Fra drøm til virkelighet

Denne novellen er vist 5234 ganger.

Vi har kjent hverandre lenge. For meg er du den mest sexy mannen som finnes, men dessverre ikke min.

Jeg var på forspil i går, i leiligheten din som du deler med sin søster. Hele gjengen var samlet. Ølen fløt fritt men jeg var ikke full bare forferdelig kåt, sånn som jeg pleier å være når du er i nærheten. Jeg kunne kjenne at klærne strammet, at kroppen ville ut, bli tatt på og kjælt med av deg. Jeg var dyvåt mellom beina, og saftene rant nedover lårene mine. Behovet for en kald øl og kjøle seg ned med var påfallende, jeg ruslet derfor ut på kjøkkenet og håpet at ingen skulle se hvilken tilstand jeg befant meg i. Stående lent over kjøkkenbenken fortsatte jeg å dagdrømme, og hørte derfor ikke at du kom etter meg for å finne deg en øl.

Jeg ble vekket av et lekent klaps på baken, du lurte på hvorfor jeg stod på kjøkkenet og hang helt aleine. Du pratet og du pratet, om hva vet jeg ikke, men det ble raskt stille da du fikk se øynene mine og rødmen i ansiktet mit. Vi møttes i et sultent kyss, du smakte så utrolig fantastisk og tungen din var så herlig leken. Jeg tok tak i håret dit og drog deg nærmere, du klynket svakt men var snart like oppslukt som meg. Du trakk meg så nær som du kunne få meg. Hendene dine lekte over ryggen min, og du drog hoftene mine så tett at jeg uten vanskeligheter kunne kjenne hvor opphisset du var. Jeg verket etter å røre ved deg uten klær. Ønsket å suge deg… vise deg hva jeg kunne gjøre med kroppen din.

Hendene dine var under toppen min, jeg visket ”ikke her”, drog deg inn på badet og låste døren. Jeg presset deg opp mot veggen. Skubbet deg brutalt unna når du ville lede. Dette var mitt show. Jeg hadde drømt om å vise deg så lenge… Knappene i skjorten din fløy vegg i mellom og jeg fråtset i den vakre kroppen din, kjente, smakte og lot neglene spille over brystkassen din. Du hadde endelig skjønt teiningen, og idet jeg sikte mot beltespennen din kjente jeg at hendene dine fant roen på skuldrene mine… du skulle bare nyte!

Forsiktig fjernet jeg beltet, og knappet opp dongeribuksen din. Du hadde på deg en stram sexy hvit bokser og hodet på kuken din stakk oppom. Jeg bare måtte smake, gi han et lite velkomst kyss, leke litt med hode og den lille dråpen med veske på toppen. Du vrei på deg av nytelse og greip fatt i håret mit og stønnet ”forsiktig”. Jeg bare smilte tilbake, ”forsiktig” var ikke det jeg hadde tenkt. Jeg vippet av deg bokseren og ut kom den imponerende staken din. Sakte, sakte tok jeg deg i munnen, samtidig som hendene mine lekte med pungen din. Jeg kunne høre at du tok deg sammen for å ikke stønne høyt, det var tross alt bare en tynn dør som skilte oss fra resten av verden. Jeg tok deg rolig og langt inn i munnen min, lot tungen leke på blodåren på baksiden og sirkle rundt hodet. Du smakte himmelsk, og passet perfekt!

Jeg kjenner at du vil øke takten, og jeg lar deg få lov. Fingrene dine borer seg inn i håret mit og jeg lar deg komme dypere inn. Jeg legger hendene på baksiden av lårene dine og lar deg forstå at jeg er klar til å ta i mot deg. I det du kommer sliter du meg så hardt i håret at det nesten er smertefullt, og slynger sæden din ned i halsen min. Jeg tar i mot hver dråpe du har å gi meg, du er det beste jeg noen gang har smakt… jeg suger deg tom og slikker deg rein før jeg rolig kler på deg. Du er så nydelig, står med lukkede øyner. Du smiler og mumler ”wow”, og vi ler litt av den ødelagte skjorten din. Jeg kysser deg, leppene mine smaker mann, og lar deg forstå at jeg er så kåt som jeg aldri har vært før. Du biter meg i øreflippen og sier ”seinere” og så er du borte, men jeg vet at jeg slepper å sove aleine i natt… som om det er å sove jeg drømmer om…

Skrevet av linA…
(fortsettelse følger)

Legg igjen en kommentar