Fra meg til deg

Denne novellen er vist 3810 ganger.

Du ligger i senga, naken og forventningsfull, mens jeg tar av meg boxeren og nærmer meg. Jeg gir deg et kyss på kinnene, så et på munnen. Stikker tunga inn i munnen din og vi har et herlig tungekyss.
Jeg er så kåt at jeg må straks videre, finner puppene dine som jeg veier i hendene, mens jeg beveger lett. Lar så tomlene berøre de røde niplene, før tungespissen danser lett over dem. Så sutter jeg noen ganger, før jeg igjen lar tungespissen danse som en pendel i rask bevegelse over ytterste delen av den nå stive niplen din.

Jeg kan ikke få nok av deg, og nusser meg nedover på din nakne hud. Lar hånden stryke over Venusberget ditt, mens munnen er like over navlen, og den tar noen freidige slikk på selve navlen. Men nå vil jeg smake på saftene dine, og så skrider jeg til verket: Tungespissen pirrer klitoris så jeg hører ynk fra din munn. Du kunne ikke hatt det bedre sier du, og lar meg fortsette den deilige behandling.

Etter en tid klarer jeg ikke mer, for det sprenger så fælt i pikken, og du er jo 100% klar, så jeg kryper oppå deg, og lar den skli inn i den vanvittig deilige og varme gledeshula di, som vet å bruke musklene riktig. Jeg fanger en pupp i munnen og sutter på den samtidig som jeg beveger meg rolig fram og tilbake. Jukker litt mer. Så litt stille, mens vi kliner voldsomt, og har deilige tungekyss som er som et ekstra «krydder» siden vi samtidig er smeltet sammen til ett. Så begynner jeg å bevege meg litt raskere, og du sier: Hardere, hardere…. Åh, Lars! Og jeg bare peiser på til jeg ikke har krefter mer.

Du kommanderer meg på ryggen og at jeg må ligge stille. Så trer du deg nedpå, mens du begynner å ri meg. Og jeg får et gudesyn! Ser hele den skjønne kroppen din, ansiktet ditt, og de fristende gyngende puppene, som jeg selvfølgelig ikke klarer å styre unna. Holder under dem, mens tomlene masserer niplene. Så føres munnen mot dem og jeg sutter som en gal, mens du blir villere og villere som cowboy. Svetten siler, mens du utmattet kysser meg.

Så er det tilbake til misjonæren igjen, for nå er det jeg som har krefter igjen, og jeg kjører på og du kommer med stadige godlyder, som blir til kraftigere og kraftigere stønn, helt til kroppen din begynner å riste, og jeg skjønner at du har orgasme. Venter til skjelvingene går over, fortsetter, og du får en ny bølge med orgasme. Ikke lenge etterpå fylles du med varm sperm. Vi ligger begge tilbake fullstendig utmattet og tilfredsstilt. Og neste gang skal vi prøve nye stillinger, sier du, og jeg er villig til å prøve det meste (bortsett fra anal-sex) for å gi deg nytelse.

PS: Jeg synes bare det er litt moro å lese andres fantasier, så hvorfor ikke lage en som går direkte til den jeg skriver til.

Legg igjen en kommentar