Fra fantasi til virkelighet

Denne novellen er vist 5824 ganger.

Hans versjon, skrevet av henne.

Jeg var så spent at det dirret i hele kroppen, ville det bli vellykket tro? Ville jeg leve opp til hennes forventninger og mine egne forventninger? Ville jeg klare å gjennomføre det, ikke minst.
Helt siden hun fortalte meg om sin store fantasi, hadde jeg nesten ikke fått den ut av tankene, den kvernet rundt og rundt hele tiden. Til slutt så hadde det blitt min fantasi også, jo jeg var klar for dette, veldig klar.

En kveld, etter at de hadde hatt en heftig stund i sengen, hadde hun betrodd seg.. De hadde snakket mye om hva de likte og ikke likte, når det gjaldt sex, og hva de hadde prøvd og ikke prøvd.. Og da kom det frem, litt forsiktig til å begynne med, men jeg hadde klart å lure ut av henne alle de saftige detaljene og det tente meg veldig der og da, så voldsomt, at jeg måtte ha henne ennå en gang, den kvelden.

Mange uker etter dette hadde hun kommet til meg, litt ydmyk hadde hun kommet og spurt om jeg kunne tenke meg å gjøre noe med fantasien hennes. Hun hadde aldri trodd hun skulle be om det, men som hun sa, denne fantastisk flotte jenta, at hun stolte på meg og om jeg kunne tenke meg det, var hun klar.
Hun skulle bare visst hva som hadde kvernet rundt i hodet mitt siden hun fortalte om fantasien sin, hun skulle bare ha visst. Denne kvelden hadde allerede vært planlagt lenge, jeg visste akkurat hva jeg skulle gi henne….

Og nå stod jeg her da, spent som en liten unge på julaften, var hun like spent tro?. Tenk hvis hun ombestemte seg, nei jeg trodde ikke det, hun var tøff sånn. Alltid med på å prøve noe nytt, men dette var noe ingen av oss hadde erfaring med og visste ikke hvor langt vi var villige til å gå. For vi stolte på hverandre og hadde allerede avtalt, at sa hun nei, så betydde det nei…

Og nå var hun her, jeg hørte henne romstere ute i gangen, og jeg fortet meg ut for å ta imot henne…Da jeg hjalp henne av med kåpen, ble jeg bare stående å måpe, hun hadde virkelig gjort seg i flid for kvelden.. Hvor i alle dager hadde hun funnet de klærne, var det første jeg tenkte, jøss så sexy hun var og junior var helt enig, det begynte allerede å bli trangt i buksene mine. Hun hadde på seg de lengste støveletter jeg noen gang hadde sett og jeg måtte bare bort å ta på dem. De var i et slags mykt skinn stoff og gikk helt opp til trusekanten. Hånden min skled opp langs støvelettene før jeg visste helt hva jeg gjorde. Jeg stoppet brått da jeg kom til topps. Trusekanten ja, hun hadde ikke skjørt på seg, bare en truse av skinn, som så vidt dekket det den skulle, utenpå var det et par hofteholdere som jeg aldri hadde sett maken til. De så ut som de var laget av sorte perler og var festet til støvelettene.

Jeg løftet blikket litt og fikk øye på hva hun hadde øverst. Et korsett som var i det samme stoffet som støvelettene og var snurpet sammen foran, bak og på begge sider med snorer av sorte perler. De nydelige brystene hennes sprengte på for å komme ut og jeg måtte ta meg skikkelig sammen for å ikke hjelpe dem

”Liker du det du ser” flirer hun.. ”Du trenger ikke svare” flirer hun igjen, ”jeg ser du liker det.”

Jeg skjønner fort hva hun mener, junior er klar som bare det allerede, kjenner jeg. Det siterer deilig og varmen brer seg opp i magen idet jeg stryker lett over bulen i buksen, jeg har rett og slett bare lyst å kaste meg over henne med en gang og kjøre pikken inn i den deilige musa hennes, men jeg må vente.. Hun skal få sitt først og jeg skal nok helt sikkert få mitt også..

”Kom her” sier jeg og setter på henne bind foran øynene, ”dette har du bedt om og jeg har ikke tenkt å la deg slippe unna nå” Så ser jeg det glitrer i øynene hennes av forventning, i det bindet foran øynene kommer på…

Jeg fører henne forsiktig inn på stuen og ser de andre stirrer med store øyne på henne og nikker anerkjennende. Det er egentlig utrolig at de klarer å være så stille, men de er nøye instruert… Det var i grunnen den vanskeligste delen, det å skulle finne flere å dele henne med. Først etter en lang stund kom jeg frem til tre som jeg kunne stole på, et par som vi har hatt mye moro sammen med og en god kamerat. Jeg hadde lurt lenge på om jeg i det hele tatt kunne dele henne med noen, men kom frem til at jo, det kunne jeg. Jeg hadde jo delt henne med andre før, men ikke på denne måten…

Klærne hun har valgt er bare helt perfekte for det jeg har planlagt, tenker jeg idet jeg fører henne ut midt
på gulvet. Løfter hendene hennes og fester dem i hvert sitt rep som jeg har festet fra taket for anledningen. Hun er et fantastisk syn der hun står og jeg kan ikke annet enn å la en hånd stryke mellom brystene hennes og ned mot hennes deilige mus. Uten å la hånden gli så langt, vet jeg at hun er glattbarbert, hun er alltid det… Så stoppet jeg opp og går fra henne, går bort til de andre og tok dem med ut av rommet, hun skulle få stå der en stund og lure litt.

Vi gikk inn på kjøkkenet og drakk litt av vinen de hadde skjenket opp tidligere og gikk gjennom planen en siste gang.. Anne skulle få æren av å starte, ”gjøre henne klar” De tuslet inn i stuen igjen, herregud så sexy hun var der hun stod, fri til deres disposisjon for en hel kveld. Alle gikk bort til henne og begynte å beføle henne forsiktig, ansiktet hennes var et stort spørsmålstegn, men hun sa ingen ting. Det var litt av et syn, der fire par hender utforsket kroppen hennes. Plutselig stoppet de alle opp og trakk seg bort, bortsett fra Anne..

Hun startet med å kle av henne sakte, korsettet tok sin tid og jeg hadde lyst å løpe bort å rive det av
henne. Jeg klarte akkurat å ta meg sammen og bare nyte synet, og for et syn det var. Mens hendene var opptatt med å løsne perlesnorene, føk tungen til Anne frekt rundt i kløften mellom brystene hennes og hun begynte å vri seg der hun hang og svake stønn ble presset ut mellom de røde leppene hennes..
Til slutt var brystene og magen hennes fri og Anne lot tungen gli frekt ned mot trusekanten. Med kjappe hender hektet hun hofteholderen løs fra støvelettene og tok tak i trusen med tennene og dro den ned til anklene.

Jeg kunne ikke annet enn å stønne høyt da den deilige, glinsende våte musa hennes ble blottlagt og hun var våt allerede, skikkelig våt, det piplet av hennes deilige safter nedover lårene. Anne ser det også, og en rosa tunge sklir opp langs støvelettene hennes og fanger i seg en dråpe, samtidig som hun sprer bena hennes godt ut til siden. Igjen hører jeg meg selv stønne høyt og jeg gnir den verkende pikken sin utenpå buksen, mens jeg ser på henne som henger der og bukter seg som en ål nå.

Jeg kikker bort på de andre og skjønner fort at det ikke bare er meg som er tent, de andre to står som meg med stjerner i øynene og en hånd lett plassert i skrittet, de er klare som bare faen de også. Anne trekker seg tilbake fra kveldens kvinnelige midtpunkt og hun ”henger” der litt spørrende. Du kan se hun lurer på hva som nå skal skje. Jeg går bort til henne, vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men får bare hoppe i det og fester fort en klype i hver brystvorte og hun hyler til, men stopper fort igjen…

”uhh, ja, det er jo deilig jo ” stønner hun og han nikker tilfreds.

De andre kommer til og begynner å beføle henne igjen. Hender berører hver tomme av kroppen hennes, jeg konsentrerer meg om brystene igjen og drar lett i lenken som er festet mellom klypene samtidig som jeg biter lett i området rund. Hun vrikker og vrir seg noe voldsomt, men kun svake stønn kommer over leppene hennes.

”Herregud, en slik tenning har jeg ikke sett hos henne før, hvor skal dette ende? ”

Underveis har de alle kastet klærne og det er nesten synd at hun ikke kan se, tre stive spett i stram givakt som er så inderlig klare for henne. Pikken min nærmer seg blå lilla og renner nesten over av kåtskap…
Jeg slipper lenken og legger hånden hardt på hennes våte kjønn og bare holder den der, de andre to tar hintet og begynner å kna baken hennes og jeg kan tydelig kjenne effekten, der hånden min raskt registrerer at hun liker det…

”Kan hun bli våtere tro?” Ja det kan hun, to raske klaps på baken, før de knar henne hardere og igjen kommer det flere rapp, før de stryker henne forsiktig igjen.. Munnen hennes er åpen og det er musa hennes også, den nesten lever under hånden min… Jeg klapser henne lett et par ganger, bare for å teste reaksjonen hennes der. Og den uteblir ikke, nesten umiddelbart kommerdet fra henne.:

”Ja ta meg, vær hard med meg” nesten visker hun idet jeg kliper henne lett i de ytre skamleppene hennes, kliper litt før jeg igjen gir henne et rapp over musa, denne gangen ennå litt hardere. Jeg kan ikke dy meg og bøyer meg ned og gnir hele fjeset mitt inn i fitta hennes og biter henne lett på klitoris, før jeg suger den så hardt som jeg bare kan. Suger i meg saftene hennes med en voldsom styrke og jeg kjenner hun er i ferd med å komme idet jeg hører at de andre to øker takten med klapsing på baken hennes…

”Å nei du, du får ikke komme ennå” mumler jeg med ansiktet godt plassert i verdens deiligste fitte og biter hardt ennå en gang, før jeg reiser seg opp igjen og nikker lurt til de andre.

”Åååå, neiiii” roper hun når de begynner å trekker seg vekk ”dere kan ikke stoppe nå, vær så snill å ta meg, væææær så snill” ropet blir til et stønn i det de trekker seg bort fra henne.

”Slapp av lille venn” flirer jeg, du har mer i vente, mye mer.

Anne kommer som avtalt med isbitene, mens vi henter våre saker og jeg hører et hyl fra stuen.. var nok litt av et sjokk, med is på den varme baken, men det blir stille fort. Idet vi kommer tilbake igjen, skjønner jeg hvorfor, Anne er visst opphisset hun også, der hun står på kne foran henne og tar for seg av hennes røde og oppsvulmede kjønn.

Det støkker til i mellomgulvet og jeg tar tak i pikken min og drar forhuden sakte frem og tilbake noen ganger, herregud så opphisset jeg blir av det synet og må bare la henne fortsette en liten stund til.
En velkjent sitring begynner å bre seg og jeg må slippe pikken min brått, ”ikke ennå, ikke riktig ennå” skjenner jeg stille på meg selv. Er et øyeblikk fristende å stappe hele pikken ned i is bollen, men vil meg selv ikke så vondt, så jeg bruker all min viljestyrke til å roe meg ned en smule..

De andre er på vei bort til henne og ber Anne om å gi dem litt plass, hun må pent sette seg i sofaen og se på for en stund.. Og jeg blir stående og bare se på de to andre guttene. Roy finner frem kremen og begynner å gni henne inn rundt anus og jeg ser hun blir litt stram i masken, men ikke et ord kommer ut av hennes munn og da er det bare å fortsette som planlagt…

Bert, smører inn sin hånd og som på kommando gyver de løs på henne… Jeg ser en finger trenger inn i baken hennes, mens nesten hele hånden til Bert er på vei inn i fitta hennes. Hun blir først helt stiv, men det tar ikke lange stunden før hun stønner av vellyst og vrir seg igjen som en ål. Roy har nå funnet frem den lille dildoen og ført den opp i baken hennes og hånden til Bert beveger seg sakte helt inn i fitta hennes, før han starter med å knulle henne med hele hånden. Sakte kontrollerte bevegelser til å begynne med, for å åpne henne helt, men han øker tempoet raskt.

Hun stønner og gisper høyt og han skjønner at hun nå er rett ved å komme. Det overraskende utrykket hun får i fjeset forteller sitt og straks tar kroppen hennes til å dirre noe voldsomt, hun rykker voldsomt i tauene og han er et øyeblikk redd for at de skal løsne. Jeg rykker lett i lenken som er festet mellom brystvortene og gir henne noen raske klaps på baken, hardt.

Hun uler i det hun kommer og når Bert og Roy trekker seg ut, fosser fontene orgasmen ut av henne, en pulserende stråle som spruter langt ut på gulvet og hun synker sammen og henger slapt i tauene.
Jeg visste hun kunne sprute når hun var skikkelig tent, men dette hadde han aldri sett maken til, hvordan var det mulig?

Jeg titter forskrekket opp på henne, besvimte hun? Men når jeg ser gliset hennes, så kan jeg slappe av. Akkurat i det sekundet skulle jeg ønske at jeg hadde et kamera, jeg tror nesten ikke det jeg ser.

”Min tur” hører vi plutselig og Anne er igjen på kne foran henne. Tungen pisker fort mellom skamleppene hennes og hun har lagt en hånd på hver rumpeball og en ser at hun kjører neglene hardt inn i den fra før så røde enden. Nesten som det var avtalt, blir alle tre stående å beundre dette deilige synet. Kan ikke annet enn å ta min stakkers sprengte pikk i hånden og denne gangen er det ikke noe sakte tempo nei. Jeg ser i øyekroken at de andre følger mitt eksempel. Tre spreng kåte fyrer med hver sin glinsende pikk i hånden, står å kikke på at en jente slikker en annen jente.

Anne har nå nesten sugd seg fast i klitorisen hennes og min skjønne kvinne er på vei til å komme igjen,
jeg går litt nærmer de to, vil ikke gå glipp av noen detaljer og jeg nærmer meg faretruende min egen orgasme. Den velkjente sitringen er kjærkommen og jeg øker tempoet et lite hakk. Idet det øyeblikk det eksploderer i underlivet mitt går jeg nesten i kne, men klarer å holde meg oppreist og lar sæden min sprute ut over de to skjønnhetene foran meg. Ikke lenge etter ser jeg at flere har nådd målet og de lar også alt sprute utover de to jentene.

To menn som begge står på tærne og runker kukene sine er litt av et syn. Som på et gitt signal når de toppen samtidig. Roy skyter underlivet frem og de første store klasene med sæd faller på Annes kinn og panne, deretter kommer resten i mange støt som snart dekker de to jentene. Bert er ikke snauere han heller. Det tydelig at jentenes lek har fylt alle hans kammer med sæd og dette må ut.

Blir bare stående der, med en halvstiv pikk i hånden, for et syn, for et utrolig opphissende syn. Anne kan det med å suge klitoris, for før jeg kommer helt til meg selv igjen skjønner jeg at hun har sugd henne til ennå en orgasme, det er bare små rykninger igjen i kroppen hennes som røper henne, før hun kommer helt til seg selv igjen.

Må nesten klipe meg selv i armen for å komme tilbake til denne verden jeg da , men tar meg sammen så godt jeg kan og går bort til henne. Klarer ikke dy meg og gir henne noen kjappe rapp over baken og ett på musa hennes.

”Har du fått nok lille venn” visker jeg i øret hennes, men hun bare smiler og rister på hodet…
Jeg løsner forsiktig hendene hennes og gnir håndleddene hennes litt før jeg fører henne inn på soverommet og legger henne på rygg i sengen. Hender og ben blir godt spredt ut og bunnet fast til hver sin sengestolpe, og det går virkelig opp for meg hvorfor jeg hadde kjøpt denne sengen, den er jo perfekt til å binde deilige damer fast i. En stor deilig seng med en stolpe i hvert hjørne, den er rett og slett perfekt.

Jeg går ut igjen til de andre og overlater henne til seg selv. Og jeg kan ikke annet enn å lure på hva hun tenker, lurer hun på hvem de andre er? Har hun skjønt at det er en dame til stede også?. Vet hun i det hele tatt hvor mange de er? Jeg snur nesten for å gå inn å spørre henne om hva hun tenker, men lar det være, avtalen var jo minst mulig prating.

Ja, ja, hun virker mer enn fornøyd, så jeg får nøye seg med det. De andre sitter og nipper til vinen igjen og prater lett, alle virker veldig fornøyde så langt og alt fungerer helt perfekt, det var gode valg jeg hadde gjort, tenker jeg fornøyd, veldig gode valg. Sjalusien jeg hadde fryktet skulle dukke opp, finnes ikke, jeg ønsker bare en ting og det er å tilfredsstille henne.

De er straks klare igjen alle sammen og reiser seg for å gå inn til henne, for hun har masse mer i vente, masse mer. Hun er flott der hun ligger, helt åpen og klar for dem, ja hun er kåt ennå registrer jeg faktisk. Jeg ser saftene hennes glinse mellom skamleppene hennes, de er ennå hovne og røde og klitoris har vokst til uante dimensjoner. Jo, hun er deffenetlig klar for mer.

De kryper opp i sengen til henne alle fire, før noen som helst, gjør noen ting løsner jeg fort klypene og jeg ser hun biter tennene sammen og ynker seg svakt. Anne begynner å suge brystene, hun vet nok hvordan de skal behandles akkurat nå, forsiktig. Hendene til alle guttene går på oppdagelses ferd igjen. Munn og tunge følger raskt på og plutselig er det 3 tunger som sloss om en kåt mus. Anne forlater brystene og Roy overtar ganske fort, han setter seg over magen hennes og begynner å knulle henne mellom brystene.

Anne har tydeligvis andre planer, jeg må lette litt på hodet mitt når jeg ser hun senker musa si mot munnen hennes.

”Hva f….” hører jeg så vidt i det Anne når ned, kroppen hennes blir plutselig helt stille, men så hører jeg Anne stønner høyt og kroppen slapper av igjen. Jeg bøyer meg ned igjen for å ta for meg av hennes deilige mus. Det er opphissende å slåss med en annen tunge om plassen, litt rart men samtidig veldig opphissende. Vi kappes om å bite og slikke der vi kan komme til og hun stønner og vrir på seg for at vi
skal komme bedre til. Samtidig som jeg hører at hun slikker og suger Annes mus etter beste evne.

Kjenner at pikken min er klar igjen, veldig klar, alt for klar. Jeg gir tegn til Roy og Bert om at de skal stoppe opp litt. Vi samler oss igjen rundt disse deilige og jøss så kåte damene. Lar henne slikke Anne, mens vi igjen lar hendene vandre over kroppene deres, men denne gangen med litt hardere hånd. Klyper litt, for
så å stryke lett, før neste klyp kommer brått på. For en reaksjon det gir, og jeg ser at Anne er i ferd med å komme etter som min venninne øker takten. Dette helt i takt med behandlingen hun får. Plutselig detter Anne om på sengen og rister i en voldsom orgasme og mens hun prøver å komme til seg selv igjen er 3 pikker klar til å overta munnen, der Annes mus akkurat har vært.

Og denne munnen slikker og suger det hun kan makte, klarer ikke å styre meg og bare må kjøre pikken langt inn i munnen hennes og hun tar villig i mot. Som den jenta kan suge pikk, så alt for godt, og jeg må trekke meg raskt ut igjen, ennå en orgasme er på vei. Og nå må jeg bare knulle henne, pikken min verker etter å trenge inn i henne, jeg løsner båndene som holder bena fast. Legger bena hennes på skuldrene mine og trenger inn i henne med ett raskt støt og bare lar den være der en liten stund.

Hun er så trang og deilig at det er nesten utrolig. Skjønner ikke helt at denne fitta hadde plass til en hånd for litt siden. Plutselig ser jeg Roy begynner å ake seg under henne, skjønner først ikke hva som foregår og trekker meg ut av henne. Men så skjønner jeg og løfter henne opp så Roy skal komme bedre til og hun blir liggende på ryggen oppå ham. Han har tenkt å knulle henne i baken, mens jeg selv tar for seg av hennes trange fitte…

Mens Roy trenger forsiktig inn i hennes bakende, kjører jeg min pikk inn i henne igjen. Jeg holder på å komme, i det jeg kjenner Roy er helt inne i henne og må virkelig ta seg ordentlig sammen. Kjører pikken sakte ut og inn i henne for å komme i takt med Roy, men det går ikke lange stunden før jeg bare må kjøre på. Jeg stanger pikken min hardt inn i henne mens jeg kjenner pikken til Roy beveger seg bare noen millimeter i fra min. Bert har nå munnen hennes for seg selv og knuller den som best han kan og hun suger og slikker det hun er god for, mens kroppen hennes bukter seg mot de pikkene som knuller henne ganske rått og brutalt nå.

Jeg registrerer så vidt Anne som tar for seg av brystene hennes, klyper, biter, klapser og suger.
Jeg bare må øke takten ennå en smule og jeg kjenner små rykninger hos henne. Med et kommer Berts kukk ut av munnen hennes med et gulp.

”Jeg kommer, åååå herregud som jeg kommer” brøler hun idet jeg kjenner at de velkjente rykningene kommer tettere og det strammer noe voldsomt til rund pikken min. Jeg klarer ikke å holde igjen lenger, noen raske, dype støt og jeg er nesten hinsides. Jeg kommer som et villdyr og sender ladning på ladning dypt inn i henne, samtidig som jeg kjenner at Roy fortsatt knuller henne bak i et forrykende tempo.

Jeg synker sammen fullstendig tom og legger meg over på siden av henne, registrere så vidt de andre der de fortsetter å knulle henne. Anne har tatt min plass og legger en finger på hennes klitoris og gnir den i et vilt tempo. Hun er faktisk i ferd med å komme ennå en gang og jeg kan ikke annet enn å ligge der og bare nyte det jeg ser..
Roy og Bert kommer nesten samtidig og de klarer sammen med Anne å få henne over kanten en gang til.
Kroppen hennes spenner seg i en stram bue noen sekunder, før hun synker sammen. Hun hiver etter pusten noe voldsomt, men ellers kommer det ikke en lyd fra henne. Hun bare ligger der og puster, før det kommer et stort glis rundt munnen hennes, jeg må smile litt da jeg også. Smiler litt fornøyd med seg selv, for hun ser så fornøyd ut der hun ligger.

Jeg strekker meg opp til henne og gir henne et langt kyss og i det jeg trekker meg vekk igjen, visker hun til meg

”tusen takk for at du ville gjøre dette for meg” Jeg bare smiler og visker tilbake

”bare vent til du skal oppfylle min fantasi” Jeg kan ikke annet enn å flire når jeg ser utrykket i øynene hennes.
Hun vet jo ikke at hun nettopp har gjort det, at hennes fantasi ble til hans og at den nå ble til virkelighet.

Solkvinne – skrevet av henne i mannspersonen ”Jeg”

Legg igjen en kommentar