Frøken, del 1

Denne novellen er vist 15460 ganger.

Jeg hadde blitt kjent med henne på internett, og omsider skulle vi møtes! Vi hadde avtalt å møtes på et hotell i byen, der vi hadde leid en suite for natten. Vi hadde delt fantasier og drømmer over nettet en stund, og vi tente begge på lettere bondage-leker. Vi var blitt enige om at denne første gangen skulle hun få bestemme…..

Jeg ankom hotellrommet til avtalt tid kl.5 på ettermiddagen, og banket på døren til rommet.
jeg hørte en stemme som sa «kom inn», og jeg åpnet forsiktig døren og gikk inn. jeg kunne ikke se noen, og fortsatte forsiktig lenger inn i rommet. Plutselig ble jeg dyttet bakfra og snublet fremover og ble liggende på magen på gulvet. Noen satte seg raskt og hardt på ryggen min og hendene ble tvunget bak på ryggen, og jeg fikk et par håndjern festet på meg. Jeg ble halt opp på bena, og jeg kunne for første gang se henne.
Eva hadde langt mørkt hår, knall blå øyne, og under en lang sort gjennomsiktig kjole kunne jeg skimte et par velformede, fyldige bryst og en nokså bred og fyldig bakende. Jeg antok at hun måtte være i begynnelsen av 30-årene, var 170 høy og litt kledelig fast og fyldig.
Hun sa til meg; «jaså du grisegutt, du troddde du skulle få deg en hyrdestund på si’ ?» «Du skal nok få litt av hvert, men jeg tror det du trenger er en kraftig ydmykelse, slik som du er utro mot din kone.» «Forbered deg på en lang natt…»
Med det førte hun meg inn i rommet, surret hendene mine fast til gelenderet på trappen opp til suitens andre etasje.
Hun åpnet buksen min, og trakk den raskt av. Så tok hun tak i boxershortsen og trakk den ned også. En hånd kom mellom bena mine bakfra og tok et godt grep om ballene, nappet i de, trakk de nedover. Før hendene begynte å kneppe opp skjorten. Så gikk hun bort til et bord, og hentet en saks. Hun kom tilbake, og klippet skjorteermene sånn at skjorten løsnet av meg.
Jeg stod der naken inntil trappen og kunne ikke gjøre noe. Hun kom bort til meg, stilte seg så jeg kunne se, og demonstrativt trakk hun beltet mitt ut av buksene. Hun nappet i begge ender av beltet så det smalt i læret før hun igjen forsvant bak ryggen min, og rett etter fikk jeg det første rappet over baken. Ett ble til to og tre.. og fire.. før hun gav seg.. for denne gang. Hun gikk til telefonen, slo et nummer, sa at nå var det klart, og la på røret igjen. Så forsvant hun ut på badet, og jeg ble stående alene. Nøyktig hvor lenge vet jeg ikke, kanskje 5 minutter.
Så gikk dren opp, og jeg hørte stemmer. Nok en kvinnelig person hadde kommet i rommet. De stod og diskutterte, og så kom Eva med den nye personen, som var en lyshåret kvinne i midten av 20-årene. Også hun av den litt fyldige sorten, lubben kan man vel nesten si. Hun hadde på seg en nokså stremt ettersittende drakt med skjørt, bluse og jakke, med blusen kneppet opp så kløften mellom hennes store bryster var godt synlig. De kommenterte meg, kroppen min, størrelsen på pikke min, og begynte å ta på meg. Begge tok på seg gummihansker og begynte å beføle pikken min, og jeg fikk en finger stukket opp i rumpa.
De løsnet hendene mine fra gelenderet og geleidet meg ut på badet, der ble jeg beordret ned på knær, og hendene ble surret fast rundt toalettskålen.
Jeg fikk beskjed om at jeg skulle klargjøres for nattens og kveldens prøvelser, og de skulle begynne med å gi meg en grundig utskylling. Jeg så de hadde gjort klar en pose med vann som hang over vasken, med en slange. Eva begynte å smøre baken min inn med vaselin, og med en finger dyttet hun en stor klump innenfor hullet og begynte med sakte bevegelser å smre innsiden av rumpa mi. Så fikk jeg endestykket på slangen puttet opp i rumpa, og det ble åpnet for vannet. Jeg kjente det varme vannet strømme inn i meg og fylle rumpa mi.
Den nyankomne, som jeg fikk vite het Angelika, satt seg på toalettet foran meg, trakk av seg trusen, og gav seg til å tisse rett foran fjeset på meg. Da hun var ferdig tørket hun seg ikke, men sa henvendt til Eva at hun kunne tenke sg en liten forsmak, en liten prøve. Så hun gled fremover på toalettsetet, og Eva gav meg et puff bak så jeg kom nærmere, og jeg fikk beksjed om å slikke henne ren! Hodet mitt ble skjøvet inn mellom bena hennes og jeg fikk øye på en velfrisert fitta, mens den ramme pisselukten slo imot meg. Jeg fikk et rapp over baken og beskjed om å sette i gang. prøvende stakk jeg tungen frem, og lot spissen forsiktig vandre over fitteleppene.
Det smakte ramt av tiss, men jeg syntes også situasjonen var så opphissende, at jeg stakk tunga lengre inn og begynte å slikke opp og ned i sprekken. Angelika purret som en fornøyd kattunge, og roterte hofta mens jeg slikket.
Samtidig begynte det å presse på så mye i baken, at jeg ikke klarte å ta imot mer, og refleksene ville at jeg skulle tømme meg igjen…
Etterpå ble jeg puttet inn i dusjen. Eva kom inn med meg, tok av seg den sorte kjolen, hvor hun hadde bare et tynt sort blondeundertøy under. Hun beholdt undertøyet på mens jeg ble vasket i alle hulrom og åpninger, og så fant hun frem barbersaker. Jeg protesterte, men da var ikke Angelika sen om å ta tak i pungen min og klemme til. Eva barberte meg på pungen og pikken og opp langs rumpesprekken, så ble jeg tørket og smurt inn med babyolje til jeg stod glinsende. Så førte de meg inn i «stuen» igjen, og bandt meg i X-form med ryggen opp mot veggen.
Jentene satt seg i sofane, fant seg hver sin drink og begynte å kose med hverandre. det var opphissende å se på og pikke begynte å røre på seg. Eva la merke til det, og kommenterte at jeg nok begynte å bli klar, så hun tok telefonen igjen, ringte et nummer og gav bare en kort beksjed om at nå var alt klart og de kunne komme.
Jeg begynte å lure på hva dette var. Enda flere? Eva og Angelika fortsatte å kjærtegne og kose hverandre mens de ventet og etter antakelig 10-15 minutter banket det på døren. Eva reiste seg for å gå og åpne, samtidig kom Angelika nort til meg med en sort latexhette som hun tredde over hodet mitt, slik at øynene var dekket, men resten av ansiktet fortsatt var fri under hetten.
Jeg hørte døren ble åpnet, og mange nye stemmer summet. Veggpryden, dvs meg, ble behørig befølt og kommentert, og jeg kunne høre av stemene at det var minst tre nye jenter der nå. De kniste og lo, og satt seg åpenbart til rette, og hade en liten prat mens jeg ble stående alene, med pikken halvstiv i været.
De diskutterte hvordan de best skulle kunne ha det gøy med meg, og jeg overhørte en del kreative ideer som virket opphissende på meg, andre virket regelrett skremmende og ekle. De ble enige om at jeg skulle brukes og ydmykes og straffes, som hevn for alle de råtne opplevelsene de selv hadde hatt med hankjønn opp gjennom årene, og de ble enige om å ta en runde rundt bordet hvor alle en etter en skulle få nevne en ting de ville at skulle bli gjort mot meg.
Til å begynne med var de litt forsiktige og blyge, og visste ikke helt hvor langt de turde gå. Den første av jentene hadde alltid hatt lyst til å gi en mann skikkelig ris, og de andre synes det var et rimelig ønske å få oppfylt. Jeg ble løsnet på hender og føtter og fikk beskjed om å stille meg på alle fire på gulvet. Jeg hørte de kom mot meg, og med ett fikk jeg et hardt klaps med flet hånd over den høyre skinken, så ett til på andre siden, og igjen og igjen, satdig litt hardere. «Se her, kan du ikke bruke denne da?», hørte jeg noen sa i bakgrunnen, og rett etter kjente jeg en sviende følelse på baken etter å ha blitt pisket med en ridepisk. Jeg vet ikke hvor lenge dette varte, men jeg var øm og sår på hele baken og lårene da de endelig gav seg.
Den neste var litt tøffere. Typen hennes hadde mast om å få ta henne i rumpa aldri så lenge, nå skulle jeg få kjenne hvor «godt» det var. Det tok ikke lang tid før jeg kjente noe presse mot rumpa. En finger smurte godt med vaselin rundt hullet, og så ble tuppen på en dildo presset mot åpningen. den var for tykk til å gli rett inn, og jeg fikk påny et par harde klaps på baken o beskjed om å hjelpe til. Jeg forsøkte å slappe av og «åpne» meg for dildoen, og med etter gled den innenfor. Med sakte drag ble dildoen «knullet» inn og ut av meg, og stadig dypere for hver gang.
Raskere og hardere for hvert støt kunnet de rumpa mi med dildoen, til ivrige jubelrop fra de andre tilskuerene.
«Ikke sant du liker det, fortell oss at du liker det..», hørte jeg, og jeg skjønte at dersom jeg skulle unngå å få synlige merker på rumpa etter helgen, måtte jeg bare adlyde. «Ja», sa jeg, «å, ja, jeg liker det». «Ja det var det vi tenkte, se på pikken den står jo rett ut», jublet de, og jeg fikk min neste oppgave. En kondom ble tredd på pikke og jeg ble bedt om å reise meg, med dildoen i rumpa, og begynne å dra meg selv til jeg sprutet. Jeg begynte forsiktig å dra i pikken, men fikk meg et rapp med pisken over hånda og ballen og beskjed om å jobbe hardere, jeg fikk ikke hele kvelden på meg. Måtte bare se til å skynde meg å sprute. Samtidig ble jeg knullet hardt med dildoen i rumpa. En hånd kom opp foran fjeset mitt og jeg kunne kjenne den deilige aromaen av fittelukt. Det tente meg nok til at jeg klarte å sprute i kondomet.
Etterpå ble dildoen trukket ut, og kondomet trukket av pikken, og etter litt hvisking kom noen av jentene bort til meg igjen. Jeg fikk beskjed om å gape opp, så skulle jeg få noe godt. jeg nølte, men noen grep et godt grep om ballene mine, så hardt at jeg gispet, og måtte åpne munnen, og jeg fikk kondomet stappet inn i munnen. Så ble sæden min helt ut av kondomet mens de trakk gummien ut igjen. «Kom igjen, drikk sæden din, la oss få se hvor godt du syns det er!» Jeg kunne ikke annet enn å svelge alt sammen av den seige og bitre væsken.
Fjerdemann ønsket litt mer personlig oppvartning. Jeg ble kommandert ned på knær, og skjøvet frem mot sofaen, og inn under et skjørt. «Slikk meg, din hund, slikk fitta mi til det går for meg». Jeg stakk tunga frem og smakte på den nye ukjente fittesmaken. Det var allerede godt vått der inne og jeg lepjet i meg av saftene.
I mellomtiden hørte jeg at jentene skålte og lo, og det kunne virke som om hun jeg slikket bare var halveis konsentrert om det jeg gjorde. Det tok sin tid før det kom noen reaksjon og jeg begynte å bli sliten både i tungen, ryggen og knærne, da jeg merket at hun begynte å respondere mer på det jeg gjorde. De andre jentent kommenterte hvor lang tid det tok, men at jeg åpenbart var av den utholdende sorten, og noen tilbød seg å hjelpe. jeg vet ikke hva som foregikk men jeg antar en av de andre jentene tok seg av brystene til hun jeg slikket, for etter hervt begynte jeg å merke at hun nærmet seg. Jeg økte innsatsen og konsentrerte meg mer om clitoris, og det tok ikke lang tid før hun kom i en lang skjelvende orgasme.
En av jentene sa at hun var begynt å bli tissetrengt av all drikkingen, og måtte ut på do, og etter den kommentaren hørte jeg mer hvisking. Så ble jeg spurt om jeg kanskje var sliten og tørst? Jeg svarte at jo det hadde nok smakt med noe å drikke. Med det ble jeg skjøvet ut i gangen igjen og så ut på badet. Der fikk jeg beskjed om å legge meg på ryggen på gulvet i dusjen. Jeg ble bundet på hender og føtter så jeg lå som en X midt på gulvet, da en av jentene kom og satt seg over ansiktet mitt. Føst så nære at jeg kunne kjenne lukten av henne, og fikk beksjed om å slikke henne i fitta. Igjen stakk jeg tunga ut og smakte en ny deilig fittearoma. Jeg hadde tunga godt opp i henne da hun plutselig løftet seg opp så jeg ikke rakk henne, jeg strakk tunga så langt jeg kunne uten å nå henne, da jeg plutselig kjente noe varmt sildre ned langs kinnet mitt. Hun var begynt å pisse meg i fjeset! Til alle de andres ivrige applaudering. Jeg fikk meg et lett spark rett i lysken med beskjed om å holde munnen åpen, og jeg kjente den ramsalte væsken strømme inn i munne min. Jeg prøvde å stenge for i halsen som best jeg kunne og masse tiss rant ut i munnvikene mine, men av og til måtte jeg svelge for rett og slett å kunne puste! Da hun var ferdig senket hun seg over munnen min igjen og ba meg slikke henne ren.
jentene ble enige om å la meg ligge der til alles felles benyttelse utover kvbelden mens de skulle fortsette festen. Nå skulle de spille om hvem som skulle få lov til å bruke meg resten av kvelden og natten. Taperen av spillet skulle være min medslave.

Dette får bli neste del av historien som jeg kan fortelle om neste gang.

Legg igjen en kommentar