Første gang

Denne novellen er vist 9322 ganger.

Første gang med en ny kjæreste er alltid spennende, så på tur bort på besøk er jeg svett i hendene og selvsagt ganske nervøs. Vi har ingen avtale om at noe skal skje, men vi har vært lenge sammen og dette er første gang vi skal være alene sammen. Jeg er ingen jomfru, heller tvert imot! Men jeg har aldri klart å få en orgasme med hjelp av noen andre, faker den hver gang for å gi inntrykk av at de ikke gjør noe feil. Denne gangen viste de seg å bli noe helt annet.

Jeg ringer på døren og venter på at han skal åpne, det bråker der inne. Lurer på hva han styrer med. Endelig går døren opp. Han er så kjekk! Drar meg kjapt inn, ikke noe om og men her i gården. Sender meg rett i dursjen og sier han må ordne noe først. Lar det varme vannet renne og kjenner på meg selv der nede. Jeg er fuktig, klar for hva det skulle være. Tenker for meg selv at det var bra jeg tok meg tid til å glattbarbere meg tidligere på dagen.
Døren åpnes, og inn kommer han, iført kun en badekåpe. Lar den skli ned fra skuldrene og kommer naken inn i dursjen til meg. Såper meg forsiktig inn, men rører meg aldri på steder hvor jeg vil bli rørt. Jeg kjenner jeg blir våtere. Vi skyller av oss og forflytter oss til soverommet.
Det er første gang jeg er her inne, maskulint. Stearinlys står tent på bord og kommode. Sengen er bred og dyner og puter er dekket med svarte og hvite silke-sengetøy. Han tørker av meg vannet og legger meg ned i sengen før han tørker seg selv. Jeg ligger bare og ser på. Tenker tilbake på alle gangene vi fortalte hverandre over tlf hva vi liker og ikke liker. Alle stundene jeg gikk til sengs alene etterpå og koste med meg selv. Det tenner meg.
Han kommer opp i sengen til meg og kysser meg forsiktig, flytter seg nedover og kysser meg på halsen. Jeg stønner, elsker det. Flytter seg ned mot brystene mine og slikker meg over brystene og magen, men unngår å røre brystvortene mine. Slikker meg ned mot navlen, jeg stønner mer. Stryker meg på innsiden av lårene, slikker meg på utsiden av skamleppene. Flytter seg oppover kysser meg lett og går ut av sengen og finner frem skjerf som han binder hendene mine med.
Jeg ligger litt skremt og ventende på hva som skal skje nå. Kysser meg på leppene og flytter seg ned til brystene og suger lett på vortene, slikker og biter lett. Flytter seg nedover og slikker meg lett i sprekken. Leker med vortene mine med begge hender. Smaker på meg og suger lett. Slikker meg hardt på knoppen, igjen og igjen. Veksler mellom å suge og slikke. Leker fortsatt med brystvortene mine. Jeg stønner mer og mer. Jeg ligger bundet og kan ikke gjøre noe. Slikker mer og mer, øker tempo mer og mer. Jeg kjenner jeg er på vei over kanten. Han vet hva han gjør. Stopper like før. Jeg blir frustrert men stønner når han legger seg over meg og leker med penishodet ved inngangen min. Kjører den inn med en kjapp bevegelse. Lar meg kjenne den før han beveger seg sakte inn og ut, inn og ut. Trekker seg ut og løsner hendene mine. Jeg legger meg på han og flytter meg nedover. Lar tungen gli lett over hodet. Smaker. Lar hodet gli lett inn i munnen. Suger. Leker med ballene og hører han liker det. Flytter munnen ned og slikker lett på ballene. Lar en gli inn i munnen mens jeg bruker hånden flittig på penis. Flytter meg igjen og lar penis gli inn og ut av munnen. Suger. Flytter meg opp og setter meg på huk over penis, bruker en hånd for å hjelpe den inn. Lar meg selv gli opp og ned på penis. Stønner. Dette er deilig! Vi snur oss rundt og legger oss i misjonær, støter forsiktig. Støtene blir hardere og raskere. Pusten går fort nå. Han trekker seg ut og flytter seg ned for å slikke meg. Slikker hardt og fort. Jeg kjenner jeg er nær på komme. Denne gangen stopper han ikke. Jeg kommer med et skrik og høye stønn. Rister. Han tar en pause med tungen før han starter igjen. Denne gangen tar det ikke lang tid før jeg kjenner jeg er på tur igjen. Rister og skjelver. Skriker høyt. Han flytter seg opp og lar penis gli sakte inn og ut for å kjenne de siste spasmene mine. Elsker det. Vi stønner. Støtene blir hardere. Han stønner mer. Han kommer i et langt stønn og skjelver over meg. Jeg holder han over rumpeballene for å holde han inne. Kjenner saftene komme i meg. Etterpå legger vi oss ned og holder hverandre i hendene. Sovner i armene på hverandre. Tenker for meg selv at denne gangen trengte jeg ikke fake noe, dette er en mann som vet hva han gjør!

Legg igjen en kommentar