Fristende dag på jobben

Denne novellen er vist 12248 ganger.

Jeg går inn i garderoben på jobben for å skifte. Jeg jobber på et kjøkken på en fin restaurant i sentrum, og vi klarer oss mer enn bra. Tomas kommer inn, smiler mens han sier hei og begynner å skifte selv. Jeg smugtitter på han der han står i bar overkropp. Han er ikke veldig muskuløs, men man ser at gutten er sterk. Jeg innhenter meg selv og konsentrerer meg om å skifte.

Vi går ut på kjøkkenet og gjør klart til å starte dagen. Det er sommer, det er sol, og siden vi ligger ved elven, er det en nydelig utsikt fra vinduene. Telefonen ringer, det er Katrine. Hun er syk, og kan ikke komme, så vi blir alene i dag. Vi ser litt oppgitt på hverandre, dette er så typisk! Men vi får bare ta det med et smil, og med litt teamwork skal nok dette gå bra.

Etterhvert som dagen går, blir det mer og mer å gjøre, og siden airconditioneren er ødelagt, blir det hett som i en ovn. "Jeg driter i hva sjefen mener, han er ikke her!" sier Tomas og drar av seg kokkejakka. Jeg blir litt satt ut, for han er deilig svett, og musklene spenner seg når han anstrenger seg. Det kribler lett i underlivet, så jeg snur meg til oppgaven min. Det går ikke lang tid før jeg synes det blir for mye for meg også, så jeg drar like godt av meg jakka og jobber i singlet. Jeg står slik og jobber en stund, til jeg hører Tomas le. Snur meg og spør hva det er. "Jasså…så du er naughty?" flirer han og peker på det ene brystet mitt. Jeg har blitt ganske svett selv, og den hvite singleten min avslører skriften på BHen min. Blir først en anelse flau, men flirer med noen sekunder etter. "Ja. Klart jeg er! Visste du ikke det? Jeg er en av de som biter og snakker frekt" svarer jeg og blunker.

Timer går, og Tomas er uvanlig stille. Jeg blir et øyeblikk redd for at jeg gjorde noe dumt ved å si hva jeg sa tidligere, men han pleier da å tulle med? Så jeg spør, og han svarer at det bare er varmt, og han konsentrerer seg om jobben. Men det er noe i blikket hans…noe nytt…spennende. Jeg står der og freser mat på ovenen, og tankene løper av gårde. Tenker på hvordan han må være i senga…og kjenner at jeg blir våt og kåt etterhvert som tankene løper løpsk. Blir brutt av stemmen til Tomas som annonserer at vi endelig kan ta fem velfortjente minutter.

Vel oppe på pauserommet er stemningen litt rar. Det eneste jeg klarer å tenke på er hvor fin han er å se på, og han ser ut til å være i drømmeland selv. De blå øynene er mørkere enn vanlig, og jeg kan se pulsen på halsen hans slå. Hvordan hadde han reagert om jeg hadde kysset han der tro? Jeg smiler av meg selv, og Tomas våkner til liv. "Hva?" sier han og titter på meg. "jeg bare sitter her og tenker morsomme tanker om deg" svarer jeg lett og han ser spørrende på meg. Jeg forklarer, og han flirer med. Vi reiser oss og jeg skal til å gå ned trappen da han presser meg hardt inn i veggen. Jeg kjenner han er hard og det går et støt igjennom meg. Armene hans låser mine til veggen, og han ser meg rett inn i øynene. "Prøv da vel…og se hva som skjer"

Jeg blir helt satt ut, klarer ikke noe annet enn å slippe ut det stønnet som har bygd seg opp av tankene mine de siste timene. Jeg skjønner plutselig hva det er med blikket hans…han er kåt, ingen tvil om det!

Så jeg lener hodet fremover og biter lett på halsen hans, og når han stønner lavt biter jeg hardere. Grepet om hendene mine blir hardere, og jeg slikker, kysser og biter ham på halsen som om det er det eneste jeg lever for. Presser meg lett inntil ham og hvisker "du er faen meg deilig…jeg har så lyst til å kjenne deg i munnen min!" Han ser på meg med ville øyne og biter tennene hardt sammen mens han snakker. "Etter jobb skal vi faen meg ikke hvert til vårt! Du blir med meg!" sier han før han biter meg i halsen og masserer musa mi utenpå buksa. Jeg blir skjelven, og får vanskelig med å gå rett ned trappene.

Det virker som en evighet før dagen er over, og vi kan skifte. Jeg går inn i garderoben og begynner å skifte, lettet over at jeg valgte et av mine få sexy undertøyssett i dag.

Jeg rekker ikke å få på meg buksa før Tomas kommer inn, og han stopper et øyeblikk. Studerer kroppen min med vakre blå øyne som gnistrer der han står. "Liker du utsikten?" spør jeg selvsikkert, og han nikker anerkjennende før han tar de siste nødvendige stegene bort til meg. Griper meg om livet og drar meg tett inntil seg så jeg kjenner hvor hard bulen i buksa hans er. Han puster tungt og slikker seg på leppene før han lar en hånd gli oppover over rumpa mi og ryggen før den legger seg om nakken min. Jeg kjenner det iler i hele kroppen. "Herregud, så deilig du er! Jeg må ha deg!" sier han og drar hodet mitt mot hans slik at vi møtes i et lidenskapelig kyss. Tungene våre fletter seg sammen, jeg biter han i underleppa og han stønner. Lar en hånd finne veien nedover magen hans og ned til kulen i buksa. Kjenner hvordan han blir enda hardere, og stryker sakte over den bankende pikken hans. "Lås døra…" sier jeg, og han gjør som han blir bedt.

Jeg presser ham opp til veggen og kysser hardt og vilt mens jeg med letthet åpner bukseknappen og drar ned glidelåsen. Begynner å kysse han på halsen og videre nedover mens jeg drar både bukse og boxer ned. Til slutt står jeg på kne foran en stor, hard pikk som formelig skriker etter å komme inn i munnen min. Jeg strekker ut tunga og slikker vekk en dråpe med klar veske som har sneket seg ut, og Tomas gisper. Jeg gjør det igjen et par ganger før jeg åpner munnen og lar han slippe inn. Merker hvordan knærne hans blir svake mens jeg suger sakte og mykt, kjenner smaken av pikk… Han smaker godt, og jeg setter opp farten, suger hardere og masserer ballene hans. Han stønner og puster mens han legger hendene bak hodet mitt og overtar styringen av farten. "Fy faen, så deilig! Tunga di gjør meg gal, jente!" sier han andpustent og munnknuller meg fort. Jeg merker snart at han setter opp farten litt til, begynner å puste og gispe om hverandre, og når skjelvingene kommer, tar jeg han dypt nedi halsen min. Han klarer ikke å utelate et stønn…nærmest et gledeshyl da han skjønner at han skal få komme i munnen min. "Ja…herreguuud! Sug meg, hardt og fort!!" Jeg tar tak om rumpeballene hans og skyver han helt inn idet han kommer, og ikke en dråpe slipper unna. Han siger ned på gulvet med et smil som vitner om at jeg har gjort en god jobb. Han ser lykkelig på meg og sier "Skift! Vi skal hjem til meg…jeg vil leke mer"

Vi går hjemover i stillhet. Han bor ikke merenn 20 min fra byen, men det er nok til at vi er svette og tørste når vi kommer inn døra. Tomas finner frem to glass og heller opp litt brus til oss, og vi drikker nesten hele innholdet begge to. Jeg setter meg ned i den myke, beige sofaen hans og puster litt lettere. "Ah. Det var godt" sier han idet t-skjorta hans faller i gulvet og den deilige kroppen hans kommer til syne.Jeg sitter og ser på han, legger merke til de lange øyevippene og det søte smilet. Han er egentlig jævlig kjekk, rart jeg ikke har lagt merke til det før…all den tid vi har kjent hverandre har jeg ikke tenkt på han sånn. Men nå som jeg gjør det, ser jeg virkelig hvor flott han er.

Han kommer mot meg og setter seg på kne foran meg. Knepper opp buksa mi sakte mens han hele tiden ser meg rett inn i øynene. Vanligvis ville det antakelig gjort meg lettere flau, men ikke nå. Det er en spesiell stemning, og det er et eller annet ved blikket hans som tenner meg til de grader. Buksa blir dratt av, og stringen følger etter. Han sprer beina mine sakte og ser rett på musa mi, som brenner etter å bli berørt. Han kysser meg på innsiden av låret, og jeg legger hodet bakover mens jeg nyter oppmerksomheten som får meg kåtere og kåtere for hvert sekund. Øynene mine lukker seg, og jeg stønner hjelpesløst når en finger deler leppene mine og tungespissen glir sakte fra hullet mitt og opp til klitten. Han smører saftene mine frem og tilbake, sakte og mykt, stopper ved klitten og lar tunga leke litt med den. Jeg sprer beina litt til, vil kjenne hele bredden av tunga hans leke med meg og gjøre meg gal. Så biter han forsiktig i knoppen min, og jeg kjenner frysningene løpe oppover ryggraden. En finger finner veien inn i meg, sakte…han masserer G-punktet mitt mens tunga suger og biter i knoppen min. Jeg kjenner hvordan det bygger seg opp, hører hvordan han stønner når jeg bruker musklene på fingeren hans. Tomas setter opp farten, gir meg frysninger over det hele, og så kommer det. Det starter i tærne og kryper oppover mot underlivet mitt. Jeg skriker nesten av nytelse, og ber han om å slikke fitta mi, fingerknulle meg hardt. Så kommer jeg…eksploderer i en fantastisk orgasme, og faller sammen som en sekk poteter. En lykkelig, tilfreds sekk poteter, vel å merke.

Tomas reiser seg og løfter meg opp, bærer meg inn i en stor deilig seng. Kryper over meg og kysser meg hardt og brutalt. Smaker hvordan hverandres kjønn blander seg med hverandre, og handa mi stryker over en bankende, hard og forventningsfull pikk. "Få av deg buksa!" stønner jeg inn i munnen hans, og han er ikke vond å be. Sekunder etter ligger han der igjen, naken og fristende. Jeg legger et bein over hofta hans og kryper tettere inntil. Gnir saftene mine utover han, og han stønner høyt. "Bare tenk hva musklene mine kan gjøre med pikken din" sier jeg, og han styrer seg inn mot hullet mitt. Erter meg et øyeblikk, smører saftene mine utover fitta mi. Så presser han seg inn i meg, og jeg kjenner deilig pikk fylle meg opp. Jeg stønner og kysser han hardt,klarer ikke annet.

Tomas tar tak om rupa mi og presser meg mot han så han kommer dypt, dypt inn i meg. Det er så ufattelig deilig og jeg biter meg i leppa for ikke å skrike høyt. Med et lite krafttak tipper han meg over på ryggen, låser armene mine over hodet mitt og smiler lett ondskapsfullt. Han knuller meg i lange drag, sakte, men hardt. Jeg stønner hver eneste gang han kjører kukken langt inn i musa mi, og han smiler mer. "Vil du ha mer? Fortere?" spør han og jeg nikker hjelpesløst. "Hehe…ikke før du klarer å komme deg løs…" svarer han selvsikkert og opprettholder den farten han hadde mens han biter og slikker meg på øret og stønner dypt. Det er få ting som gjør meg kåtere enn det, og jeg begynner å vri meg, vil ha mer! Sånn holder han på en liten stund, og han har ikke problemer med å holde meg nede.

Helt til han begynner å hviske frekke ord i øret mitt. Forteller meg hvor deilig det er å knulle meg, hvor våt og varm jeg er rundt pikken hans. Da finner jeg krefter, og vrir meg endelig løs. Får på en eller annen måte trillet han over, slik at han ligger på ryggen. Jeg setter meg over og styrer kukken hans inn i meg, hever og senker meg sakte. "Kom igjen…knull fitta mi. Få kjenne hvor hardt du kan ta meg" sier jeg, og han griper tak i rumpa mi. Holder meg litt oppe mens han setter i gang…peiser på alt han har, hardt, fort og brultalt. Vi stønner og roper i munnen på hverandre, og jeg bruker musklene mine alt jeg kan. Tomas begyner å puste tyngre, setter opp farten og tar bedre tak om rumpa mi. Jeg kjenner orgasmen krype oppover hele kroppen min, og gir meg hen til hvor deilig det er. Så kommer jeg…jeg lener hodet bakover og skriker ut, og når han kjenner fittesafter over kukken sin blir det for mye for han. Han kommer, og jeg kjenner han sprute langt inne i meg. Så faller vi sammen på senga, andpustne og svette.

Jeg våkner flere timer senere av lukten av deilige vafler. Går ut på kjøkkenet og kysser han på skulderen. "Mmmm….det lukter godt." sier jeg og han smiler når han snur seg mot meg. Han ser plutselig sulten ut, og ikke på vafler. Kysser meg lenge og lar en hand gli nedover rumpa mi. Jeg smiler. "Etter maten, kjære…da skal du få leke så mye du vil"

Tror du vi spiste fort?

Legg igjen en kommentar