Fotoforretningen, del 2

Denne novellen er vist 6835 ganger.

Jeg har aldri fått vite hva hun egentlig het, fru Lie. Hun hadde jobbet i forretningen i mange år. Hun var gift men barnløs. Jeg antar at hun var omkring trettifem år. Hun gikk alltid i kjole eller skjørt, var liten og virket litt lubben, men det inntrykket kom først og fremst av hennes store bryster. Dessuten var alltid kløften i bluseåpningen visuelt påtrengende. Øynene mine ble alltid hengende litt for lenge i utringningen hennes. Noen ganger smilte hun, mens andre ganger bare så hun på meg.

Lageret hvor vi oppbevarte film var et ganske smalt rom, med reoler på begge sider. En dag jeg måtte hente film til atelieret sto fru Lie med et ben på en hylle på hver side av rommet og ryddet. Da jeg sa jeg måtte forbi henne sa hun at jeg måtte bøye meg og gå under henne. ”Men du våger ikke kikke opp!” ”Neida” svarte jeg – ”skal bare hente film”. ”Du våger ikke, hører du!” Dermed var det umulig å la være. Jeg gikk ned på huk og kikket opp langs velformede legger. Blikket gled videre oppover hennes runde lår. Øverst, der hvor lårene møttes skimtet jeg lyse truser – trodde jeg først. Etter noen sekunder kunne jeg ane en spalte, og utstøtte et ”huhh” da det gikk opp for meg at fru Lie sto truseløs og ryddet blant filmruller.

Tross den håpløse kombinasjonen av dumhet og kåthet hadde jeg instinktivt forstått noe – og tross den pripne væremåten, ville fru Lie at jeg skulle være uskikkelig. Jeg lot den ene hånden starte på det høyre kneet hennes, og gli videre oppover. ”Jeg dreper deg!” hveste hun. Jeg måtte strekke meg for å nå videre oppover og idet jeg lot hånden gli litt på baksiden av låret hennes kunne jeg høre henne dra pusten. ”Neeeiiiihh!” Fingertuppene på peke- og langfinger nådde begynnelsen på den ene rumpeballen og jeg lot den stryke langsomt fremover. ”Duuhh!” ”Det kan komme noennnhh!” Pikken var for lengst knallstiv, og smurte i vei i trusene mine. Jeg var hinsides fornuft og kunne ikke stanse – jeg kjente den uimotståelige duften av kåt kvinne. Da fingertuppene nådde den våte spalten hennes hørtes hun ut til å være på gråten. Jeg kunne ikke se ansiktet hennes for jeg hadde hodet mitt inne i skjørtet hennes.

Jeg rettet meg litt mer opp, la hodet bakover og strakk ut tungen. Traff bakerst i den fuktige glippen. Stakk tungen inn i fukten og lot den gli fremover mens jeg nøt smaken og hennes jamring. Så stanset jeg forundret. Hadde fru Lie en pikk?? Sekunder senere forsto jeg at hun hadde en usedvanlig stor klitoris. Den hadde rett og slett vokst under behandlingen og sto ut mellom fitteleppene. Fenomenet gjorde meg styrtkåt! Jeg la munnen min rundt den og sugde forsiktig mens fru Lie skjøt hoftene frem.

Det ble plutselig bedre plass mellom lårene hennes og jeg trodde hun skrevet mer for å la meg komme bedre til, men hun var på vei ned, og jeg måtte slippe. Vel nede grep hun ørene mine (hvorfor skal ”damene mine” alltid dra meg i ørene?) og dro meg ned til seg og kysset meg vått og intenst. ”Gå til mørkerommet ditt og bli der!” Hun tørken meg rundt munnen med et lommetørkle mens jeg forsøkte å gjette hva som kom til å skje i mørkerommet.

Hun kom etter noen minutter. Med lav, hviskende stemme ville hun forklare sin oppførsel på filmlageret. ”Jeg er gift med verdens fineste mann, men han bryr seg ikke så mye om sex – men det gjør jeg.” ”Og jeg har blitt plagsomt kåt av det Silje og du har drevet med her – ikke nekt, det er lett å se på dere begge – og nå vil jeg ha mitt!” ”Men vi må være stille”! Jeg forsøkte å tenke bakover, på hvilken måte hadde Silje og jeg røpet oss? Hadde fru Lie uforvarende kommet inn i det ytre mørkerommet mens vi koste oss i det indre? Ikke at det spilte så stor rolle, vi var begge frie – men litt pinlig var det.

Imidlertid fant jeg tiden inne til handling. Jeg hadde lenge fantasert om å klå på fru Lies store bryster. De hadde ofte vært tilstede i mine fantasier mens jeg runket. Nå hadde jeg muligheten til å se dem, ekte, store og myke. Jeg begynte å kneppe opp blusen hennes. Hun hadde på en hvit BH med et glatt tynt stoff i skålene. De mørke brystvortene hennes nesten bulte ut gjennom det gjennomskinnelige stoffet. Jeg bøyde meg ned og holdt en av brystvortene mellom leppene mens jeg førte armene rundt henne og hektet opp. ”Vi har ikke tid til dette” sa hun. Gå inn i det andre rommet” Men nå hadde jeg lært nok til å være bestemt. ”Ikke faen” sa jeg. ”Jeg har lengtet etter å se puppene dine – og det vil jeg, om så resten av betjeningen kommer”. Så var brystene hennes fri. Jeg glante – sugde til meg synet. Med høyhelte sko, knekort skjørt og bar overkropp var lille fru Lie et overveldende syn. På grunn av størrelsen hang brystene litt ned, men var forbausende faste. Jeg lot hendene gli over dem for å fatte formen. Lot brystvortene kile meg i håndflatene før jeg løftet det ene brystet til munnen. Jeg ville være forsiktig, som jeg hadde lært, men mistet besinnelsen og sugde så mye jeg kunne inn i munnen, og mens tungen min danset rundt brystvorten hennes hørte jeg at hun klynket. ”Forsiktig – det er skjøre strukturer!” ”Nå er brystet nesten uten følelse, så brutal som du er”. ”Du skal få en sjanse til men nå må du være forsiktig.” Denne gangen stakk jeg tungen forsiktig frem og lot den glir rundt vorten på det andre brystet en stund. Utrolig hvor mykt det var. ”Ikke så forsiktig, din tulling”. Hun la den ene hånden på bakhodet mitt og presset meg mot brystet. Det ble vanskelig å puste, og jeg vred meg slik at jeg hadde en pupp mot hvert kinn, og begynte å vri hodet fra side til side, slik at jeg kunne behandle vortene alternerende med munnen. ”Jaaahhh” hveste fru Lie – deilig!” ”Men nå renner det av fitta mi – jeg vil ha pikken din langt opp i meg”. Hun dro meg inn bak forhenget i det innerste mørkerommet mens jeg ble enda mer kåt av å oppdage at den supertekkelige pripne dama kunne bruke et slikt språk.

Vi famlet oss frem til hjørnet hvor det sto en liten krakk. ”Jeg vil sitte på fanget ditt!” sa hun. Jeg dro ned buksene mens jeg hørte at hun dro opp skjørtet. Jeg kunne se henne for meg der hun sto, naken, bortsett fra de høyhelte skoene og en liten tull av skjørtet rundt midjen. Så kjente jeg de myke lårene mot utsiden av mine og hun akte seg mot meg. Det ene brystet hennes traff meg i ansiktet og jeg gapte opp. Jeg kjente at hun med den ene hånden styrte brystet mot munnen min mens hun med den andre grep pikken og styrte den mot fitta. Hun lot pikken gli opp og ned i revnen en stund – jeg kunne kjenne at hun gned den mot sin digre klitoris, vi nærmest krysset klinge. Det verket i pikken. Så lot hun seg gli den på pikken, pinefullt langsomt. Hun klynket med munnen igjen. Jeg spente meg oppover for å møte henne så mye som mulig, forundret over at hun som var så voksen var så trang, og som tidligere, forundret over hvor ufattelig deilig det var å trenge inn i en kvinne.

Så hadde hun tredd seg helt nedpå. Det totale mørket forsterket sansene. Jeg følte hvordan hun omsluttet pikken, hvordan hun arbeidet med fittemusklene. Så begynte hun å rotere med hoftene. Jeg stønnet. ”Hysj” visket hun. ”Du må være stille”. Jeg kjempet for å holde tilbake, forsøkte å konsentrere meg om hva som ville skje om noen kom og overrasket oss. Da fru Lie i tillegg begynte å bevege seg opp og ned forsto jeg at slaget ville være tapt om en kort stund.

Fru Lie forsto også det, og reiste seg opp. Hun stønnet andpustent frem: ”Ta meg bakfra – du skal pule meg! Pule meg bakfra! Pule mer!” Innen jeg kom meg på benene hadde hun gått ned på alle fire med den deilige runde baken mot meg. Jeg følte meg frem med den ene hånden og fant den ene skinken hennes. Hånden gled videre, og plutselig hadde jeg en våt fitte i hånden. Jeg måtte bare kjenne den store klitorisen igjen. Forsiktig lot jeg pekefinger og langfinger gli frem og tilbake langs klitten. ”Urrrrr-Urrrr” knurret fru Lie. ”Kom igjen med pikken!” jeg vil ha deg opp i fitta mi”. Jeg nesten stupte fremover, og bommet på fitteåpningen. ”Kom med den!” snerret fru Lie og grep mellom lårene sine, fant pikken og styrte den inn. Jeg kjente fingrene hennes slå mot pikkroten og forsto at hun allerede var i gang med å bearbeide fitta si.

Jeg dro pikken langsomt utover til åpningen, og langsomt inn igjen – nøt friksjonen i den trange kanalen hennes. Fru Lie jukket imot. Etter hvert økte takten. Hoftene mine skjøt fremover i et stadig økende tempo, selv om jeg gjerne ville det roligere for at nytelsen skulle vare lenger. Jeg grep henne om hoftene og knullet henne hardt – kjente ballene slå mot skinkene hennes.

Fru Lie var ikke stille lenger. Gutturale lyder kom fra mørket foran meg. Lydene økte i styrke, og midt oppe i den kåte galskapen tenkte jeg at dette kom ikke til å forbli noen hemmelighet mellom fru Lie og meg.

Nå hadde fru Lie lagt hele håndflaten mot fitta slik at fingertuppene strøk over pikken, som en forlengelse av fitta. Frenetisk gned hun fitta og pikken. Og hun begynte å rope. ”Ååååeeelskerpikkk… Puulemeeeg… Puuuleeeeiifittaaaææhh.” Fittemusklene dro i pikken, som vokste. Orgasmen min startet i brystet og knærne samtidig og møttes i pikkroten. Det glødet inne i pikken og jeg sendte ladning etter ladning inn i fru Lie.

Fru Lie seg fremover, og utmattet fulgte jeg etter. Pikken svuppet ut idet hun vred seg over på siden. Jeg ble liggende ved siden av henne og holdt rundt et av brystene hennes med brystvorten mellom peke- og tommelfinger. Mens vi lå slik og hev etter pusten var jeg sikker på at jeg hørte forsiktige skritt i rommet ved siden av.

Det viste seg at jeg virkelig hadde hørt skritt i det ytre mørkerommet. Men konsekvensene av at noen hadde overhørt det hete rittet vårt fikk jeg først noen dager senere…

Legg igjen en kommentar