Glattbarbert

Denne novellen er vist 33126 ganger.

Første gangen jeg barberte bort kjønnshårene mine var sommeren da jeg var femten. Det var egentlig en impulshandling en helg jeg var alene hjemme og ikke hadde annet å finne på mens foreldrene mine var bortreist i en eller anne 50-årsdag. Jeg husker det egentlig ikke som så veldig opphissende den gangen, selv om det selvsagt var spennede, og følelsen jeg først og fremst satt igjen med var hvor utrolig behagelig det var å ha den myke huden mellom bena blottlagt, både med og uten klær. Jeg holdt kjønnet mitt barbert i noen uker, men da det nærmet seg skolestart måtte jeg naturligvis la dusken gro igjen. Jeg bodde på et forholdsvis lite sted, og jeg vil nok tro at de underligeste rykter hadde begynt å gå om meg om de andre jentene i klassen hadde sett meg i gymdusjen helt bar nedentil.

Jeg fortsatte imidlertid å barbere meg i sommerferiene, men først noen år senere, da jeg flyttet til byen for å studere, kunne jeg begynne å holde kjønnet rent for hår på jevnlig basis. I begynnelsen ble det et fast rituale to kvelder i uken med skum, høvel og fuktighetskrem, men etter en stund gikk jeg over til voks. Vel gjorde det vondt mens «behandlingen» pågikk, men dette ble mer enn godt nok kompensert ved å ha et glatt kjønn i mange uker etterpå.

Jeg var fremdelses ikke så veldig opptatt av sex. Jeg har alltid vært litt sjenert av meg, men visste at jeg var «alminnelig pen». På videregående hadde jeg hatt et par kjærester og hadde ligget med den siste av dem, Kjetil. Det var første gang for ham også, og selv om han var snill og omtenksom fikk jeg ikke så mye ut av det som jeg kanskje hadde forventet. De neste gangene ble det litt bedre, selv om det ennå ikke tok helt av, men våren jeg var russ oppdaget jeg og Kjetil at vi hadde vi utviklet oss i for ulike retninger, og vi fant derfor ut at det beste ville være å gjøre det slutt, selv om vi skiltes som gode venner.

Det første semesteret på universitetet hadde jeg nok med å venne meg til den nye situasjonen jeg var oppe i, både i forhold til studier og hybelliv, men utpå våren fant jeg ut at jeg ville begynne å trene, og valget falt på aerobic. Jeg skaffet meg medlemsskap på et treningssenter jeg fikk anbefalt av noen venner, skaffet meg et par gode sko, og troppet en kveld opp til min første time. Jeg hadde nå vært konstant barbert nedentil i over et halvt år, så dette var blitt så naturlig for meg, at jeg var godt i gang med treningsøkten før jeg kom på at jeg sannsynligvis ville måtte dusje sammen med andre etter treningstimen. Først kjente jeg en antydning til panikk, og vurderte ulike utveier, men da jeg så meg rundt i treningssalen på den pulserende mengden med flotte ungjentekropper i tettsittende aerobic-drakter, merket jeg at tanken på å skulle vise meg frem gjorde meg opphisset.

Så tent ble jeg faktisk at jeg når øvelsene gjorde det mulig sørget for å klemme bena sammen for å stimulere klitoris mest mulig, og da vi satte oss ned på gulvet rundt om i salen for å tøye ut etter timen sikret jeg meg plass i en litt bortgjemt krok. Her lirket jeg en finger inn under kanten på shortsen min, og inn i den glatte, myke sprekken min. Jeg var klissvåt, og selv om noe av fuktigheten skyldtes svette, var det også mye som kom fra den dampende åpningen. Mens jeg lot som jeg tøyde og passet på å skjule hånden min begynte jeg sakte å la to fingre massere klitoris. Det gikk en het sitring gjennom den allerede varme kroppen min, og etter kort tid kjente jeg at de kom til å gå for meg om jeg fortsatte. Da sviktet imidlertid motet, så jeg samlet det jeg hadde av viljestyrke, trakk hånden til meg, vendte oppmerksomheten mot instruktøren og fullførte uttøyningsprogrammet.

Da timen var over forlot motet meg igjen, og jeg ble sittende noen minutter på samme plass mens jeg lot som at jeg hadde behov for litt mer uttøying. I virkeligheten hadde jeg behov for noe helt annet, men etter en stund ruslet jeg etter de andre ned i jentegarderoben. Her brukte jeg lang tid på å kle av meg, slik at når jeg surret håndkleet mitt rundt livet og kom meg inn i dusjen var det bare to andre jenter der. Jeg fant meg en dusj på motsatt side av dem, sto en stund med ryggen ut i rommet og justerte vannet til riktig temeperatur, før jeg lukket øynene, plasserte hodet under dusjstrålen og snudde meg. Etter en stund åpnet jeg så vidt øynene og kikket bort på de andre jentene som nå hadde dusjet ferdig og sto og tørket seg. Den ene av dem var opptatt med å fortelle den andre noe med stort engasjement, og så ikke i min retning engang. Jeg syntes imidlertid at jeg kunne ane at den andre, en langlemmet, lyshåret jente i begynnelsen av 20-årene, stadig kastet stjålne blikk mot underlivet mitt. Da de hadde tørket se ferdig lot den lyshårede jenta venninnen gå først ut og da hun fulgte etter kastet hun et langt blikk over skulderen mot der jeg sto, og det siste jeg så av henne var at hun et kort øyeblikk slikket seg om på overleppen med en liten rosa tungespiss.

Jeg kjente en kåthet mer voldsom enn jeg noensinne hadde kjent spre seg gjennom meg, etter å ha vis frem det glattbarberte kjønnet mitt til helt fremmende mennesker, og da de to hadde gått var jeg ikke sen om å rive dusjhodet ned fra holderen og la den varme strålen kjærtegne rompeullet mitt, kjønnsleppene mine, og ikke minst klitoris som nå var så oppsvulmet at den virket blålig i det skarpe lyset fra lysstoffrørene i taket. Et lite skrik slapp ut over leppene mine da en orgasme deiligere og lengre enn jeg noen gang hadde opplevd tidligere eksploderte gjennom kroppen min. Det kjentes som om den fantastiske følelsen aldri ville slutte å bre seg fra skrittet mitt og ut i resten av kroppen, nesten som ringer etter et stinkast i vann, men omsider avtok det og jeg vente tilbake til virkeligheten, og litt skjelvende begynte jeg å såpe meg inn og shamponere håret.

Jeg holdt på å skylle såpen ut av håret da en stemme beundrende sa «Flott fitte!» like ved meg. Jeg skylte raskt bort de siste såperestene og åpnet øynene, og fikk se at det var aerobicinstruktøren som smilende sto og betraktet kroppen min. Jeg viste at hun het Christl, og den åpenbare interessen for meg hun la for dagen fikk meg til å betrakte henne nøyere tilbake. Hun var nok nærmere 30, og ikke så veldig høy, men med sin veltrente kropp, som var gyllenbrun selv om sommeren ennå lå foran oss, samt langt mørkt hår som krøllet seg nedover ryggen var hun utrolig sexy. Det som med et fikk hjertet mitt til å slå fortere var imidlertid at kaskadene med krøller på hodet var det eneste stedet hun hadde hår. Dette var førte gangen jeg så et glattbarbert kvinnekjønn utenom mitt eget, og synet av Christls tydelige sprekk der den så vidt skilte seg og ga innsyn til et lite, innbydende rosa parti og et par velformede indre kjønnslepper, gjorde at jeg kjente opphisselsen strømme gjennom kroppen min på nytt.

«Takk det samme» fikk jeg stotret frem. «Beklager, det var ikke meningen å skremme deg,» sa Christl med et unnskyldende smil, «men det er faktisk ikke så ofte jeg ser slike vidunderlige ting som den glattbarberte fitta di. Det skal visstnok være moderne å barbere seg,» la hun til med et skuldertrekk, «men det ser ut til at de fleste som barberer seg lar urskogen gro til igjen etter et forsøk». Så smilte hun igjen og stilte seg under dusjen ved siden av der jeg sto og skrudde på vannet. Jeg fikk samlet meg og kunne forsikre henne at for meg var det en livstil å være glattbarbert nedentil, og det ble hun åpenbart glad for å høre. «Fitta mi er hårløs på sjette året», fortalte hun, og fortsatte: «Hvordan barberer du deg?» Jeg ga henne hele historien, og det føltes plutselig helt absurd å stå og diskuterte teknikker for barbering av kjønnshår med en annen naken og barbert jente, en jente som i tillegg var nydelig som en filmstjerne.

Opphisselsen kom imidlertid fossende tilbake da Christl skrudde av dusjen sin samtidig som hun konkluderte med at: «Glatt utenpå gjør fitta glatt inni, har nå alltid jeg sagt». Så lo hun litt og ba meg vente et øyeblikk. Raskt smatt hun ut i garderoben, trakk en kort kjole over hodet, og gikk ut i gangen. Etter en kort stund kom hun tilbake og forklarte: «Senteret stenger nå, men jeg har sagt fra til vakten at han bare kan låse og gå, og at jeg tar ansvar for denne garderoben – så nå har vi huset helt for oss selv». Antydningene i det hun sa gjorde at blodet mitt igjen begynte å strømme fortere, godt hjulpet av synet av konturene av den ennå fuktige kroppen hennes mot det tynne kjolestoffet. «Kom», sa hun, og trakk meg ut på gangen som nå lå i halvmørke «så skal du få en belønning for den flotte innstillingen din». Jeg hadde ikke fått kledd på meg ennå, og å gå naken rundt i en byggning som for kort tid siden hadde vært fullt av andre mennesker gjorde meg om mulig enda mer opphisset, og der og da hadde jeg gjerne blitt med Christl utendørs uten klær om hun hadde villet.

Christl siktet imidlertid mot apparatsalen, og lykken boblet opp i meg da jeg skjønte hva som kom til å skje da Christl ba meg om å legge meg ned på ryggen på en pressbenk med et ben i gulvet på hver side. Raskt satte hun seg på huk foran kjønnet mitt som nå lå vidåpent rett foran ansiktet hennes, og det kjentes som at jeg tok fyr da hun forsiktig lot tungespissen sin gli sakte oppover sprekken min. «Åh, jaaa», stønnet jeg mens Christl gradvis begynte å slikke klitoris hardere og hardere, samtidig som hun slikket i seg saftene som jeg nå formelig kjente strømme ut av meg. Kort tid etter kjente jeg en finger forsiktig gli inn i anus, hvor den på kort tid fant et punkt som den begynte å stimulere. Tunga til Christl i skrittet mitt og fingrene hennes i rumpa satte meg nesten i ekstase, og i en tåke så jeg at Christel hadde ført den andre hånden sin ned til sitt eget kjønn, hvor de sterke, velformede fingrene hennes nå beveget seg rundt i langsomme, kraftige bevegelser. Stønningen vår tiltok i styrke, og steg snart i takt opp mot taket i trenigssalen, raskere og raskere. Like før jeg følte at jeg ikke orket mer, strammet Christl leppene stramt rundt knoppen min og lot tungen vibrere over den i en rasende fart, pusten hennes kom i korte støt ut av neseborene, og med et gikk rommet i oppløsning i en sky av farger i det vi møttes i en felles gnistrende utløsning.

Møysommelig kom vi oss på bena, og den eneste måten jeg fant til å vise min takknemlighet på var å gi Christl et langt, sugende kyss. Leppene hennes var myke som en sky, og jeg kjente fremdeles smaken av meg selv da vi kom ned i garderoben igjen og jeg kledde på meg. Ubevisst registrerte jeg at Christl ikke tok på seg noe mer enn kjolen, og konkluderte kort med at hun derfor måtte være naken under, og selv etter behandlingen jeg nettopp hadde fått kjente jeg en liten iling mellom bena av denne tanken.

«Sannelig skal jeg vise frem den barberte stasen min flere ganger»,tenkte jeg for meg selv i det Christl låste oss ut av treningsenteret. «Ser deg på neste trening, du har ennå mye å lære», ropte Christl til meg i det hun etter å ha gitt meg en klem begynte å gå nedover gaten i motsatt retning av dit jeg skulle. «Det skal være visst», ropte jeg tilbake, men la mumlende til for meg selv; «men noe av det jeg har lært skal jeg begynne å praktisere med det samme». Dermed løftet jeg opp skjørtet, trakk av meg trusa, og begynte på min egen hjemvei mens jeg lot vårluften kjærtegne mitt gjennomstimulerte hårløse kjønn under det tynne, løse plagget.

Legg igjen en kommentar