En gift kristen kvinne 3

Denne novellen er vist 7148 ganger.

Det var fredag og jeg hadde invitert til fest for 4 kompiser. Vi hadde startet såvidt på festen når Ingunn ringte meg. Ho var i byen på besøk hos en vennine, men lurte på om ho kunne overnatte hos meg.
Jeg svarte selvfølgelig ja og att nå hadde jeg fest. Men att ho var hjertlig velkommen når ho var ferdig hos sin venninne.

Vi gutta var i fin form når Ingunn kom i 22 tiden på kvelden. Ho satte seg ved siden av meg og praten gikk lett selvom ho ikkje kjente noen av de fire som var hos meg.
Etter en stund hvisket jeg til Ingunn att jeg var så kåt på henne. Ho hvisket tilbake att ho var kåt også. Så da kysset jeg henne lenge. Ingunn’s tunge leiket med min tunge. Snart gikk mine hender under genseren hennes. Ho frøs til, men jeg sa de kjenner ikkje deg og de veit ingenting. Snart satt jeg og leiket med de deilige brystene hennes under genseren mens vi klinet. Jeg kikket på de fire andre som fulgte med på oss. Jeg hvisket henne i øret og sa vi har tilskuere. Da blei tungen hennes mer ivrig. Det tente henne veldig. Jeg dro opp genseren og blottla brystene hennes for og se om ho reagerte. Men nå var ho så kåt att ho bare tok på meg. Gutta var veldig opphisset. Det var lett å se. Alle hadde ståkuk. Jeg hvisket Ingunn i øret igjen og fortalte henne hva jeg såg hos de andre. Ingunn svarte «så opphissende og tenke på».
Da peiket jeg på Stian og Thomas og puppene hennes. Snart sto de foran oss og når munnene deres traff brystvortene til Ingunn så rykte ho til, men ho sa ingenting. Snart stønnet ho høgt. Jeg peiket på Eivind og Jonas å buksen hennes. De kom bort og kneppet opp buksen hennes før de dro både den og trusen av. De spredde beina til Ingunn og slikket henne i lag. Da kneppet jeg opp buksen min og dro frem kuken. Jeg reiste meg i sofaen og puttet kuken i munnen til Ingunn. Ho sugde meg å stønnet qv behandlingen ho fikk. Det gikk maks 1 minutt så kom ho i en kraftig orgasme.
Jeg trekte meg ut og løftet med meg Ingunn inni sengen.
Jeg la meg ned og Ingunn tredde seg nedpå meg. Nå stilte Jonas og Eivind seg foran Ingunn og puttet kukene foran munnen hennes. Ingunn tok hintet og sugde på en og en kuk. Jeg kjente det rant nedover kuken og ballene mine. Ho var så kåt nå. Jeg sa til Stian att der ligger en tube i nattbordet mitt. Ta den så bruker du den.
Han leitet den fram og gliste. Det var glidemiddel. Han smørte inn kuken og rumpehullet hennes. Ingunn sa ingenting. Men snart kjente ho hvordan Stian presset seg inn sakte. Nå hadde ho kuk i alle hull. Nå knullet vi henne rytmisk. Ho kom igjen. Så kom Stian. Han fylte rumpehullet til henne. Han trekte seg ut og da rullet jeg oss rundt og trekte meg ut. Jeg smurte inn kuken med glidemiddel og ba Ingunn tre seg ned på meg i reverse cowgirl. Jeg kjente hvordan kuken sakte gled inni analen. Så utruleg godt og kjenne hvor trangt og godt det var. Eivind puttet kuken i fitten hennes. Ho sugde på Jonas. Stian hadde nå vært og vasket kuken. Han stilte seg ved siden av Jonas og ba Ingunn suge han også. Jonas flyttet seg nedover og prøvde nå og få kuken inni fitten sammen med Eivind. Etter mye om og men gikk det. Nå blei Ingunn knullet hardt og hun begynte og riste før ho kom i en kraftig sprut orgasme. Du hørte ho laget lyd men siden ho var fylt opp til randen så var det lite lyd i desibel. Orgasmen hennes varte og varte. Snart kom Eivind, så kom jeg og Jonas kom omtrent samtidig som meg. Stian knullet Ingunn hardt i munnen og fylte munnen og fjeset hennes med sæd. Vi trekte oss ut og jeg leitet frem snapchat, jeg filmet fjeset hennes og i munnen før jeg filmet rumpehullet og fitten. Alt stod på vidt gap og sæden rant ut. Jeg kjente jeg blei hard igjen mens jeg skreiv «nå har ho fått kjørt seg» og sendte melding til Erik og jeg lagret filmen på telefonen.
Jeg og Ingunn sa hadde til gutta. De takket og bukket for en fantastisk aften. Ingunn takket tilbake for en ny ooplevelse og sa de var fantastiske.

Jeg låste døren og sa til Ingunn, still deg på alle fire for nå skal jeg avslutte for kvelden. Men først skal du få en gave jeg kjøpte deg etter jeg var på besøk hos deg og Erik sist. Jeg ga henne en pose fra kondomeriet og sa «denne skal du bruke på deg selv nå».
Ingunn tok ut av posen en womanizer duo og lurte på hvordan den fungerte. Jeg tok den og viste henne hvordan hun brukte den. Ho laget god lyder allerede. Jeg smørte inn kuken i glidemiddel og gled sakte inni ho. Jeg tok telefonen og filmet mens jeg gled sakte inn og ut, og filmet hvordan hun holdt womanizer og sendte til Erik. Jeg skrudde opp tempoet og filmet mange snutter og sendte til Erik. Snart knullet jeg henne hardt og fort mens Ingunn holdt womanizeren på plass. Snart ropte ho att ho kommer snart. Jeg la mobilen under henne slik den fikk med womanizeren og kuken som gikk som ett stempel inn og ut. Jeg klapset henne på rumpen ganske hardt mange ganger. Ingunn stønnet høgere og høgere. Snart sprutet ho i det ho kom. Da kom jeg også. Jeg tok mobilen i det orgasmen hennes roet seg og filmet når jeg trakk meg ut av rumpehullet hennes. Det var ganske åpenet og sæden blei pumpet ut av rumpehullet hennes.
Jeg filmet alt og kikket på filmen med Ingunn.
Ingunn sa det var så mye nytelse med meg og att ho håper på mer i fremtiden.
Jeg svarte takk det samme, men nå skal vi sende siste filmen til Erik. Den var for stor for snapchat så vi sendte den på mail. Så sjekket vi hva Erik hadde svart på snapchat.
Han fortalte hvor deilig det var å se Ingunn fylt opp og att han var utrulig kåt. Han hadde sendt en snap der magen hans var fylt med sæd, og det sto att han blir så kåt av og se sin uskyldige kone slik.

Jeg og Ingunn sovnet fort den kvelden. Om morgen våknet jeg av ho sugde meg. Det var utrulig opphissende og våkne sånn. Vi elsket noen timer før jeg sendte henne heim til Erik. Seinere den dagen fikk jeg snap fra Erik der han tok Ingunn i alle hull. Ho var tydeleg kåt og ropte «knull meg» «hardere» osv.
Nå er ho godt opplært tenkte jeg.