Full tenning

Denne novellen er vist 23237 ganger.

Det var lørdag – og jentenes kveld. Vi hadde avtalt og møtes hos Lene, og skulle ha vorspiel hos henne. Forsvaret holdt på å gjennomføre sin øvelse, og det var mange manneben i byen. Jeg smilte for meg selv, og kjente forventningene sitre i hele kroppen. Det var nå et halvt år siden jeg gikk fra Tor, og følte absolutt behov for litt spenning og nærhet.
Jeg hentet ei flaske rødvin og mange lys, fylte den tempererte vinen i et glass og tenkte alle lysene. Stemningen ble magisk… Jeg fylte boblebadet, og gled sakte nedi. Vannet var glohett, men deilig. Jeg smakte på vinen, lente meg tilbake, lukket øynene og drømte om hva kvelden ville gi av gode opplevelser…….. Jeg bråvåknet av telefonen, konstaterte at vannet var heller kjølig, kom meg ut av karet og fikk tatt telefonen. ”Hei Tonje! Kommer du ikke??” Det var Lene som etterlyste meg. Jeg kikket på klokka, og så til min fortvilelse at jeg hadde sovet en time i karet. ”Jo da, er på tur snart!” Jeg la på, fikk tørket meg og tok meg tid til å smøre kroppen inn med en deilig lotion. Jeg ålte meg inn i den trange, korte dongerikjolen og la på en lett makeup. Det lange håret ble børstet lett, men trengte ikke mer pleie. Jeg så meg i speilet, og var fornøyd. Jeg proppet igjen vinflaska, tok ei jakke over skuldrene, veska under armen og var endelig på tur.
Stemningen var høy da jeg kom til Lene, og gjensynsleden stor da de så meg. ”HEI, Tonje!! Skål!! I kveld skal vi slå ut håret!!” Vi tømte noen flasker vin og hadde det kjempegøy. ”Hallo jenter, klokka er snart elleve – på tide å komme oss på sjekkern?!” Anita brøt opp stemningen, og fikk full respons. Vi var klare på no time, og satte kursen mot utelivet.

Vi valgte en plass hvor de også spilte god gammel musikk,- hvor vi alle trivdes godt. Det var fullt, men vi slapp inn pga. dominans av menn der inne. Jakkene ble hengt opp, og vi fant oss et ledig bord innerst i lokalet. Stemningen var høy, vi kjøpte oss drikke og gav oss dansen i vold. ”Hei!!” utbrød jeg midt i dansen, ”Der er jo Vidar!!” Borte ved bardisken stod Vidar, en jeg hadde vært litt sammen med for mange år siden. Han var minst like flott som før, og jeg duret bort til han. Vi fant tonen fort, og det var så deilig å se han igjen. Han hadde de nydeligste brune øyne jeg noen gang har sett. DJ Otzi tonet ut av høytalerne, eggende rytmer, og jeg dro Vidar med på dansegulvet. Vi danset og hadde det herlig, spiste hverandre med øynene og var glade for å møte hverandre igjen. Etter flere heftige låter, lå Bellamy Brother klar på anlegget – ”If I said you have a beautiful body” – og Vidar trakk meg tett inntil seg. Han strøk meg på ryggen, og jeg nøt å kjenne pusten hans mot halsen min. Jeg kysset han på halsen, og lot tunga leke litt. Jeg kjente kåtheta rive i kroppen, og kjente at også Vidar var tent… herlig…… Etter dansen gikk vi til bordet vårt. Det var kun en stol ledig helt inne i kroken, så Vidar satte seg og dro meg nedpå fanget. Jeg la armen om nakken hans, han holdt meg godt om ryggen og la andre handa på det nakne låret mitt. Han begynte å stryke forsiktig…. ned mot kneet…. opp på innsiden av låret…. Jeg kjente blodet bruse i årene…. Handa var snart under kjolekanten, og snart oppe ved stringen… Pusten økte og det brant i kinnene mine. Fingrene hans dro stringen til siden, og strøk forsiktig over de glatte, nybarberte leppene… Da han oppdaget at kjønnet var barbert, smilte han mot meg og trakk meg tettere inntil seg. Fingrene delte leppene, og han masserte klittn lett……lot fingrene gli ned mot det våte hullet, og lot en finger forsiktig gli inn… jeg stønnet av vellyst…. noe Lene fikk med seg og utbrøt ”Tonje da! Er du ikke frisk? Du er så rød i kinnene!” Jeg prøvde meg på et smil tilbake, men følte at det ble heller fårete… ”Er nok bare varm etter dansen!”…. Vidar presset to fingre inn i meg, og lot dem sakte gli inn og ut av meg mens tommelen masserte klittn… Bevegelsene ble raskere, orgasmen nærmet seg….. den lot ikke vente, og var snart et faktum…. ”åhhhhhh……………. ” jeg knuget meg inn til Vidar, og sugde meg fast i leppene hans. Han gjengjeldte kysset like heftig, og var minst like kåt som meg etter behandlingen han hadde gitt meg. ”Blir du med på rommet en tur, Tonje? Mulig Jan er der, vi deler rom denne helga skjønner du.” Jeg lot meg ikke be to ganger, og gav Lene beskjed om at vi bare skulle lufte oss litt. Lene smilte lurt, og takket for laget. Hun regnet nok ikke med å se meg mer den kvelden.

Vidar tok meg i handa og tok meg med til hotellet. Heisen var tom, han trakk meg inntil seg, kysset meg lidenskaplig og lot handa gli under kjolekanten. Heisen stoppet, og vi fant fram til rommet. Der forsvant klærne i en fei, og vi var i senga før klærne landet på gulvet. Begge var overtente og kuken hans fant fort fram til den våte fitta mi. Han presset seg sakte inn, og det ble et heftig og herlig knull. Vidar kom fort, dro seg ut og lot sæden sprute utover brystene, magen og fitta mi….. herlig…….. Det gikk i døra, og der stod plutselig Jan – smilende. ”Hei! Vil gjerne være med!” Vidar og jeg så spørrende på hverandre, smilte. Ingenting ble sagt, men blikkene fortalte at begge syntes det var ok. Jan var straks avkledt, og satte seg på kne ved ansiktet mitt. Han var barbert, og kuken struttet av lyst. Jeg tok kuken i munnen, og slikket den. Lot hele kuken forsvinne ned i halsen, mens jeg lekte med ballene. Vidar slikket meg samtidig, og det var vanvittig opphissende å ha to menn til fri utfoldelse…. Jan beordret meg opp på alle fire og begravde ansiktet sitt i den våte fitta mi. Han lot tunga gli inn mellom leppene, slikket og sugde på klittn, og presset en finger inn i rumpa mi. Vidar hadde satt seg foran meg, og jeg slikket den herlige kuken hans. Den smakte deilig, en blanding av hans og mine safter. Vidar la ei pute under rumpa si, heiste bena og trykket ansiktet mitt mot rumpa hans. Jeg dro tunga forsiktig over åpninga hans, samtidig som Jan slikket rumpa mi. Kåtheta brant i kroppen min, og jeg presset tunga inn i Vidar, så langt jeg kom, mens jeg runket han forsiktig. Jeg klemte godt om kuken hans, og tungepulte han lenge. Jan hadde satt seg opp på knærne, og lot kuken gli inn i meg. Lot den gli sakte ut og inn noen ganger, før han tok meg hardt…. fort…… Vidar la seg på rygg, og ba meg sette seg over han. Jeg førte kuken mot fitta, og senket meg sakte nedpå. Vidar dro meg mot seg, og kysset meg heftig. Jeg kjente Jan smøre meg inn i rumpa, og hadde snart en finger inne….. to….. Han trakk ut fingrene og førte kuken mot hullet, presset seg sakte inn…… åhhh……. helt himmelsk……..Begge holdt seg i ro noen sekunder, før kukene begynte å jage inne i meg. Jeg ble tatt skikkelig, og fikk en kraftig orgasme…… kom igjen, og kjente snart at jeg ble fylt i begge hull…….. Det var en vanvittig herlig opplevelse……. Vi la oss på senga…. smilende…. fornøyde….. Jan gikk og tappet badevann, og ropte at vi måtte komme. ”Hopp oppi, Tonje!” Jeg gikk ned i det deilige vannet, og hadde snart ivrige hender over hele kroppen. Jeg ble såpet inn og kost med, og hadde det bare herlig….. Etterpå ble jeg frottert, og fikk et glass vin jeg skulle kose meg med til guttene hadde dusjet seg. Jeg lå på senga og nøt behandlingen jeg hadde fått…… og ventet i spenning på hva det neste skulle bli. For at det var mer på gang, var jeg overbevist om. Tanken hisset meg opp, og jeg var snart våt og klar igjen.
”Kommer du?” ropte Jan fra badet. Jeg satte fra meg vinglasset og gikk inn på badet. Der stod begge, nydusjet og innbydende, med kukene rett til værs. Herlig……. ”Vi skal prøve en ny vri…. Er du med?” spurte Vidar med forventning i stemmen. Jeg nikket og smilte. Vidar stilte seg bak meg, og bad meg bøye meg framover. Han slikket med en herlig tunge, myk og krevende om hverandre. Sugde klittn forsiktig. Tungepulte meg. Nydelig….. Foran meg hadde jeg Jan`s herlige kuk, og jeg lekte mer enn villig med den. Lot kuken gli helt ned i halsen, klemte godt om den med munnen samtidig som jeg slikket…. Han smakte nydelig…. Vidar begynte å massere rumpa mi med olje, og jeg ante hva som ville skje….. det gav meg ekstra tenning…….. Snart var kuken hans plassert mot rumpa, og han lot hodet trenge inn i meg. Dro kuken ut og presset den inn igjen. Lenger og lenger inn for hver gang. ”Reis deg opp” kommanderte Vidar, og jeg reiste meg, med kuken hans inne i rumpa. Jan stilte seg på kne foran meg, og slikket meg. Han lot tre fingre gli inn i fitta mi, og lot dem jage noen ganger før han reiste seg. Han lot handa fortsatt ligge over fitta, og sa at han gjerne ville at jeg skulle tisse……. ”Klarer du det?” Jeg hadde aldri hatt tanken for det tidligere, men lot tanken modne fort…. og ville prøve….. Kanskje jeg klarer det….. kanskje det er deilig……. Vidar tok meg forsiktig i rumpa, samtidig som fingrene til Jan lekte med fitta mi….. Jeg prøvde å slappe av….. og der kom det…… Vidar fikk full tenning, og tok meg hardt mens han klemte om brystene mine. Jan tok tak i kuken sin og runket den hardt mens han koste med meg, og lot sæden sprute over hele meg. Vidar kom samtidig, trakk seg ut og sprutet baksiden full….

Vi gikk sammen i dusjen, lå på senga og koste oss med vin….. og var snart klare for mer herlig lek………..

Legg igjen en kommentar