Garasjegutten og Frøken Frekk goes camping

Denne novellen er vist 19702 ganger.

Sol, sommer, varme og ikke minst DEG. Bare tanken på å tilbringe helgen sammen med deg er nok at jeg smiler fra øre til øre, og kroppen sitrer forventningsfullt. Vi har slett ikke planlagt denne turen, den er helt impulsiv, rett og slett fordi anledningen plutselig bød seg. Spenningen gjør meg kåt… og jeg vedder på at du har det på samme måten.

Jeg setter meg i bilen, og kjører til vårt avtalte møtested, en bensinstasjon like utenfor by`n. Etter et par minutter kommer du kjørende. Du parkerer ved siden av meg, og smiler lurt til meg gjennom bilvinduet. Jeg blir helt varm, du er så utrolig fin!
Jeg ser meg fort rundt, bare for å sjekke at ingen kjente ser oss. Vi må ikke bli fersket nå…
Det ser trygt ut, så jeg går ut av bilen, og tar med meg den lille ryggsekken jeg har pakket oppi. Så hopper jeg inn i bilen din, og vi kjører avgårde. Jeg ser meg nervøst over skulderen. Ingen må vite…

Du ser på meg, smiler og klapper meg beroligende på låret mens du kjører ut på veien. Men å bli klappet på låret av deg, er alt annet enn beroligende for meg. Det skal ikke mer til før det begynner å krible lystent mellom bena mine. Har du husket teltet, spør jeg, for å få noe annet å tenke på. Og det har du selvsagt husket.
Egentlig hater jeg å ligge i telt, men å ligge i telt med DEG gleder jeg meg til. Daryle Singletary sin stemme smyger seg ut av høytaleren i bilen, og teksten passer perfekt… I`d love to lay you down. Dette skal bli den beste helgen ever, tenker jeg mens jeg rødmer lett.

Siden vi begge er unge, kåte mennesker som elsker sex, så har jeg laget en liste med kjøreregler som du må følge. Ellers hadde vi neppe kommet oss ut av by`n engang før vi måtte stoppet for å ha sex med hverandre. Reglene må leses, og godtas av deg.

1. Frøken Frekk er sjefen over alle sjefer!

 

2. Frøken Frekk bestemmer fartsgrensene! (Ikke bry deg om skiltene, de er satt opp av folk som prøver å lure deg!)

 

3. Det skal til enhver tid være to hender på rattet!
(Fritak kan søkes om ved giring, da en hånd bør benyttes til dette formålet.)

 

4. Tafsing, beføling, pjusking, og annen oppførsel som kan føre til nedsatt konsentrasjon hos sjåføren er forbudt så lenge bilen er i gang!

 

5. Og nei, du får IKKE stoppe bilen for å holde på med ovennevnte ting!

 

6. Selvsagt skal vi ha masse sex, men ikke mens bilen er i gang.

7. Føkk… Nå ble jeg distrahert over regel nr 6, så jeg husker ikke regel nr 7…

 

8. Frøken Frekk kan til enhver tid legge til/forandre reglene uten protester.

 

9. Garasjegutt lover herved å elske, ære og ikke minst adlyde Frøken Frekk under hele turen! 🙂

10. Frøken Frekk er selvsagt turens Dj, og styrer spotifyen etter egen smak.

 

11. Frøken Frekk er en PRINSESSE, og skal behandles som en. Husk det!Vi kjører bare noen få timer, og finner en idyllisk og fin campingplass. Vi blir enige om at dette virker som en fin plass. Du parkerer bilen, og begynner å sette opp teltet, et stykke unna andre campinggjestene så klart… Hehe. Ser ut som du husker fra sist gang at Frøken Frekk ikke akkurat er musestille når hun har sex.
Varmen er intens, det er skikkelig lummert i luften. Selv om det ikke er noe stort telt, så siler svetten allerede. Det må være nærmere 30 grader her! Jeg tar en kald øl ut av kjølebagen, og gir den til deg.

Teltet er oppe, og bagasjen på plass inni teltet. Selv om vi lengter etter å rive klærne av hverandre, så nyter vi spenningen som er mellom oss nå også. Jeg foreslår at vi skal gå en tur, bare for å strekke litt på beina etter kjøreturen. Du vil selvsagt mye heller krype inn i teltet, og bare kjøre på, men selvsagt får jeg viljen min, vi skal gå oss en LITEN tur først i allefall. Teltet står der nok når vi kommer tilbake også, trøster jeg deg. Jeg gleder meg til alt som kan komme til å skje i det teltet når vi kommer tilbake.

Siden det er så sinnsykt varmt og lummert i været, så vrenger jeg av meg bukse, og genser, og tar på meg en hvit, lett sommerkjole. Det kjennes mye bedre ut.
Vi skal ingen lang tur, bare litt rundt å kikke litt, så jeg går barbent i gresset. Vi følger en sti mot et lite skogholt…

Inne i skogen er det heldigvis litt kjøligere, og vi følger stien innover. Vi prater om alt mulig, men mest om sex, såklart. Det går flere stier inne i skogen, og vi går både til høyre og venstre mens vi prater. Plutselig tar du tak i meg og presser ryggen min mot en bjørkestamme. Du lener deg mot meg, holder meg fast, og før jeg rekker og trekke pusten engang, så er munnen din over min, krevende og nesten litt brutal. Jeg stønner svakt av nytelse når du presser underlivet mot meg, du er så kåt og klar. Men du har lovet å adlyde, så når munnen din omsider slipper min, så prøver jeg å se strengt på deg. Det er ikke helt vellykket, for du er så søt og kåt, at jeg begynner å le.

Jeg løper noen skritt vekk fra deg, sender deg et ertende blikk, og sier «kom og ta meg da, Bjørnar, jeg vet du vil ha meg…» Og så løper jeg litt til, mens jeg ler. Du løper etter, og jeg hopper unna, og spretter bak en trestamme. Du får nesten tak i meg. Vi fniser som småunger der vi løper og tøyser i skogen.

Vi blir fort andpustne i varmen, så jeg lover deg at så fort vi er tilbake i teltet skal vi vrenge av oss klærne og bare nyte masse deilig sex. Men eh… Hva er egentlig veien tilbake? Vi innser at vi har gått mye lenger enn vi hadde tenkt, og ingen av oss er egentlig helt sikre på hvilken av stiene som går tilbake til campingplassen vår…

Vi blir enige om å gå mot venstre, og satser på at vi skal kjenne oss igjen etter hvert. Men vi er selvsagt heeelt på tyttebærtur. Vi kommer til en liten lysning i skogen, og der er det et lite vann. Vi er gjennomsvette av varmen, og det ser fristende ut med en dukkert i det kalde vannet.
-Kom igjen, sier du, vi tar oss et bad!
-Det ser herlig ut, men jeg har ikke akkurat tatt med badetøy da, sier jeg.
Vi trenger da ikke badetøy, det er jo ikke et menneske her, sier du, og vrenger shorts og t-skjorte av deg, og løper uti, splitter naken. Du er vakker som en gud!

Jeg lar meg friste, vannet ser deilig ut, og det gjør søren meg du også! Du er uforskammet deilig, og jeg kjenner lysten komme snikende innover meg. Jeg trenger garantert en kald dukkert!
– Kom igjen, Frøken Frekk, roper du og plasker rundt ute i vannet.
Jeg får av meg den hvite sommerkjolen i en fart, og flekker av meg truse og bh også, og løper uti vannet, like naken som deg. Det er iskalde vannet er som et sjokk mot den varme huden min, og jeg hyler høyt da du kommer svømmende mot meg og begynner å plaske iskaldt vann på meg.
Vi har vannkrig, vi svømmer og leker i vannet, vi erter hver andre, vi kysser, klemmer og kliner og frister hverandre med blikk og berøringer, og jeg ser du vil mer…

Etter å ha kjølt oss ned går vi på land. Det var kjempeherlig med en dukkert, det er vi enige om. Men nå er det virkelig på tide å finne veien tilbake, for himmelen har fått noen mørke skyer, og langt borte hører vi lyden av torden som ruller over himmelen. Ikke rart det hadde vært så lummert i været, det er et forrykende uvær på vei.

Vi går raskt avgårde, og jeg skulle ønske jeg hadde tatt sko på meg, og ikke gått barbent. For et nek jeg er, tenker jeg frustrert. Tordenet kommer nærmere, plutselig åpner himmelen seg, og regnet bare bøtter nedover oss. Pokker, vi banner begge to, og går fortere. På et blunk er vi gjennomvåte av regnet, håret mitt er klissvått, og henger rett ned, og den hvite kjolen min overlater svært lite til fantasien. Man ser den svarte blondetrusa og bh`n helt klart gjennom den. Jeg ser ut som en druknet katt! Og du ser ut som du nesten vil kaste deg over den druknede katten… Hehe.

Jeg tenker at vi må finne ly for regnet, DU på din side gir blaffen i ly, du vil ha Frøken Frekk selv om det pøsregner. Du elsker at kjolen min plutselig er helt gjennomsiktig. Du tar tak i meg, og klemmer meg hardt inntil deg, mens det tordner over hodene våre. Jeg kjenner kulen i shortsen din, den er IKKE til å ta feil av. Den deilige, harde kuken din er mer enn klar for å gjøre krav på Frøken Frekk. Mens regnet strømmer over oss, møtes leppene våre i et heftig, varmt kyss. Munnen din er krevende, og hendene dine bestemte der de masserer brystene mine. Kjolen klistrer seg inntil meg, og brystvortene mine er stive under fingertuppene dine som leker med dem.

T-skjorta di er minst like våt som kjolen min, og jeg tar tak i den for å ta den av deg. Shortsen din er allerede av, og jeg er så kåt at jeg husker ikke engang om det er du, eller jeg som har tatt den av. Du løfter armene, og på et blunk er T-sjorta av. Du gjør det samme med den klissvåte kjolen min, du flekker den av på et blunk. Truse og bh går samme vei, og lander på den våte bakken.
Thor med hammeren prøver å distrahere oss, men vi bryr oss hverken om han, eller regnet.

Noen stønner, kanskje meg, kanskje deg, det spiller ingen rolle. Regnet gjør oss klissvåte, og jeg kjenner at jeg bare blir mer og mer tent av det. Det tordner noe helt villt over oss nå. Munnen min leker seg nedover halsen din, mens den ene hånden min tar et lett tak i kuken din. Jeg begynner å runke deg forsiktig, mens leppene mine kysser den ene brystvorten din. Forsiktig lar jeg tennene nappe lett i den, mmm… du er så deilig.

Jeg glir ned på huk, og åpner munnen min for å smake på den deilige kuken din. Åhhh… Hendene dine stryker meg over det klissvåte håret, og du kikker ned på meg i det jeg lar kukhodet gli inn i den varme munnen min. Blikket vårt møtes i en tåke av begjær. Jeg suger deg langsomt og bestemt, jeg elsker smaken av kuk i munnen. Herregud noe så deilig… ahhh… Jeg beveger hodet mitt frem og tilbake mens lepper og tunge gjør alt hva de kan for at du skal nyte det, men jeg tror nok JEG nyter det like mye som deg. Mmmm… deilig, deilig…

Hendene mine legger seg på rumpeballene dine, og klemmer og masserer dem mens jeg suger kuken din. Jeg lar en finger gli inn i rumpa di. Jeg lar fingen leke seg der, og du elsker at jeg suger deg samtidig. Kuken glir ut og inn av munnen min, litt raskere nå. Jeg stønner, og kjenner at jeg er klissvåt mellom bena mine.
Jeg stønner mer og mer mens tempoet øker, en hånd runker deg mens jeg suger, og bak glir to fingrer ut og inn av et trangt, deilig rompehull. Jeg suger og suger og suger, og stønner mer og mer… Nammmm… det er så godt… mmmm…

Snart kjenner det rykker til i kuken din, og så får jeg hele spruten i meg. Den treffer meg i munnen og ansiktet, og jeg elsker det. Noe svelger jeg, resten renner nedover haken min og drypper ned på brystene mine. Jeg elsker å få deilig, varm sperm over brystene, så jeg masserer dem med spermen din. Det varmer godt, men det heftige regnet skyller vekk det meste ganske kjapt.

Pusten vår roer seg, og vi ser fornøyd på hverandre, og plukker opp de klissvåte klærne våre.
Nå tordner det og lyner ganske mye, og vi blir veldig lettet når vi ser et gammelt, forlatt uthus i skogen like bortenfor der vi er. Vi kan søke ly der! Du tar meg i hånden, og vi løper nakne bort til uthuset. Det er selvsagt låst. Vi kommer oss ikke engang inn, tenker jeg frustrert. Jeg liker ikke lyn og torden, så jeg er litt skjelven… Men Garasjegutt vet råd; Du sparker like greit inn hele den gamle døra. To-tre spark og døra er nede, og vi går inn i det vesle uthuset. Det er gammelt, møkkete, og lite, men vi får være her til været blir bedre er vi enige om.

Det er masse gammelt skrot der. Vi henger klærne våre til tørk over et gammelt kosteskaft som duger som klesstativ. Oppå noen gamle høyballer ligger det noen tepper, så bra, da kan vi legge dem oppå høyballene og slappe av til uværet går over. Det lyner, og braker godt der ute. Hele det vesle uthuset vårt rister.

Jeg klatrer opp på de nederste høyballene for å få tak i teppene som ligger på toppen. Jeg bøyer meg frem, og strekker meg etter teppene… Velvitende om at du følger med på meg nå. Du står på gulvet, og har plutselig en barbert, glatt fitte rett foran deg. Du er kjapt på plass, akkurat som jeg forventet, og mens jeg står bøyd over ekle, gamle høyballer som stikker mot den nakne huden min, så kommer du bakfra og slikker fitta mi som er klissvåt.

For meg kjennes det nesten ut som elektrisk støt da den varme tungespissen din treffer den våte fitta mi. Å bli slikket når man er nybarbert er absolutt det beste som finnes. Og tungen din er så varm, myk, fristende, krevende… Å himmel så deilig du er, Bjørnar! Jeg stønner høyt… åhhh ja… slikk den våte fitta mi, hvisker jeg.

Du slikker, og lar tungen din leke med klitoris, og jeg må bite meg i leppa for ikke å hyle høyt av nytelse. Jeg graver fingrene mine langt i høyballen mens jeg stønner villt… åhhh….ahh…ja… mer…. åhhh…..Du lar tungen din leke seg videre nedover fittesprekken min, og så kommer du med to fingre også som du lar gli inn. Mens du fingrer meg hardt og deilig, lar du tungen din leke seg videre bakover, helt til den treffer rumpehullet mitt, du slikker meg der også. Tungen din gjør en fantastisk jobb, og jeg klarer ikke engang stå stille. Ahhh… Åh hjelpes…. Dette er mer enn jeg kan holde ut. Åhhh… ja… mer… slikk meg litt til… Jeg er så andpusten at jeg nesten ikke klarer snakke.

Du slutter like brått som du begynte, for nå vil den deilige kuken din ha fitte. Og jeg er mer enn klar for deg. Jeg er så våt at det nesten renner nedover lårene mine. Du smeller kuken rett til bunns i meg, og jager på i et villt tempo! Rått og brutalt. Å herregud… Ta meg! Knull den våte fitta mi alt du kan!
Du knuller meg så hardt og deilig!

Du jager kuken din inn og ut, og lar en finger gli inn i rumpa mi. Det er alt som skal til. To jukk til og du har sendt meg rett til himmels! Jaaaaaa…. Hver muskel i kroppen min spenner seg, når kjempeorgasmen slår pusten ut av meg! Spermen din spruter langt, langt inni meg, og jeg klemmer fittemusklene sammen rundt kuken din der den sender ut de siste dråpene. Jeg hiver etter pusten, og kjenner at alt går rundt for meg. Du bøyer deg frem og kysser meg i nakken, jeg ligger som et slakt over stikkende høyballer, ute tordner det som besatt, men jeg enser det ikke engang. Jeg er nyknullet og lykkelig.

Legg igjen en kommentar