Girl

Denne novellen er vist 10652 ganger.

Jeg våknet til solkyss og bølgeskvulp. Lukten av ask fra bålet og kvinne. Vi lå som skjeer og jeg nøt lukten av håret ditt. Måtte anstrenge meg for å huske hvor jeg var og hva som hadde skjedd.

Jeg husker vi fortøyde her i går ettermiddag, ved denne holmen i havgapet, et uvanlig sted å fortøye men mulig på grunn av høytrykket. Tropeværet hadde overrasket Sør-Norge, som vanlig, flere uker før fellesferien.

Jeg husker din hjerteformete rumpe i shorts på dekk foran meg mens du gjorde klar til å hoppe i land.

Jeg husker hvor sinnsyk kåt jeg var av synet, vår lille pause på havet før ankomst og tanken på en hel natt og dag alene med deg, som ennå ikke hadde hatt orgasme den dagen, på vår egen lille øy.

Jeg husker hvor tilfreds jeg var med måten du håndterte tauverk og fortøyning uten å bli beordret.

Jeg husker hvordan vi lagde mat og bål og drakk vin og hvordan jeg masserte deg med olivenolje før du begynte å suge meg i måneskinnet.

Jeg husker glinsende hud og flammer og 69 stilling og hvordan du svelget sæden min og sugde mer, som ei gudinne, for å gjøre meg hard igjen så jeg kunne ta deg bakfra og gi deg en orgasme til som var lengre og mer intens enn den du fikk da jeg slikket deg.

Minnene gjorde meg hard igjen mens jeg kysser nakken din og fingrer nipler som ennå er glatte etter en fuktig natt. Jeg sklir nedover på luftmadrassen og stryker dine glatte lår med håp om at du våkner snart og løfter den ene kneet så jeg kan skli inn i di varme, våte fitte bakfra nok en gang.

Du våkner med en «Mmmm»

«For en deilig måte å våkne på. Har du lyst på frokost, kaptein?» sier du.

Så løfter du kneet som jeg ønsket og jeg sklir inn i deg og beveger meg sakte fram og tilbake, slikker fingrene mine og rekker rundt livet ditt så jeg kan massere klitten din samtidig.

«Dette har vært så deilig» sier du, «Tror du vi kan avslutte med noe litt kinky før vi drar hjem?»

Det var ikke det jeg ville høre. Jeg slutter brått med å knulle og kjærtegne deg og kaster teppet av oss. Kjølig morgenbris pisker våre våte, nakne kropper.

Jeg slår deg på rumpa to ganger.

«Her elsker jeg deg etter alle kunstens regler og ennå er du ikke fornøyd. Du fortjener ikke en mann som meg. Men du skal få det som du vil.»

Jeg drar deg, med armen rundt livet, bort til båten og henter tau fra baugen. Beordrer deg å stå stille med armene foran deg så jeg kan binde et tau rundt hvert armledd. Det er deilig å se blikket ditt. Litt skuffet, litt redd, litt forventningsfullt.

Jeg drar deg så bort til kilene som vi har hamret fast i svarberget og som holder båten. Sier at du skal legge deg ned på ryggen mellom dem, bar hud på glatt og hard stein, mens jeg surrer fast og stramt både høyre og venstre arm.

Sola har steget og begynner å varme svaberg, kropp og sjel.

Jeg binder deg rundt øynene igjen så sola ikke plager deg.

«Så slavepike», sier jeg. «Er dette bedre for deg? Jeg har tenkt å gå en liten tur nå. Slapp av og sol deg litt. Vent på din Robinson, Girl Friday. Eller kanskje det er Man Friday du venter på? En velutstyrt Afrikaner er mann nok for deg, vel?»

«Ikke gå fra meg», sier du. «Tenk om noen kommer?»

«Det blir i så fall bare meg, deg og Man Friday», sier jeg tørt.

Jeg går om bord i båten og finner shorts, mobil, solkrem og et par kalde øl. Går i land igjen og kikker med begjær på din velformete myk og deilig, naken kropp. Skynder meg videre for å ringe i fred….

Etter 20 minutter har jeg gått langt og drukket ferdig det ene ølet. Du har vel lidd nok, tid å pleie deg litt. Jeg står over deg og beundrer dine flotte bryster, og deilig halvbarbert mus. Har sett hvordan du har gnidd lårene mot hverandre mens du fantaserte om fremmede menn med stor kukk som skulle ta deg og utnytte deg mens du lå der forsvarsløs og sårbar.

«Har du det bra, pus?»

«Jeg er tørst og varm» sier du.

Jeg tar den siste ølboksen som ennå er kald og kjærtegner huden din med den, fra lårene, oppover magen, begge brystvorter og stanser under halsen. Åpner så boksen og heller litt inn forbi dine fyldige lepper. Du løfter hodet og drikker grådig men søler mye som renner ned over haken og brystet. Jeg kysser deg og slikker deg ren igjen, suger på niplene og lar fingrene gli nedover til musa, stryker deg der og kjenner din opphisselse. Så tar jeg fram solkremen, tømmer litt på din bare mage, masserer deg godt og sprer kremen over lår, bryst og skuldrene.

Langt vekke hører vi lyden av en kraftig utenbords motor og slag av plastskrog på bølger.

«Høres ut som om vi får litt selskap» sier jeg. «Tid for meg å trekke meg tilbake og nyte forestillingen».

Båten fortøyes ved siden av vår båt og kompisen min Roar går i land og stirrer med vantro på synet foran seg. Han kryper på alle fire bort til deg og kysser dine føtter. Du prøver å trekke vekk foten men han holder anklene dine og kysser leggene, oppover nå, kjærtegner deg bak knærne mens han slikker og kysser dine vakre, glatte lår. Nærmer seg musa og lar tunga streifer kjønnsleppene, så slikker han klitten din og tar den mellom leppene og suger litt. Du gisper og vrir hele kroppen i ekstase. Han fortsetter oppover og tar stive nipler mellom tennene mens hånden hviler på musa, ivrige fingere finner veien inn til din våte fitte. Han kysser deg på munnen og drar ned shortsen og kommanderer deg til å suge.

Mens du suger ham så kommer jeg fram fra gjemmestedet og løsner det ene tauet og fester det sammen med det andre. Nå kan vi snu deg litt og lage litt variasjon. Jeg hiver luftmadrassen bort til Roar så vi kan ha det litt mer behagelig på svaberget. Roar legger seg på ryggen på madrassen og løfter deg opp så du skrever over hans stive pikk. Begge stønner, han puler deg mens jeg fjerner øyebindet. «Hei Pus. Godt å se at du begynner å trives. Ikke glem din gamle mann.»

Jeg drar ned shortsen så du kan begynne å suge meg mens du rir hingsten Roar.

Når jeg er god og stiv så går jeg bort til bålet og henter flasken med olivenolje. Stiller meg bak deg og nyter synet av rumpeballer og stor og stiv kukk som penetrerer fitta di.

Jeg gir deg en smekk på rumpa, og en gang til. «Flink og deilig slavepike, på tid å nyte rumpa di igjen»

Jeg heller resten av flasken over din rumpe så olje renner ned mellom rumpesprekken. Masserer dine rumpeballer godt og gnir anuset med tommeltottene. Lar pikken gli mellom rumpeballene, synet av glatt hud, smalt liv og lyden av ekstase fra deg og Roar mens han nyter deg gjør meg synsyk kåt. Jeg stikker oljete fingere i anuset for å utvide deg litt, her blir det ekstra trangt og deilig siden Roar fyller fitta di.

Jeg kan ikke venter lenger og skyver hele pikken i rumpehullet uten omtanke. Du skriker men fortsetter å pule Roar så jeg holder stillt og nyter deres bevegelser.

Etter noen sekunder går det for deg, så Roar, og når dere slapper av så puler jeg deg mer i rumpa og når jeg kommer så klapper vi sammen alle tre i varm og glatt vennskap og utmattelse.

Jeg reiser meg etter noen sekunder, skjærer deg løs og sier «Kom så bader vi litt. Så blir det mat og hjemtur – med en pause eller to på vei? Sant Roar?»

Legg igjen en kommentar