Første date

Denne novellen er vist 16388 ganger.

Jeg strøk barberskummet over de korte kjønnshårene som hadde våget seg frem den siste uke, før jeg med forsiktighet og presisjon lot barberhøvelen skil over. Jeg har alltid elsket følelsen av å være nybarbert og følte meg veldig sexy der jeg sto og betraktet mitt eget kjønn. Jeg lot fingrene forsiktig gli over og konstaterte at det ikke var et eneste kjønnshår igjen da jeg var ferdig. Jeg har aldri vært en person som pleier å ha sex på første date og vanligvis ville jeg nok ikke ha vært så nøye med barberingen, men akkurat til denne daten følte jeg at jeg ikke skulle overlate noe til tilfeldighetene.

Selv om jeg aldri hadde truffet Stian tidligere hadde vi chattet mye sammen på nettet og jeg følte at vi kjente hverandre veldig godt, og at vi hadde en helt spesiell kjemi. Praten hadde ofte vært både flørtete og ærlig. Vi hadde også snakket åpent om sex og utlevert både fantasier og erfaringer. Jeg følte derfor at jeg kjente Stian langt bedre enn folk jeg vanligvis går på date med, og det var derfor langt fra utenkelig at denne kvelden skulle utvikle seg til noe mer enn en koselig middag.

Stian var også betydelig eldre enn gutter jeg vanligvis er på date med. Hadde jeg fortalt foreldrene mine at jeg skulle treffe en 34-åring jeg hadde blitt kjent med på nett hadde de sikkert forsøkt å nekte meg selv om jeg var blitt 19år. Vi hadde isteden avtalt å møtes på restauranten der vi skulle spise.

Stian hadde relativt nylig avsluttet et 4år langt samboerforhold og syntes det var veldig rart å begynne å date igjen. Likevel fant vi raskt tonen og middagspraten fløt veldig lett. Vi snakket om alt og ingenting og var begge glade for at vi hadde turt å ta steget med å møte hverandre utenfor internett. For første gang i mitt liv lot jeg en date betale regningen min. Jeg har aldri likt å ikke betale, men denne gangen føltes det veldig naturlig. Han hadde en solid inntekt og med min studieinntekt var dette egentlig en restaurant litt utenfor min prisklasse.

Vi ble stående utenfor restauranten å snakke før han spurte om jeg ville bli med han hjem. Hjertet mitt banket raskt og selv om det ikke var noe i hele verden jeg hadde mer lyst til forsøkte jeg å si nei slik at han ikke ville få feil inntrykk av meg. Før jeg klarte å få sagt noe lente han seg imidlertid mot meg og ga meg et kyss. Jeg sto som paralysert mens jeg fortvilet forsøkte å slappe av og møte kysset hans. Kysset hans var bløtt og han hadde helt klart mer erfaring med dette enn noen gutt jeg hadde vært sammen med tidligere. Da kysset var over føltes det som om jeg ikke hadde pust igjen. Jeg forsøkte å si noe, men alt jeg fikk frem var noen meningsløse lyder. Jeg trengte imidlertid ikke å si noe. Han så meg inn i øynene og forsto mer enn hva jeg ville klart å formidle med ord uansett. Han signaliserte for en taxi og da den stoppet tok han hånden min og forsiktig førte meg bort til bilen. Nå føltes det meningsløst å protestere mer og jeg satte meg inn uten å si et ord.

Leiligheten hans var stor og det var kunstverk på veggen som så svært dyre ut. Jeg ble veldig imponert og må innrømme at det så helt annerledes ut enn hva jeg hadde forestilt meg. Han spurte om jeg hadde lyst på en drink, men jeg bare ristet på hodet. Istedenfor hadde jeg lyst til å bevise at jeg egentlig var en mye bedre kysser enn det han sikkert hadde fått inntrykk av utenfor restauranten. Jeg lente meg mot han og lot leppene mine utforske hans før jeg forsiktig lot tungen min gli inn i munnen han. Denne gangen var kysset perfekt og man skulle tro vi aldri hadde gjort annet.

Hendene hans smøg seg innunder blusen min og kjærtegnet forsiktig brystene mine mens vi fremdeles kysset. Da han ikke møtte noen protester våget han seg videre. Med stødige bevegelser forsvant hendene hans bak ryggen min og løsnet bhen min. Jeg løftet hendene og lot han dra av meg blusen. Jeg kunne se på blikket hans at han likte det han så og det ga meg mye selvtillitt. Han strøk meg over brystene og ga meg komplimenter for hvor faste de var. Jeg begynte å kneppe opp skjorta hans, men det tok litt tid siden kombinasjonen av nervøsitet og kåthet gjorde at jeg skalv litt på fingrene. Jeg var veldig spent på om han virkelig var så veltrent som det jeg hadde fått inntrykk av gjennom de bildene han hadde mailet meg. Jeg ble slett ikke skuffet. Det var helt klart at han hadde brukt mange timer på trening og kombinert med en veldig god parfyme ble kroppen hans bare mer og mer uimotståelig.

Jeg skulle imidlertid ikke få nyte overkroppen han så veldig lenge. Plutselig tok han tak rundt hoftene mine og løftet meg opp på spisestuebordet. Han dro av meg buksa og satte seg ned mellom bena mine. Jeg lente meg bakover og kjente hvordan den varme pusten hans nærmet seg. Plutselig kjente jeg tungespissen hans mot trusen min. Han kjente trolig hvor våt jeg allerede var, men han hadde bestemt seg for å holde meg på pinebanken en stund til. Han kysset meg på innsiden av lårene og strøk meg utenpå trusa med fingrene sine. Da han endelig dro av meg trusa kjentes det som en befrielse.

Han tok seg god tid og det virket som om han virkelig betraktet underlivet mitt og utforsket det både med tunge og fingre. Jeg merket at jeg var veldig glad for at jeg hadde valgt å barbere meg denne dagen og følte meg både trygg og litt sexy. Det var likevel veldig godt å høre han si hvor vakker han syntes jeg var.

Endelig begynte tungespissen hans å bevege seg litt innover. Han brukte fingrene til å spre kjønnsleppene før han målrettet begynte å slikke meg. Resultatet var merkbart og det tok ikke lang tid før jeg var vidåpen. Han begynte rolig å stimulere klitoris mens jeg allerede slet med å holde tilbake orgasmen. Til slutt måtte jeg innse at det var en kamp jeg var dømt til å tape. Han ga meg en behandling ingen gutt noensinne hadde gitt meg og til slutt ga jeg etter i en voldsom orgasme.

Jeg lå svett og utmattet på bordet og han måtte til slutt hjelpe meg ned. Jeg sank ned i knestående og det var tydelig at noe inne i buksa hans gledet seg til å ta en mer aktiv del i denne begivenheten. Jeg hadde sett noen bilder av han i boksershorts og visste for så vidt at han var bra utstyrt. Likevel fikk jeg litt hakeslepp når jeg oppdaget hvor stor den faktisk var. Jeg tok tak rundt skaftet og det var så vidt fingrene mine klarte å møte hverandre. Jeg runket han forsiktig mens jeg forsøkte å lage meg en strategi for hvordan jeg skulle behandle utstyret hans. Til slutt lot jeg det stå til og tok så mye jeg klarte i munnen. Leppene mine strammet seg rundt pikken hans og jeg var ikke i nærheten av å komme så langt ned som jeg pleide å klare på ex’en min. Likevel virket han fornøyd og pikken hans var helt stiv. Jeg lot leppene skli opp og ned, og for hver gang jeg kom ned føltes det som om jeg klarte å presse inn noen få millimeter mer. Han la en hånd på hodet mitt og ga meg litt hjelp, men passet på å ikke presse så hardt at jeg mistet pusten.

Selv om jeg ikke selv var helt fornøyd med hvor langt ned jeg kom ga han uttrykk for at han syntes jeg var flink og at han likte behandlingen jeg ga han. Dette ga meg motivasjon til å holde på ganske lenge. Til slutt var jeg imidlertid så andpusten at jeg bestemte meg for å fokusere litt mer på kukkhodet hans. Jeg dro forhuden tilbake og lot tungen og lepper leke med kukkhodet. Til slutt måtte han imidlertid be meg stoppe slik at han ikke skulle komme for tidlig.

Han tok ned en pute fra sofaen og la den som støtte under hodet mitt før han la det ene benet over skulderen sin slik at jeg ble vridd litt ned på siden. Jeg måtte bite meg i underleppa da jeg merket at pikken hans presset seg mot fitteleppene mine. Selv om jeg alltid har hevdet at ikke størrelsen betydde så mye må jeg bare innrømme at tanken på at den store pikken hans skulle trenge inn i meg gjorde meg ekstra kåt. Han tok tak rundt skulderen min og holdt litt igjen mens han i en lang rolig bevegelse trengte seg helt inn i fitta mi.

Sakte og rolig begynte han å knulle meg og selv om jeg selvfølgelig merket størrelsen godt var jeg positivt overasket over hvor greit det gikk. Gradvis kunne han øke rytmen og støtet til bunns i meg gang etter gang. Jeg nøt virkelig behandlingen han ga meg og jeg kunne merke at han hadde det like godt.

Vi skiftet stilling flere ganger og jeg lot meg imponere av hvor stort repertoar han hadde. Det virket som om han systematisk jobbet for å gi meg min andre orgasme for kvelden mens han tilsynelatende hadde imponerende kontroll på sin egen. Til slutt hadde han meg i en posisjon der han tok meg bakfra i oppreist stilling mens jeg lente hendene mot veggen. Han knullet meg nå hardt og intenst og jeg merket at jeg ble mer og mer skjelven i knærne. Jeg nærmest falt ned i knestående til slutt og han fortsatte å knulle meg i doggy style.

Jeg var helt utslitt, men han klarte å holde tempoet oppe. Da han til slutt begynte å senke tempoet trodde jeg kanskje han nærmet seg sin utløsning, men istedenfor å komme løftet han meg opp og bar meg inn på soverommet. Han plasserte meg nok en gang i doggy posisjon, men denne gangen kunne han stå ved siden av sengen og knulle meg stående. Han hadde hendene rundt skuldrene mine, men etter en stund lot han dem skli nedover ryggen min og ned mot rumpa mi. Han knullet meg mye roligere nå mens hendene hans kjærtegnet og utforsket rumpa mi. Han spredde rumpeballene fra hverandre og lot en finger skli nedover mellom skinkene. Jeg merket at jeg var veldig svett, samtidig som jeg forsøkte å holde fokus på hva han egentlig holdt på med.

Han begynte forsiktig å massere med en finger rundt analåpningen min. Jeg ble plutselig veldig anspent og urolig for hva han hadde i tankene. Mine tidligere erfaringer med analsex hadde ikke vært særlig gode og tanken på at Stian skulle forsøke å presse inn sin store pikk var mer skremmende enn opphissende. Han lot imidlertid en hånd rolig stryke meg oppover ryggen mens han lente seg fremover og hvisket i øret mitt at jeg bare skulle slappe av og at han ikke skulle gjøre meg noe vondt.

Jeg vet ikke om det var den rolige stemmen hans eller det faktum at jeg allerede var helt utslitt, men jeg merket at jeg klarte å slappe av umiddelbart. Alt han hadde gjort til nå hadde vært helt fantastisk og jeg stolte på at han visste hva han drev med nå også. Jeg hørte han åpnet en skuff og tok frem noe som skulle vise seg å være glidemiddel. Han lot det renne ned mellom rumpeballene mine og masserte det i området rundt analen. Han smurte det også inn på pikken sin før han forsiktig presset den mot analåpningen min.

Jeg bet meg i leppa og forberedte meg på at det kom til å gjøre veldig vondt, men til min store overraskelse lot han pikken bare leke litt rundt åpningen før han lot den skil ned til fitta mi isteden. Det virket som om 100kg falt ned fra skuldrene mine da jeg merket at han nok en gang presset pikken sin langt inn i fitta mi. Det tok noen sekunder før det gikk opp for meg at han samtidig hadde begynt å presse tommelen sin inn i rumpa mi. Sakte, men sikkert merket jeg at han klarte å få den lengre og lengre inn. Det var ikke spesielt vondt og siden jeg noen sekunder tidligere hadde forberedt meg på noe mye større føltes det som en lettelse. Han lot tommelen jobbe med roterende bevegelser før han trakk den ut og fylte på med mer glidemiddel. Denne gangen presset han inn to fingre og lot dem rolig bevege seg ut og inn.

Jeg stønnet høylytt, men måtte likevel innrømme ovenfor meg selv at dette faktisk var ganske godt. Stian snakket til meg nesten hele tiden med en rolig stemme. Han snakket om hvor flink jeg var, at han syntes jeg hadde en sexy rumpe og masse annet, men det viktigste jeg hørte var roen i stemmen hans. Han ga meg en trygghet på at han visste hva han drev med og at han hadde kontroll. Gutter jeg hadde ligget med tidligere hadde slitt med å beholde kontrollen når vi hadde sex, men Stian virket helt rolig til tross for at pikken hans avslørte at han var opphisset.

Han rettet litt på liggestillingen min og ba meg forsøke å puste rolig. Han plasserte nok en gang pikken mot analåpningen min og denne gangen var det for alvor. Jeg bet tenna sammen, men forsøkte å huske å puste mens han presset seg innover. Etter et par centimeter virket det som om han stoppet opp, men plutselig virket det som om kroppen min ble mer samarbeidsvillig. Godt hjulpet av store mengder glidemiddel gle han lengre og lengre inn i meg. Han dro seg litt ut før han presset seg inn igjen.  Til slutt var han helt inne. Jeg ble fylt med en stolthet og tilfredshet mer enn noe annet og det var slett ikke så smertefullt som jeg hadde fryktet. Han begynte rolige jukkebevegelser og jeg kunne kjenne hvordan alle muskler i hele kroppen jobbet for å ta imot han.
Etter et par minutter dro han seg ut og smurte inn mer glidemiddel. Han trengte seg inn på nytt og spurte meg om det gikk bra om han pulte meg litt hardere. Jeg nikket. Gradvis kjente jeg at han la mer kraft i hvert støt. Det gikk raskere og raskere og jeg begynte å bli usikker på om kroppen min faktisk taklet dette, men nå var det for sent å angre. Han hadde holdt mye igjen så langt i samleiet, men nå var han lidenskapelig til stede. Jeg skrek av kåthet og smerte, men det virket som om han knapt enset det før han plutselig kom med en voldsom sprut. En serie spruter kom langt der inne ingen gutt noensinne hadde kommet tidligere og nå føltes det som en enorm befrielse.

Vi ble liggende utmattede på sengen og kysset hverandre. Jeg var svett, sliten og hadde vondt steder jeg aldri tidligere hadde hatt vondt. Likevel var jeg fylt med en tilfredshet og en stolthet, jeg visste at denne kvelden bare var en begynnelse på en veldig spennende tid sammen med Stian.

Legg igjen en kommentar