Frokost fantasier

Denne novellen er vist 3778 ganger.

Frokost på senga.. helt topp spør du meg.
Dessert i senga.. enda bedre, fremdeles i henhold til meg.
Du sov når jeg våknet, jeg våknet uvanlig tidlig til meg å være, ihvertfall om man tar i betraktning at det er søndag. Og det ble jo i grunn ganske sent i går kveld.
Men.. enkelte ting lader kanskje opp batteriene mere en de tapper ut av dem.
Uansett hvordan det har seg.. du sov, og jeg var lys våken. Vred meg rundt et par ganger, før jeg innså at å ligge her, ihvertfall å forsøke å sove, det var bortkastet tid og energi.
Jeg reiser meg forsiktig opp, for ikke å vekke deg, og naken tusler jeg ut på kjøkkenet, setter på komfyren, for å steke noen ferske baguetter.
Så tar jeg en kjapp kikk i kjøleskapet, og ser om det finnes noe snadder der.
Under over alle under.. jeg hadde glemt at det sto ferske jordbær der.. de var tenkt som dessert etter middagen, men desserten ble visst noe annet..
Vel.. man kan tross alt ha dessert etter frokosten også. Ihvertfall har jeg lest et eller annet sted at det går an. Kan ikke huske at jeg har prøvd det.. men en gang må jo være den første..
Jeg blir stående å små nynne for meg selv, og smøre baguetter, med ost, og paprika, danderer det kjekt på et fat, som en hver servitør på en bedre restaurant kunne misunt meg. Finner frem litt kald hvit vin, pokker heller, det er ikke så ofte vi drikker vin, ihvertfall ikke til frokost, og tusler med alt sammen inn på soverommet igjen.
Du sover fremdeles, så jeg kryper oppi senga til deg og begynner å kysse deg i nakken.. legger armene mine rundt deg og klemmer den nakne ryggen din inn mot brystet mitt. Hendene min legger seg rundt livet ditt.. og jeg hvisker deg i øret:
– god morgen kjære, har du sovet godt
Du smiler og lager en lang «mmmmmm » lyd.
Hendene mine glir ned langs maven din og skiller lårene forsiktig.. Her har det vært noen våte drømmer på ferde ja. Jeg ruller knappen forsiktig i mellom tommel fingrene mine.
Pusten din begynner å gå litt heftigere, men du blir liggende med øynene igjen.. og jeg hvisker til deg at det er på tide å våkne.. det er frokost som står å venter på deg.
Dovent strekker du på kroppen, gjesper og ser deg rundt.
Kanskje litt små ergelig for at jeg maser om bagateller som mat nå, men du kjenner kanskje sulten gnage i maven, du akkurat som meg.
Vi blir sittende i sengen å spise, brødsmulene risser utover, men hva gjør vel det, det finnes mere sengetøy i skapet.
Som vanlig er jeg ferdig med å spise en god stund før deg, og jeg lener meg tilbake, legger hodet på puten, og ser på deg spise.
Jeg blir alltid så avslappet av å se på deg, vet ikke helt hva det er…. Men når du er glad er det bare.. godt å se på deg.
Akkurat nå er det godt.
Kjempe godt.
Jeg lukker øynene, og blir liggende å tenke.. til å begynne med tenker jeg vel i grunn ikke på noen ting, men etter hvert raser tankene tilbake i tid, ikke så langt.. bare til i går kveld…..

Håret hang løst nedover skuldrene ditt.
Det lyse håret rammet inn det vakre brune ansiktet på en nesten kunstnerisk måtte.
Jeg kunne bare se ansiktet i speilet.. på motsatt side av rommet, siden jeg satt bak deg, med begge armene godt klemt rundt livet ditt.
Jeg kysset deg i nakken og du bøyde seg litt frem, likte det tydeligvis.. jeg tok en frekk en og lot tungen gli helt fra skulderen, og oppover nakken, til dit det ble for mye hår… Noen sitringer løp igjennom kroppen jeg holdt rundt, og jeg bøyde meg litt frem.. fant en øreflipp og sugde den lett inn i munnen, der tungen begynte å leke med den….
Du vred seg rundt, og plasserte bestemt leppene dine imot mine.
Vi smeltet sammen i et langt, vått, deilig kyss, av den typen som sendte frysninger nedover langs ryggraden min.. helt ned til ballene som trakk seg sammen, og presset blod opp i pikken.
Hendene mine gled under blusen din, fant den nakne varme huden på maven din og gled oppover..
Som vanlig var du uten bh, og hendene gled forsiktig oppover den jevne kurven.. gled over brystvortene som knoppet seg ved kontakten med de varme håndflatene mine.
Jeg reiste meg, gikk ned på kne foran deg, og kysset deg på nese tippen…
Forsiktig åpner jeg knappene i blusen, en etter en, og brystene slippes fri. De blir stående å vippe, fristende nok til å spises opp.
Jeg kysset deg på maven, og tungen laget en fuktig stripe nedover forbi navlen.
Tennen mine tar tak i bukselinningen, og med litt hjelp fra hendene dine, spretter knappene opp…
Du løfter litt på kroppen, gjør det enkelt for meg å trekke buksen nedover hoftene dine…. De blir liggende som en bylt rundt anklene dine.
Jeg blir sittende foran deg, med en hånd på hvert av knærne dine, og se på deg, blir som hypnotisert av dypet i øynene dine, og må nesten rive meg løs med makt.
Jeg plasserer det ene benet ditt oppå skulderen min, og lar hendene gli nedover det, kjærtegner hver centimeter av det, helt fra tuppen av stortåa, helt opp til det kanten av trusen begynner.. når jeg berører deg der, beveger du underlivet litt, som om du ønsker at jeg skal berøre deg der isteden, utenpå trusen, eller kanskje du vil at jeg skal trekke den til siden, og stryke over deg under den.. Kanskje du vil at fingrene mine skal kjærtegne kjønnet ditt.. og de skal nok også det… men ikke enda…
Jeg setter meg litt lengre ned, og tar foten din i mine hender.. lar begge tomlene klemme forsiktig på undersiden av fotsålen, og lar resten av fingrene gli over forsiden.. kjenner alle de små benene i foten din.. bøyer meg litt frem og begynner å suge på stortåen din..
Beveger munnen sideveis.. og suger på alle tårne dine, en av gangen.. lar hver enkelt få kjenne tungen min.. før jeg gjentar behandlingen på den andre foten din…
Så setter jeg en hånd på hvert av knærne dine.. lar de gli oppover lårene dine.. tommelene ligger på innsiden av låret.. og de møtes der bena starter.. på undersiden av kroppen din.. like over der trusen blir bredere igjen, etter at den blir til en G-streng som ligger mellom rompeballene dine…
De begynner å gli sakte opp og ned, og et svakt stønn slipper ut over leppene dine.. jeg ser opp, og møter det slørete blikket ditt…
Du smiler til meg, og skiller ubevisst bena enda litt mer..
Flere fingre begynner å massere deg utenpå trusen..
Jeg bøyer meg litt frem, og kjenner duften av kjønn kile meg i nesen..
Tungen min glir over leppene mine, før den stryker over deg utenpå trusen.. en sitring går igjennom kroppen din…
En finger finner veien under trusekanten og følger den våte revne, mot grotten der alle saftene kommer fra.. den glir sakte inn i deg, og kroppen din begynner å vri seg der du sitter.. tommelen utenpå trusen gjør sirkelbevegelser akkurat der knoppen din er, jeg kan kjenne den, hard som et lite bær igjennom trusen.. samtidig som fingeren i musa di begynner å bevege seg ut og inn..
Du kaster hodet bakover, og lar luften i lungene hvese ut av deg i et langtrukkent stønn, idet kroppen spenner seg, og ukontrollerbare rykninger omfavner deg..
Ingen hard, ingen spesielt lang orgasme.. bare løsner litt på trykket.. og det er greit nok.. kvelden er fremdeles ung.. og det er mye mere som kan skje.. jeg har ikke engang fått av meg skjorta… enda…

Oppslukt av min egen tenkning har jeg ikke engang lagt merke til at du er ferdig med å spise.. kanskje jeg sovnet, ihvertfall forsvant inn i området i mellom søvn og det å være våken..
Men jeg har bare meg selv å skylde.. når du er sulten.. gjelder det å være påpasselig.. Og nå hadde jeg syndet.. du hadde spist opp maten.. det var ikke mere igjen… og du var fortsatt sulten..
Alt det skjønte jeg i det jeg kjente leppene dine lukke seg rundt pikken min…. Jordbærene fikk bare vente, var den siste normale tanken min, før jeg ga meg hen til ren skjær nytelse….

Legg igjen en kommentar