Første gang hun…

Denne novellen er vist 33005 ganger.

Vi hadde vært sammen i et par år og hadde et ålreit sexliv. Vel, om jeg skulle være helt ærlig så hadde det vel egentlig begynt å bli litt kjedelig. Det var stort sett i senga vi gjorde det, og da lå vi som oftest i skje eller misjonæren. Alt ellers var fint – vi hadde nylig flyttet inn sammen i en leilighet og trivdes sammen til daglig … det var egentlig bare i senga at det hadde begynt å gå litt tregt. Hvem som hadde skylden? Begge to, antakeligvis. De første månedene i forholdet hadde vi gjort litt av hvert – gjemt oss bort på universitetet på kveldstid og hatt sex på toalettet; lagt oss i horisontalen i baksetet på en bil; knullet stående foran kjøkkenvinduet midt på dagen … Slikt gjorde vi aldri mer.

                Jeg lå alene i senga og leste en bok. Hadde lagt meg sent, og hun var ute på byen med venninnene. Det var jentekveld, så jeg var ikke invitert, noe jeg tenkte var like greit. Jeg hadde sittet oppe foran TVen i tilfelle hun ringte og ville bli hentet, men da klokka ble to hadde jeg tenkt som så at hun kunne ta taxi hjem, eller sove over hos en venninne i byen. Jeg håpet faktisk på det siste, siden hun pleide å lukte av røyk når hun kom hjem fra byen. Det likte jeg ikke – både klær og hår sugde til seg stanken selv om man ikke kunne røyke på utestedene lenger, festrøyker som hun var.

                Jeg hadde nettopp slukket lyset og lagt fra meg boka da mobilen pep. Et øyeblikk håpet jeg at det bare var en melding om at hun overnattet et annet sted, men nei – hun ba meg komme og hente henne ved Skansen. Jeg kjente at jeg ikke hadde lyst. Nå hadde jeg jo endelig lagt meg; gått igjennom kveldsritualet med tannpuss og mental klargjøring for senga. Skulle jeg ut igjen nå, måtte jeg kle på meg, ta på sko og jakke, sette meg i bilen og kjøre, for så å komme tilbake tre kvarter senere og gjøre det samme på nytt …

«Har lagt meg – du hentes?» svarte jeg og håpet på å slippe turen, men mobilen pep igjen like etter.

Det var ikke den vanlige masete, bedende meldingen jeg hadde ventet meg …

«Om du hente mæ så ska æ suge dæ.»

Det gjorde hun aldri … faktisk ikke siden vi ble sammen – tror det var andre eller tredje gangen vi hadde sex, at jeg tok initiativet til å ligge i 69 og slikket henne. Da kjente jeg jo at hun brukte munnen litt … Nå var det alltid jeg som begynte med det, bare en liten stund før hun ville knulles, og deretter var det over. Den siste tiden hadde det også blitt til at det alltid var jeg som tok initiativet til sex; nå var det hun som helt ut av det blå tilbød meg det …

«Prøver du å bestikke meg nå, eller?» svarte jeg og la til et smilefjes, stadig mer sikker på at hun bare tullet – sikkert full som en alke.

«Æ tulle ikke – it’s your choice sweetie …» kom svaret, og jeg skyndte meg å svare at jeg kom.

Hev på meg klærne og var ute av døra på få minutter. Ned i garasjeanlegget og ut med bilen. Jeg kjente at kroppen var trøtt, men hormonene strømmet såpass at hjernen var våken allikevel. Hun mente det altså? Det var jo litt typisk henne å tulle med seksuelle ting når hun var på fest, uten at det ble noe voldsomt avansert ut av det til slutt, men … Nå vel – jeg var nå allerede i bilen og kunne jo gjerne hente min kjære fra byen, er det ikke det som er rollen til den hjemmeværende mannen …?

                Jeg kom ned til Skansen og ventet. Skulle til å sende en melding, men det tok ikke lang tid før hun oppdaget at jeg hadde kommet og dukket opp på fortauet. Hun satte seg inn ved siden av meg og ga meg et raskt kyss før vi kjørte hjem. Turen var helt som vanlig, jeg spurte om hun hadde hatt det fint og hun fortalte om alt jentene hadde funnet på den kvelden. Da vi kom hjem lurte jeg fremdeles på om hun ville holde avtalen, og etter hvert som minuttene gikk begynte jeg igjen å tvile. Hun åpnet en øl fra kjøleskapet og lot skoene ligge der hun sparket dem av. Fremdeles en smule brisen, så jeg. Jeg kledde av meg og gikk tilbake til sengs. Krabbet inn under den store dyna jeg likte så godt og fant frem boka. Ventet på henne og tenkte at jeg i det minste skulle få et knull som takk for hentingen.

                Plutselig tittet hun frem i døråpningen – halvnaken.

«Ikkje der. Kom … i dusjen – bli med mæ …»

Hun forsvant ut på badet og jeg var raskt oppe av senga igjen. Småløp naken ut på badet og gikk inn i dusjen sammen med henne. Vannet fosset nedover oss og fjernet enhver lukt av tobakksrøyk hun måtte ha hatt i håret som hun hadde knyttet bak håret og satt i en hestehale. Vi strøk over hverandre og kysset akkurat som vi pleide å gjøre når vi dusjet sammen, og jeg ble hard av å kjenne den myke huden hennes mot min, de små hendene som strøk over magen og krafset meg på huden, og tunga hennes som lekte med min egen …

                Hun satte seg ned på kne og jeg kjente hjertet slå raskere. Hendene hennes begynte å vaske den struttende pikken, og hun var litt hardhendt – ikke helt vant til å behandle den med egne hender. Jeg så ned på henne og prøvde å rette dusjstrålen nedover ryggen og kroppen hennes så hun ikke skulle bli kald. Strøk henne over håret og smilte til henne. Hun så på meg, litt rar i blikket. Hun var litt ustø og holdt seg til veggen og til meg – kanskje det hadde blitt litt mer å drikke på byen enn det pleide; kanskje det var det som hadde løsnet hemningene hennes. Jeg kunne ikke klage – sto bare og smilte mens jeg lot henne vaske meg grundig overalt. Så tok hun brått pikken i munnen og lot den synke inn så langt hun fikk den.

                Jeg stønnet, og like brått tok hun den ut igjen og så opp på meg. Hun fortsatte før jeg fikk sagt eller gjort noe. Munnen hennes føltes myk og varm. Forsiktig, ikke som å trenge inn i en trang, stram fitte. Det var bløtt. Og deilig. Tunga hennes begynte å slikke frem og tilbake over det følsomme pikkhodet, og jeg begynte å puste tyngre. Jeg fortsatte å flytte dusjen mens hun holdt på – lot det varme vannet renne vekselvis nedover oss begge både foran og bak. Jeg strøk henne over hodet, men hun tok raskt vekk hånden min og dyttet meg bakover. Holdt meg på plass. Det var visst hun som bestemte. Gjerne for meg, tenkte jeg og lot henne suge meg som hun hadde lovt. Sto bare stille og nøt munnen hennes på pikkhodet mens hun runket pikken, fortsatt litt for hardt av mangel på erfaring.

                Da hun stoppet, kjente jeg en liten skuffelse, for det hadde etter hvert begynt å bli virkelig deilig. De harde takene hennes ble mykere og raskere, og jeg sto med lukkede øyne og nøt da hun avsluttet og reiste seg.

«Meir sex i senga …» sa hun og ga meg et herlig, langtrukkent tungekyss.

Vi gikk ut av dusjen og tørket oss med store håndklær; jeg var utålmodig og ville komme meg raskt til senga så vi kunne fortsette, mens hun var svært så rolig. Tørket seg omhyggelig og satte håret i et annet tørt håndkle mens jeg strøk henne over ryggen. Jeg visste at hun ble rolig og sløv når hun drakk mye; kanskje var hun fremdeles litt påvirket. Ikke at jeg klagde – var dette måten hun ville avslutte alle jentekvelder på, så kunne hun gjerne dra ut hver kveld.

«Kom.» sa hun endelig og leide meg til soverommet.

Jeg la meg på ryggen og la seg ved siden av meg og tok pikken min i hånda. Den hadde blitt litt mykere av pausen, men stivnet raskt til igjen da hun begynte å smake på den. Hun fortsatte som tidligere, men enda roligere, utforskende og kjælende mens jeg lå flatt på ryggen og så opp i taket.

«Like du det?» spurte hun hviskende.

«Ja …» svarte jeg og løftet på hodet for å se på henne.

Hun smilte og fortsatte med å suge meg. Synet gjorde meg veldig opphisset – det var så … galt. Jeg var vant til å se henne i andre sammenhenger; hun var så voksen, snill, skikkelig, respektabel. Ikke skitten, løssluppen eller horete. Til og med nå lå hun ren og pen i senga med håret tullet inn i et håndkle. Mens hun sugde kuk.

                Jeg måtte blunke og se at det faktisk var sant. Den skikkelige jenta jeg bodde sammen med lå ved siden av meg, holdt rundt pikken min og sugde på den med munnen. Det var første gang hun sugde meg ordentlig – sugde kuken min. Holdt på lenge og kjælte med meg, runket meg og tok halve kuken inn i den bløte munnen. Hver gang hun gjorde det, la jeg meg helt tilbake og stønnet. Hun må ha skjønt at jeg likte det, for etter hvert begynte hun å gjøre det mer og mer. En annen hånd begynte å stryke meg over magen og ned mellom bena over ballene. Forsiktig grafset og strøk hun over meg mens hun sugde og slikket. Jeg ble bare kåtere av å ligge der så lenge, og visste at jeg snart enten måtte få utløsning for ikke å bli gal.

                Hun kom meg i forkjøpet. Sluttet med det hun gjorde og satte seg over meg med et kne på hver side.

«Æ må ha nokka no …» sa hun og styrte pikken min opp i seg.

Hun var så varm og god. Glatt og full av følelse, trangere enn den bløte munnen. Fitta hennes var som skapt for å få meg til å komme – skapt av naturen for å stimulere mannens lem helt perfekt for å gi ham orgasme raskest mulig. Så kåt som jeg var nå, ville det ikke ta lang tid, heller. Hun satt helt nedpå meg med hele kuken langt inne i sitt indre og gned seg frem og tilbake mens hun stønnet.

«Jah … åh … ååh …» kom det fra leppene hennes mens hun pustet stadig tyngre.

De store puppene hennes duvet mens hun vugget frem og tilbake på meg og jeg grep fatt i dem mens jeg kjente at jeg holdt på å renne over. Klemte forsiktig på de myke brystene og hørte henne sukke mens jeg dyttet meg opp mot henne. Det trengtes bare litt til nå, bare litt mer fart og kraft, noen harde støt opp i henne, så ville jeg komme – men så lenge hun satt på toppen var det hun som bestemte tempoet …

                Hun begynte å ri meg ordentlig, og jeg kjente det straks begynne å knipe mellom bena. Sekunder senere spente hele kroppen seg og et høylytt stønn unnslapp meg mens jeg lå langstrakt under henne.

«Der …!» fikk jeg frem idet det rykket til i meg og sæden ble pumpet opp i dypet.

Hun likte at jeg sa fra når det gikk for meg, så hun kunne sitte stille og kjenne orgasmen min rykke i kroppen. Jeg dro henne til meg og vi ble liggende og kysse mykt og deilig mens pikken ble værende inne i henne. Det var første gang hun hadde sugd meg ordentlig, og jeg håpet at hun ville gjøre det igjen – bli enda flinkere og kanskje få meg til å sprute bare ved å bruke munnen.

«Va det godt?» spurte hun og lå tungt på meg, slapp og sliten.

«Veldig. Du er så flink – tusen takk.»

«Æ e visst litt full … fekk så lyst til å sleppe mæ løs … suge dæ.»

Jeg strøk henne på ryggen og tenkte et øyeblikk på hva jeg skulle si, før det slo meg at jeg skulle si akkurat det jeg tenkte.

«Du må gjerne gjøre det flere ganger.»

Legg igjen en kommentar