Frode

Denne novellen er vist 6661 ganger.

Etter ti år kan jeg fremdeles huske hvordan det kjentes den gangen Frode knullet vettet av meg i andre klasse på gymnaset. Frode var den mest populære gutten i klassen, og kaptein på lokale fotballaget. Han hadde blondt halvlangt hår, og en kropp verdig greske guder. Markerte trekk,muskuløs og med flotte fotballbein. For meg og mange andre jenter på skolen var han det nærmeste vi kom en sex gud, det var nok mange med meg som hadde han i tankene når vi onanerte om kvelden. Men, han virket liksom uoppnåelig, og kanskje det var noe av det som drev fantasiene våres.

Jeg og min venninne Nina bestemte oss for å finne ut mer om Frode, aller helst ville vi se han naken. Gymtimene var vår beste sjanse fant vi ut. Frode hadde alltid på seg shorts, og man kunne tydelig se konturene av en stor kuk innenfor. Frode visste godt at han var flott, og han lot aldri sjansen gå fra seg til å stramme musklene litt ekstra foran oss jentene, eller ta et godt tak rundt pikken sin foran jentene dersom han scoret mål når vi spilte fotball med jente – og guttelag i gymmen. Da pleide han å rope "I am the king, eat this…". Det var ingen hemmelighet blant guttene at Frode hadde den største kukken i klassen, antakeligvis var nok mange av dem misunnelige…

Uansett, det som skjedde mellom meg og Frode, skjedde etter en gymtime. Nina feiget ut, men jeg fant ut at jeg ville gjemme meg inne i et kott i guttegarderoben. Lite ante jeg at jeg skulle få mitt livs seksuelle opplevelse. Alle guttene kom, kledde av seg og hoppet i dusjen. Mange flotte gutter, og jeg kjente at jeg ble våt og måtte stikke en finger inn. Jeg ventet likevel på å se Frode før jeg skulle virkelig kjenne på meg selv der nede. Men, ingen Frode kom. Først da alle de andre guttene var ferdige og gått ut kom Frode. Han hadde måttet bli igjen for å ta en prat med læreren. Jeg ble målløs når han dro av seg t-shorten, herregud for en kropp han hadde. Så kom øyeblikket, han dro av shortsen i et tak og der åpenbarte han den mest fantastiske pikken jeg noen gang har sett. Den var tykk, og med hodet blottet, den hang nedover de flotte fotballbena. Siden han ikke trodde noen var der tok han tak i den og runket lett, så gikk han inn i dusjen. Jeg kunne se rett inn i dusjen fra der jeg sto. Det var herlig å se hvordan vannet sildret nedover han, og se musklene hans bevege seg. Jeg tok to fingre inn i meg selv, og stønnet svakt. Det var så deilig.

Jeg begynte å stønne høyere, og plutselig ble jeg oppmerksom på at han kanskje hadde hørt noe. Han så rett mot kottet hvor jeg sto. Plutselig gikk han rett mot det og rev opp døren, og der sto jeg med shortsen på knærne og kåt som et uvær. "Fy faen Lene, står du her og onanerer" sa han, "er du kåt?". Jeg svarte ja, og før jeg fikk sukk for meg dro han meg inntil seg. " Da skal du faen meg bli tilfredsstilt". Selv om han virket noe brutal var dette en drøm som gikk i oppfyllelse for meg. Han la meg ned på bordet ved siden av, med hodet ned og rumpa opp. Han tok skikkelig tak i lårene mine og kjørte den svære pikken sin rett inn i meg, det varhimmelsk. De sterke lårene hans pumpet på, pikken hans gikk som et stempel, aaa,mmm, det var ubeskrivelig.
Han snudde meg rundt og vi møttes i et hett tungekyss, jeg tok hånden min ned for å berøre pikken hans. En utrolig følelse, jeg kunne ta begge hender etter hverandre og fremdeles var den lenger og fantastisk tykk. Jeg fikk suge han tom, og jeg slikke ti meg alle dråpene. Herlig..

Vi hadde aldri sex igjen, men jeg glemmer aldri den gangen, aldri…..

Legg igjen en kommentar