Gang-bang

Denne novellen er vist 28371 ganger.

Jeg fantaserer om å være jenta midt i en gangbang. Fem-seks hissende menn skal bruke meg som sesxleketøy mens de kappes om å gi meg orgasmer. Jeg blir behandlet som ei dukke mellom deres sterke never. Jeg drømmer om å kjenne styrke, bli hardt behandlet uten at det er vold. Jeg vil ikke kjenne dem. Vil ikke engang vite navnene deres. Og for dem skal jeg være pupper og fitte og en sugende munn, samt to runkende hender. Hvordan jeg ser ut skal være dem revnende likegyldig så lenge de kan tilfredsstille seg på meg. Og de, de skal være min fantasi, og derfor er det muskelmodeller som tar meg i dette fantasiens fellesknull. Og så har jeg bind for øynene så jeg ser ingenting når de holder på. Jeg onanerer alltid voldsomt når jeg fantaserer om dette.

Jeg står midt i flokken av menn på et hotellrom. De har dratt meg inn hit og bundet for munnen min så jeg ikke skulle hyle om hjelp. Vel inne tok de av munnbindet og knyttet det for øynenen. Nå holdes jeg av mange hender mens andre hender grafser etter klærne for å dra dem av. Jeg kjemper imot av instinkt men vet at det er nytteløst. Buksene går først av. Trusa river de i stykker, to sterke hender, eller er det to menn på hver side av meg? To står i hver fall på hver side av meg og holder rundt håndleddene mine, drar til hver sin kant så jeg står bom fast med armene rett ut. Når trusa forsvinner, prøver jeg å knipe knærne sammen for å hindre alle hendene i å gramse etter dåsa. Jeg kan ikke la dem vite at jeg er våt. Da skjønner de hvor kåt jeg er. Men jeg er for svak. To never tvinger meg til å skille lårene mens en fot på hver side skyver føttene fra hverandre så jeg er nødt til å skreve. Fitta åpner seg og en neve gramser tak.
– Aha, hører jeg en triumferende mannsstemme si. – Hun er søkkvåt. Jenta er kåt, hun liker det!
– Få kjenne, lyder en annen stemme og hånden blir byttet ut med en grovere neve som kjører en finger rett inn og pumper så selv jeg hører de saftige lydene gjennom øyenbindet som også dekker ørene litt. Jeg er søkkvåt. Jeg er avslørt.
– Det renner av henne… Fingeren forsvinner og jeg hører slafselyder, fyren slikker visst fingeren ren og stønner. – Mmm, smak på henne, deilig fittesaft.
– Hold henne fast, da.

Jeg river og sliter i armene, sparker med bena bare for å oppdage hvor bom fast jeg faktisk sitter. Ingen kjenner at kåtheten renner gjennom meg som elektrisk strøm. Mens de rundt oppmuntrer fyren som sikkert står på knær foran meg for å slikke, stønner jeg svakt, et skjelvende, lavt jammer. Jeg kjenner tunga lenge før den treffer fitta. Kjenner varmen, pusten mot venusberget og alle fingrene bakfra som skal hjelpe til med å vide ut når han først treffer og suger seg fast. Like hardt som jeg suger pikk. Fitta kjennes hoven ut, som om han suger den større og plutselig blir jeg løftet opp av mange hender og henger i løse lufta, slik at dåsa er i høyde med den sugende munnen. Han er grådig, de andre må slite ham vekk for å få en smak, og så byttes det. Noen slikker forsiktig, andre suger hardt. At jeg rister i orgasme etter en liten, deilig stund, merker de ikke, de tror bare at jeg forsøker å komme meg løs.
– Hold henne fast, er det en som sier og jeg kjenner hendene klemme enda hardere, kommer vel til å få blåmerker. Vannrett henger jeg i luften, holdt oppe av sterke hender som holder i både overarmer, underarmer, ben, legger, lår. Ledige never gramser på puppene, klemmer, munner lukker seg rundt knoppene og suger, småbiter, sender søte støt gjennom kroppen og ned til fitta som går på rundgang til sultne munner. Så er det en som plutselig husket at også jeg har en munn. Han griper tak i håret mitt og stikker kuken rett inn, dypt inn.
– Sug, di merr.

Fingre har begynt å finne hull mellom bena også. Utforsker dem begge. De er godt smurt av fittesaft som bare renner og renner ut. Jeg har løpetid. Blir munnpult og fingerpult. Et par fingre som er inni fittehullet, de vris rundt og rundt som tannhjulet på ei klokke. Høyre, venstre, høyre, venstre… Kuken jeg blir tvunget til å suge på, smaker svette og mann. Jeg suger, slik jeg har fått beskjed om. Så trekker han seg ut fordi jeg blir båret bort til en seng og lempet nedi. Snudd rundt. Tvunget på alle fire og så blir hodet halt opp til en ventende kuk igjen. En annen, den smaker annerledes.

Sterke never vider rumpeballene ut, det kjennes som om rumpehullet åpner seg, det gjør i hvert fall fitta. Åpen som en blomst. Jeg tror det er minst tre forskjellige fingre inni hullet på en gang, de er grådige, de vil ha alle sammen, samtidig. Og til slutt er det en som ikke vil vente lenger. Han renner til bunns med en diger kuk så jeg skriker overrasket med munnen full. Kjører jern og jukker hardt så skinkene disser. Spruter ganske snart, og like etter er det en som dupper såvidt innenfor, bare for å skifte hull når kuken er våt nok. Han presser seg inn i det trangeste hullet, og så legger han seg tungt på meg, velter meg rundt og griper rudnt begge puppene så jeg blir liggende på ryggen oppå ham, med kuken hans i rumpa.

Noen begynner å kappes om å slikke fitta, noen holder rundt anklene og tvinger meg til å skreve. En stapper kuken inn, en tredje smak. Og fingre klyper i brystvorter mens hender lukker seg rundt håndleddene mine for å lede hendene mine til stive pikker som lengter etter å bli runket. Så kommer endelig en stivert inn i fitta, og jeg er opptatt i alle hull, med begge hender, det eneste som mangler er vel at jeg må runke noen med tærne også, men det ser ikke ut til at det er aktuelt. En skrever over magen min og ham jeg ligger på, og så klemmer han puppene mine sammen og jukker i kløfta.

Jeg blir brukt på alle mulige måter og får orgasme på orgasme uten at noen skjønner det, og når en først kommer og spruter, så virker det som en smitteeffekt, slik at jeg blir fullstendig spermet ned til slutt.

En deilig, deilig fantasi som jeg ville dele med dere.

Legg igjen en kommentar