Forbuden frukt..

Denne novellen er vist 8168 ganger.

Vi gikk ut av bilen. Måtte strekke på både kropper og ben etter en lang, men koselig biltur. Hadde kjørt ganske langt, men tiden hadde likevel godt veldig fort. Den gjør gjerne det i godt selskap. Vi hadde pratet om alt mulig. Var selv overrasket over alt jeg hadde sagt. Ting som jeg aldri ville snakket med noen andre om kom veldig lett sammen med deg. Følte liksom at du virkelig hørte på meg. Uten at du samtidig leste avisen eller var opptatt med noe annet.. En god følelse for meg..

Vi var på et ganske øde sted. Hadde leid en hytte og skulle prøve å finne den. Fant fort ut at det ikke ville bli vanskelig, for vi så bare en hytte i nærheten og den passet til beskrivelsen. Dette var første gangen vi hadde litt tid sammen. Før hadde det bare vært noen ”stjålne stunder” i ny og ne. Nå hadde vi endelig klart å få lurt oss til litt mer. Var nok begge litt spente på hva den lille helgen skulle gjøre med oss. Vi trengte begge litt avkopling fra hverdagslivet. Og jeg håpet at dette ville gjøre oss godt.
Hvite løgner for å komme hit var nå et tilbakelagt stadium..

Nøkkelen til hytta lå på stedet vi hadde fått opplyst og du låste opp for oss. Vi tok med oss tingene våre inn og kikket oss litt rundt. Hytta var ikke stor, men veldig koselig. En middels stor stue med kjøkkenkrok, et lite bad og to soverom. Vi kikket på hverandre, smilte og ble uten ord enige om at vi bare ville få bruk for det ene..

Vi hentet litt ved og fikk fort fyr på peisen. Det tok ikke lange stunden før en deilig varme spredde seg i den lille hytta. Du virket plutselig litt stille og rar, så jeg begynte å bli redd for at vi ikke skulle funnet på dette. Det hadde vært mitt forslag, men du hadde ikke nølt da jeg nevnte det for deg. Sikkert bare litt sliten og sulten, tenkte jeg..

Mat hadde vi jo med oss så jeg begynte å lage til litt. Du kom fort til for å hjelpe meg og stemningen ble god og varm med en gang. Så mye hyggeligere det er å lage mat når man er to om det!!! Vi hadde allerede problemer med å holde oss borte fra hverandre. Måtte bare røre litt og noen spente og varme kyss ble det mellom oss, og vi hadde en stund litt problemer med å konsentrere oss om matlagingen. Likevel ble den ferdig etter en stund og vi kunne sette oss å spise litt. Jeg hadde plutselig ikke lyst på mat, men det smakte godt når jeg først begynte. Jeg så meg litt rundt og følte plutselig at jeg var skuespiller i en film. Dette kan da ikke skje meg. Fyr på peisen, levende lys, en koselig liten hytte i ingenmannsland og en mann jeg virkelig brydde meg om..

Dette kunne bare ikke være virkelighet. Ok, tenkte jeg, la meg leve litt i denne filmen da!! Jeg sa til meg selv at jeg fortjente det.. Vi nesten lekte oss gjennom måltidet. Bena våre berørte hverandre hele tiden under bordet. Jeg strakte benet mitt godt ut og la det forsiktig i fanget ditt. Kjente med tærne at du var begynt å bli litt hardere. Det virket på meg også, så jeg bestemte meg for at jeg skulle forsiktig sette i gang med min lille plan. Den viste du selvfølgelig ikke noe om, og jeg hadde ingen planer om å fortelle det heller. Nei, dette skulle du bare få lov til å nyte.. Fikk plutselig en engstelig tanke i hodet om at du ikke ville like det, men skjøv den fort bort.

Du MÅTTE jo like dette!!!!! Jeg skulle gi deg en behandling som jeg syntes du fortjente.

Jeg reiste meg fra stolen min og stilte meg foran deg mens jeg veldig sakte begynte å kneppe opp jakka mi. Du satt helt stille og bare kikket på meg. Jeg følte meg litt sjenert der jeg sto, men valgte å prøve å glemme det. Jakka gikk i gulvet og jeg hadde bare bh under. I dag var den sort og selvfølgelig med blonder på. Viste at du likte det. Jeg gikk bak stolen din og begynte med å massere deg i skuldre og nakke.

Noen små kyss på ører og hals ble det også. Merket at du likte det og det hjalp meg til å fortsette. Jeg trengte da ikke å være redd. Jeg viste hva jeg kunne gjøre og hadde tenkt til å vise deg det også. Jeg tok av deg genseren din for å komme litt bedre til resten av overkroppen din. Den ble overøst med små lette kyss samtidig som jeg passet på å massere deg godt. Det kom noen små, søte lyder fra munnen din som sa at dette var behagelig.

Etter er stund gikk jeg rundt stolen din igjen og satt meg på knærne på gulvet foran deg. Jeg hadde ikke tatt av meg mer klær enda, det var din tur først. Jeg så bulen på buksa di og viste at du var blitt hardere nå. Kneppet den derfor opp og dro den av deg. Du begynte å bli mer iherdig. Ville kle av meg også, men jeg stoppet deg fort. Først er det meg som bestemmer her. sa jeg til deg. Du bare smilte til meg, men skjønte at du ikke kunne forandre på det. Jeg følte meg plutselig litt bestemmende, men viste at det var for din skyld jeg gjorde det. Og jeg ble veldig tent av det selv også kjente jeg..

Kroppen din var nå helt uten klær og jeg kunne ikke vente så mye lenger. Måtte bare ta på deg. Overalt.. Lot tungespissen og leppene mine leke seg oppover bena dine. Jeg kom helt opp og begynte så smått å kysse og suge på ditt nå veldig stive lem. Koste først rolig og forsiktig, ville at dette skulle vare veldig lenge. For en gangs skyld hadde vi jo ikke hastverk og kunne bare nyte…..lenge. Jeg åpnet munnen min helt og lot leppene mine gli opp og ned mens jeg sugde forsiktig på deg.

Å GUD så deilig dette var!!! Kjente at jeg var ganske våt selv også nå så jeg tok av meg klærne mine, fikk deg ned på gulvet og fortsatte min lille behandling. En skjelving gikk gjennom kroppen min da du begynte å ta på meg også. Hadde egentlig tenkt å nekte deg det i første omgang, den det var så deilig at jeg klarte ikke stoppe deg. Jeg fortsatte likevel å suge deg.. økte tempoet etter hvert.. du begynte å få problemer med å ligge stille der under meg. Jeg flyttet litt på meg. Tok et bryst på hver side av din stive pikk og beveget meg opp og ned..

Du stønnet høyt og det varte ikke så lenge før jeg merket at du ikke kunne holde igjen mer. Ville ikke at du skulle det heller. Jeg beveget meg opp og ned et par ganger til. Fremdeles med lemmet ditt mellom mine bryster. Du beveget deg mye nå og jeg skjønte at du hadde nådd det punktet jeg ville ha deg til. Det rykket til i deg et par ganger og jeg kjente den varme, deilige væsken som sprutet ut av deg. Den kom i støt. Og fuktet mine bryster og min hals. GUUD SÅ DEILIG DET VAR!!!!

Du ble liggende ganske stille en lang stund etterpå. Måtte få tilbake pusten og en litt mer normal puls. Jeg la meg ned ved siden av deg og bare strøk deg varsomt over brystet. Du snudde ansiktet ditt mot meg og smilte varmt. Du sa ikke noe, men jeg viste at planen min hadde falt i smak. Det gjorde meg glad. Med varme sterke armer rundt meg steg vi opp i sengen og inn i søvnens verden..

Jeg våknet av at dagslyset fra vinduet kilte meg i ansiktet. Kikket meg litt rundt. Jeg lå i senga og kunne ikke helt skjønne hvordan jeg var havnet der. Jeg kjente armene dine rundt meg og lukket øynene igjen. Hadde ikke lyst til å bevege på meg måtte bare beholde denne stunden litt..

Jeg måtte likevel flytte på meg. Enda litt nærmere deg og enda lenger inn i armkroken din. Lenge lå vi slik og ingen av oss sa noe og jeg lurte veldig på hva du tenkte. Ville likevel ikke spørre deg. Følte at jeg bare ville fryse disse minuttene. Ikke la tiden gå videre i det hele tatt. Noen øyeblikk er bare sånn, jeg vil at de skal vare for alltid.

Tankene mine begynte å flyte. Jeg tenkte på alt vi hadde gjort for å få til denne lille turen. Det hadde vært vanskelig å få til. Prøvde ikke å tenke på de små løgnene vi hadde vært nødt til å gi de hjemme. Ville ikke ha dårlig samvittighet for noe. Det var galt det viste jeg, men følte samtidig at dette var noe som bare måtte skje. Ingen av oss kunne hindre det, og vi ville ikke prøve å forhindre det heller. Dette var noe som bare var vårt. Ingen skulle få lov til å ødelegge det eller skitne det til for oss. Vi måtte bare gjemme det inni oss som en opplevelse som ikke er alle forunt.

Du vekket meg opp fra mine tanker med et varmt kyss. Jeg hadde ingen problemer med å besvare det og vi holdt så hardt rundt hverandre at jeg lurte på om dette ville bli siste gang.. Ingen av oss ville slippe. Kyssene ble etter hvert villere og villere. Det var nesten så det var vondt, men samtidig veldig godt. Vi klarte likevel å roe oss litt ned etter hvert.

Jeg reiste meg opp av senga og gikk for å ta meg en dusj. Du spurte om du kunne få være med og fikk selvfølgelig lov til det. Mens jeg dusjet satt du bare på gulvet og så på meg. Rørte meg ikke, men du sto klar med håndkledet når jeg var ferdig. Pakket meg inn og masserte meg tørr. Vi fant fort veien tilbake til senga, trengte jo ikke stå opp enda..

Jeg hadde lagt hele min sjel i å gi deg en god behandling i går og håpte i mitt indre at du ville gi meg en i dag. Ikke fordi jeg ikke hadde hatt glede av det i går, for det hadde jeg virkelig hatt. Ville bare så gjerne at du skulle pleie meg. Viste at du kunne det, for jeg hadde fått en forsmak på det før. Jeg hadde ikke klart å glemme det. Hendene dine over hele meg så forsiktig og så deilig. Kjente jeg ble skjelven bare ved tanken.

Lurte plutselig på om du leste tankene mine for du ba meg om å snu meg rundt så jeg lå på magen i senga. Å GUUD.så begynte du.. Hendene dine gikk fra nakke til tær. Du tok for deg et felt av gangen og fikk meg til å slappe fullstendig av. Jeg var så slapp at jeg måtte kjempe hardt for ikke å falle i søvn. Kunne jo godt gjort det, men jeg ville ha med meg alt og da måtte jeg være våken.

Da du kom til baken min tok jeg bena mine fra hverandre som i en refleks. Du merket at jeg gjorde det og lo litt. Klarer du ikke vente? spurte du. Jeg orket ikke svare, men du var snill med meg og lot fingrene dine skli ned i mellom sprekken og berørte meg forsiktig akkurat der. Et stønn slapp over leppene mine dette var såååå godt!!!! Ingen hadde noen gang behandlet meg på denne måten det fikk meg til å innse at livet virkelig var verd å leve. (Selv om jeg jo egentlig viste det fra før hadde bare vært litt i tvil noen ganger….)

Du fortsatte nedover bena mine. Det var helt skjønt det også, selv om jeg ikke helt klarte å skjule skuffelsen over at du ikke ble lenger der nede mellom bena mine.

”Lille venn” sa du til meg, du trenger ikke være skuffet. Jeg kommer tilbake dit, om en liten stund bare.
Jeg kunne nesten ikke vente, men viste at jeg måtte. Hadde lyst til å hjelpe til litt ta litt på meg selv, men jeg klarte å la være. Måtte bare nyte dette. Alt var helt skjønt og jeg var nesten irritert på meg selv fordi jeg var så utålmodig.

Men jeg ventet ikke forgjeves. Du ba meg snu meg rundt på ryggen og dro meg opp i sittende stilling. Så begynte du – først kysset du meg lenge og deilig, deretter fikk mine bryster en behandling de aldri har fått. Du klemte på dem etter tur, sugde på begge brystvortene til de var nesten blodrøde. Etter å ha hatt komplekser for altfor store bryster i mange år, tenkte jeg nå at kanskje de var ok å ha likevel..??

Du fortsatte nedover magen min. Tunge og lepper lekte seg nedover og jeg klarte ikke å holde tilbake enda et lite stønn. Det var bare såååå skјønt. Du viste tydeligvis veldig godt hva som skulle til for å få meg til himmelen. Da munnen din berørte meg på mitt aller mest følsomme sted trodde jeg nesten at jeg skulle besvime. Klarte ikke å styre følelsene mine lenger, så det kom et lite skrik fra meg. Det skremte deg tydeligvis ikke for du fortsatte enda mer iherdig nå. Du slikket meg og sugde meg, slikket og sugde, jeg trodde jeg skulle eksplodere.

Jeg var likevel livredd for at du skulle stoppe. Jeg måtte ha mer.mer.mer! Og du ga meg mer. Samtidig som du slikket meg stakk du to (eller var det tre???) fingre inn i meg. De jobbet fort og iherdig ut og inn av meg og jeg sto som i en bro under deg. Nå var i alle fall himmelen nær!!!!

Da jeg var nesten på topp ba jeg deg forsiktig om ikke du kunne komme inn i meg. Du protesterte absolutt ikke.. Endelig kunne jeg kjenne deg stiv og stor inni meg. Vi beveget oss i takt mot hverandre og jeg kunne ikke få det hardt nok. Du jobbet iherdig og jeg gjorde det samme. Det var så deilig at jeg igjen tenkte at dette må aldri ta slutt!!!!! Men vi er begge mennesker og det måtte ta slutt. På en vidunderlig måte!!!! Vi kom samtidig og var så deilig utslitte begge to etterpå at vi ble liggende og bare hive etter pusten.

Etter en liten stund klarte jeg å snu meg mot deg gi deg et kyss og si TUSEN TAKK!!!!!!!

Jeg skjønte at turen hadde vært verd våre små løgner og håpte at vi kunne få det til igjen en annen gang hvis du ville det da.. Med disse tanker kom søvnen igjen sigende og jeg merket at du trakk meg mot deg som det siste før jeg sovnet….

Kommentarer?? Send dem gjerne til sommerlek@hotmail.com

Legg igjen en kommentar