Flyttedagen

Denne novellen er vist 13037 ganger.

Det var ikke veldig lett å gå på jobben den mandagen, det må jeg innrømme. Jeg tenker tilbake på sist fredag, en dag som ble starten på ett nytt vennskap..

Dagen startet som vanlig. Jeg gikk inn i kontorlandskapet vårt rundt kl. 08.00, og oppdaget til min store forbauselse at alle skilleveggene var tatt ned i løpet av natten. Det var flere av kontorpultene som også var borte, og midt på gulvet stod den nye personalsjefen vår, med bustete hår og samme skjorte som han hadde hatt på seg dagen før.

«- Hva skjer’a ?»-… jeg måtte bare spørre. I løpet av ett par minutter hadde jeg fått informasjon om at firmaet som eide kontorbygningen som vi leide kontorer i hadde drevet med en del lyssky virksomhet som nå hadde medført fengsling for ledelsen. Vår personalsjef ønsket derfor å forlate kontorene så fort som mulig, slik at vi ikke risikerte at bygningen ble plombert av politiet i forbindelse med etterforskningen… noe som også ville medført stans i vår egen virksomhet.

Personalsjefen var tydelig lettet over at jeg var kommet, og delegerte veldig raskt resten av flyttejobben til meg. Selv skulle han reise til vårt nye kontor.. for å sørge for at de nye kontorene ble operative så raskt som mulig.

Så der stod jeg da… midt i en stor flyttesjau.. iført korte skjørt, lange støvletter og en mohair-genser som ikke var det beste plagget å ha på seg når man skal flytte esker og datautstyr.

Flyttefolkene fra Majortrans visst hva de skulle gjøre, og trengte ingen oppfølging. Jeg tok derfor med meg noen tom-esker for å pakke kontor rekvisita lageret som lå i kjelleren.
Allerede før jeg hadde låst opp døra inn til rekvisita lageret la jeg merke til at det var folk i et annet av kjellerlokalene. Jeg kunne høre stemmer, samt lav musikk strømme ut fra sprekken i døra når jeg passerte. Dessverre er jeg veldig nyskjerrig av natur, og måtte bare stoppe for å sjekke ut hva de holdt på med der inne.

Først oppdaget jeg bare en haug med kamerastativer og lys-paraplyer. Deretter så jeg ryggen på ei jente som var opptatt med å justere ett digert fotoapparat som pekte rett mot en sofagruppe. I sofagruppen var det 3 personer, ei nydelig jente med langt hår og to muskuløse gutter som også hadde langt, lyst hår. Alle tre var nakne, men av en eller annen grunn så trodde jeg ikke at det var noe snuskete med dette allikevel.

Jeg gikk inn i det store kjellerlokalet og presenterte meg for fotografen. Hun viste seg å være ei nydelig jente i midten av tyve årene, som hadde fått i oppdrag å lage en kalender for ett modellbyrå. Kalenderen skulle bestå av nakne modeller, samt en haug med bilder av klær som man selv måtte sette på modellene .. alt etter passende årstider. Det minnet meg litt om de papirutklippsdukkene jeg selv hadde som lita jente, og ble derfor stående å følge med etter hvert som modellene byttet forskjellige posisjoner i og rundt sofaen.

Plutselig oppdaget jeg at en av de mannlige modellene hadde den ene fingeren plassert langt inni fitta til modell-jenta. Det var ingen andre enn meg som kunne oppdage det heller, fordi jeg stod veldig skrått ut til siden.. og oppdaget hva han gjorde i ett speil som stod på andre siden av rommet. Begge modellene stod nå bak sofaen, og jeg kunne tydelig se hvordan han gned langfingren sin frem og tilbake i den våte og oppsvulmede slissen hennes. Jeg kjente hvordan mine egne fittelepper begynte å utvide seg også.. og hvordan trusen begynte å bli seriøst våt av kåtsafter.
Jeg takket for meg, og hastet bort til vårt eget kjellerlokale. Jeg kunne kjenne duften av meg selv som kom sivende opp under genseren, og var derfor veldig opptatt av å forsvinne fra foto-opptaket før noen andre forstod hvordan jeg hadde det.

Rett på innsiden av døren la jeg ned eskene, og kikket meg rundt etter noe jeg kunne bruke som dildo. Jeg var nå så dryppende våt at jeg måtte sørge for å få en orgasme så raskt som mulig. Jeg visste at det ikke ville slutte å renne ut av meg før jeg fikk en skikkelig orgasme… og heldigvis så er jeg veldig følsom de gangene jeg har det sånn. Det fortsatte å dryppe ned på støvlene mine mens jeg febrilsk lette etter noe som var større enn en blyant. .. og heldigvis fant jeg fjorårets julepynt i en pose… med ett dertil egnet stearinlys borte i en krok. Opp gikk skjørtet i en fart, og deretter fikk jeg lagt meg på ryggen på ett gammelt skrivebord som stod i ett hjørne…

.. Jeg brå åpnet øynene da jeg kjente to myke lepper som la seg over clitoris-knotten min. Rett foran meg så jeg inn i ett stort lyst bustete hode, og bak det hodet kunne jeg også skimte en annen person. Rytmiske bevegelser mot klitten min tydet på at kvinnen som lå dypt begravd mellom mine våte folder ble tatt hardt bakfra. Jeg kunne også kjenne hvordan kvinnen mellom mine lår hadde tilegnet seg en vannvittig evne til å lage vakuum i munnen, og aldri før hadde klitten min blitt strukket så langt … En følelse av vannvittig deilig smerte gjorde meg nesten ute av stand til å erindre noe som helst før jeg kjente at demningen brast langt inne i dypet. Jeg grep tak i håret hennes med begge hender, satte hælene i bordkanten og presset fitta mot munnen hennes så hardt jeg bare kunne. Jeg visste at hun kom til å bli dyvåt.., men det ga jeg blaffen i der å da.

.. i det orgasmen min ebbet ut kunne jeg kjenne at hun som lå over meg var på vei inn i sin egen orgasme… Jeg kunne kjenne hvordan hun tok tak rundt lårene mine, og med ett klynk dukket hun ned igjen i muslingen min som nå var så fullt av safter at det sprutet utover lårene mine i det hun traff overflaten. Det plasket og skvulpet rundt henne mens hun ristet på hodet i en orgasme som var direkte voldsom. Det var ikke mulig å holde henne stille, og mens jeg løftet hode for å se henne over ryggen legger jeg merke til at fyren bak henne nettopp hadde trukket ut kukken sin fra festplassen… Han står med kukken i hånden… og spruter lange, seige stråler oppover ryggen hennes… ..og en av de siste sprutene hans treffer meg midt i ansiktet, ..noe som passet meg helt ypperlig forøvrig…

Det var modell jenta som hadde ligget mellom mine lår og som smakte på kuse-saftene mine. Hun hadde plutselig oppdaget speilet på siden, og innsett at jeg hadde hatt direkte innsyn til hva de hadde gjort. Fordi de akkurat hadde vært ferdig med fotograferingen for dagen så hadde hun tenkt å finne meg igjen, for å beklage situasjonen. Hun hadde ikke akkurat blitt sjokkert da hun hadde åpnet døren, og sett meg ligge på skrivebordet… med skjørtet oppunder brystene og med stearinlyset jagende inn og ut av fitta. Dette hadde bare fått henne ennå kåtere, og da hun også oppdaget at Marius hadde kommet etter henne så måtte hun bare smake på kusesafter igjen… en smak hun ikke hadde kjent siden den gangen hun bodde på internat på folkehøyskole.

.. og Marius…. han som nettopp hadde tømt hele innmaten i staven sin utover ryggskinnet hennes .. han rykket til på ny da han merket at det samme stearinlyset som jeg hadde brukt på meg selv tidligere var på full fart inn i han selv.. bakfra.. godt hjulpet av kvinnelig fotograf som også hadde entret kjellerrommet…. med håndjern og pist hengende fra beltet.. .. som for øvrig var det eneste hun hadde på seg….. med unntak av ett digert glis…..

Legg igjen en kommentar