Forandring fryder

Denne novellen er vist 6002 ganger.

Hun løp fort ned trappa, kjente angsten stikke litt, og stoppet nølende opp. ”Hvorfor gjør jeg dette”, for det gjennom tankene hennes. Hektisk rettet hun på den lille trange kjolen i sort lakk hun hadde bestilt via internett, og fått i posten dagen før.
Med hjertet bankende i halsen hastet hun inn i entreen og stilte seg nervøs opp foran det store, gullinnrammede speilet på veggen der inne. Lyset var ikke det beste; hun fuktet raskt leppene og tittet inn i speilet. I det dunkle halvmørket så hun inn i to store, isblå øyne. De to isblå øynene han hadde fått til å brenne varmt av begjær, for mange år siden… Hun pustet ut- stille og skjelvende. Kjente at hun slappet litt av. Kjente en liten kiling i magen da hun lot blikket gli nedover sin egen kropp. Store, myke bryster, en yppig kvinnekropp som fylte godt ut i den trange lakk-kjolen. Hun lot fingrene gli dovent gjennom det lange mørke, bløte håret sitt og fuktet leppene på ny. Lot blikket gli oppover bena, til de runde lårene- helt opp til der kjolen så vidt dekket henne…

Ti år var gått. Hun hadde truffet ham mens de begge var 18- frie, unge og kåte på livet og hverandre.. Den gangen hadde de ikke kunnet få nok av hverandre, og elsket hvor det skulle være. Hun hadde bare behøvd å se på ham med et spesielt blikk, så hadde hun sett hvordan bulen i buksa hans vokste, klar for mer… Hans interesse for henne hadde vært enorm. Desto vondere hadde hun det nå, da hun kunne merke at han nesten ikke interesserte seg for henne lenger. Ikke på den måten… Det såret henne, for hun var en sensuell kvinne, og elsket sex og nærhet.

En liten bølge av forventningsfull fryd rislet gjennom kroppen hennes. I kveld skulle hun vekke hans begjær for henne igjen- hun var lei av å ha sex bare en gang i måneden, når han hadde kåtet seg opp på porno (noe han sjelden gadd) og trengte et hunkjønn å bruke pikken på…
Et sidesprang hadde ikke falt henne inn engang, hun var en trofast kvinne, og ville heller bruke sine krefter på å få sin kjære mann ”i gang” igjen, fremfor å ha seg med en yngre, villig en. Hun var stolt av seg selv for det, og det ga henne den selvtilliten hun trengte til å planlegge denne kvelden. Selv om hun et par ganger i løpet av kvelden hadde tvilt på om det ville virke..

Et siste blikk på den flotte kroppen sin i speilet, så gikk hun inn i soverommet og så seg rundt. Det var litt av et syn.. Hun hadde ryddet plass på gulvet midt i det store rommet, og lagt et rødt, glinsende silketeppe på senga. Stearinlys i alle farger og fasonger var plassert ut der det var plass og brannsikkert, og diverse sexhjelpemidler var plassert i en kurv ved siden av senga. Dildoer, glidemiddel, vibratorer og et svart silkeskjerf til å knytte for øynene, fjær, en liten nihalet katt av lær(pisk) alt sirlig plassert for lett å kunne få tak i dem under…det som hun håpte ville skje når han kom hjem og fant henne klar.. Hun kjente at hun begynte å bli fuktig i skrittet av pirrende forventning. Et lite keramikkfat med druer, jordbær og små ostebiter sto på nattbordet, og fristet til en liten pause i elskoven…et kamera lå klart i skuffen, hvis han ville ta bilder av henne, kanskje hun kunne lage et lite privat album i etterkant…fantasien fløy av gårde, og tankene gjorde henne enda kåtere. Hun så på klokken- kvart på seks. Med kroppen tung og dirrende av forventning gikk hun omkring i rommet og tente på alle lysene… så tok hun noe sexy, svart undertøy fra skuffen, og en rose hun hadde plukket i hagen tidligere på dagen, og gikk ut i entreen igjen. Der la hun undertøyet på gulvet, og strødde røde roseblader i en sti på gulvet mens hun bevegde seg mot døren inn til soverommet. Så rettet hun seg opp. Perfekt. Dette skulle nok virke, ja! Hun smilte forventningsfullt.

DA hørte hun en nøkkel i døra…….

Legg igjen en kommentar