Give me a hand

Denne novellen er vist 8416 ganger.

Det var en av disse brune pub'ene, slitt og med en tilfeldig miks av den store verden som for å gi et kontinentalt uttrykk. De lyktes bare halvveis. Hun hadde droppet inn på måfå, planløst og i et desperat forsøk på å kvele en alt for lang fredagskveld. Ny i denne byen som hun var, kollegaene i avishuset var så langt bare vage bekjentskaper, som verken visste hva hun flyktet fra eller søkte til. Det siste visste hun vel ikke selv heller. Hun bestilte en halvliter og danderte en vever kvinnekropp med støvelettkledte bein opp på en barkrakk som nok hadde sett sine beste dager.
Skummet i ølet la seg over leppene mens hun drakk , tungespissen tegnet opp konturen i dem mens hun kjente på den litt beske smaken av malt og festet blikket på vokalisten.
Han var brunbarket og hadde senet kropp under mørke bukser og en hvit, ustrøket skjorte. Den uregjerlige luggen krøllet seg over en svett panne.
Ublygt holdt hun øynene på han, mens hun kjente at det var lenge siden noen hadde tiltalt henne så umiddelbart som nettopp denne mannspersonen. Hun ante ikke hvorfor, husket bare at det var så lenge siden hun hadde slukket brannene sine med annet enn egne hender. Det ble bare halvt, kjente hun. Som brakkvann, verken det ene eller det andre.

Det måtte være musikken som fikk fram følelsen. De sugende rytmene, grooven i den mørke og raspende herrestemmen som håndterte mikrofonen med et nesten erotisk uttrykk. Muskuløse lepper kjærtegnet det sortmaskede nettet med varm pust mellom mollstemte toner som smøg seg rett inn i underlivet hennes. Hun kjente den udefinerbare følelsen av kåtskap ned langs ryggvirvlene, som når føttene sovner etter alt for lang tid uten sirkulasjon. Når ingenting lystrer viljen. Sanseligheten hennes lå åpen som ei bok og sladret gjennom blanke og sotede øyne. Drikken var for svak og for urørt til at den kunne lastes for følelsen.

Siste låt, Joe Cocker, og vokalistens stemme døde ut sammen med en enkel, rå bassklang fra gitaren. Applaus. Smil og entusiasme hos tilhørerne rundt bordene. Et kort nikk fra han som la fra seg mikrofonen og plutselig så dødsens alvorlig ut.

Han hadde lagt merke til henne, noe annet ville vært utopi ,tenkte hun, og slo ned blikket idet han streifet forbi og la underarmen på bardisken. Med ryggen halvt mot henne hørte hun stemmen hans, like melodiøs og mørk som når han sang. – Kan jeg by på en drink?

De går sammen ut i den mørke novembernatta. Det regner stille og mykt, gatene er mørkegrå og lufta mettet av fuktighet. Han har enda ikke rørt ved henne, men likevel kjennes det ut som hun er forbundet til han med tynne og usynlige tråder. Sterke og senete, som kroppen hans oppe på scenen. Glødende, som underlivet hennes, som kjennes fuktig og varmt mot undertøyet. Hun stopper brått, griper tak i frakken hans og snur han mot seg:
– Jeg trenger noe uten om det vanlige..noe du ikke har på repertoaret ditt, noe å drømme om og lengte etter. Kan du gi meg det? Nå? -I natt? Han ser undrende på henne. Blikket hans er varmt og plutselig usikkert. -Noe uten om det vanlige, hva tenker du på? –

Hun går bare videre, hjem til sin halvtomme leilighet. Den med ensomhet i veggene og speilbilder av tapte illusjoner i de blanke vindusflatene. Hun kjenner at han følger henne, hører skrittene hans i asfalten. Hun tenner en røyk. Hun orker ikke å gjøre mer skuespill ut av det. De er begge voksne nok til å kjenne reglene. Modne nok til å kaste dydighet over bord og ikke bruke tid på fjollete fraser og vin i høye glass.

Hun kjenner kroppen hans presse seg inntil hennes når hun låser opp den tunge døren inn til blokkleiligheten. Famler med lysbryteren og banner svakt da hun velter den store grønnplanten som står like innenfor. Han ler. Griper henne med begge hender og begynner å kneppe opp knappene i den grønnmelerte kåpen. Kyssene hans er harde og krevende og ereksjonen hans vises utenpå de stramme buksene. Hun liker det. Brystvortene hennes er visst i samme forfatning, han river av blusen og lar sultne lepper suge de rosa bringebærene myke i munnen. -Æ hete\' forresten Hanne, mumler hun og viser vei til soverommet.

Kroppene kroer seg inntil hverandre i den store senga. Sliter til seg den nærheta det ser ut som de begge trenger. Myke og varme hender utforsker hverandres konturer og landskap, stryker dristig over steder som får begge til å småklynke og skutte seg. Leter og finner. Det er varmt og vått av glatte safter, hun ligger med kroppen hans halvt over seg og kjenner lemmet hans mot magen. Han er stor, hun tar om han og gisper i det hun kjenner den velvoksne pikken. Det prikker i tinningene, hun vil kjenne han nå, vil fylles opp, kjenne følelsen som ikke kan måle seg med noe.Og det kan ikke vente.

Lydene hennes i det han støter hardt inn i henne, uten noen nåde. Bare fyller henne og holder henne så hardt at hun ynker seg under den harde kroppen hans. Snart finner de rytmen sammen , og kroppene jobber sammen som om de aldri har gjort noe annet. Blikket hans er sløret. Han løfter bena hennes og legger dem over skuldrene sine og forsetter å støte hardt, hardt inn i henne. Følelsen når han berører punktet dypt der inne gjentatte ganger, det er ikke til å holde det ut.

Hun kommer i en strøm av safter og strupelyder.

Tungen hennes er myk og varm over pikken. Hun suger han mykt inn i munnen og lar blikket sitt dvele ved hans, spisser tungen og lar den kjærtegne strengen hans. Han vokser på sekunder. Ballene hans ligger i den myke hånden hennes, hun kjærtegner dem forsiktig, lar tungen sveipe over dem og fortsetter så med en behandling han ikke har kjent maken til.

I nattbordskuffen finner hun fram olje som hun varsomt lar dryppe over han, mens blikket fanger hans. Hun spør ikke, drister seg bare til å smyge fingeren dit ned og lar den sirkulere rundt den stramme åpningen hans. Hun kjenner han spenner seg. Tungen kjærtegner han stadig mer krevende, samtidig som den varme og oljeglatte fingeren presser mykt på og får han til å slappe av. Følelsen han kjenner setter han helt ut, han lar seg flyte med på en bølge av noe han ikke har kjent noen gang.

Blikket hennes er glassaktig i det hun beveger fingeren stadig lenger inn i han, bøyer den litt opp og finner punktet som får han til å eksplodere i en altoppslukende orgasme. Det er som omverden foran han flerres av blåhvite lyn, kroppen rister og han hiver etter pusten. Sæden hans treffer brystet hennes med varme pulserende stråler.

De deler en halvliter springvann fra et stort kjøkkenglass. Håret hennes er fuktig, brystene hennes duver foran blikket hans. Alt er bare godt.

-Du ba om noe utenom det vanlige, sa han litt senere da de lå side om side i dobbeltsenga. Noe spesielt du hadde i tankene??? Han ser på henne, og er usikker på hva som nå kommer fra denne kvinnen som visst har mer å by på enn lange, støvelettkledte bein på en barkrakk og et freidig blikk.

-Jeg vil kjenne deg nå, som jeg aldri har kjent noen andre før. Hun hvisket det, knapt hørbart, mens varmen skyter opp i kinnene hennes. -Jeg vil kjenne hånden din fylle meg, den myke og sterke hånden din, jeg har sett på den i hele kveld, latt meg fascinere av styrken og maskuliniteten. Når du holdt om mikrofonen, når du tørket svetten av pannen din under de varme scenelysene. Jeg vil kjenne deg. Nå!

Han gisper. Denne kvinnen kan overraske. Med ett ser han flash fra tvilsomme filmscener foran seg, vulgære pornosett med opererte kropper og kunstige brunstlyder. Men snart tar nysgjerrigheta han og gir han et mot og et driv som selv ikke et fulltallig publikum foran scenen kan gjøre bedre.

Han vil gi henne dette. Oppleve dette sammen med henne, skyve på de grensene han bare så vidt har streifet innom. Han vil.

Oljen renner utover det varme og svulmende kvinnekjønnet. Han masserer henne med hele håndflaten. Pikken hans har åpnet henne og gjort henne klar for dette hun har lengtet etter i timer nå. Å bli fylt opp, kjenne følelsen, presset fra noe som med kraft og besluttsomhet vil ha plass i henne. Det er nesten uvirkelig. Rått. Han drives mot det på samme måte som hun, og holder blikket hennes mens han lar fingrene pløye henne i sakte og dvelende tak. Hun er urolig, puster tungt og huden på brystet hennes er rødflammet. Over leppene hennes kommer svak bekreftelse på at han må fortsette, mimikken i ansiktet hennes forteller at hun nyter dette. Øynene er vidåpne og stirrer opp på han. Ærlig og fulle av trygghet, selv i dette usikre som ingen av dem har vært med på før.

Han fyller henne med fingrene, kjenner musklene hennes stramme seg rundt han, hun skjelver, men trykker seg opp mot hånden hans som stadig blir dristigere og mer krevende. Alle fem fingre er inne i henne nå, søker seg fram i alt det våte, olje blandet med syrlige safter. Hun presser seg mot han igjen, vil ha mer, vil kjenne alt. Hele hånden. Oppleve følelsen hun har lest om utallige ganger. Den hårfine balansen av smerte og nytelse, kicket av å kjenne presset idet kroppen gir etter og hånden får plass der det egentlig ikke skulle være mulig å komme i en slik situasjon. Hun hiver etter pusten, lar denne vanvittige følelsen fylle henne, kjenner presset idet han følger signalene hennes og tar henne hardere. Trykket mot korsryggen, den brennende følelsen i skjedeåpningen, lydene av henne og av hånden hans som skrur seg dypere og dypere inn i henne. De ser på hverandre, leser den samme følelsen, drivet etter dette, etter å kjenne, å se. Hun reiser seg opp så langt det går, hun vil se hva som skjer, men presset holder henne nede.

Så er det som om alt svartner. En siste sviende smerte før hun oppfatter at hele han er inne. Hun kjenner musklene sine lukke seg om håndleddet hans. Han er drivende svett som henne. Er opphisset og har blankt blikk. Holder hånden stille inne i henne, redd for å bryte denne magiske følelsen. Det kjennes som om hele underlivet smelter, det er bare varmt, glovarmt og fantastisk godt..

Den mentale tilfredsstillelsen koblet sammen med det fysiske. Nærheten til denne fremmede mannen som har gitt henne opplevelsen hun har drømt om. Hun lukker øynene og bare flyter vekk mens hun kjenne den varme tungen hans på det svulmende kjønnet sitt.

På hennes instruksjon begynner han å bevege hånden, forsiktig og nølende, men snart gir kroppen hennes signaler om mer kraft og besluttsomhet. Og ikke lenge etter flommer saftene hennes nok en gang ut over dem begge.

Legg igjen en kommentar