Frøydis får besøk

Denne novellen er vist 6791 ganger.

Det er laurdag og skulefri, men det blir likevel lesing for meg. Mykje pensum å gå gjennom. Men ein tur ut i solsteiken i bakgarden no på ettersommaren, må ein unne seg. Me får sikkert ikkje mange fleire slike dagar i år! Det er alt uti oktober, men gradestokken står likevel på 25. Dette må være ein av dei varmaste septemberdagane so langt eg kan hugsa. Frøydis er alt komen ut. Me må nyta dei siste solstrålane medan me enno har dei. Ikkje sikkert det blir so mange fleire av dei i år, seier ho medan ho ordnar til ei solseng. Me er trass alt i Bergen. Eg nikkar og fortel eg ville prøve å lese litt ute. For fint å sitje inne ein slik fin dag. Eg ordnar meg med ein lun plass eit stykke unna. Ville ha ro. Hagen er elles inngjerda med høgt plankegjerde og litt høg tett hekk. Ein lun og godt avskjerma plass. Utanfor høyrer eg ein jamn dur av bilar som køyrer forbi. Her inne er det lite som forstyrrar oss. Men best av alt, her er ikkje innsyn. Ein må gå gjennom entreen om ein vil kome hit inn. Om ein ikkje tek den store låste porten ein brukar når ein skal ut eller inn med større ting. Men den er alltid låst.

Har ikkje før sett meg godt til rette før Frøydis er der: Hei vennen min, ja ho seier ofte det. God bok du har funne deg der? Nei, det er nok lekser. Masse lekser? Altfor mykje. Skjønar det er noko ho vil. Har du litt tid til meg og? Berre litt? Ja, sjølvsagt. Til å hjelpe meg med grasklipparen? Sjølvsagt. Kunne ikkje si nei til Frøydis, same kor travelt eg hadde det. Og so stod det og litt i leigevilkåra om deltaking i førefallande arbeid, slik som grasklipping og snørydding.

So var eg i gang. Her var ikkje snakk om motor den gong. Grasklipparen, ein sylinderklipper, måtte skuvast. Hjula seig ned i mosen, skikkeleg tung var det. Sveitten silte av meg. Du må få litt sol på kroppen du og ropar Frøydis. Ho hadde alt teke av seg genseren. Hugs D-vitaminer no før vinteren. Men eg som ikkje hadde kortbukse eingong? Frøydis var mållaus. Går du i slikt der inne på landet og i solsteiken? Nei, eg brukar kortbukse når det er veldig varmt. Vent, eg hentar ei. Og før eg fekk sukk for meg var ho borte. Etter ei lite stund var ho tilbake att. Ho hadde funne ei etter mannen, men om den passa var ei anna sak. Prøv denne du. Berre bytt i vedskjulet. Viste mannen hennar hadde vore litt mindre av vekst enn meg, og eg syntest den var veldig liten til meg, sjølv om eg var smal om hoftene. Og so var det til og med badebukse, det likte eg minder. Fekk den likevel på meg. Tøyet var elastisk, la seg heilt innåt kroppen, nett som eit pølseskinn. Eg syntest den stramma overalt og viste det meste, og mest i skrevet. Ville ha den av meg fort, men Frøydis sa den passa perfekt. Er du flau? Eg raudna litt, og det såg ho. Du har ingenting å vere flau over. Her inne er det berre eg som ser deg, og unner du ikkje meg synet av ein vakker ung gut? Eg har sett alt, og me har vore nakne ilag mange gonger. Er berre ei kvinne eg og, du veit eg likar deg slik. Eg raudna litt då ho sa det, og det vart til eg brukte den. Men tenk om her kom nokon?

No var det langt meir behageleg med omsyn til varmen, og det var då noko. Eg slo for harde livet for å bli ferdig. Men so stod veninna hennar der i døropninga. Eg kvakk til med det same. Følte meg avkledd og naken overfor henne der eg streva med klipparen. Men ho ropte berre hei og sette seg ned ved hagebordet ved sida av Frøydis og lest som ingenting. Høyrde ikkje heilt kva dei snakka om i motorduren, men høyrde ved eit par høve namnet mitt. Dei hadde vist tenkt å sola seg skikkeleg, for snart sat dei begge berre i bikinien. Ikkje berre du som skal sola deg ropte venninna og lo. Sei ifrå om det blir for mykje for deg. Og so lo ho att. Frøydis vart litt brydd, ho syntest vist veninna var litt vel freidig. Men me hadde jo snakkast mange gonger før når ho var på besøk, og litt tidlegare når eg var i kiosken hennar og. Begge damene var utruleg sexy i mine auger. Dei var milf for meg. Brystfagre, smale om livet, men litt breie hofter og god rumpe hadde dei begge to. Dei var mykje like slik. Eg skanna dei inn med augo, prøvde å halde blikket borte, men vanskeleg. Dette var slike eg fann i Cocktail og Lek, to blad eg kjøpte meir eller mindre fast, men her i naturalia, og rett ved sida av meg. Rett nok med litt klede, men ikkje mykje. Det vesle dei hadde på framheva meir enn det skjulte. Gud kor sexy dei var. Klara ikkje heilt å halde blikket heilt borte frå dei. Prøvde, men det søkte dei heile tida. Var opphissande, likte det eg såg, for godt, fekk full reisning i den tronge badebuksa. Det gjorde vondt og var forferdeleg flautt. Det vart vanskeleg å skjule i den minimale badebuksa. Den klistra seg innåt meg i sveitte. Uff, eg måtte ta ein svipptur bak vedskjulet med grasklipparen for å kome meg litt unna og ordne utstyret i buksa. Roa litt ned. Var litt gras her og, men ikkje mykje. Kunne ikkje vere lenge her, det ville fatta mistanke Men fekk retta litt på utstyret. Fekk lirka skaftet opp langs lysken, men måtte strekke i buksa for at den ikkje skulle titta ut. Skaft og hovud var likevel godt synleg gjennom det tynne tøyet. Gud, kva ville dei tru. I slike stunder hadde eg ynskt å vore noko minder, meir normal. Ingen ville vere i tvil om at eg var kåt, og damene ville sjølvsagt skjøne kva som gjorde meg kåt. Flaut! Var heilt fortvila og tok nokre ekstrarundar lengst vekk frå dei for å roa litt ned. Men det hjelpte lite, og snart måtte eg ta det området som var nærare. Dette kom til å bli skikkeleg pinleg.

Men so kom Frøydis meg til unnsetning, men berre for ei lita stund. Trekker du oss litt kaffi? Eg var velviljen sjølv og skunda meg fort inn, men måtte passere dei der dei sat straks utanfor døropninga. Prøvde å skjule tilstanden det beste eg kunne med armen, men lukkast so passeleg. Då eg kom inn, var eg litt spent på om eg hadde dumma meg heilt ut og vart difor ståande og lytta litt straks innafor døropninga. Dei hadde vist fått med seg det meste høyrdest det ut som. Det var veninna som først braut stilla. Ho lo litt då ho sa lågmælt: Stakkars gut, ikkje enkelt i den alderen. Såg du det, og so beit ho seg i det. Frøydis berre lo avvæpnande, ho skjønte kva ho ville sei, ho hadde sett det mange gonger. Den som hadde vore 20 år sukka veninna. Frøydis lo att; trur ikkje alltid alderen er det viktigaste for slike, men det er ikkje alltid enkelt å vere so til dei grader velutstyrt, det er sikkert og vist.

Våga ikkje stå det lenger, måtte trekke kaffi. Var vel litt oppskaka og vart vel litt for lenge inne, for no kom Frøydis og inn. Vanskar? Treng du hjelp? Nei det går greitt no, eg fann kaffien. Men so kom ho heilt bort til meg og kviskra med låg stemme; eg tenkte ikkje på kaffien. Stakkar, eg såg du hadde problem, det var difor eg bad deg trekke kaffi til oss. Er det oss gamle kjerringane? Eg raudna. Ingenting å vere flau over. Det er heilt normalt å reagere slik for ein ung gut og, sjølv om me er halvgamle. Noko anna hadde skuffa oss. Og so lo ho. Er du litt redd for å kome ut att no? Ja, litt. Er dette noko å vere flau for då? Me har svært store bryst, det har du sjølvsagt sett, har du sett jenter som er flaue over slikt? Tvert imot! Slik må du og tenkje, du skal være stolt. Ho har fått med seg du er uvanleg stor og at du har sans for milf, men det trur eg ho hadde mistanke om før, so no er det gjort. Går sjølvsagt ikkje å unngå å få det med seg heller, men kva so? Ho likte heilt sikkert det ho såg ho og, det er eg viss om. Ho bur åleine og har ikkje mann. Ho har ikkje mannfolk i det heile. Unner du ikkje henne dette, å få sjå ein kjekk ung velutstyrt gut? Eg veit ho likar dei store ho og, me er like slik. Frøydis kom heilt innåt meg og kviskra inn i øyra mitt: Fekk du lyst på henne, køyre den store staken din inn i ho. Knulla henne? Eg raudna heilt, ho såg eg var kåt. Ho viste at svaret var ja om eg hadde våga sei det. Men det våga eg ikkje. Så, så, det må me få til eingong. Skal eg hjelpe deg no? Eg svara ikkje, men ho viste eg ville ha hjelp, ho hadde hjelpt meg mange gonger før. Dette skal gå fort ser eg, du er jo nett som ein brunstig hingst. Ho lirka høgrehanda ned i buksa mi og tok rundt han. Eg let det skje, likte det. Trekte inn magen for å gi ho betre plass. Og so lirka ho av meg buksa. Kuken stod som ein påle oppetter magen. Det gjorde direkte vondt. Stakkar, men ingenting å vere flau over dette, du skal vere stolt. Blei du kåt av dei store brysta våre og kanskje? Ho viste eg var svært glad i store bryst. Litt. Ikkje berre litt ser eg, du blei skikkeleg kåt. Me prøver ikkje å gøyme dei heller skjønar du. Me likar å framheva dei for ein kjekk gut som du. For å sjå om du og likar dei. Og det såg me du gjorde til gagns. Berre ei stadfesting for oss det, at me er verdt å sjå på for ein ung gut og. Viser berre du er mann og har sterke sunne drifter og har lyst på kvinnfolk. Slik må du og tenke. Mange av oss blir veldig tende når me ser noko slikt du har mellom beina, ikkje minst venninna mi. Det har ho sagt meir enn ein gong. Ho har ikkje hatt kuk på mange år. Veit ho saknar det. Er ikkje det normalt då? Men no skal eg hjelpe deg denne gongen og, og so greip ho rundt skaftet og byrja onanere meg. Kor godt det var då ho greip rundt kuken. Men mest lyst var eg på fitte, og det skjønte ho fort. Ho var blitt tydeleg kåt ho og no av å ta rundt meg. Me rekk ein tur i senga, du er sikkert mest lyst på fitte som vanleg. So trakk ho meg inn i soverommet i underetasjen, drog av seg trusa og bh-en og la seg på senga med lett skrevande bein, slik ho ofte gjorde. Ho viste kva verknad det hadde på meg. Eg var so kåt at det gjorde nesten vondt, av å sjå ho slik. Her var ikkje tid til kos. Eg måtte ha fitte no. Eg la meg over ho og styrte meg rett inn. Ho ynka seg litt i byrjinga, men det var eg vant til. Fitta var glatt. Dette kom til å gå fort. Eg var rusa på kåtskap. Ikkje berre eg som var kåt kjende eg. Eg knulla henne ei kort stund, ut og inn og noko djupe støytar mot slutten, fitta klemde rund kuken, men so var det gjort. Førte kuken inn ei siste gong, heilt inn mot livmora og pumpa ein stor dose sæd inn i ho. Eg var tilfredsstilt for ei stund, men ikkje ho. Me tek resten i kveld lo ho. Det heile hadde teke under 5 min. Me gjorde oss ferdige med kaffien. Eg tok min kop og ho til venninna og seg sjølv. Eg ville gå til motsett side, kome meg lengst mogeleg vekk, var so flau, men ho klappa på setet ved sida av. Veninna hadde sikkert skjønt litt. Vil du ikkje halde oss med selskap ei lita stund? Skjøna det ikkje gjekk ann å lure seg unna denne gongen, og slo meg ned der eg og med kaffikoppen. No hadde eg ikkje problem lenger, men fekk med meg venninna smugtitta på meg der. Smart å ha solbriller i ein slik stund. Klara ikkje heilt å unngå å smugtitte eg heller, på brysta hennar. Ho var større enn Frøydis. Og snart byrja det skje att, det verst tenkelege nett no. Men no let eg det skje, var uunngåeleg Veit ho fekk med seg alt. Men var no litt stolt og, som Frøydis sa eg skulle være! Kunne vise litt eg som Frøydis sa! Frøydis hadde eit lite smil på om munnen der ho sat. Eg var blitt kåt att, og no skulle ho få sjå, at enkelte gutar og kunne være svære, ikkje berre damene. Og den vaks. Snart hadde eg full reisning i ei trong badebukse. Slik går ikkje å halde skjult. Ho fekk sikkert med seg alt, for den saks skuld kunne eg like godt ha teke den heilt av. Men Frøydis hadde roa meg ned i forkant, og no var eg berre stolt, og kåt sjølvsagt. Eg nøt det. Håpa berre ho snart kom til å reise, for Frøydis hadde lova meg meir sex i kveld.

Etter kaffien sette eg meg bort att for å lese fagpensum. Men vart eit problem å reise seg med stor ståkuk. Måtte rette litt på den sidan den sto i bend. Dei fekk sikkert med seg alt! Håpa no berre veninna til Frøydis snart ville reise.

Men det tok si tid. Etter nokre timar, som for meg tona seg som ein evigheit, vinka ho farvel og for.

Frøydis smilte til meg idet ho for ut døra. No er banen klar. Er du klar? Du hugsa kva eg lova deg. So lo ho godt. Eg stega mot Frøydis med lange steg og klemde ho innåt meg. Ho hadde ikkje teke BH-en på seg att og no klemde eg dei deilige store brysta mot mitt nakne bryst. Blodet bruste gjennom årene, eg klemde ho hardt innåt meg med bryst og underliv. Gud kor god ho var! Du er ikkje sann stakkar, får du ikkje nok av dette? Nei, det var nok sant, det viste ho betre enn nokon, men viste ho likte det ho og, om ikkje like mykje som meg. Ho hadde i det siste ved fleire høve ymta frampå om at det kanskje var eit par av veninnene hennar som hadde behov for dette og. Det kunne fort bli litt mykje på ei gamal kjerring som ho sa, å tilfredsstilla ein unggut med slike drifter. Ho sa det på fleip, men var sikker på ho meinte det likevel. Trur ikkje du har problem med det eg. Nei, eg ville ikkje det hatt. Skulle berre vore ein fornøyelse. Måtte innrømme for meg sjølv eg ofte drøymde om fleire kvinner, men valde å ikkje svara på spørsmålet hennar no. Eg kjende berre denne som no nett hadde vore på besøk, ikkje den andre. Den hadde eg ikkje sett eingong. Denne veninna hadde eg i alle høve lyst på. Forferdeleg lyst. Men først måtte eg ha Frøydis att. Og det no med det same. Eg tok ho i armane og bar ho inn att i den same senga me hadde elska i for nokre timar sidan. Ho fryda seg, det var tydeleg. Ho var kåt no. Eg fekk lagt ho ned i senga og flådde av ho trusa. Nett som sist. Ho sperra litt på beina slik at eg fekk sett ho der. Ho viste kva innverknad dette hadde på meg. Berre spalta var barbert, elles hadde ho kraftig pels. Spalta glipa og eg såg den var veldig fuktig. Veldig! Viste sjølvsagt kva dette betydde: Ho var kåt ho og, ho hadde lyst på kuk, på meg. Men aller verst var vel eg stilt, eg hadde vanvituge lyst på fitte, å få pressa meg inn i ho! Det var ikkje til å halde ut lenger! Eg fekk av meg trusa i ein fei, staven stod som eit spett oppover magen. Ballane var blitt harde og gjorde seg klare. No skulle eg nyte, den største av alle nytingar for meg, ei godt vakse kvinne. Men dette var langt ifrå første gongen med henne. Hingst fekk ho stava fram mellom leppene. Ho var kåt no. Ho meinte det berre positivt, og so var det vel sant. Ho hadde sett den vanvituge brunsten til hingsten før han pressa staken inn i hoppa. Ja eg følte meg som ein hingst. Lysten på Frøydis var ofte, som no, heilt dyrisk. Kunne ikkje vente. Eg styrte meg inn i ho. Litt småpuling i byrjinga, men so tok brunsten heilt over. Fitteleppene klemde rundt kuken, ho slang beina rundt baken min, og eg pressa meg til botnar, til eg kjende livmora. Tok ho med djupe støyt, knulla ho, inn og ut, nytinga var ubeskriveleg. Sjå meg inn i augo, eg vil sjå deg i augo, vil sjå kor du nyt meg, sa ho. Eg vende meg mot ho med sløra blikk, ho viste korleis eg no hadde det. Ho vart kåt over å sjå eg nøt ho slik. Ho hadde sett det mange gonger før. Men det varte ikkje lenge, kåtskapen tok heilt overhand. Ho slo beina sine om ryggen min, og pressa baken min mot ho. No var eg heilt inne, kjende livmora. Gud, kor godt, klara ikkje meir, kjende ho mjølka meg. Puh! Med eit brøl sprøyta eg sæden min inn i ho. Etterpå klappa ho meg på ryggen og kyste meg på munnen. Var det godt? Ja svara eg og raudna då eg sa det.

Ho sukka, og slik låg me samanfiltra ein halvtime. Var eg veldig godt å være inni meg? Ja ho var god, men etterpå er det alltid vanskeleg, blir flau. Synest det er vanskeleg å sei det var utruleg godt, men det såg ho sjølvsagt.

Trur eg tek meg eit bad eg, det renn av meg. Hingst! So for ho på badet.

Etter eit godt bad kom ho inn att, våt i håret og med dissande bryster. Ho var heilt umotståeleg. Eg måtte ha ho att. Du er ikkje sann! Etter nok ein omgang sovna me med armane rund kvarandre. Vakna etter ein time. Me låg framleis samanfiltra og nakne. Ho skjøna eg hadde lyst att og stilte opp enno ein gong. No var eg heilt utsliten og sovna att!