Frøken, del 2

Denne novellen er vist 10045 ganger.

Jeg kunne høre jentene hadde det svært så gøy der inne i stuen, og jeg mistet kontroll på hvor lang tid som gikk, men flere av jentene var innom på badet og satte seg på fjeset mitt og tisset på meg. En av jentene benyttet også anledningen til å sette seg på pikken min og knulle meg noen minutter før hun forsvant igjen.
Etter en stund ble det stillere inne i stuen, de var åpenbart ferdig med spillet, og jeg hørte alle kom ut i gangen. Jeg kunne høre de kledde på seg, og det gikk i døren og med ett ble det helt stille. De hadde forlatt meg der på gulvet.
Jeg døste av og vet ikke hvor lenge jeg hadde vært vekke da jeg hørte det gikk i døren igjen.
Jeg hørte stemmer i gangen, og kjente i alle fall igjen stemmene til Eva og Angelika fra tidligere på kvelden. Men det var også en ukjent damestemme til der, samt en mannsstemme!
Knisende hørte jeg de kom inn på badet, og kommenterte meg der jeg lå hjelpeløs på gulvet.
Jeg ble forklart at «Nina» hadde vunnet spillet og var min herskerinne for natten, mens Angelika faktisk hadde tapt. Eva selv hadde verken tapt eller vunnet, og hadde vært på byen og funnet seg et annet «mannebein» å leke med.
Angelika ble beordret til å kle av seg, og så stille seg på knær/legge seg over meg i en 69-stilling. Hun ble fortalt at hun måtte regne med å gå gjennom noe av de samme ydmykelsene som hun hadde vært med på å påføre meg. Jeg merket at hun kom og la seg over meg, og at noen bant henne fast. Så ble latexhetten fjernet fra hodet mitt så jeg kunne se igjen.
Jeg stirret rett inn i den gapende og våte fitta til Angelika, og så flyttet jeg blikket og studerte Nina. Hun var en mørk mulatt, lang og slank, i midten av 30-årene. Der jeg studerte henne der hun stod i øye hæler og med kort skjørt, fra min stilling, så bena ut til å strekke seg uendelig. Hun og Eva tok på seg latexhansker, og begynte å massere vaselin i rumpa til Angelika rett over ansiktet mitt. Jeg fikk beskjed om å slikke henne i fitta mens de holdt på, samtidig som jeg så Ninas finger som masserte seg vei inn i Angelikas rumpehull. Med ett var det som om all motstand i hullet forsvant og Ninas finger gled helt inn i baken. Med sakte bevegelser gled fingeren inn og ut av ruma noen ganger, før den ble dratt ut og holdt foran munnen min. Jeg fikk beskjed om å smake på den, og fingeren presset seg vei inn forbi leppene mine. Det smakte ramt av rumpe av fingeren, der den ble presset inn og ut av munnen min et par ganger.
Nina gjorde klar en ny klysterbehandling, og Nina fant frem slangen og begynte å presse enden inn i ruma på Angelika. Jeg fikk beskjed om å fortsette å slikke henne mens hun ble fylt opp i rumpa med linkent vann, som jeg hadde blitt det tidligere på kvelden. Når jentene mente Angelika hadde fått nok, ble slangen trukket ut, og erstattet med en liten butt-plug. Hun fikk beskjed om å holde pluggen på plass i rumpa, mens jeg fortsatt skulle slikke henne i fitta. Angelika fitt beksjed om å slikke meg, og gjøre meg har og klar for Nina. I mellomtiden gikk Nina ned på kne og begynte å massere Angelikas bryster og rumpe. Jeg kunne merke at Angelika var blitt utrolig opphisset og kåt, og jeg var redd det skulle gå for henne, fordi hun ikke ville ha sjangs å holde på innholdet i rumpa, så av og til stakk jeg nesen borti nutt-pluggen for å forsikre meg om at den var på plass. Jeg ville for enhver pris unngå å få den spruten ut over ansiktet!
Nina byttet plass, og brettet opp skjørtet og blottla en glattbarbert fitte som hun tredde over pikken min. Angelika fikk beskjed om å slikke på Ninas bryster mens Nina red pikken min. Angelika klaget over at hun ikke kunne klare å holde seg lenger, og Nina flyttet seg og løsnet henne, og lot henne få sette seg på do og tømme seg.
Deretter ble vi begge beordert inn i dusjen der vi vasket hverandre, før vi igjen ble lagt i samme stilling på gulvet.
Nina ropte på Eva, som var forsunnet inn i stua til sin mannevenn. Hun kom inn med mannen, som viste seg å være en slank ung mann på omtrent 25. Nina sa at hun trengte litt hjelp videre her, og så spurte hun Angelika om hun noen gang var blit knullet i baken? Angelika sa at nei det var hun ikke, hun hadde ikke villet, fordi det ville gjøre så vondt. Nina mente at det måtte det bli en endring på og sa til Angelika at hun i dag skulle få prøvd seg på alvor. Jeg fikk beskjed om å slikke Angelika i rumpa, og stikke tunga opp i henne, fukte henne og gjøre henne klar. Så begynte Nina å smøre mer vaselin i rumpa til Angelika og begynte igjen å fingerknulle henne i rumpa, først en finger, så etter hvert ble en finger til presset inn i henne.
Petter, som mannen het, stilte seg foran munnen til Angelika, og hun fikk beskjed om å slikke ham stiv og klar til å ta henne i baken. Angelika nektet og knep igjen leppene. Nina gav henne et par valrettede klaps over baken, men Angelika gav seg ikke. Da fikk Eva, som hadde stått og sett på det hele en ide… Hun mente jeg skulle ta ham i munnen og gjøre ham klar, da var jo «veien kortere» som hun sa. Han lo av ideen, og mente det kunne være et gøy forsøk.
Jeg har alltid betraktet meg selv som 100% hetero, og grøsset ved tanken å måtte slikke en annen mann. Han kom og stilte seg på knær over ansiktet mitt og stakk pikken ned i fjeset på meg. Jeg knep igjen munnen, men Eva hadde tatt plass ved pikken min og klemte til pungen så hardt at jeg hadde ikke sjangs til å stå imot. Jeg måtte åpne munnen og for førtse gang i mitt liv kjente jeg smaken av pikk. Jeg syntes det var ekkelt og motbydelig, men hadde ikke annet valg enn å la pikken gli inn og ut mellom leppene mine.
I mellomtiden hadde Nina klart å få tre fingre opp i rumpa på Angelika, og holdt nå på å jobbet med å få den fjerde inn. Eva og Angelika slikket og sugde pikken min mens jeg for første gang i mitt liv sugde en annen manns pikk og mens jeg så at Angelikas rumpehull sakte men sikkkert ble utvidet nok til at Nina fikk den fjerde fingeren inn i henne.
Nina fant ut at Angelika sikkert var blit godt nok utvidet, og Petter trakk seg ut av munnen min og stilte seg bak Angelika. Nina hjalp ham å styre pikken mot rumpehullet, og jeg kunne se at den gled inn i rumpa. Nina holdt hånden ned til ansiktet mitt, og ba meg slikke henne ren! Hun gned de glatte fingrene rundt fjeset mitt, og klemte til om kjeven min så jeg måtte åpne munnen, og alle fingrene kunne gli inn i munnen min.
Så tok hun tak i hodet mitt og løftet det opp til Petters rumpe. Jeg fikk beskjed om å stikke tungen ut og slikke ham i rumpesprekken og på ballene mens han knullet Angelika.
Det tok ikke lang tid før det gikk for ham, og han sprøytet sæden sin langt opp i Angelikas rumpe. Han trakk pikken sin ut av rumpehullet, og igjen senket han seg ned over fjeset mitt og jeg fikk beskjed om å ta pikken i munnen og slikke ham ren.
Så ble Angelika løsnet på hendene, og hun kunne sette seg opp, på ansiktet mitt. Jeg fikk beskjed om å stikke tunga mi godt opp i rumpa hennes og slikke henne ren mens Petters sæd rant ut av henne. Nina satte seg på pikken min igjen, og red meg mens Angelica slikket henne på brystene. Også Petter kom til og lot jentene slikke på den slappe pikken hans. Det tok ikke lang tid før pikken til Petter var klar til innsats igjen. Han gikk bak Nina som bøyde seg fremover og la seg over meg, og Petter lot pikken gli inn mellom rumpeballene hennes. Eva kom og hjalp til og fuktet rumpehullet til Nina slik at Petter lettere kunne gli inn i hullet.
Nina ble godt og grundig knullet i begge hull mens Angelika slikket henne på brystene, og Eva satt ved siden av og fingerknullet seg selv mens hun så på. Det tok ikke lang tid før Nina kom i en ultra-orgasme og sank utmattet sammen over meg.
Petter sa at begynte å bli tissetrengt og Eva gikk bort og hvisket ham et eller annet i øret.
Igjen kom Petter og stilte seg over ansiktet mitt, dyttet Angelika som fortsatt satt over meg fremover, og kjørte påny den harde pikken inn i henne, men denne gangen i fitta. Angelika stønnet av vellyst over endelig å få en pikk i fitta. Etterr en kort stund hørte jeg også Petter stønne og Angelika forandret plutselig lyd, og jeg antok at det gikk for begge. Men jeg skjønte jeg hadde tatt feil da Petter trakk seg ut av Angelika og jeg fikk over meg en stråle av piss som Petter hadde sprøytet inne i Angelika.
Etter dette ble jeg sluppet fri, og Angelika og jeg fikk lov til å ta oss en dusj sammen, og vaske hverandre i ro og mak. Eva og Nina trakk seg ut i stuen, og Petter kledde på seg og gikk. Angelika og jeg tok oss god tid, og såpte hverandre godt inn og vi begynte å beføle hverandre. Jeg løftet Angelika opp og trengte inn i henne og tok henne der inn i dusjen, og vi kom begge i en utrolig sterk felles orgasme. Vi tørket hverandre og gikk innn til de to andre som satt og tok en drink i stuen. Vi ble sittende alle fire og kose oss med hver vår drink, før vi alle gikk og la oss sammen i den store sengen.
Vi sovnet omtullet i hverandre, og når jeg våknet neste morgen, hadde både Nina og Angelika gått. Eva og jeg ble enige om at neste gang, skulle jeg få bestemme….. Hevnen vil bli søt!

Legg igjen en kommentar