Gjennomskuet

Denne novellen er vist 13835 ganger.

Han bare står der rett opp og ned, som om det er så naturlig for han å se sexy ut. Det lille som er igjen av røyken hans, henger på halv åtte i munnvika hans. Herregud så sexy. Han tar et trekk, blåser ut og ser min vei. Han smiler så lurt. Jeg tror han har gjennomskuet meg. Jeg får en liten klump i halsen, snur meg som ingenting har skjedd og går min vei. Det tar meg kanskje fire sekunder før jeg tenker "ser han på meg enda?". Jeg snur meg for å se, men han er borte.

Noe varmt kryper opp langs halsen min, det kribler i meg. Jeg vet det er han som står bak meg om jeg snur meg nå. Øynene mine lyser opp, men våger jeg? Han tar forsiktig tak i handa mi, og jeg følger med inn i bakgata. Nå står vi mot hverandre og han stirrer så intenst på meg. Jeg føler meg maktesløs. Innerst inne digger jeg overtaket han har på meg. Han kan få meg når han vil, og han vet det så godt.

Han tar forsiktig, men med et fast grep, tak rundt halsen min og presser meg inn mot murveggen. Jeg lar fingrene mine skli gjennom håret hans, før jeg forsiktig prøver å styre ansiktet hans mot mitt. Akkurat da leppene våre toucher, stopper han. Det er nesten som om han studerer ansiktet mitt, munnen. Han er så vakker. Han fukter leppene sine, plasserer peke- og langefingeren under haka mi og fører meg rett mot han. Leppene hans er deilige, han kysser som en gud. Jeg blir mo i knærne.

"Du kan være..en slags lærer. Gi meg no homework", sier jeg med en av de frekkere tonene. " Jobber du hardere for meg om jeg roser deg ekstra?", spør han. Han stopper opp i 2 intense sekunder og fortsetter å stirre på meg, som tidligere. Var vi ferdige nå liksom, eller skal jeg bare la han stirre ferdig? Plutselig tar han et kraftig tak i lårene mine og løfter meg tøft og brutalt, opp. Han presser meg så sexy mot veggen. Hele settingen er så uvirkelig, så pirrende.

Han drar ned singletstroppen min med tennene, og hånden hans sklir over brystet mitt. Han masserer det lett, før hånden hans sklir videre på innsiden av låret mitt. Vi kysser lenge og lidenskapelig. Jeg lar tungene touche såvidt, for å holde han på bristetpunktet litt lengre. Der var det lure smilet igjen. Han blunket til- og vred toppen av meg. Han jobbet seg nedover med sine myke lepper og bet litt i huden. Skjørtet skle opp, og ja.. trusa tok jeg av meg før jeg gikk ut den dagen. Han ser opp på meg og smiler…."

Legg igjen en kommentar