Fotoforretningen

Denne novellen er vist 7705 ganger.

Opprinnelig ville jeg bli fotograf. Det innebar praksis i fotoforretning, i atelier og i mørkerom. Fotoforretningen jeg hadde praksis i tok imot filmer fra publikum, fremkalte dem og laget papirkopier. Dette var et arbeide jeg likte, og var dyktig. Blant kundene som kom til atelieret for fotografering var også mange, fine damer. Spennende. Men jeg hadde en stor frustrasjon. Jeg hadde null erfaringer med jenter!
Innehaveren av forretningen hadde en yngre søster, Silje, som var tre år eldre enn meg, og kom fra Frankrike, hvor hun hadde jobbet et par år som au pair. Hun begynte i sin storebrors forretning like før jeg begynte der. Hun hadde et åpent og vennlig vesen og var sprudlende full av humør.
På den tiden hadde jeg også ansvaret for fremkalling og kopiering av «amatørfilm». Mørkeromsdelen lå i underetasjen, under gateplanet, og var inndelt i et større rom med et dimmet gult lys, og et indre rom som var kun for filmfremkalling. Der var det konstant stummende mørkt. I den samme etasjen lå også lageret for fotopapir, film og kamera. Det hendte ofte at Silje «sluset» seg innom med en kort replikk når hun var nede for å hente noe. Etter hvert som vi ble bedre kjent ble det mer og mer prat, spøk og tøysing mellom oss. Mange ganger oppførte vi oss som småbarn.
Under et slikt besøk fant hun ut at jeg var svært kilen. Umiddelbart førte det til at jeg mistet en ferdigtørket rull med bilder i et kar med fremkallingsvæske, og måtte prosessere dette en gang til. Jeg ble småsur, og hun ble svært lei seg. Men hun var også fornøyd, fordi hun hadde funnet et nytt «våpen» til sin lek.
Jeg hadde sørgelig lett for å få ereksjon, og en gang hun var spesielt nærgående i kilingen sin var ikke ereksjonen til å unngå. Selv om jeg forsøkte å holde henne unna, og vri meg vekk slik at hun ikke skulle kjenne den kom hun nok borti kulen i løpet av basketaket. I ettertid har jeg ofte lurt på om det var en kalkulert del av et opplegg.
Plutselig smalt det to kyss i rask rekkefølge mot munnen min. Som syttenåring og uknullet var det helt uventet, og jeg ble satt ut noen sekunder. Så klarte hjernen min å gripe det som hadde skjedd. Selv om det skjedde fort, registrerte jeg at kontakten med hennes bløte lepper var godt, svært godt. Jeg kjente det utover i hele kroppen, og ville ha mer. Siden hun også hadde sluttet å kile kunne jeg strekke ut armene og trekke henne til meg. Nå var jeg mer forberedt og kunne nyte de nå mer langsomme kyssene hennes. Jeg ble matt i knærne når jeg kjente de yppige brystene hennes mot meg. Hun presset samtidig underlivet sitt mot meg og jeg hørte pusten hennes gå raskere. Snart kilte en leken tungespiss mot leppene mine. Jeg forsto hva som skulle gjøres og møtte tungen hennes med min. Det ble en intens dans, vekselvis i hennes munn, og i min. Begge hev etter pusten og jeg kjente hun gned seg mot den intenst erigrerte pikken.
Plutselig spraket det over inter-com’en og hun ble kalt opp i forretningen til ventende kunder. Vi ble stående en kort stund å bare stirre på hverandre. I det gule lyset syntes jeg hun var uvirkelig vakker. Begge tenkte på hva som hadde skjedd, og på hva en mulig fortsettelse ville bety. I tillegg var jeg bekymret for mine lyse bukser fordi pikken produserte så mye «smøring». Det skal lite til før den smører, i store mengder, og jeg lærte meg å gå med truser pluss «trekkpapir» i stedet for de kulturpolitisk korrekte boxershorts når jeg ventet (håpet) å komme i nærkontakt med jenter. Resten av dagen forsøkte jeg å konsentrere meg om arbeidet, men det var vanskelig, og jeg måtte et par ganger på toalettet og runke den av.
Noen dager senere, mens jeg sto inne i avdelingen for filmfremkalling, hørte jeg hun ropte fra det andre rommet. Da jeg svarte sluset hun seg inn, og begynte å famle seg langs veggen mot meg. Hun hadde gitt beskjed til de andre at hun ville ta lunch-pausen ute, men hadde i stedet gått bakveien tilbake og ned i underetasjen. Hun erklærte at jeg måtte lære henne hvordan man satte opp filmfremkallingsmaskinen. Det var selvfølgelig ikke mulig å gjøre det i stummende mørke, men jeg fikk den lysende ideen at jeg kunne lære henne til å henge opp filmruller slik at de var klare til å bli trukket inn i maskinen til de ventende badene.
Jeg plasserte henne foran meg, inn mot fremkallingsmaskinen, og holdt hendene mine over hennes slik at hun kunne føle seg frem til filmrullene og til stativet de skulle festes på. Hun lærte forbausende fort å orientere seg i mørket. Dermed kunne jeg la mine egne hender gjøre andre ting. Nakken hennes duftet nydelig av syrin og jeg løftet opp håret hennes og lot leppene mine følge hårfestet rundt. Jeg så for meg hvor fint huden hennes smøg seg over de delikate kravebenene og lot leppene følge det venstre kragebenet. Hun protesterte ikke. Jeg lot hendene mine følge den smekre midjen fremover og nøt den tynne huden på den flate magen – beveget dem sakte rundt navlen hennes, og så oppover til tomlene støtte mot den nedre kanten av BHen. Jeg både hørte, og kjente på magebevegelsen at hun pustet tungt og fort. Først nå protesterte hun: «Ikke!» «Jeg klarer ikke konsentrere meg når du gjør sånn»! Det var stummende mørkt, ingen kunne overraske oss, og jeg var modig, litt ovenpå: «Vil du jeg skal gå vekk?» For sikker hets skyld plasserte jeg bulen i buksene mine mellom rompehalvdelene hennes og trykket svakt. Deretter trakk jeg meg litt tilbake. «Ikke gå», hvisket hun.
Denne gangen stanset ikke hendene mine ved den nedre delen av BHen, men vandret djervt videre. Jeg smøg hendene rundt brystene hennes, utenpå BHen og konstaterte at brystene hennes var større enn jeg klarte å koppe i hendene. På oversiden av stoffet gled fingertuppene mine mot glatt hud. Jeg kjente også at brystene ble holdt inne av et tynt, glatt stoff og at det innenfor dette stoffet var harde brystvorter. Dette var overveldende! For første gang i mitt liv holdt jeg modne bryster i hendene mine, riktig nok utenpå en tøykonstruksjon. Jeg grep brystvortene mellom tommel og pekefinger og hørte et gisp og kjente at brystet hennes hevet seg.
Jeg tok det som en uartikulert oppfordring om å avansere – grep fatt i bøylene og begynte å dra dem oppover. «Au!» ropte hun. «At det går an å være så klønete!» Slukøret slapp jeg hendene rett ned og sto tafatt som den novisen jeg var. Helt klart en gonadefientlig følelse, og hadde jeg ikke vært så sprengkåt ville jeg stått igjen med slapp sak i mine søkkvåte bukser. Nå hadde jeg en stiv sak, men fortsatt i søkkvåte bukser.
I løpet av få sekunder hadde imidlertid Silje trukket sin konklusjon og tatt en beslutning. Her var opplæring nødvendig, og et trangt mørkerom var ikke egnet. Hun famlet seg frem til meg, fant ansiktet mitt og trøstet meg med kyss. Hun fortalte at hun var kommet til Frankrike som en uskyld, og at hennes arbeidsgiver i Paris hadde introdusert henne for sexlivet, forsynt seg med hennes uskyld og til gjengjeld vist henne en ny verden. På kort tid hadde hun lært hva hun likte, og ikke likte. I denne prosessen hadde hun lært å bli kjent med sin egen kropp, og å nyte den, både alene – og sammen med andre. Så sa hun at hun var alene hjemme førstkommende helg, og at vi fikk starte opplæringen da. Siden jeg ikke hadde pretendert å late som jeg var erfaren falt det meg ikke vanskelig å takke ja til invitasjonen. Men jeg hadde fått et desperat ønske – jeg ville for enhver pris se brystene hennes før hun gikk! «Nei,! Sa hun, «her er det mørkt – du ser ingenting, og jeg vil ikke bli overrasket der ute i lyset med nakne pupper!».
Jeg tagg skamløst og argumenterte med at opplæringen kunne starte med at hun viste meg hvordan BHen kunne åpnes, siden det var det punktet som ødela stemningen. Til slutt ga hun etter og vi gikk ut i det gule lyset. Hun sto med ryggen til og jeg dro opp blusen. Jeg var så kåt og spent at både legger, knær og fingre ristet. Tilslutt ga hun opp fomlingen min, snudde seg rundt, og med en uhyre feminin bevegelse førte hun hendene bak og hektet opp hempene. Så dro hun opp blusen og BHen.
Stumt ble jeg stående å glane på åpenbaringen. Noe så vakkert! Jeg tror ikke jeg har sett så velformede halvkuler siden. Huden skinte matt i det dempede lyset, og de stive brystvortene virket lysere enn de kanskje egentlig var. Skjelvende rakte jeg ut hendene og lot fingertuppene gli varlig over dem, fast bestemt på å være forsiktig, men med et desperat ønske om å feste inntrykket i hukommelsen. Hvordan kunne noe som har en så konkret form være så mykt?
Langsomt bøyde jeg meg frem og tok forsiktig den ene brystvorten mellom tørre lepper. Jeg hørte at hun trakk luften heftig gjennom nesen. Så slapp jeg den og rakte ut tungen, lot den sirkle rundt brystvorten. Hun la en hånd bak hodet mitt og trykket svakt. Bekreftet at jeg gjorde det riktig. Forsiktig sugde jeg noe av puppen inn i munnen og lot tungen danse over den slik hun hadde lekt med min tunge, «mmmmhh..». Så lot jeg tungen «pensle» resten av brystet før jeg beveget meg over til det andre. Samtidig dro jeg opp skjørtet hennes og begynte å nyte kroppen hennes også med hendene. Lot dem gli opp over en vakker hoftebue, fremover og ned mot en liten truse. Der var det vått, veldig vått. Og for første gang i mitt liv fikk jeg kjenne den berusende duften av kåt kvinne. Hun lot den ene hånden sin gli over min da jeg snek den på innsiden av trusestrikken, som i et halvhjertet forsøk på å hindre meg i å nå frem til fitta hennes. Men hun stanset meg ikke. Glemt var risikoen for å bli oppdaget. Pusten hennes gikk i korte støt, med små klynkende lyder. Jeg vred på hånden slik at den kunne forme seg etter venusberget og følge buen innunder henne. De ytre fitteleppene var hovne og glippet slik at langfingeren min naturlig gled mellom dem. Jeg lærte senere at det var hennes kåthet som besørget denne åpningen. Det kom et «huuuuhh» da jeg langsomt beveget hånden tilbake. Jeg kunne tilstrekkelig anatomi til å skjønne at jeg hadde truffet tuppen på hennes klitoris.
Så konsentrert var jeg om hva fingrene mine opplevde at jeg nesten hadde glemte at jeg sto med en vakker pupp i munnen. Hun gjorde meg oppmerksom på det ved å bevege hodet mitt mot den. En stund klarte jeg å bruke tungen på det venstre brystet, mens min venstre hånd rullet brystvorten på det andre, og samtidig lirket langfingeren inn i fitta hennes. Hun skjøt underlivet frem som svar på fingerens inntrengen i henne. Men jeg klarte ikke å konsentrere meg lenge om tre ting samtidig. Jeg ga motvillig opp brystene hennes og gikk ned på knærne i stedet, mens jeg dro den lille trusen nedover lårene hennes. Hun flyttet benene litt fra hverandre for å gi hånden min bedre plass. Men da jeg nærmet meg skrittet hennes med ansiktet for å lukte mer og smake, sa hun kontant stopp. «Du får ikke kysse meg der uten at jeg er nyvasket!» Så nære en vidunderlig himmel hadde jeg aldri vært, og kunne ikke for alt i verden la anledningen passere. Så jeg prøvde å presse ansiktet inn mellom lårene hennes med makt. Men da var det helt stopp. Hun var ubøyelig, godtok ikke mitt tilbud om å vaske henne med tungen.
Med et mildt blikk og bestemte hender grep hun tak i ørene mine og dro meg opp. Pikken var kommet i feil vinkel under knelingen og det var vont å rette seg helt opp. Silje forsto problemet og løsnet beltet mitt og dro ned glidelåsen i en koordinert bevegelse. Hun lirket ut pikken med den ene hånden mens den andre dro varsomt frem pungen og lekte forsiktig med klinkekulene. «Her var det fullt,» kommenterte hun. «Det er godt jeg ikke er skuddredd». Jeg øynet muligheten for første gang i mitt liv å komme inn i en kvinne, selv om det måtte skje stående, og løftet på nytt skjørtet hennes opp. Men hun forsto bedre hva slags materie hun sto overfor og holdt pikken fast. Deretter dro hun forhuden tilbake og beveget hånden varsomt over det velsmurte pikkhodet. Det gikk som det måtte gå. Med et hulk og med ukontrollerte spasmer pumpet jeg sperma, gang etter gang, og med stort trykk utover hendene og maven hennes. Jeg holdt på å grine i skuffelse og nederlagsfølelse.
Silje slikket ren den ene hånden mens hun strøk den andre våte hånden over munnen min. «Du kan like gjerne smake nå, det er en obligatorisk del av opplæringen». «For neste gang kommer du til å kjenne smaken fra munnen min». Deretter fulgte en ny omgang med tungekyss. Tungen hennes danset vilt i munnen min. De få gangene jeg hadde tenkt tanken på å kjenne smaken av mannlig sæd var med vemmelse. Men det var ikke så ille – i kombinasjon med Siljes tunge. Beskjemmet fant jeg frem tørkepapir slik at vi kunne tørke av det meste.
Hun forsto at den ukontrollerte orgasmen gikk ut over min selvfølelse, og lo trøstende mot meg: «Ikke vær lei deg – De premature ejakulanters forening er full av kåte syttenåringer.» «Jeg synes det er deilig, for det betyr at det ikke er lenge til du er klar igjen.» «Men jeg er glad du dro opp skjørtet mitt – ellers hadde du ødelagt klærne mine, og tenk deg hvordan det ville gå om jeg skulle ekspedere kunder, oversprøytet med klisset ditt.» «Men nå må jeg løpe, kommer du hjem til meg fredag etter jobben?»
Fredagen så jeg lite til Silje. Hun kom innom kun én gang, i full fart, grep meg leende i skrittet: «Er dere klare til å starte utdannelsen?» Jeg bebreidet henne med at hun var i ferd med å skape prestasjonsangst. «Det gjør ikke noe, i verste fall kan jeg klare meg med denne – den kommer ikke til å svikte meg.» Og med en glad latter sluset hun seg ut av mørkerommet.
Jeg forberedte meg. Hadde tidligere lest om kvinnens erogene soner, men repeterte nå. Fantaserte om hvordan den ervervede kunnskapen skulle anvendes for å bringe henne til de helt store høyder. Dette førte selvfølgelig til at pikken sprengte på, og jeg måtte runke den av. Jeg tenkte også at jeg derved ville vare lenger, at jeg skulle ha kontroll. Dusjet veldig grundig og hadde etterbarberingsvann flere steder enn i ansiktet.
Hjertet dunket plagsomt hardt mens jeg ventet på at hun skulle lukke opp. Jeg var litt engstelig for at hun skulle være veldig lærerinne – ovenfra og ned. Hun hadde jo all makt på sin side, erfaring og en fantastisk kropp. De fleste bekymringer er som kjent bortkastet. Så var også min. Åpenbaringen som tok imot meg sprudlet idet hun kastet seg om halsen min. «Så deilig at du kom!» «Jeg har ventet og ventet». Jeg nøt stunden. Kjente ekstra på trykket fra kroppen hennes, brystene, maven, underlivet. Jeg la nesen inntil halsen hennes og trakk inn. Kom til at hun helt sikkert hadde dusjet, men droppet såpe. Det duftet kun henne! Tilslutt slapp vi hverandre og jeg kunne beundre henne. Hun så ut som en sommerdrøm. Brun av mye tid i solen, masse delikate fregner, og kledd i en kort, hvit kjole av noe luftig materiale. Jeg hadde håpet på en dyp utringning, men det var unødvendig. Jeg kunne ane formen av de vidunderlige brystene der de fritt danset under det tynne stoffet når hun beveget seg. Og det gjorde hun, barbeint på fint formede føtter.
Hun dro meg med seg inn i stuen – «Håper du har spist, for her er det bare Moét og peanøtter.» «Det er din jobb å trekke opp flasken, jeg søler alltid mesteparten utover». Jeg hadde aldri åpnet en champagne, men begynte å føle meg som en «mann», og lot det stå til… Forundret ble jeg stående å se på den halvtomme flasken mens champagnen rant nedover ansiktet og brystet mitt. Silje boblet over av latter like mye som flasken av champagne. Hun hadde fått sin del, og det ene brystet tegnet seg tydelig bak det våte stoffet. Hun erklærte med moderlig omsorg at skjorten min umiddelbart skulle i vaskemaskinen. Men det var ingen moderlig Silje som kneppet opp knappene. Hun slikket seg nedover brystet mitt for hver knapp hun åpnet: «Jeg elsker champagne!» sa hun. Inntil da visste jeg ikke at menns brystvorter utgjorde erogene soner. Det var ikke etter mitt skjema, men det var udiskutabelt koblet til pikken, som på rekordtid, og med vått hode, banket seg oppover mot beltespennen.
Jeg hørte en vaskemaskin begynte å jobbe, og da Silje kom tilbake tok alle hjernecellene mine fri. Det fantes ikke et tekstil på kroppen hennes. Men den selvsikkerheten som de tre årenes aldersforskjell mellom oss, kjønnsforskjellen og hennes seksuelle erfaringer tidligere hadde preget henne, var borte. Stille, rødmende og nesten smygende kom hun tett inntil meg. Øynene var festet til munnen min, og plutselig hadde jeg to myke armer rundt halsen. Så registrerte jeg brystene hennes mot meg, og så hele Silje. Jeg holdt rundt henne, først øverst på ryggen, og så lot jeg hendene gli lett nedover den smekre ryggen hennes langs de delikate ryggmusklene, til håndflatene kunne gli utover starten på hennes velformede rumpe.
Etter å ha nytt dette en stund presset jeg henne mot meg. Ved dette presset mot pikken skjøt jeg ukontrollert hoftene frem, og hun svarte med sine hofter. Så slapp hun meg, åpnet beltet og trakk buksene og trusene mine ned. En struttende pikk, våt av smøring kneiste mot henne. Hun gikk ned på knærne og begynte å slikke smøringen av pikken, først på skaftet, så pungen og tok én og en av testiklene forsiktig i munnen. Så lot hun pikkhodet gli inn mellom leppene sine mens hun intenst så meg inn i øynene. Jeg innså at avrunkingen tidligere på dagen ikke ville redde meg nå, og gjorde et kraftløst forsøk på å skyve henne vekk, uten å være i stand til å snakke. Hun ignorerte signalet og fortsatte behandlingen, vekselvis sugde, og lot tungen bearbeide undersiden av pikkhodet. Det er en kjent sak at orgasmen sitter mellom ørene, men jeg kjente den starte i leggene. De begynte å riste, likeså knærne og lårmusklene. Så traff orgasmen meg med full styrke. Mavemusklene trakk seg sammen, hoftene skjøt frem og knærne sviktet. Jeg falt bakover og Silje etter, grep den pikken forsiktig med munnen og runket langsomt til det var over og den begynte å bli slapp. Hun smøg seg inntil og halvveis over meg, med hodet på brystet mitt.
Etter en stund kikket jeg opp på bordet hvor den halvtomme champagneflasken sto, og fant at det var passende med styrkedråper. Halvt liggende, som Gauguins akt, skålte hun med meg for mitt private «jordskjelv». «Har du det alltid sånn?» spurte hun. Jeg syntes ikke det var noe morsomt, men måtte innrømme at jeg hatet denne kåtskjelvingen. «Synes det er bare fint, jeg» sa hun «for da vet jeg hvor jeg har deg». God til å trøste var hun. Jeg visste ikke hva jeg skulle svare til det, og begynte heller å dynke henne med det som var igjen av champagnen. Hun protesterte da hun oppdaget var i ferd med å skje, men ble stille da den første dråpen traff den ene brystvorten. Rosetten trakk seg sammen, og selve brystvorten vokste utover og ble hard. Etter å ha slikket av begge brystene lot jeg dråpene renne mellom brystene og ned i navlen. Igjen slikket jeg champagne mens jeg nøt den tunge pusten hennes. Resten av det som var igjen på flasken helte jeg over de lyse kjønnshårene hennes og så det renne ned over fitta, akkompagnert av et langtrukket gisp.
Jeg gledet meg til å kjenne smaken av champagne kombinert med smaken av hennes safter. Idet hun spredte benene ble hun litt lærer igjen, og med hendene dirigerte hodet mitt slik at jeg startet slikkingen nederst på mellomkjøttet. «Du må ikke gå for fort frem – bruk god til før du går løs på klitten min.» Jeg skjønte poenget og lot tungen gli over den myke, glatte og uendelig myke huden der hvor lår går over i rumpe, lot den gli inn mot hovne fittelepper dekket av lyst hår. Så lot jeg den gli ned igjen og tilbake opp, denne gangen midt i den våte sprekken, Fant de silkemyke innerleppene, og sugde dem, en etter en inn i munnen. Silje slapp hodet mitt og sprikte mer med benene. Svake klynk fulgte nå den tunge pusten. «Her er det frihet under ansvar», fór det gjennom hodet mitt. Jeg førte tungen lenger opp til jeg fant klitten hennes og lot tungen gli lett over den. Hun rykket til, men løftet hoftene mot meg som bekreftelse på at det var riktig. Jeg lekte kukk med tungen, gjorde den lang og hard og stakk den inn i henne, så langt den rakk. Hun belønnet meg med berusende nektar. Så lot jeg tungen gli høyere opp og dro den langsomt opp og ned langs klitten, uten å treffe tuppen.
Deilige Silje rullet med hoftene mens hun dro i brystvortene sine og stønnet høyt. Jeg gjorde tungen spiss, og beveget den fort frem og tilbake på tvers av klitten. Hun grep hodet mitt og presset meg mot fitta. «Sug deg fast i klitten», ropte hun. Jeg sugde, vekselvis med munnen over hele fitta, og vekselvis på bare klitten. Deretter bare på klitten som på et sukkertøy. På nytt grep hun tak i ørene mine og dro meg opp til seg. «Jeg vil komme med deg inni meg» stønnet hun. Hun hadde ikke tid til å vente på at jeg skulle fomle meg frem til åpningen på egenhånd så hun grep pikken og styrte den på plass samtidig med at hun løftet hoftene mot meg. Jeg ville la den gli inn langsomt, men en refleks, eller et begjær skjøt pikken frem. Allikevel kom jeg ikke i bunn med en gang – selv om hun var søkk våt var hun også trang.
Silje la hendene på rumpeballene mine og presset meg ned mot seg samtidig som hun rullet med hoftene. Hun ropte ut ord som jeg ikke forsto, og som gikk over i uartikulerte skrik idet hun kom. Jeg kjente fittemusklene hennes, som om de dro pikken innover. Dermed ble jeg også kastet over kanten, glødende lava skjøt ut gjennom pikken og inn i henne. Jeg mistet styringen over hoftene – refleksene overtok. Lenge kjente jeg pikken pumpe inne i henne – og skjedemusklene hennes svarte.
Lenge lå vi slik, urørlige, bare nøt kjønnene som levde sitt eget liv. Denne vekselvise aktiviteten utgjorde også en mild stimulering slik at pikken ikke ble slapp på tross av den sterke utløsningen. Jeg kjente at jeg begynte å bli kåt igjen, og så på Siljes øyne at også hun begynte å bli klar for mer. Men det begynte å bli kjølig på gulvet, så vi bestemte oss for en dusj.
Da vi ruslet hånd i hånd mot dusjen innså jeg at jeg var på full fart inn i min første store forelskelse.
Forfatter:

Legg igjen en kommentar