Godsug på kuken

Denne novellen er vist 8346 ganger.

I dag er vi sammen på en tur i skogen etter juletre. Snøen ligger i ca 1 m dyp og det er rundt minus 15 grader.
Vi har tatt skiene fatt og vi går i et jevnt tempo innover i skogen. Du sier at du vet nøyaktig hvor vårt juletre står.
Du har også ordnet med tillatelse fra grunneier, slik at vi behøver ikke å snike oss innover.
Jeg begynner å merke tempoet, selv om det går i relativt moderat tempo. Jeg må stoppe å løsne på ytterklærne for å slippe ut litt damp. Du frekken, du passer på å kjenne på mine bryster utenpå klærne, og vortene reagerer momentant på behandlingen. ”Frekken,” sier jeg og vrir meg bort. ”Vi skal lete etter juletre. Hvor langt har vi igjen nå?” spør jeg. Ikke så langt sier du, stå på litt til så er vi der. Du klyper meg lett i rumpa idet vi setter i gang skiene igjen. Jeg kjenner at trusen blir fuktig av de få små berøringene dine, og ser frem i mot et knull når tilfellet er der. Like etterpå kommer vi rundt en knaus, og der foran oss ligger et stort område med smågran, plantet med tanke på juletreproduksjon. Skisporet går mellom noen store graner før vi kommer ut på området.
Vi går litt rundt og ser på flere trær og bestemmer oss til slutt for ett. Det hogges og legges på en kjelke vi har med oss.
”Nei nå må vi ha oss en ordentlig pause,” sier du. ”Jeg har med noe i sekken som kommer til å smake godt nå. Kom her,” sier du. Og kryper under de nederste greinene på det store grantreet. Og under der, der kom vi til en åpning som ser ut som inni et telt. Bar bakke og lunt og godt. Dette hadde du planlagt godt skjønte jeg etter hvert som du pakket ut av sekken din. Først og fremst hadde du med noe å spise og drikke, deretter hadde du med et deilig varmt ullteppe å sitte/ligge på. Nå gikk det fullt opp for meg hvor du ville. Du tente et lit bål også inne ved trestammen, og det ble virkelig hjemmekoselig. Plutselig kjente jeg en kåthet som nesten tok pusten fra meg. Dette hadde jeg ikke drømt om, men hvis du viser tegn til å forføre meg her, tenkte jeg, ja da behøver du ikke slite. Min fitte har allerede startet produksjonen av safter og klitoris behøver en omgang av kyndig karakter.
Vi setter oss ned og begynner å spise. Jeg kan ikke vente lengre og hvisker i ditt øre: ”KLE AV MEG, NÅÅÅ.” ”JEG ER SÅ KÅT, SÅ KÅT, du MÅ hjelpe meg NÅÅÅÅÅ.” Jeg hadde ikke tid til å vente på din reaksjon. Jeg måtte kjenne på din kuk, men den var ikke forberedt på besøket. Jeg trakk ned dine bukser og grep tak i din slappe kuk og bøyde hodet ned og tok den i munnen. Jeg måtte ha den stor og stiv og det fort. Jeg føler at når du tar meg på fitta, får jeg orgasme straks. Men det gjør ikke noe, for det skal ikke mange sekundene til før blir jeg klar igjen. Jeg vil ikke holde igjen nå. Du fjerner mine bukser, og beveger begge hender opp til mine bryster og klemmer mine vorter som allerede er store og stive. ”NEI” sier jeg og du ser dumt på meg. ”NEI” sier jeg igjen. ”Kan du ikke flytte hendene dine ned til fitta og kjæle med klitoris og kose med G-punktet mitt,” sier jeg. ”DET HASTER!!”
Du er ikke sen i å etterkomme ønsket mitt. Når du kjenner hvordan det flommer i fitta, skjønner du at jeg virkelig var kåt. Du ser meg dypt i øynene og sier: ”JA VISST, JEG KJENNER AT DET HASTER.” Du gir klitoris noen raske ømme kjærtegn samtidig som du fører en finger inn i fitta og finner frem til mitt G-punkt.
”JAAA – JAAAA – JAAAAA,” skriker jeg ut min orgasme. Hele kroppen rister i orgasmespasmer og orgasmens rykninger vil ingen ende ta. ”ÅÅÅÅ – ÅÅÅÅÅ – ÅÅÅÅÅÅ,” stønner jeg. Dette var en av de heftigste orgasmer jeg noensinne har fått. Jeg holder fortsatt din stive kuk i handa og runker den lett mens orgasmen går over og blir til et utrolig deilig velvære. Vi strekker oss ut på ullteppet, og nyter stillheten. Jeg holder stadig din kuk i min hånd, og med hodet mitt på din brystkasse begynner jeg å bevege hånden igjen. Nå mer målbevisst enn for en liten stund siden. Kuken din strammer seg opp til det maksimale, stiv, stolt og suveren.
Jeg kjenner at det skal ikke mye til før jeg oppnår en ny orgasme, så jeg reiser meg opp og senker min fitte ned på din kuk. Jeg kjenner at den møter mindre motstand men du verden så deilig det er å kjenne kuken utvide fitteveggene på vei inn i min fitte. På vei inn passerer den G-punktet hvor den gjør et stopp og en liten tilbaketrekking før det presser seg sakte innover igjen. ”JAA,” stønner vi begge i det kuken når så langt inn den kan komme. Jeg setter meg med hele min tyngde på deg og du presser opp alt du orker. Jeg bruker musklene i fitta til å melke kuken din mens vi presser oss mot hverandre. Jeg melker og melker. Du presser og presser. ”IKKE STOPP,” sier du. ”Jammen tror jeg – jeg kan få orgasme uten å bevege meg hvis du bare fortsetter å melke meg som du gjør nå,” sier du.
Og plutselig, uten forvarsel kommer min orgasme nr 2. Musklene mine jobber helt uten styring. Jeg skriker ut til den stille skogen, ”NÅ GÅR DET FOR MEG IGJEN.” Samtidig under de deilige orgasmerykninger, kjenner jeg at du også spenner deg enda hardere opp mot meg og du kommer stønnende dypt i min fitte. Kaskader av sæd blir pumpet inn i dypet. Fitta tar imot dine dyrbare dråper med en stor takk.
Vi puster ut med lukkede øyne og nyter hverandre fullt ut. Vi åpner øynene og ser på hverandre, begge noe overrasket over den utrolig raske og intense orgasme vi nettopp har hatt. Det er nesten så vi tror at vi begge drømmer. Men nei, det gjør vi ikke. Bålet har sloknet og kulda kryper inn over oss og tar oss tilbake til virkeligheten. Det er bare å kle på seg, rydde opp og gi seg på hjemveien.

Legg igjen en kommentar