Gode venner

Denne novellen er vist 6316 ganger.

Det var tidlig vinter, sol men kaldt, det var fredag formiddag. Og jeg satt i vinduet på den vanelige cafèen, der jeg pleier å sitte med kammerater på fridagene mine. Denne dagen satt jeg alene.. Plutselig ser jeg henne på utsiden. Hun er ganske kraftig bygd, høy, men med former som det oser kvinne av. Hun står der iført en sort kåpe som fremhever de deilige store brystene hennes, og noen sorte sexy støveletter.
Tidligere hadde vi nesten så godt som daglig kontakt, og det gikk nesten ikke en samtale uten at vi pratet om sex. Men de siste par årene, mistet vi kontakten på grunn av hvert vårt forhold, men det var den gang.
Jeg banket på vinduet, hun så meg, og kom inn med en gang. Som alltid før, så var tonen munter og lattermild. Vi ble enige om å se en film sammen den kvelden.
Jeg hadde ingen spesielle hensikter bortsett fra å slappe av og ha det hyggelig, men allikevel stelte jeg meg som om jeg skulle på den viktigste daten i mitt liv.
Det ringte på døren, jeg åpnet og det der stod hun. Iført den samme kåpen og støvelettene, men kåpen var ikke kneppet helt igjen og jeg kunne se at hun gikk i ett kort trangt skjørt, strømper, og en hvit bluse med en lekker utringning. Jeg ble paff, ” k.. k.. kom inn” var det eneste jeg fikk sagt. Det var gulvkalt nede i kjellerstua. Så hun beholdt støvelettene på.
Etter litt prat og leting i film hylla hjemme, endte vi på Pet Cemetary. Ingen av oss liker skrekk filmer, men slik ble det. Vi satt oss under hvert vårt teppe i sofaen.
Etter en drøy halvtimes tid med titting, merket jeg at jeg ikke fulgt veldig mye med på filmen. Jeg hadde andre ting i tankene. Og nå satt vi nesten oppå hverandre. Jeg merket at hun pustet tungt, og jeg var ikke lett i pusten selv heller. Vi kikket på hverandre, begge var usikre. ”Jeg må ha deg” sa hun. Jeg nølte ikke ett sekund. Jeg stoppet filmen, reiste meg opp og rev bort teppet hennes. Hun reiste seg også opp, men jeg dyttet henne ned i sofaen igjen. Jeg gikk ned på kne foran henne og skjøv skjørtet oppover. Hun hadde hofteholder, på og det var bare å løfte den fuktige trusen til siden, og forsyne seg av den deilige saften hennes og kjenne den herlige duften. Jeg slikket først forsiktig rundt hele kjønnet hennes, jeg ville smake all den saften jeg kunne. ”Hardere, mer” sa hun, og jeg adlød. Mens jeg slikket henne, merket jeg at det bare ble mer og mer fuktig, saften kom bare rennende. Hun flyttet hodet mitt, og reiste seg opp. Jeg satt fortsatt på kne foran henne, og jeg så skjørtet og trusen falle foran meg, hun kneppet opp blusen og sto foran meg kun iført bh hofteholder, strømper og støveletter. Hun ledet meg opp i sofaen, dro av meg klærne og satte seg over meg, gynget litt frem og tilbake og gnidde seg mot kuken min. Jeg kneppet av bhen og begynte å suge og små bite i brystvortene hennes. Jeg stakk hånden ned og ledet kuken inn i henne. Hun lente seg mot meg og begynte å ri. Jeg tok tak over skuldrene hennes og presset med for hver gang hun kom ned. Vi ble sittende en god stund slik, sakte men rytmisk. Bare nøt hvert sekund. Jeg la henne ned på teppene som lå på gulvet og presset meg inn i henne igjen, først forsiktig, så hardere og hardere. Jeg kjente hun klorte meg nedover ryggen. Jeg kikket på henne der hun lå med lukkede øyne og tok imot kuken min. Det føles herlig og befriende, som om flere års frustrasjon som slippes ut. Samtidig som det føles litt forbudt, da jeg visste innerst inne at dette sikkert ikke var så lurt. Men det måtte skje før eller siden.
Vi ruller oss rundt så jeg blir liggende på rygg, hun vender om og vi inntar 69 stillingen, nok en gang får jeg smake saftene hennes, samtidig som hun suger meg. Hun sitter på ansiktet mitt, hun bestemmer selv hvor hard jeg skal slikke henne, og hun vil ha det hardt. Jeg kjenner hun begynner å klemme sammen bena mot kroppen min. Jeg løfter rompen hennes litt opp, og slikker henne enda mer intenst. Hun svarer med å suge og ronke meg mer intenst. Det går ikke lenge før det går for oss begge. Det blir høylydt og voldsomt, og så helt stille. Vi legger oss over på siden. Jeg nyter synet av henne der hun ligger ved siden av meg på gulvet. Ingen av oss sier noe, jeg har ikke følt meg så naken siden jeg var tenåring.
Vi ligger bare og stirrer på hverandre, smiler og begynner å le. Vi setter oss opp i sofaen igjen, denne gangen under samme teppe. Og ser ferdig filmen.
Hun blir natten over.

Legg igjen en kommentar