Forsøkspersonen

Denne novellen er vist 31369 ganger.

Det var egentlig ikke noe spesielt med denne utlysningen. Vi fikk 2-3 stk hver uke, og egentlig skilte ikke denne seg fra de andre. Jeg pleide som regel å trykke på «slett» før jeg hadde sett hva det var en gang. Etter den gangen jeg deltok på utprøving av IQ testere og fant ut at jeg hadde misforstått hele konseptet og regelrett ble ledd ut av de andre deltakerne, hadde jeg besluttet at jeg aldri mer skulle melde meg som forsøksperson. Men denne dagen hadde jeg altså tatt meg tid til å lese…

De søkte etter kvinner, i alderen 20 til 25 år. Jeg var midt i målgruppen. Det eneste som stod om hva forskningen gikk ut på var «utprøvning av diagnostisk metode/utstyr». Kjedelig, klinisk og egentlig ikke noe som burde vekke min interesse. Det var som alltid en slump penger for å delta. 1500 kr for dette prosjektet, faktisk. Det var mer enn gjennomsnittlig, og for en fattig student som meg var det et fristende tilbud.

Da jeg ringte «Jean» som stod oppført i mailen som kontaktperson, ble jeg ytterligere skeptisk. Han var tydelig en stresset mann, men da jeg sa hva det gjaldt hadde han plutselig all tid i verden. » Ma chere, ma chere – err dy kvinne?» Jeg visste ikke om jeg skulle bli fornærmet eller le, men han reddet situasjonen med en beklagelse. » Selvsagt er dy kvinne. Jai kan hørre det på din aksaaang.» Han ville ikke si noe mer konkret om hva forskningen gikk ut på, eller hva min rolle skulle være, men han garanterte meg at det var «vaaldy viktig forschning». Dessuten var det jo gode penger nå like før jul. Jeg bekreftet min interesse og fikk beskjed om å møte opp allerede neste dag.

Jeg våknet tidlig neste morgen. Hadde liksom litt sommerfugler i magen. Jeg visste lite om hva som skulle skje. Den franske professoren hadde hørtes ganske hemmelighetsfull ut på telefonen, men det var jo egentlig ikke noe nytt. Forskere er alltid hemmelighetsfulle. Det var en mild desembermorgen, faktisk så varmt at jeg besluttet å ta på meg det svarte lårkorte skjørtet mitt. Jeg følte meg vel i det, mer selvsikker. Selv om jeg egentlig er ganske høy går jeg alltid med høye hæler. Jeg elsker klikkelyden når jeg går over gulvet. Liksom litt triumferende.

Da jeg ankom forskningslaben ble jeg usikker. Det var helt stille her, ikke et menneske å se. Jeg hadde fått beskjed om å møte i 9.etasje, som var helt øverst, ganske isolert fra resten av bygningen. «Medisinsk forskningslab, avd. 5″ stod det på et lite pappskilt. Jeg var på rett sted. Jeg prøvde å åpne døren, men som jeg tenkte var den låst. Det var ingen ringeapparat i nærheten heller. Klokken var 14.05. » Beklagerrr, beklagerr!» Jeg hørte en andpusten stemme like bak meg. » Dy må være Sophie?» Jeg nikket, mens jeg prøvde å få et førsteinntrykk av professoren som stod foran meg. Han var høy, minst 190. Muskuløs, brukte tydelig en del tid på treningssenteret også. Huden hans var gyllen, hadde en ekstra glød som tydelig viste at han ikke var norsk. Øynene hans var store og brune. De smilte, glødet, snakket meg deg – uten ord. Han var ung, i alle fall til professor å være. Kanskje 33? 35? Før jeg var ferdig å betrakte ham, la han armen sin om skulderen min og førte meg inn i en korridor. Jeg ble paff av den plutselige berøringen, men lot meg føre mens jeg prøvde å få tankene bort fra hvor sexy denne professoren faktisk var.

Plutselig var vi inne på et lite rom. Et kott nærmest. Der satt en dame i 30 årene og ventet. Bordet var dekket av papirer, og det var bare akkurat nok plass til oss tre. Det luktet svett i rommet, men samtidig behagelig. Jeg ble nesten litt døsig av lukten. » Såh – Sophie, dy har sagt deg villy til å delta på dette prochect. Det ar vi valdi glade for, særlig siden dy er slik en vakker kvinne.» Jeg merket at jeg rødmet, og tittet derfor beskjedent ned mot føttene mine. «Dette prochecht er noe spesielt. Alt dy ser, hører eller føler de neste 2 timene er taushetsbelagt. Dy kan ikke fortelle det til noen! Ikke engang din schæraste!» Jeg nikket, mens jeg forsikret om at det ikke ville bli noe problem. Det meste av forskningsprosjekter var taushetsbelagt, jeg var da klar over det. » Hviss dy, Sophie, skulle føle for å avbrryte din deltakelse i prosjektet undervais, er det helt OK. Da dy bare sier så!» Jeg smilte, og sa at det nok ville gå bra. Den hittil tause damen i rommet, så nå opp med et skinnende smil. «Jeg heter Anne, og er forskningsassistent her. Jeg kommer til å delta i prosjektet.» Jeg smilte til henne, og oppdaget at hun smilte enda mer tilbake. Deretter så hun på professoren og de gav hverandre et blikk jeg ikke kunne tolke… Hva hadde jeg begitt meg ut på?

Vi gikk sammen gjennom den samme korridoren og stoppet foran en dør med et pappskilt med teksten» Ikke forstyrr! Forskning pågår!». «Nåh, Sophie – dy må ikke bli skremt, men dette prosjektet innebærer en onderlivsyndersøkelse.» Jeg ble ikke overrasket. Noe inni meg hadde ventet det, merkelig nok. Så jeg bare smilte, blunket forsiktig og sa at det var i orden.
Rommet var ganske stort. Hvite vegger, hvitt gulv og hvitt tak. Midt i rommet stod en stol som minnet litt om en gynekologstol. Et par meter foran den var et bord med masse utstyr. Bak dette bordet satt tre menn i hvite frakker. De så alvorlige ut. Professoren presenterte meg raskt for de tre mennene. Heller ikke de var så gamle. Maks 35, tenkte jeg for meg selv. Og de så mye bedre ut enn jeg hadde ventet av professorer og leger…

Den kvinnelige assistenten gav meg en typisk sykehus-nattskjote og ba meg ta av alt, inkludert bh og truse og ta på meg denne. De hadde ikke noe skifterom, men professorene skulle snu seg, så jeg fikk skifte i fred. Ja,ja – tenkte jeg. Jeg hadde da ikke noe å skamme meg over, syntes egentlig at kroppen min så ganske bra ut. Heldigvis hadde jeg tatt en ekstra runde med barberhøvelen i morges, bare for å føle meg vel. Da jeg hadde skiftet ble jeg plassert i gynekologstolen, med underlivet åpent rett mot de tre professorene. Assistenten stod bak meg og gjorde i stand noe utstyr.

Jeg kjente sommerfuglene i magen igjen. Hva skulle egentlig skje videre nå? Jeg kjente at jeg var blitt ganske våt av selve settingen. De tre mennene satt maks 1,5 meter unna underlivet mitt, og jeg var sikker på at de kunne se hvor våt jeg var… Herlighet – hva måtte vel de tenke? Jeg prøvde å tenke på noe annet, men uansett hva jeg tenkte på ble det vridd om til noe sexy og jeg ble enda våtere.

Plutselig kjente jeg en finger gli raskt mellom leppene mine. Jeg frøs til i hele kroppen og gav fra meg et lite gisp. Professoren smilte. » Jaha, Sophie, denne undersøkelse går yt på å teste funksjonen til kjertlene i skjedeåpningen og kjønnsleppene dine. Vi har ytarbeidet en ny metode for å tesste denne produchsjonen av kjønnssafter, og arbeider nå med å få den godchjent. Dy skal være en av vårre forsøkspersoner for denne testing. Err det ok?» Jeg var helt stum. Testing av produksjon av kjønnssafter? Mente han at disse tre mennene skulle utføre diverse tester for å gjøre meg våt!? Han så nok hvor overrasket jeg ble, og fortsatte » Dy kan selvsagt trechke deg når dy måtte ønske. Men jeg håpper dy blir. Det er victicht arbeid. Mange kvinner sliter med tørr chjede, dette kan bli en revolusssion for dim!» Jeg prøvde å fokusere, men tankene var allerede langt av gårde. Jeg smilte forsiktig, og professoren snudde seg mot de tre mennene. «Sophie err klar!»

Anne forklarte meg raskt hva som skulle skje. Det var to ulike måleapparater i stolen. Det ene målte mengde kjønnssaft jeg skilte ut, det andre målte hastigheten. Jeg skulle bare slappe av, prøve å ikke tenke på noe seksuelt og la kroppen min kjøre sitt eget løp. Jeg måtte gjerne lukke øynene om jeg ønsket.

Jeg lo inni meg. Ikke tenke på noe seksuelt!? Her skulle jeg ligge og bli seksuelt tilfredsstilt foran tre ukjente menn, også fikk jeg beskjed om å ikke tenke på sex?

«Det ser ikke yt til at dy har noe problemer med kjønnssaftene, Sophie» blinket professoren til meg, mens han forsiktig dro en finger mellom leppene mine igjen. Jeg kunne se at mennene bak bordet noterte ivrig. Så hørte jeg en svak summing, og kjente noe mykt mot underlivet mitt. Samtidig kjente jeg to hender over brystene mine. Jeg ble overrasket, men assistenten forsikret meg om at det var nødvendig for prosjektet å avklare hvilken effekt massasje av brystene hadde på sekresjonen. Det var tydelig at hun hadde gjort dette før! Hun knep forsiktig i brystvorten, samtidig som hun lagde sirkelbevegelser med hele brystet. Jeg ble så tent at jeg hadde vanske med å ligge i ro. Jeg kunne kjenne saftene renne ned mellom lårene mine. Kjente min egen lukt, og var sikker på at alle de andre i rommet gjorde det samme. De tre mennene bak bordet noterte fremdeles ivrig. Jeg ble imponert over hvor profesjonelle de klarte å holde seg. Plutselig var fingeren til professoren der igjen, denne gangen var bevegelsen roligere, nesten myk. Han stoppet like over klitoris og gav den en lett berøring. Jeg stivnet og kjente en liten gysning gjennom kroppen. Fortsett – tenkte jeg – for Guds skyld, ikke stopp! Men professoren var like profesjonell. » 4,6″ sa han til mennene bak bordet. «Men herr går det ynna!» Han smilte til meg, før han gav Anne et mystisk blikk. Hun holdt fremdeles på med brystene mine.

«Førr vi prøver det store apparatet vi har ytviklet, vil jeg gjerne prøve klyten på henne,» sa professoren kommanderende til Anne. Hun stoppet brystmassasjen, og rakte professoren noe som han la over underlivet mitt. Det var mykt og varmt og veldig glatt. Han satt seg ned på en krakk mellom bena mine, og la munnen sin mot andre enden av «kluten». Så begynte han forsiktig å slikke. Dette var virkelig umulig å holde seg nøytral til! Det føltes som å bli slikket av verdens beste elsker, bare enda mykere. Han lagde små sirkelbevegelser like over klitoris, før han tok en langsom rundtur rundt de indre leppene mine. Jeg klarte ikke lenger å holde bekkenet i ro, så jeg jukket forsiktig opp og ned for å gjøre bevegelsene hans kraftigere. Assistenten var igjen begynt med brystmassasjen, mens hun stille forklarte at denne nye kluten var utarbeidet slik at legene kunne slikke pasientene uten at det ble uhygienisk eller for intimt for pasienten, som slet med tørr skjede, for å lettere kunne diagnostisere hvor problemet satt. Jeg klarte ikke høre de siste ordene hennes, for professorens tunge ble mer og mer aggressiv. Jeg stønnet. Dette var den beste behandlingen jeg noensinne hadde opplevd. «Ahhh, fortsett» utbrøt jeg da jeg kjente at jeg nærmet meg orgasme. Akkurat da stoppet professoren, tok bort kluten og reiste seg opp. Han smilte til meg. Ansiktet hans var rødt, og håret var bustet. Han hadde en stor bul i skrittet, så det var tydelig at han ikke lenger klarte å holde seg 100% profesjonell. De tre mennene bak bordet var også lettere røde. En av dem noterte intenst, mens hendene til den borterste fyren var sporløst forsvunnet. Jeg kunne se at skuldrene hans ristet forsiktig, og skjønte hvor de hendene var…

Anne hadde flyttet seg fra brystene mine nå, og også hun hadde en rødmossen farge i kinnene. Gjennom den hvite skjorten hennes kunne jeg se at brystvortene knoppet seg. Jeg smilte for meg selv. » Hva skjer nå da, professor?» Jeg prøvde å fremstå som uanfektet og nøytral, men med tanke på at jeg hadde underlivet mitt oppslått foran dem alle var det nok unødvendig spill. » Da err det vel tid for den storre maskinen, da?» sa professoren, nærmest spørrende. Labassistenten forklarte at det var et plastrør, utformet som en penis, med ulike vibrasjoner og bildefunksjoner som skulle kartlegge nøyaktig hvor problemet satt. Professoren så spørrende på meg, » Med mindre dy har noen andre ønskerr da, Sophie?». Jeg blunket til ham. Dette var ikke likt meg i det hele tatt, men nå var jeg så kåt at jeg gav faen. «Jeg foretrekker selvsagt vanlig pikk, jeg da.» Øynene hans lyste opp. Så så han bort på de tre mennene, liksom spørrende. «Dette er ekentlig imot reglemannnget, mennn…» Den borteste fyren reiste seg raskt, » Jeg kan gjerne gi henne pikk, jeg». Bulen på buksen hans var ekstrem, så stor at tanken på silikoninnlegg slo meg… Jeg kunne se at professoren ble skuffet da denne mannen kom bort til stolen min. Jeg begynte å bli utålmodig, og så hardt på dem begge to. «Jeg gir blanke F i hvem som knuller meg, bare dere setter i gang snart!» De ble ganske paff av den plutselige kommanderende stemmen min, men mannen fra bordet trakk raskt ned buksen og avslørte en enorm ereksjon. Assistenten bak meg avga et lite sukk, og jeg kjente at jeg – om mulig – ble enda våtere. Hun gikk bort til ham og trådte varsomt på et kondom. «Med jordbærsmak,» smilte hun, og lot tungen forsiktig glid over staken hans. Så reiste hun seg opp og gikk bak meg igjen. Han støtet dypt inn i meg, med et så stort trykk at jeg følte jeg skulle sprenge. Jeg hylte, egentlig av smerte, men registrete akkurat samtidig at jeg faktisk syntes det var utrolig deilig. Han støtet forsiktig et par ganger, før han støtet dypt inn i meg. Assistenten masserte igjen brystene mine gjennom skjorten. Jeg hadde for lengst mistet hemningene, og rev nå av meg skjorten. «Jeg vil at du skal ta på huden min,» sa jeg til henne. Hun fortsatte uforstyrret. Mannen støtet raskere og raskere inn i meg. Jeg hørte at han pustet stadig tyngre. Ondskapsfullt knep jeg musa sammen det jeg kunne, og hørte han stønne enda høyere. Jeg gjorde dette et par ganger på rad, til jeg kjente kroppen hans riste over meg. Jeg hadde fremdeles ikke kommet, og smilte frekt til professoren som alt hadde tatt av seg buksene og stod og lekte med lemmet sitt mens han så på meg. Assistenten satt seg på huk foran ham, og trådte på et kondom. Også han fikk samme behandling. Han støtet forsiktig inn i meg, mye mykere enn hva han i sted gjorde. Han festet grepet på hoftekammene mine, og liksom roterte staven sin inni meg. » Dy er dealig, Sophie!» Jeg stønnet. » Dy har den herligste fittan jeg noensinne har sett!» Assistenten stønnet også nå. Hun hadde sluttet å behandle brystene mine, og da jeg snudde meg for å se henne, så jeg at hun brukte begge hendene på å tilfredsstille seg selv. Jeg kjeftet på henne. «Det er ikke det du får betalt for å gjøre, hva? Hvis du skal bruke hendene dine der, får du bruke munnen din på meg!» Hun lystret lydig. La munnen sin mykt over brystene mine. Slikket dem, sugde på vortene, ertet. Det var himmelsk! Professoren økte tempoet og hoftebevegelsene mine fulgte på. Han pustet anstrengt og mumlet noe om «deilig». Like før jeg skulle til å komme, la han en våt finger på klitoris mens han jukket enda hardere. Jeg lukket øynene og kjente at kroppen min reiste seg, nesten opp i bro. Alle musklene stivnet i et tiendedelssekund før jeg begynte å riste som et aspeløv. Professoren ristet også, og assistenten hadde segnet om på gulvet i en akrobatisk stilling. Jeg orket ikke si noe. Orket ikke se. Orket bare å ligge der. Nyte.

Et par minutter senere dro professoren seg ut av meg, og liksom vekket meg til live. «Nå er tiden din yte, Sophie» smilte han. De tre mennene var tilbake bak bordet, påkledde og smilende. Assistenten kledde raskt på seg, mens jeg forsiktig trådte ut av stolen. Bena mine var støle etter å ha lagt så lenge i stolen. «Det var en fornyyyelse å ha deg med som forsyksperson,» sa professoren høflig. Jeg kledde raskt på meg, så på ham og sa » Vi fikk jo aldri testet den ordentlige, store og viktige maskinen da, Professor.» «Nei, det stemmer. For en skammm! Men dy har mitt nymmer, så dy kan ringe meg og avtale en annen dato, kanskje?» Han smilte triumferende og hevet det ene øyenbrynte. Jeg blunket. «Kanskje, det kanskje». Så gikk jeg.

Legg igjen en kommentar