Fra smerte til nytelse

Denne novellen er vist 11430 ganger.

Jeg står foran speilet, stirrer på den nakne kroppen foran meg. Alle muskler spenner seg. Sakte løfter jeg hånden mot brystet mitt. Det kalde knivbladet beføler huden min. Et raskt stikk, smerten brer seg, en stripe blod renner nedover magen min. Rødt mot blek vinterhud. Jeg hører, ser og merker ingenting. Smerten og blodet er alt jeg enser. Smerte fortrenger smerte. En hånd legger et hvitt papir på magen min, drar det sakte og kjærlig oppover. Tørker bort alt blodet. Sterke armer legger seg rundt meg. Varmen fra en naken kropp brer seg om meg. Tvinger det onde i skjul, bort med all innvendig smerte. Forsiktig snur jeg meg rundt, legger hodet mot rystet hans. Snuser i meg duften fra ham. Han stryker hendene sakte nedover ryggen min, folder den rundt rumpa. Jeg løfter hodet, kysser ham. Dyp lengsel blir møtt med sterk lidenskap. Hendene mine masserer nakken hans lett. Så løsriver han seg fra meg. Kysser brystene mine. Tonga glir over brystvorta mi. Leker med den. Jeg kjenner det banke i underlivet mens ivrige hender stryker over rumpa, lårene og venusberget. Kroppen min sitrer av spenning. Munnen hans kysser meg mellom brystene. For hvert kyss glir han lengre og lengre ned. Pusten min går i raske drag. Øynene er lukket og ansiktet lyser av vellyst. Leppene hovner opp og klitoris svulmer. Munnen hans kysser venusberget, hendene beføler baksiden av lårene mine. Sakte sprer jeg bena og viser ham blomsten min. Sakte glir tonga hans ned mot sprekken. Jeg skjelver av spenning idet den glir inn. Over klitoris, nedover, nedover. Streifer åpningen og glir opp til klitoris igjen. Blodet bruser og underlivet banker. Vakre følelser strømmer gjennom meg. Tungen leker med den struttende klitoris og en lett finger glir over kjønnet mitt. Saftene mine legger seg om den og sakte glir den inn i meg. Stryker langs veggene, så ut. To fingre presser seg inn. Ut, så inn, ut og inn. Tonga presser mot klitoris, masserer den deilig. Jeg stønner høyt. Bena synker sammen idet en lett orgasme skyller over meg. Sterke armer fanger meg og trekker meg inntil seg. Løfter meg forsiktig opp og bærer meg over til senga. Jeg blir liggende på myke bomullslaken. Han legger seg inntil meg, kysser meg hardt. Tungene våre leker med hverandre. Kroppen hans er varm, lemmet hans hardt. Det ligger mot magen min og hviler. Han legger seg oppå meg, drar seg litt ned. Jeg kjenner tuppen på lemmet hans mot venusberget. Forsiktig løfter han seg litt opp, fanger lemmet i hånden sin. Sakte drar han det ned, over klitoris, ned mot åpningen. Hendene mine ligger plantet på ryggen hans. Sakte glir han inn i meg. Vi puster i takt. Kroppene våre vever seg inn i hverandre. Nytelsen strømmer gjennom kroppen min idet tid og sted forsvinner. Vi er et, fanget i nytelsens nett. Han glir ut og inn i meg, sakte. Treffer bunnen, sender bølger gjennom meg. Vi elsker. Han spruter myk veske inn i meg, fyller meg opp. Jeg stønner, nyter de varme strålene. Krampetrekninger brer seg i underlivet mens han trekker seg ut. De eksplodere i en super deilig orgasme. Jeg luker øynene, hører ham ligge og puste stille ved siden av meg. Ingen sier et ord, vi ligger stille og nyter hverandres nærvær. Så faller jeg i søvn.

Legg igjen en kommentar