Gjertrud

Denne novellen er vist 14459 ganger.

«Okey, hør etter nå. Dere skal løpe en runde rundt banen, bort veien her og opp den bakken. Les av på klokkene hele veien og se etter hva dere har i puls. Press dere selv!»
Regnet pøste ned over banen. Det var den andre uken på videregående. Vi skulle ha makspulstest, og den som var ansvarlig for denne var en av lærerne på skolen, Gjertrud. Det første folk tenkte da hun stod der, var at hun hadde høytalerstemme, en altfor brei rumpe og en altfor brei munn. Dette var også mine første tanker.
Dagene på skolen gikk forbi. Gjertrud ble bare en av lærerne for meg og resten av guttene. Men etter hvert følte jeg en slags merkelig tiltrekning fra denne damen, men den deilige baken, de fyldige puppene og det sinnsykt sexy ansiktet. Følelsen ble bare sterkere og sterkere ettersom dagene gikk mot sommerferien.
Nå ligger jeg hjemme i sengen. Det er siste dag på skolen i morgen før ferien. Det eneste jeg kan tenke på er Gjertrud. Jeg ser henne for meg, kliss naken, med pikken min i munnen sin. Hun forguder den, mens jeg kjenner de fyldige leppene hennes lukke seg rundt hodet. Jeg ser for meg de store faste puppene hennes, de to store brystvortene hennes i munnen min. Jeg ser for meg at hun bretter ut den nydelige, rosa fitta si mot meg, mens jeg slikker på knoppen hennes. Jeg ser for meg spermen min som dekker tungen hennes i det jeg kommer etter den beste blowjoben noensinne. Hun slikker i seg hver eneste dråpe. Hun tar på fitta si og slikker seg på fingrene etterpå. Så kjenner jeg at jeg blir våt på magen. Dynen er også våt. Så sovner jeg.
Neste dag forløper som en vanlig siste skoledag, med samling i klasserommet, før den avsluttes i gymsalen med innslag fra elever. Jeg sitter ytterst mot venstre og følger med på innslagene. Så ser jeg noen sette seg ved siden av meg. Det er Morten, en av mine beste kompiser. Han går i paralellklassen min. Så sier han noe av det jeg kanskje ønsker mest.
«Du vet at læreren vår, Torstein skal slutte?»
«Ja, men hvem blir den nye læreren deres», spør jeg.
«Du vet hun som har hatt tredjeklassingene i år, hun Gjertrud»
Jeg kjenner en varme inne i meg i det jeg svarer okey.
To måneder sommerferie er snart slutt. I løpet av ferien har jeg fått meg noen ligg, men alt jeg har klart å fantasere om er kroppen til Gjertrud. Endelig skal jeg få se henne igjen. Læreren med den delige baken, de store, fyldige puppene, de tettsittende klærne og det sinnsykt sexy annsiktet som kan gi en ung pikk den beste behandlingen som finnes.
Etter to dager er det klart for den første gymtimen i 2. Klasse. Vi har Gjertrud i fotball. Gymmen forløper fint. Gjertrud har på seg en overdel fra skolen, en utrolig sexy tights og ett par hvite joggesko. Hun er så sexy at jeg nesten kommer bare av synet.
«Halvor, du rydder sammen utstyret»
Jeg kan vel ikke nekte på ordre fra en slik dame tenker jeg og begynner å raske sammen kjegler og baller mens de andre går i dusjen. Det er siste timen og det er en fredag, så alle er ivrige etter å bli ferdige. Jeg lunter etter, og de raskeste kommer ut døren, allerede i det jeg er ferdig med å rudde sammen. I det jeg kommer i dusjen er jeg alene. Jeg går inn og slår på dusjen. Jeg ser for meg Gjertrud, og begyner nesten på instinkt å runke. Jeg hører bare vannet fra dusjen.
Plutselig ser jeg ett par hvite joggesko i døråpningen til dusjen. Så ser jeg to ben kledt i svart thights. Så ser jeg henne, damen jeg er vill etter. Hun står i døren og ser på meg med ett overrasket og kåt blikk i øynene sine. Hun går inn i dusjen, og ser på meg.
«Jeg skulle bare spørre om hvor du la sakene hen. Men nå vil jeg egentlig noe helt annet.»
Jeg ser på henne i det hun tar av seg overdelen sin. Hun baler noe om en låst dør, men jeg har kun øyne for de fantastiske brystene som kommer til syne. De er kun dekket av en hvit BH. Så kommer hun bort til meg. Hun kysser meg sultent. Så blir vi liggende på gulvet å kline som gale. Den store munnen hennes suger seg fast. Tungene våre møtes og leker sammen. Så river hun seg løs, sparker av seg skoene og ber meg ta av henne thightsen. Jeg løper bort til henne, og river den av henne. En hvit blondetruse kommer til syne. Så tar jeg rundt henne, kjærtegner henne og tar ett fast grep rundt rumpen jeg har forgudet i lang tid. Den er fast og herlig. Jeg kjenner blodet banke i pikken min. Jeg smyger armene mine opp og løsner på Bh’en hennes. To nydelige pupper kommer til syne.
«Åh herregud så gode de ser ut», sier jeg.
Jeg tar den ene av brystvortene hennes i munnen og suger, så den andre. Så ber hun meg legge meg ned på gulvet i dusjen. Jeg kjenner vannet treffe kroppen min. Jeg ser den nydelige baken hennes komme mot meg. Hun legger seg med den mot meg og begynner å suge meg. Jeg kjenner de faste, store fyldige leppene lukke seg rundt pikken min. Hun gir fra seg noen kåte stønn og skryter av størrelsen på den. Jeg løsner på trusen hun har på seg, og drar den ned. En glattbarbert, lyserosa fitte som glinser av safter kommer til syne. Jeg bretter den ut og begynner å slikke. Hun smaker vindunderlig, mye bedre enn noen av de andre jentene jeg noen gang har smakt. Det nærmest fosser safter ut av henne, og jeg slikker som bare det, mens jeg fingerpuler henne. Så kjenner jeg orgasmen nærme seg, og ber henne stoppe. Jeg vil ikke at dette skal ende enda.
Gjertrud hopper av meg og setter seg på gulvet med spredte ben. Jeg tar hintet og kravler bort til henne og fortsetter behandlingen av den deilige forlystelsesgrotten hennes. Jeg hører henne stønne. Det er helt uvirkelig. Så hører jeg stønnene hennes bli høyere og høyere mens jeg slikker og tungepuler henne vekselvis. Så kommer hun. En voldsom orgasme får kroppen hennes til å riste mens tungen og hele annsiktet mitt er begravet i fitta hennes, og hun skriker ut som om hun ville at hele verden skulle høre henne. Ekkoet runger i veggene. Men hun er tydeligvis sulten fortsatt sulten på pikk. Hun ber meg legge meg ned, og setter seg oppå meg. Så trer hun den glinsende fitta si ned på pikken min. Først rolig, før hun kjører den helt til bunns. Hun setter i gang med en duvende bevegelse. Dette har hun tydeligvis gjort før. Jeg kjenner en varme fylle meg, og kjenner spermen fylle seg opp i pikken. Ladningen går av i det Gjertrud er på vei opp, og jeg spermen renner ut av henne. Men hun vil tydeligvis ha, og drar hånden opp langs sprekken sin. Hun sleiker den hvite væsken av hånden, før hun sulten gaper over pikken min igjen. Spytt og sperm renner ned pikken min. Så kommer hun med ett forslag.
«Ring foreldrene dine og si at du blir med en kompis hjem. Jeg vil ha mer, sier hun sultent.»

Legg igjen en kommentar