Gale tante Anita

Denne novellen er vist 204880 ganger.

En kveld satt jeg, som så alt for ofte, foran datamaskinen og «surfet» på nettet. Jeg var alene hjemme denne kvelden og av mangel på noe bedre å se på, drev jeg å leste kontaktannonser på en av de mange pornosidene. Jeg hadde tatt av meg buksene og satt og runket pikken løst. Det var da jeg så den! Bildet på skjermen viste en dame som satt og spriket med bena, jeg kunne se en hårløs fitte, men det var ikke den som gjorde at jeg nesten mistet pusten. Litt lengere nedover bena hennes, cirka midt på låret omtrent, hadde hun en liten tatovering av et sort hjerte som det rant en tåre fra. Akkurat som min tante Anita hadde!
Jeg hadde sett den en gang hun solte seg på hytta. Hun var min mors eldre søster og familiens «sorte får». Jeg hadde egentlig aldri skjønt hvorfor, men når
foreldrene mine snakket om henne, og jeg kom inn i rommet ble det alltid brått
stille. Far smilte alltid lurt når hun kom på besøk, men da ble mor sur.
«Flyfille!» sa mamma, «Det går ikke ann å ha det forbruket på menn!»
Anita var alltid hyggelig mot meg, hun var alltid så glad og lystig. Når hun lo, ristet alltid puppene hennes. Skjønt, det hadde jeg bare lagt merke til de siste
årene. Det hendte til og med at jeg tok meg selv i å fantasere om henne når jeg
lå i sengen å runket om kvelden. Ikke så rart kanskje, for en gutt på 16, som
har en 45 år gammel tante med kropp som en fotomodell.

Jeg leste annonsen til bildet:

«Moden madam søker partnere i alle aldre for uforpliktende treff.
Liker alt som er gøy og godt: 69, anal, oral eller doggystyle, har også veldig gode erfaringer med lettere dominanse. Er også åpen for andre ting, bare fantasien setter grenser!
Par kan også svare.

Hilsen: Miss Try.»

Så sto det en E-mail adresse.

Jeg kunne ikke se ansiktet hennes, men kroppen og det lange, nesten svarte håret, stemte. Høyre hånda mi tok et hardere tak i pikken, nå runket jeg for harde livet. Kanskje jeg skulle svare? ÅHH… der gikk det for meg, sæden sprutet ut. Det kunne jo ikke skade å prøve. Jeg tørket opp sølet og begynte å skrive:

» Kjære Miss Try.

Jeg er en ung, kåt mann ( vet den er litt drøy, men hva skulle jeg skrive?? )
som ønsker å treffe deg. Jeg er vel litt uerfaren, men har meget sterke drifter. Har alltid vært nysgjerrig på dominering, ( jeg visste vel egentlig ikke hva det var en gang, men skitt au ), men har aldri fått prøvd det. Jeg liker å eksperimentere, men det er ikke så mange kvinner på min alder som er med på mye av det jeg ønsker, håper du kan hjelpe meg. Jeg tente øyeblikkelig da jeg så bildet ditt, du er jo bare dritsexy! Lær meg!
Ser frem mot å høre fra deg.

Hilsen: P.»

Etter å ha sendt mailen, var jeg så spent at jeg skalv. Tenk om jeg fikk svar!
Det skulle nesten gå en uke før jeg hørte noe.

Da mailen kom leste jeg spent:

«Hei P.

Takk for svaret ditt.

Selvfølgelig skal jeg hjelpe deg. En moden kvinne er dum hvis hun sier nei når hun blir tilbudt en ungkukk. Hva vil du lære? Jeg er veldig glad i å bli slikket, vil du det? Stikke tunga di langt inn i den våte fitta mi? Jeg vil høre mer hva du fantaserer om, hva gjør deg kåt? Tenner du på strenge damer? Har du blitt sugd før? La meg suge kukken din tom for safter! Men først vil jeg kjenne den i musa mi, og i analen! Du må svare fort, for jeg er så kåt nå!
Fortell meg også når vi kan møtes, jeg har leilighet vi kan treffes i.

M.T.»

«Fy faen!» tenkte jeg, tenk om det er tante Anita, og hva ville hun sagt om hun
visste det var meg hun skrev til… Jeg måtte finne det ut og visste hvordan,
om to uker skulle hele familien min på vår årlige hyttetur til Valdres. Tante
skulle også dit. Jeg skrev svar tilbake at jeg gjerne ville møte henne, men at jeg kun kan den helgen om to uker. Jeg skrev også at hennes forslag hørtes perfekt ut.
Dagen etter fikk jeg svar: Hun kunne ikke den helgen, hun måtte bort.
«Familiære saker» skrev hun. Det måtte være tante!
Jeg skrev tilbake at «…vi måtte prøve å finne en annen helg». Så måtte jeg
runke litt igjen, og nå så jeg tante foran meg, hun skrevet og stakk en
finger inn i fitta si. Jeg kom med en gang.

To uker senere var vi framme ved hytta vår, foreldrene mine og jeg.
Besteforeldrene mine og tante skulle komme senere på kvelden. Jeg hadde
hatt ståpikk hele veien, mens jeg tenkte på Anita, men jeg fikk ikke gjort
stort med det så lenge jeg satt i bilen. Vel fremme bar det rett inn på
utedoen for å runke igjen.

Klokken ni kom hun, jeg ble helt skjelven når jeg så henne.
«Heisann, Petter! Endelig her igjen.» sa hun og ga meg en klem.
«J-ja» fikk jeg stammet frem, mens jeg smilte fårete. Jeg fikk reisning igjen.
Jeg la meg tidlig den kvelden, kunne høre stemmen hennes når jeg runket.

Dagen etter lå det en lapp til meg på rommet mitt, foreldrene mine hadde tatt med besteforeldrene mine for å plukke bær. Det betydde at jeg var alene med tante! Nå hadde jeg sjansen. Jeg kledde på meg og gikk spent ut i stuen.
Jeg sto å tittet på henne, mens hun lå på verandaen å solte seg toppløs, kun iført en liten bikinitruse. Det var henne, jeg var sikker, kroppen stemte perfekt med bildet jeg hadde sett. De slanke lange lårene og de nesten stramme, fyldige pupper. Det var nå eller aldri.
Verandaen lå så høyt oppe at det var umulig å se opp på den fra skogen, så jeg dro av meg buksa og trusa og gikk stille ut til tante.

«Er det deg Petter?» spurte hun og snudde seg mot meg.
Jeg gikk helt bort til henne og sa: «Sug meg!»
Hun så forvirret på meg, så så hun ned på pikken min som sto som et spett.
«Sug meg, sa jeg! Miss Try.» Nå så hun enda mer forvirret ut.
«Er det du som er P?» sa hun usikkert. Jeg nikket.
Nå følte jeg meg litt tøffere. Jeg tok tak i hånda hennes og førte den mot kukken min.
«Vær slaven min nå, jeg vil sprute i munnen din!» Nå smilte tante og sa
«Det var uventet, men hvorfor ikke, jeg skal være hora di»
Hun tok et godt grep rundt kukken min og runket meg forsiktig. Den andre hånda tok tak i ballene mine og knadde de lett. Så gapte hun forsiktig over kukkhodet. Gud, så varmt og deilig det var og tungen kilte så deilig. Hun dro leppene nedover skaftet og nærmest svelget hele staven inn, helt til roten, så dro hun den sakte ut igjen, slik at det oppsto et lite vakuum, samtidig som hun fortsatte å kna ballene.
«ÅÅH!» stønnet jeg høyt.
Jeg kjente at jeg snart ville komme og ville trekke meg ut av munnen hennes, men hun holdt fast i rumpa mi og sugde enda hardere.
”Jeg kommer!” sa jeg, og jeg kom, som en foss i munnen hennes. Tante prøvde å svelge hele satsen, men noe dryppet ned på gulvet. Hun klemte hardere på pungen så det nesten gjorde vondt og slapp ikke pikken før den var helt tømt. Nå var jeg så skjelven i knærnene at jeg måtte sette meg ned i stolen.
”Skal jeg fortsette å runke deg?” spurte hun.
Jeg kunne hare nikke til svar, var helt målløs, det var det beste jeg hadde kjent noen gang. Det tok ikke lang tid før pikken sto igjen, jeg var jo en gutt i min beste alder.
”Nå vil jeg pule deg!” sa jeg, ”sett deg på`n!”.
Tante skrevet over meg, dro bikinitrusa til side og tredde seg ned på pikken min. Jeg kjente at hun var gjennomvåt i fitta og jeg gled rett inn. Når hun løftet på rumpa klemte hun fitta sammen igjen så den ble trang og god. Dette var til og med bedre enn da hun sugde meg. Hun humpet opp og ned, og puppene hoppet etter. Jeg fanget en av dem med munnen. Brystvortene var harde som stein. Tante stønnet når jeg bet løst i den. Nå øket hun tempoet, hun red meg som en gal og stønnet høyere. Den ene hånda hennes hadde funnet veien ned til skrittet hennes og hun gned seg selv på fitta. Jeg kjente det bygge seg opp i ballene igjen, det var ikke lenge før jeg ville komme på ny. Anita måtte ha skjønt det, for hun sa: ”La meg kjenne spruten din inne i meg, fyll horefitta mi!” Klarere beskjed trengte jeg ikke, det var som ei kule for gjennom underlivet mitt – og så brølte jeg med voldsom kraft ut i skogen da jeg gang på gang eksploderte dypt inni henne. Fytterakker`n så jeg kom. Det ville knapt noen ende ta, igjen og igjen kjente jeg hvordan jeg sprutet i den deilige dyvåte fitta hennes. I sanseløs nytelse så jeg ned og så sæd og fittesafter flyte i en strøm nedover lårene mine. Nå kjente jeg plutselig at det var et jordskjelv på gang. Anita formelig ristet og skrek, før hun fløt over i en deilig orgasme. Pikken min kjente hvordan musa hennes dirret og pumpet jernet tomt for sæd. Vi sank sammen på verandagulvet, og ble liggende sånn en lang stund. Hun underst med meg oppå, og vi lå og nusset hverandre som om vi var et par.
”Var det som du hadde forestilt deg?” spurte hun.
Jeg ristet på hode og smilte.
”Nei, bedre”.
Akkurat da hørte vi stemmer fra skogen. De andre kom hjem fra turen. Tante reiste seg opp og gikk inn. Jeg tok med meg klærne mine og fulgte etter.

Resten av helgen skjedde det ingenting mer mellom oss. De andre var der hele tiden, men når vi skulle dra hvisket tante i øret mitt ”Neste gang er det min tur!” Jeg skjønte ikke hva hun mente da.

Det skulle gå en måneds tid før jeg hørte noe mer fra tante.
Jeg satt på rommet mitt en dag, da mor kom inn. Jeg hadde nettopp startet sommerferien og nå lurte jeg på hva jeg skulle finne på.
”Anita ringte nettopp” sa mor.
”Hun har så vondt i ryggen om dagen, og derfor lurte hun på om du kunne komme innover å hjelpe henne med noen ting som måtte opp på loftet. Jeg sa det var greit, jeg. Det er vel det?”
Jeg kjente pulsen stige.
”J-ja” fikk jeg stotret fram.

Dagen etter satt jeg på toget til Oslo. Nydusjet og kåt, hadde vasket meg godt nedentil. Endelig skulle jeg få mus igjen.
Da jeg kom frem til leiligheten hennes, hang det en lapp på døren:

Hei Petter!
Jeg måtte på jobben, men du vet jo hvor nøkkelen er.
Kommer hjem rundt 4.
Ta deg noe mat og føl deg som hjemme.

Klem:

Anita.

Jeg tittet på klokken, heldigvis bare en drøy time å vente, jeg hadde en ståpikk som verket etter utløsning. ”Spise først” tenkte jeg og låste meg inn.

Etter å ha smurt meg noen skiver, satte jeg meg i stua for å se på TV. Maten var god, men det var ingenting å se på. Jeg så det sto en film i videoen og satte på den. Der så jeg min kjære tante, splitter naken på en seng med en finger inn i fitta si.
”Kom å slikk meg” ropte hun.
”Jeg vil kjenne tunga di!” Jeg fikk nesten sjokk!
”Slikk meg nå! Kom igjen!”
Jeg tok av meg klærne og stirret målløs på det som nå skjedde på videoen. Opp i sengen krabbet det en jente, bare litt eldre enn meg tippet jeg, et par og tyve. Hun la seg mellom bena til tante. Tante skrek høyere
”JA… JA… SLIKK MEG! PUL FITTA MI MED TUNGA DI!”
Jeg runket som besatt, jeg fikk til og med ikke med meg at det gikk i døren. ”HVA FAEN DRIVER DU MED!” hørte jeg tante Anita si bak meg.
Jeg skvatt til.
”I-i-ingenting.” skalv jeg.
”Jeg ble bare så kåt av å se på filmen. Det var ikke meningen å se på den. Den sto i videoen og jeg hadde ikke noe å se på. Unnskyld.”
Tante tittet strengt på meg.
”Hvordan skal man straffe sånne ustyrlige gutter som deg da?”
Jeg ville bare synke gjennom gulvet.
”Vi må nok gi deg en liten lærerpenge, ja!”
Jeg begynte å bli nervøs. Hun tittet på pikken min, den hadde begynt å dale litt.
”Runk for meg” sa hun.
Jeg tittet spørrende på henne.
”Runk, sa jeg”.
Jeg tok pikken med hånda og begynte å runke den forsiktig, turte ikke annet. ”RUNK ORDENTLIG!”.
Jeg økte tempoet. Pikken sto snart som den skulle og jeg kjente jeg snart ville komme, hadde jo gått med ballespreng i hele dag.
”Jeg kommer” sa jeg usikkert.
”Så kom da!” svarte hun.
Jeg sprutet ut i rommet. Det var utrolig godt å få lettet litt på trykket. Etter at jeg var ferdig slapp jeg kukken og ville sette meg ned.
”Ånei, du” sa tante.
”Jeg er ikke ferdig med deg enda. Fortsett å runk så kommer jeg snart”.
Nå skjønte jeg ingenting, men turte ikke annet enn å lystre. Når tante kom tilbake sto pikken igjen. Hun hadde skiftet til en morgenkåpe, og satte seg ned i sofaen foran meg.
”Jeg kommer igjen” sa jeg, hun bare nikket.
Denne gangen kom det ikke på langt nær så mye.
”Kan jeg sette meg nå?” spurte jeg.
”Nei” var svaret.
”Jeg vil se du komme en gang til”.
Jeg grep tak i kukken og begynte på`n igjen. Hadde litt problemer med å få den til å stå, men når tante tok av seg morgenkåpen, og jeg så hva hun hadde under, reiste den seg straks. En sort tettsittende latex drakt, med glidelås i skrittet. Jeg kjente at blodet mitt bruste, og ganske snart var jeg på vei til orgasme.
”Flink gutt” sa tante etter den tredje spruten.
”Nå er jeg snart ferdig med deg, bare en gang til nå”.
Jeg protesterte, men da reiste hun seg og klappet meg hardt over rumpa.
”Du skal høre på meg du, din uskikkelige lille guttevalp. Her er det jeg som bestemmer, du er i min makt nå”
Hun sto bak meg.
”Fortsett å runk deg selv. Jeg vil se spruten din!”
Jeg tok tak i pikken igjen. Tante gned seg inntil meg bakfra, slik at jeg kjente latexstoffet på rumpa og ryggen.
”Runk for tante nå! Runk for Miss Try! Runk for din herskerinne! Jeg blir så våt i fitta av å se deg slik!”
Jeg kjente jeg ble kåt av å høre hun snakke slik, men kukken gjorde vondt.
”Var det godt å se tante på filmen? Syns du tantes elskerinne var deilig?”
Jeg nikket. Hun strøk meg over brystet og nedover, så tok hun hendene sine bakover og knadde meg hardt på rumpa.
”Runk nå!” sa hun og slapp taket.
Så satte hun seg i sofaen igjen, spredte bena og dro sakte opp glidelåsen. Jeg så den deilige fitta hennes gjennom åpningen.
”Likte du å se tanta di bli slikket? Ble du kåt da?” hun gned seg i skrittet med hånda.
”Nå kommer jeg” skrek jeg og runket febrilsk.
Sæden sprutet ut og traff henne på buksebenet. Jeg sank utmattet sammen, var blitt helt svett og utmattet.
”Nå har du vært flink gutt!” sa tante og tørket vekk sæden fra buksa med en finger og puttet den i munnen.
”Nå vil jeg slikkes”
Hun tok meg i hånden og geleidet meg inn på soverommet hennes. Jeg ble nærmest kastet i sengen og tante klatret over meg. Hun tok høyrehånda mi opp mot sengestolpen og låste den fast i et par håndjern som beleilig nok hang der. Deretter gjorde hun det samme med venstrehånda.
”Sånn, nå går ikke du noe sted” sa hun og smilte til meg, før hun skrevet over ansiktet mitt,
”Slikk musa mi nå.”
Jeg kjente lukten av fittesaft for første gang, jeg stakk tunga mi prøvende mot fitta hennes, det smakte salt og syrlig.
”Åhh, ja!” stønnet tante
”Slikk meg godt!”
Hun stakk hånda ned og skilte fitteleppene sine for meg, jeg stakk tunga så langt inn jeg klarte.
”Sug tappen min!” stønnet hun, jeg lystret.
Stønnene hennes ble mer intense.
”Stikk tungen inn i fitta mi, jeg vil kjenne den inni meg!”
Tunga mi gikk opp og ned i sprekken hennes, hun gned seg på klitorisen og ropte høyere.
”Åhh… Jeg kommer, jeg er så kåt… ÅÅH!”
Jeg sleiket henne som en gal.
”NÅÅÅ, JA.. NÅ KOMMER JEG!”, ropte hun ut.
Jeg holdt nærmest på å bli kvalt av lårene hennes da hun knep de sammen og hun kom som en foss. Hun gned fitta mot munnen min helt til hun sluttet å skjelve. Da datt hun bakover og jeg fikk endelig puste igjen. Etter en liten stund satte hun seg opp.
”Nå var du flink lillegutt, nå er det din tur.”
Hun tok forsiktig tak i pikken og dro litt i den. Så kjente jeg munnen hennes rundt ballene. Hun fortsatte å runke meg mens hun sugde på steinene mine. Jeg fikk reisning igjen selv om det verket i staken. Hun gapte forsiktig over kukken og sugde meg slik hun gjorde på hytta, helt inn og sakte ut, med et vakuum. Jeg måtte stønne.
”Er det godt?” spurte hun.
”Mmm, ja.”
Hun fortsatte behandlingen igjen. Jeg kjente en finger ved rompehullet mitt, først skvatt jeg litt, men så kjente jeg at det også var litt godt. Fingeren gikk sakte rundt hullet, før det forsiktig presset litt mot åpningen.
”Ahh!” stønnet jeg da hun plutselig trykket fingeren inn.
Hun dro den forsiktig inn og ut et par ganger før hun slapp kukken med munnen.
Hun klatret oppover meg og stoppet for å slikke brystvortene mine litt, så fortsatte hun helt opp. Så satte hun seg skrevs over pikken og styrte den mot skrittet sitt. Jeg kikket som fjetret ned på de fyldige fitteleppene og den barberte fitteåpningen hennes. Hun styrte kuken kjapt mot seg og presset seg nedpå, og pikkhodet gled sakte innenfor kanten. Jeg stønnet høyt av intens nytelse. Hun gled langsomt nedover kuken, sakte og stønnende inntil hele kuken min var begravd inni henne. Hun grep om hodet mitt og så med åpen munn på meg. ”Åhhh.. For en herlig kukk du har! Åhhh… Knull meg, sprut meg full!”
Jeg kjente at det bygget seg opp i meg igjen. Tante fortsatte å stønne.
”Åhhh… Jeg vil ha spruten i meg. Kom med det. Åhhh… Jeg kommer snart, vær så snill. Åhhh… La meg kjenne spruten din!”
Plutselig stoppet hun for å bytte hull. Pikken min sank inn i rompa hennes, og jeg stønnet snart i en orgasme og fylte rumpehullet hennes med spermen min. Hun skrek opp og kom hun også.
”JA… Fyll ræva mi, det er så godt!”
Hun hoppet opp og ned og skrek. Så sank hun sammen over meg. Vi sovnet slik, utmattet og svette.

Da jeg våknet senere på kvelden, hadde tante tatt av meg håndjernene. Fra stua kunne jeg høre henne snakke i telefonen.
”Ja, nettopp…. Han føler seg ikke helt bra, så han blir her et par dager, til han føler seg bedre…. Nei, nei, det gjør ikke meg noe. Jeg skal ikke noe spesielt likevell…. Okay! Hade bra, hils!”
Så la hun på. Jeg smilte lurt, dette var perfekt. Så kom hun inn til meg igjen og vi sovnet tett inntil hverandre.

Dagen etter våknet jeg av at hun sto ved siden av senga, fullt påkledd.
”Jeg drar på jobben nå, er hjemme i tre tiden. Du klarer deg vel her alene du?” ”Jada.” svarte jeg. Så kysset hun meg på munnen å gikk.
”Ikke finn på noe tull da” ropte hun fra gangen, før hun lukket døren å låste. Så sovnet jeg igjen.
Jeg våknet tidlig på ettermiddagen, dro meg ut i stua, med bare dyna rundt meg, og satte på filmen fra i går. Tante lå på ryggen og ble slikket av en ung jente. Jeg så rett inn i fitta til jenta slik hun sto på knærne. Den var også hårløs. ”Mmmm… Ååhh… Sånn ja!” stønnet tante. Så dro hun frem en dildo og ba jenta legge seg på ryggen. Dildoen ble sakte ført inn i åpningen hennes og jeg kunne se at hun nøt det tante gjorde med henne. Hun bet seg i underleppene og lukket øynene mens hun stønnet i ren nytelse. Jeg dro fram kuken min og runket i takt med filmen jentene på filmen. Da jeg skjønte at jenta snart ville komme, øket jeg tempoet, så jeg kom likt med ho. Jeg måtte spørre tante hvem det var, ho var dritsprek. Deilige pupper, ikke altfor store, men akkurat passe. Fitta var helt hårløs, bortsett fra en liten trekant øverst. Rompa var liten og hjerteformet. Jeg hadde virkelig lyst på henne. Kanskje tante ville bli sjalu hvis jeg spurte om henne? Kanskje det var kjæresten hennes? Hva visste jeg om sånt, jeg slo fra meg hele saken og tittet på filmen igjen. Nå hadde de funnet en dildo med to ender de hadde tredd seg på begge to, jeg ble kåt igjen. Jeg fisket frem kukken og begynte å runke den lett.
Før jeg hadde rukket å dra den mer enn max et halvt minutt ringte det på døren, ”faen” tenkte jeg og stoppet filmen.
Jeg fant frem underbuksa mi som hadde ligget på gulvet siden i går, tok på meg dyna og gikk ut i gangen. Da jeg hadde åpnet døren på gløtt og tittet ut ble jeg helt ør i hodet. Der sto jenta fra filmen til tante!
”Hei!” sa hun og smilte.
”Er Anita her?”
”N-nei” fikk jeg stotret frem.
”Hun er på jobben til tre.”
Jenta tittet på klokka.
”Den er to nå, går det greit om jeg venter her så lenge? Jeg må nesten prate med henne skjønner du.”
Hvordan sier man nei til en så fin dame? Ikke at jeg ville heller. Jeg slapp henne inn, unnskyldte antrekket mitt og gikk for å ta på meg resten av klærne mine. Da jeg kom inn i stuen igjen satt hun i sofaen å kikket på meg og smilte. ”Jeg heter Mari, jeg er en god venninne av Anita.”
”God og god” tenkte jeg for meg selv.
”Jeg er Petter, Anita er tanta mi. Jeg kom i går for å hjelpe henne med noe flytting, men det ble så sent at jeg ble over her i natt.”
Jeg satte meg ned i den andre sofaen tvers ovenfor henne. Hun hadde på en lang, sort, ermeløs kjole. Hun hadde ingen BH på, det kunne jeg se på måten brystene hennes duvet frem og tilbake på når hun pratet. Jeg så bilder fra filmen i hodet mitt og jeg kjente pikken reise seg i buksene. Nå kunne jeg ikke reise meg uten å røpe min tilstand. Det ringte i telefonen, jeg frøs til is. Mari tittet spørrende på meg,
”Skal du ikke ta den?” spurte hun.
Jeg visste at om jeg reiste meg ville kukken stå rett ut og mine tanker ville være røpt.
”J-joda” stammet jeg frem og reiste meg opp.
Jeg ble rød i hode da jeg kjente hvordan lemmet mitt presset mot buksen. Vel borte ved telefonen snudde jeg ryggen til Mari og tok opp røret.
”Hallo?”
”Hei Petter, det er mamma. Jeg bare ringte for å høre hvordan det gikk med deg?”
Jeg bannet innvendig.
”Jeg har litt vondt i halsen, og hodet” svarte jeg.
”Stakkars liten! Vil du at jeg skal komme innover å hente deg?”
Før jeg rakk og svare kjente jeg noen som strøk seg over ryggen min. Mari sto bak meg og hvisket med lett sløret stemme i øret mitt.
”Er det jeg som er skyld i din store begeistring?”
Jeg kjente en hånd som forsiktig tok tak i kukken min utenpå buksa. Nå falt jeg helt ut av telefonsamtalen.
”Hallo? Petter er du der? Skal jeg komme å hente deg?” fortsatte mamma.
”Ja… Ehh… NEI! Nei, du trenger ikke det!” Jeg var blitt helt svimmel.
Mari runket meg forsiktig, fremdeles hadde hun hånden utenpå buksene mine.
”Er du sikker?” spurte mamma.
”Du høres ikke helt bra ut!”
”Du trenger ikke det. Jeg trenger nok bare å sove litt!”
Mamma ga seg, men sa at jeg ikke måtte bry tante for mye, det kunne jo hende at hun ville være alene! Jeg sa at jeg skulle være snill og grei, og tante hadde sagt det var greit at jeg var der. Vi tok farvel og jeg la på røret.
Rød i hode snudde jeg meg og så rett inn i Maris nydelige øyne.
”Jeg blir da stolt over at jeg kan gjøre et så stort inntrykk på en deilig ung mann!” sa hun mens hun fortsatte å befølte på pikken min.
”La meg se din manndom!” sa hun og trakk buksen ned over knærne.
Manndommen min spratt opp og sto som en påle. Jeg var helt vekk. Hun var det deiligeste jeg hadde sett. Hun sank ned på knærne og stakk hun tungen ut og lot den slikke rundt kukkhodet. Jeg stønnet i ren nytelse.
”Vi kler av oss!» sa hun.
Jeg trådde raskt ut av min bukse og truse, hun dro kjolen sin over hode. Hun var helt naken under.
”Kom!” stønnet Mari.
«Kyss fitta mi mens jeg suger din praktfulle kukk.”
Med min pikk i hånden lot hun seg falle bakover på sofaen og spredte bena så jeg så ned på hennes lyserøde våte grotte. Jeg la mitt hode ned mot magen hennes og stakk tunga prøvende mot fitta hennes. Jeg føret tungespissen langs innsiden av skamleppene. Mari hadde min pikk dypt i munnen og suttet så deilig at jeg snart ikke kunne holde igjen. Jeg fant hennes lille stive tapp og lot den smette under tungen. Mari kjørte musa hardt mot min munn i rytmiske bevegelser. Plutselig stivnet hun og lå helt stille mens musa og tappen, som om de hadde et selvstendig liv, fortsatte de rytmiske trekningene. Samtidig med hennes egen orgasme raste, kjente jeg hvordan ballene knøt seg og pikken vokste enda mer. Nå kom min sperm i kraftige sprøyt inn i hennes munn. Så deilig det var! Hun klarte nesten å suge i seg alt uten å søle. Etter å ha ligget slik en liten stund satte vi oss opp i sofaen. Mari tok min hånd og la den mellom sine ben og holdt selv kjærlig rundt min halvslappe pikk. Hun kysset meg lett på munnen. Hånden hennes bevegde seg og jeg merket at pikken var på vei opp igjen og det samme var lysten. Mari la seg på kne foran meg og tok pikken i munnen og sugde deilig på den. Jeg kunne nå se pikken bevege seg ut og inn av munnen hennes, noe som gjorde pikken enda stivere. Mari lot pikken gli helt ut og tittet opp.
«Nå skal du knulle meg ordentlig. Jeg vil ha din deilige stive pikk dypt inn i fitta!»
Hun skjøv meg bakover på sofaen og satte seg med et ben på hver side. Hennes våte fitte mottok pikken uten vanskeligheter og hun begynte et vilt ritt. Hun hoppet opp og ned så pikken gled helt i bunn, så skiftet hun takt, med ganske små bevegelser for i neste øyeblikk å kjøre i lange langsomme bevegelser, hvor pikken gled helt ut og helt i bunn igjen. Det ble for mye for meg. Jeg vippet henne av, så hun kom til å ligge på kne og bak fra hamret jeg pikken helt i bunn. Mari stønnet høyt.
«Ja, pul fitta mi, bank den deilige stive pikken din opp i meg!»
Jeg hamret løs og plutselig gikk Maris stønn over i skrik.
”Oh, jeg kommer, jeg kommer, knull meg hurtigere, villere, dypere! Ja! Ohh! Ja! puuul meg!”
Hennes heftige stønn og de frekke ordene gjorde meg enda villere. Plutselig merket jeg hvordan hun begynte å vibrere det hørtes nesten ut som om hun gråt og stønnet på en gang. Jeg knullet henne enda heftigere. Hun skrek ut.
”JEG KOMMER, JEG KOMMER! KNULL MEG!”
Så falt hun sammen og lå der å bare hev etter pusten.
”Det var noe av det beste jeg har vært med på!” sa hun
”Hvem har lært deg det?”.
”Tante!” svarte jeg stolt.
Vi ble liggende å hvile litt. Hun tittet på pikken min, som fremdeles var stiv. ”Jeg skal hjelpe deg med den der, jeg” sa hun og smilte.
Jeg la meg på langs i sofaen og lukket øynene. Hun satte seg mellom bena mine og gapte over hodet. Så deilig det var å kjenne munnen hennes rundt staven min. Hun sugde ikke likt som tante, men det var like godt. Jeg åpnet øynene mine og så rett i ansiktet på tante.
”Her er jeg ute av huset i et par timer, og jammen hopper ikke venninnene mine over mitt nyeste leketøy!” sa hun strengt og klasket Mari over rumpa.
”Jeg som betrodde meg til deg i all fortrolighet!”
Hadde jeg ikke visst bedre, ville jeg tro at tante mente det, men hun smilte og blunket til meg.
Mari bare fortsatte sugingen. Tante strøk hånda over Maris rumpe og førte den ned mot fitta hennes.
”Her har det visst vært herrebesøk!” Tante dro hånda frem og tilbake og Anita stønnet. Tante tok hånden opp mot munnen og smakte på fingrene sine.
”Mmm” stønnet hun og sank ned med hodet mot fitta hennes.
Anita snudde seg rundt uten å slippe kukken med munnen, nå kunne jeg se hvordan tante slikket henne, jeg kjente trykket i ballene på ny. Anita slapp pikken med munnen og begynte å suge ballene mine isteden, mens hun runket meg. Jeg kom med en gang. Sæden sprutet ut over brystene hennes, tante tittet opp og begynte å slikke brystene rene.
”Kan du slikke meg igjen?” spurte Mari og tittet bedende på meg.
”Selvfølgelig!” svarte jeg og strøk henne ømt over sprekken.
Jeg kjente et par hender rundt pikken, tante runket meg forsiktig.
”Slikk meg!” sa Mari og dyttet meg bakover i sofaen.
Hun satte seg med et kne på hver side av hode mitt og jeg kjente snart duften av kvinnekjønn i nesen. Jeg stakk tungen ut og fant fitta hennes. Hun satte seg på ansiktet og jeg slikket skammleppene hennes litt opp og ned, lot ikke tungen trenge innenfor, jeg ville trekke det hele litt ut. Så gikk jeg over til å slikke henne opp og ned revnen hennes, trykket tungen mer og mer til mot hullet. Hun stønnet høyt nå.
”Slikk meg! Jaaa! Jeg kommer snart. Slikk meg!”
Nå spredte hun bena så mye at fitta hennes trykket seg ned over tunga av seg selv, nå lot jeg tungen kjøre opp og ned i fitta. Jeg kunne tydelig merke hvor kåt hun var, og hver gang min tunge rørte klitorisen hennes, kom der et lite gisp fra henne, hun satt veldig urolig, særlig underlivet beveget seg, så jeg bestemte meg for å gi henne det hun ville ha. Jeg begynte å skifte på å kysse og suge klitorisen. Mari tok hånden ned mot sin egen fitte og samtidig som jeg lå å pulte henne med tunga, begynte hun å gni seg på klitorisen. Hun ropte ut at hun kom og jeg kjente at ansiktet og munnen min ble fylt med hennes safter, så mye fløt der ut av henne.
Hun falt over meg.
Jeg tittet opp og møtte tantes blikk der hun fremdeles satt å runket meg.
”Nå er det min tur!” sa hun og la seg slik at vi kunne tilfredsstille hverandre med munnen.
Jeg krabbet over henne og begravde fjeset mitt i skrittet hennes, samtidig kjente jeg en varm munn rundt mitt eget lem. Vi lå slik en stund og suttet og slikket, før tante slapp meg med munnen. Hun dyttet meg vekk og snudde seg slik at hun sto på alle fire.
”Kjør den inn bakfra!” stønnet hun.
Jeg var ikke sen om å reagere, jeg spratt opp og kjørte kukken til bunns i henne. Tante skrek til, men jeg fortsatte, hun likte dette, det viste jeg. Mari var kommet til hektene igjen og la seg til mellom bena våre med hode. Jeg kjente en tunge langs skaftet mitt, jeg tittet med, men så bare rumpehullet til tante. Med en fuktet finger trykket jeg forsiktig mot analåpningen hennes, hun stønnet høyt. Forsiktig trykket jeg den inn, tante stønnet enda høyere. Jeg trakk kukken ut av fittehullet hennes og førte den opp mot baken. Jeg førte pikken frem og tilbake mellom revnen mellom hennes rumpeballer.
”Kjør kukken din inn!” skrek tante
”Kjør den inn i ræva mi!”
Jeg gjorde som hun sa. Mari begynte å slikke fitta ordentlig nå og snart var tante i ekstase hun også. Jeg kjente at spruten snart kom og trakk meg rolig ut, runket pikken noen ganger å lot rumpehullet hennes fylles med sæd, som igjen rant ned og blandet seg med saftene Mari grådig slurpet i seg. Jeg falt bakover i senga, totalt utmattet. Jentene var også ferdige.
Etter å ha ligget slik en liten stund begynte Mari å røre på seg.
”Jeg tar meg en dusj jeg” sa hun.
”Noen som blir med?”
”Jeg trenger en liten hvil først!” kom det fra tante
”Men gå dere!”
Mari tok meg i hånden.
”Vi får gå å ta en dusj vi, så får tanta di slappet av litt. Hun er jo ingen ungdom lenger” sa Mari og lo.
Så forlot vi soverommet.
Hun lukket opp baderomsdøra og gikk inn. Jeg nølte litt, men fulgte etter. Den stramme rumpa hennes duvet opp og ned når hun gikk, og jeg klarte knapt å trekke øynene vekk fra den. Da hun snudde seg brått så hun hvordan jeg stirret.
”Liker du det du ser?”
”Hvordan kan jeg unngå å gjøre det?” spurte jeg tilbake.
”Du er jo helt nydelig!”
Hun smilte og gikk mot meg.
”Tusen takk!” sa hun og kysset meg på munnen.
Vi fortsatte å prate mens vi sto der på badet. Hun var utrolig lett å prate med, nesten som om hun skulle vært min søster eller noe, bortsett fra at hun for litt siden hadde fitta si tredd nedover trynet mitt. Vi pratet om alt mulig, hun fortalte meg at hun var instruktør på et treningssenter i byen, noe jeg nesten kunne se, det fortalte jeg henne også. Nok en gang kysset hun meg og takket.
”Vær forsiktig du nå, så jeg ikke kaster meg over deg igjen!” sa hun og lo.
Hun satte på dusjen og gikk inn.
”Kommer du?” spurte hun, og jeg var ikke sen med å kaste meg inn etter.
Vi fortsatte praten vår mens vi sto der i den trange dusjen til tante. Mari spurte om jeg hadde noen kjæreste, jeg sa som det var at det hadde jeg ikke. ”Merkelig!” svarte hun.
”Jeg ville tro at en så søt gutt som deg, nesten var omsvermet av kåte ungjenter!”
Vi lo begge to.
”Og du da?” spurte jeg,
”Har ikke du kjæreste?”
”Nei, jeg får ikke bestemt meg. Jeg liker både gutter og jenter, dessuten er det bedre å være fri og kunne velge og vrake som man vil!”
Hun begynte å såpe inn kroppen sin. Jeg nøt synet av denne herlige jentas våte kropp, det begynte å bygge seg opp i pikken igjen. Jeg snudde meg rundt for å finne sjampoen. Dusjen var så trang at hver gang noen av oss snudde seg, dultet vi alltid bort i hverandre. Jeg kjente rumpa hennes mot min, det var deilig. Vi snudde oss likt og brystene hennes subbet langs brystkassen min, våre øyne møttes, og vi kysset. Det ble et langt, vått og deilig kyss. Jeg strøk henne over rumpa og klemte lett i den ene rumpeballen.
”Nå skal vi ikke begynne igjen!” sa hun med et smil.
Vel ute av dusjen og etter tørkinga tittet hun på den halvstive kukken min.
”Har du prøvd å barbere den før?” spurte hun.
”Jenter elsker det!”
”Nei, jeg har aldri turt å surre der nede med skarp ting!” svarte jeg, jeg trodde ho bare spøkte.
”Sett deg på toaletten så skal jeg gjøre det for deg!”
Hun fant frem barbersaker og en saks fra skapet og knelte ned mellom bena mine.
Hun smilte, men jeg klarte ikke smile tilbake. Hun tok saksa og begynte å klippe vekk håret i skrittet mitt, pungen og kukrota ble så smurt inn med skum og møysommelig barbert. Jeg må innrømme at jeg var nervøs, men det virket som om hun visste hva hun gjorde.
”Sånn, det var det!” sa hun da hun var ferdig.
”Akkurat som jeg liker den!”
Jeg tittet ned på det hårløse lemmet mitt, snodig var det eneste jeg fikk tenkt.
Mari fant frem fuktighetskrem og smurte staven min inn, den sto snart i all sin prakt igjen.
”Nå er du klar for verden, men er verden klar for deg!” sa hun og lo.
Jeg tok tak i hodet hennes og dro det ned mot kukken.
”Jeg vil prøvekjøre den!” sa jeg.
Mari åpnet munnen og sugde til seg kukkhodet mitt. Jeg lente meg bakover og nøt hvert sekund.
Rett før jeg skulle sprute i munnen hennes stoppet hun.
”La meg få det i fitta!”
Mari reiste seg og snudde seg med rumpa mot meg. Så satte hun seg rolig ned mens jeg styrte pikken mot åpningen hennes. På grunn av barberingen kunne jeg nå kjenne at hele kukken ble dekket med mus. Da hele staven var inne tok jeg tak i puppene hennes og hun begynte å ri meg sakte.
”Sprut inni meg nå, gutten min!” stønnet hun.
”La meg kjenne sæden din fylle meg!”
Jeg var allerede på bristepunktet etter blow-jobben hennes, så jeg lot det stå til. Med to kraftige jukk, kjørte jeg kukken i bunn på henne og fylte opp hullet. Jeg kjente at det rant nedover innsiden av lårene mine. Etter en liten stund reiste hun seg.
”Kom så viser vi frem mesterverket til Anita!”
Hun tok meg i hånda og sammen gikk vi nakne inn på soverommet igjen.
Tante likte den nye ”frisyren” min og snart var vi igang igjen.
Vi holdt på hele den dagen og langt ut over natta. Jeg måtte lære alt om å tilfredstille kvinner; slikking, kjærling, puling og mye mere. Det var tider jeg ikke orket å holde på, men da hadde de hverandre. Til slutt sovnet vi alle tre i armene på hverandre.

Dagen etter tok vi farvel, etter et lite morgen-nyp selvfølgelig. Mari dro hjem og jeg måtte rekke toget. Før jeg dro, forsikret tante meg om at vi skulle gjenta dette igjen snart, noe jeg var overlykkelig for.

Dette var min historie om min gale tante Anita. Vi møttes flere ganger og jeg fikk møte flere av hennes venninner, men det kan jeg fortelle om en annen gang.

Legg igjen en kommentar