Gode venner ble til enda bedre venner

Denne novellen er vist 14953 ganger.

De lå under dyna hans og pjusket.

Her ligger de å pjusker hverandre, godt.

Hun kjenner til i kroppen at noe holder på å skje med henne. Pjusking er noe av det beste hun vet, spesielt når han pjusker. De er bare gode venner som har en historie bak seg, men dette vil ikke utvikle seg til noe annet tenkte hun i det hun la seg ned i sengen hans for å se en god film og slappe av etter en hard uke på jobb.

 

Men det hadde utviklet seg til noe mer en pjusking.

Hun kjente hvordan berøringene hans satte kroppen i brann, fingrer som fletter seg inn i håret, som glir ned mot nakken og mot ansiktet. Hørte på pusten hans som ble tyngre og tyngre.

 

Hun kjente at hun ville komme lengre inn mot han, men det var ikke mulig for de lå allerede tett inntil hverandre.

Hun la ansiktet inn mot hånden hans, ville at han skulle vende ansiktet hennes mot de varme leppene hans. De varme gode leppene hans som skulle gi henne et forsiktig kyss først og så et mer intens og lidenskapelig kyss som skulle føre dem videre i akten.

 Hun lukket øynene og kjente med hele kroppen sin hvor han var og hvordan kroppen hans begynte å bli.

Kroppens hans strålte av varme og berøringene hans ble mer krevende, hånden hans strøk ømt over det tynne laget til en nokså gjennomsiktig t-sorten. Hun kjente at brystene allerede var ømme og lengte etter hånda hans som omfavnet dem. Som nappet i brystvortene og bestemt og ømt masserte brystene hennes.

 

Hun tok handa under t-sorten hans og berørte den nakne huden på brystkassen hans, hun kjente hjertet hans mot hånden som dunket fort og ukontrollert. Hun la merke til pusten hans mot kinnet den sendte ilinger videre ned i kroppen. Hun skulle til å se opp mot han for å vise at nå burde han ta å komme seg videre med hånden som nå lå hoften hennes.

 

I det fingrene hennes streifet huden hans slapp han ut et langt pust. Hun begynte å pjuske ned mot magen hans, han hindret henne til å få handen ned dit så hun gikk tilbake til den mjuke, glatte, muskuløse brystkassen hans.  Akkurat i det hun strøk ømt over brystvortene hans måtte hun gi fra seg et lite stilt «mmmm…» han var på tur under t-shorten hennes, hun kjente at hånden streifet magen og gikk oppover.

Hun kjente at nå var hånden på tur under BHen hennes, vippet bhen litt opp får så å føre hånden over de stive brystvortene hennes og massere de ømme brystene hennes. Brystene hennes fylte hele hånden hans perfekt, hun ga fra seg små lyder av nytelse inn i øret hans.

 

Nå var det bare å ta seg god tid til å ta av klærne som begynte å bli til et problem.

 

Med ett la han seg på siden og videre på rygg, hun fulgte bare med og stoppet like oppå han. Han tok tak i hodet og kysset henne i halsgropen og kysset seg videre opp mot munnen.

 

De møtte hverandres lepper forsiktig og ømt, det andre kysset var mer ertende og lidenskaplig. Fingrene hans ivrig fant kanten på t-skjorten og dro den over hodet hennes. Den ble sittende fast rundt hånd leddene og han snurret den erfarent rundt sin egen hånd og holdt hendene hennes fast over hodet hennes.

Med den andre tar han tak i bhen og åpner den og river den av med en bevegelse.

Han snur seg igjen og havner oppå henne, hun prøver å vri seg ut av det faste grepet hans. Men innser det han hun ikke greier å komme seg løs så hun får bare ligge der å nyte det hele.

 

Han knapper opp buksa og drar den ned, hun løfter litt på rumpa for å gjøre det litt enklere for han, nå er den av og hun ligger der i det svarte blondeundertøyet som hun vet at han liker. For han hadde sett det henge til tørk inne på hennes rom og sakt at det der undertøyet ville han likt å tatt av noen, og at den noen burde være henne.

Han la seg over henne og møtte henne med et vått
kyss. Kroppen hans varmet henne, og hun kunne kjenne skrittet hans som
presset mot hennes. Hun pustet tungt mens han gav henne utallig ivrige kyss.
Hendene hans flettet seg inn i hennes. Han trakk dem over hodet hennes,
presset dem ned i sengen og holdt henne fast. Hun kjente en pirrende følelse
bre seg i hele kroppen. Hun stønnet tilfreds og ventet i spenning på hans
neste trekk. Han la ansiktet sitt ned mot kinnet hennes, og dyttet hodet
hennes til sides. Han hadde nå full tilgang til øret hennes. Tungen hans
berørte øret hennes forsiktig. Han tok tak med tennene, bet forsiktig og lot
leppene omfavne øret mens han pustet tungt. Hun stønnet høylytt og begynte å
vri seg i nytelse. Tungen lekte seg rundt på hele øret. Hun klynket og
prøvde å komme seg ut av grepet hans igjen, denne gangen slapp han henne løs for å la henne ta av klærne hans.

Hun kler av han plagg for plagg og til slutt står han bare i boxern. Hun bare nyter synet av hans sexy bare overkropp.

Hun tar tak i boxer kanten å lar den harde lemmen hans slippe fri

Han strøk hånda over rompa hennes og tok et godt tak i hoftene, bestemt, men mildt på samme tid. Det hele handlet om trygghet, tryggheten om enda så lite hun kunne gjøre mot hans sterke, muskuløse kropp, viste hun han aldri ville gjøre henne noe galt. Så pressen han seg inn, kjønnsleppene var våre og klemte rundt den harde, store i det han trengte enn i henne. Hun stønnet nå. Kort, kjapt, høyere. Hun lukket øynene og kjente hele kroppen nyte tilfredstillesen av lysten hun hadde følt så utrolig lenge. Han pustet også tung. Han lot den ikke gli helt inn første gangen, før han trakk den ut igjen. Puttet den inn igjen, lengre denne gangen, ut igjen, tredje gangen dyttet han den helt inn og hun kom med et tynt, langt klynk av tydelig velvære, og han satte i gang for fullt. Ut og inn, kjønnsleppene stammet rundt og den gled lett inn i det våte varme. Hun tigget om mer og neglene hennes skilte seg ned i madrassen. De begynte å nærme seg et punkt nå.

Legg igjen en kommentar