Gjensyn

Denne novellen er vist 13638 ganger.

Siden ungdommen har jeg hatt en hang til lange slanke nylonkledde ben i sko med stiletthæler. Denne historien beskriver den gang jeg tilfeldigvis etter mange år møtte min ungdoms flamme. Det var en helg i tigerstaden jeg møtte henne og hennes 3 venninner som var på jentetur fri fra mann og barn. Min ungdoms flamme heter Ina, hun er lang slank og har lekre ben som jeg ofte hadde våte drømmer om i tenårene. Hun vet godt at jeg blir opphisset av vakre ben med nylonstrømper. Vi kom i prat ved bardisken og hun inviterte meg bort til deres bord bak i lokalet, hvor hun presenterte meg for sine venninner som sin ungdoms kjæreste. Den yngst het Laila, den eldste Turi mens den jeg antok var omtrent på Ina’s alder het Kine. Kine fanget min oppmerksomhet umiddelbart da hun var som tatt ut av mine erotiske drømmer, lang og slank med ildrødt skulderlangt hår. Hun hadde på seg et kort skjørt over et smalt hofteparti og på bena hadde hun glinsende strømper som jeg så vidt kunne ane kanten av under skjørtet. Ina fortalte at de alle bodde et godt stykke utenfor byen og at de var på sin årlige husmorferie fri fra alle forpliktelser hjemme. De hadde tatt inn på et av byens hoteller og leide 2 dobbeltrom med dør imellom.

Det ble til at jeg satt sammen med jentene resten av denne kvelden, jeg hadde en date på en restaurant denne kvelden, men hadde forhåpninger om at samværet med jentene ville gi meg en spesiell opplevelse. Det viste seg å holde stikk, det nærmet seg stengetid og Ina spurte om jeg hadde lyst til å li med dem til hotellet for en drink og for å mimre om gamle dager. Jeg takket selvfølgelig ja og vi tømte glassene og dro til hotellet.

Vel fremme på hotellrommet ble jeg vist frem til sofaen på det ene rommet og servert en drink. Alle jentene unntatt Kine gikk inn på det andre rommet, Kine satte seg ned i sofaen sammen med meg og vi pratet om løst og fast, etter hvert dreide samtalen inn på erotikk og jeg ble dristigere. Jeg sa rett ut at det er lenge siden jeg har sett en så vakker jente som Kine, hun rødmet lett og ga meg kompliment tilbake og sa at hun syntes jeg var en kjekk mann med brede skuldre og pene øyne. Vi ble sittende å se hverandre inn i øynene og det endte som det måtte, jeg bøyde meg fram og kysset henne lett på munnen. Hun svarte på kysset og la armene omkring meg samtidig som hun hvisket inn i øret mitt «jeg vil ha deg, vil du elske med meg». Jeg rakk ikke å svare før hun satte seg skrevs over fanget mitt og begynte å knappe opp skjorta mi. Jeg kneppet opp skjørtet og dro det av henne slik at jeg fikk fritt syn til hennes lange lekre nylonkledde ben. Til min overraskelse hadde hun ingen truser på seg og det var en klar våt flekk i dusken hennes, som var kortklippet og velfrisert. Kine reiste seg opp og sa «bli med inn på det andre rommet, vi har en overraskelse til deg». I ei stor dobbeltseng på det andre rommet lå alle de andre 3 jentene, Laila var naken bortsett fra strømpebukse og støvletter som rakk til midt på låret. Turi var mest påkledd men kun iført en body av nylon, nesten som en strømpebuksedrakt, med åpning i skrittet og brystene som stakk ut, på bena hadde hun sko med stiletthæler. Ina var helt naken og lå mellom de 2 venninnene med sprikende ben, hun var fullstendig glattbarbert og hadde og dildo oppe i musa, det var bare så vidt den syntes mellom skamleppene. Velkommen inn hit sa Ina da hun fik øye på oss,»jeg fortalte om deg og dine lyster slik jeg husker det fra vår ungdom. Så fant vi ut at vi måtte se om du fremdeles duger», alle 4 jentene kom ut på gulvet og begynte å kle av meg.

Dette var noe av det råeste jeg har vær borti, jentene tok seg god tid med avkledningen av meg. De tok på hverandre og kysset meg over hele kroppen etter hvert som naken hud ble blottet. De gned seg inntil meg så jeg nesten mistet pusten.

Da jeg sto der splitter naken med en pikk så hard som jeg ikke kunne huske den tidligere hadde vært, tok Ina tak i pikken min og sa kom her, blir du fremdeles ekstra tent ved nylonstrømper?. Det måtte jeg medgi at var tilfelle, så åpnet hun en pose og tok ut et skjerf og bandt for øynene mine. Overraskelse sa Ina og førte meg bort til senga, sett deg på kanten sa hun mens jeg kjente flere hender tok på meg. En varm følelse omsluttet pikken, det må være en av dem som suger meg tenkte jeg, uten at jeg ante hvem det var. Så tok 2 hender tak i det ene benet mitt og løftet det samtidig som jeg kjente noe ble tredd på foten, så det andre benet. Reis deg opp sa Ina, fremdeles ble pikken min sugd. Så ble noe dratt over hoftene, munnen slapp taket om pikken og jeg kjente et plagg som lå tett inntil bena, magen, overkroppen og armene. Igjen fikk jeg en varm følelse i pikken, la ham se seg selv i speilet, befalte Ina. Skjerfet ble fjernet og jeg sto slik at jeg så rett inn i et speil fra gulv til tak. Jentene hadde kledd på meg en bodystocking av nylon, så fikk jeg se at det var Kine som sugde meg. Dette ble for mye og jeg kom som et skudd i munnen til Kine, som svelget unna etter beste evne, noe kom ut av munnvika og det var Turi raskt frempå og slikket opp. Dyrebare dråper skal ikke gå til spille sa hun mens hun slikket seg om munnen. Men ble det for mye for deg dette da, sa Laila som kjælte og strøk meg over rumpa. Ha, hvis Kalle er like sprek som før greier han i hvert fall 2 runder til, sa Ina. Og det stemte, pikken var like hard som før orgasmen. Bra ropte jentene ikor, vi har bruk for en som deg.
Dette ble en uforglemmelig kveld og natt, vi elsket i alle mulige stillinger. Det viste seg at alle jentene var bifile, så når jeg trengte en pause visste de å ta hånd om hverandre. De slikket og sugde, fingerpulte og red hverandre som jeg aldri før hadde sett maken til. Ikke engang på pornofilm. Til slutt lå vi alle 5 i samme seng tett omklynget, jeg hadde pikken inne i Ina og de andre jentene hadde hver sin dildo i fitta. Slik sovnet vi og våknet ikke før langt ut på neste dag, det som da hendte sparer jeg til en annen gang.

Legg igjen en kommentar