundt anus. Én finger presset seg inn. Det smertet, men jeg fortsatte meg sugejobben. Da fingerpulingen ble deilig, dro han fingeren ut, og brettet badedrakten til siden og fortsatte med to! Jeg skrek til, men Leif sa at jeg skulle bare ligge stille. Han flyttet seg slik at jeg ikke fikk sugd ham lengre. Det var da jeg innså at han skulle pule meg. Å bli pult i rompa var noe jeg drømte og fantaserte om. Etter en stund trakk han fingrene ut og befalte meg til å suge ham stiv igjen. Så måtte jeg stå på alle fire med rompa mot ham. Jeg adlød. Han støttet seg på hoftene mine, mens han forsiktig presset penis inn. Det gjorde så innihelvete vondt, men jeg bet det i meg. Han presset hele kuken inn, og jeg kjente hans hud mot mine rompeballer. Han jukket forsiktig ut og inn i min lille gutterompe. Han knullet meg fortere og fortere. Nå nøt jeg det bare, og jeg stønnet ganske høyt. Med ett, dro han seg helt ut. Jeg snudde hodet uten å røre meg. Han tok tak i hånden min og hjalp meg opp. Badedrakten gled over rompesprekken igjen, men skulle snart ikke dekke meg. Han dro ømt ned Speedoen, mens han kysset meg. Deretter la han meg på ryggen og skjøv sekken min under rompa mi. Så la han seg mellom bena mine, og lot seg gli inn i meg igjen. Vi klinte og han pulte meg vilt på gressflekken mellom svabergene. Han stønnet høyere og høyere, men trakk seg ut før han kom. ‘SVELG DET!,’ropte han. Jeg satte meg opp og åpnet munnen. Han runket seg til orgasme, og sprutet all sæden inn i munnen min. Jeg kjente den salte og varme sæden mens jeg svelget unna. Han trakk meg opp, klapset meg på rompa, tok på seg tøyet og løp inn i skogen. Jeg runket meg selv til himmels, og følte meg som en skikkelig tøs. Senere fikk jeg ofte telefoner fra Leif, og jeg stilte alltid opp.

Madeleine_25@operamail.com

Legg igjen en kommentar