Golf, del 2

Denne novellen er vist 22328 ganger.

Hun åpnet døra og gikk inn, lot meg følge etter. Huset var en hvitmalt villa med stor hage, kortklippet gress og friske blomster, og innendørs var det likedan – ryddig, rent og nærmest luksuriøst. Jeg forestilte meg at hagen ble stelt av en gartner og huset vasket av faste ansatte. Hele veien hit hadde jeg sittet i bilen med en blanding av følelser; halvt utilpass, halvt forventningsfull. Vi var forbi stadiet der man drømte, holdt seg på avstand og fantaserte om en person – trygg på at det ikke ville skje noe mer enn dette. Vi var også forbi stadiet der det kribler forventningsfullt i magen idet man innser muligheten for at noe kan skje… Det var ikke bare sikkert hva som skulle skje, det hadde allerede skjedd. Kanskje burde man forventet at hjerterytmen gikk nedover også, vi hadde jo liksom krysset terskelen – men det gjorde den ikke. Hjertet banket hele veien hjem til henne, og sommerfuglene i magen holdt seg på lett albatross-størrelse. Jeg tenkte at det var godt hun kjørte og ikke jeg, for jeg hadde neppe klart å holde hjulene på veien. Nå sto jeg i gangen og tok av meg skoene, og det hele gikk mest på autopilot; jeg snakket med henne, gikk ut av bilen, fulgte etter henne inn døra og tok av meg skoene mens jeg tankene var helt oppslukt av noe annet. Tankene handlet kun om kroppen hennes og hva vi hadde gjort på golfhuset, hvordan hun hadde tatt meg med inn i garderoben og oppfylt drømmene mine. Hvordan hun hadde ledet meg på plass, tatt meg inn i seg og sagt: "Knull meg", hvordan jeg hadde holdt den runde bakdelen hennes i hendene mine og kjørt det bankende lemmet mitt opp i det våte, ventende hullet hennes. Jeg ville ha mer, måtte ha mer… og vissheten om at det ville komme gjorde at hjerterytmen lå stabilt over 150.

Jeg så meg rundt i entreen og lurte på hvordan vi skulle gjøre dette… det eneste jeg hadde av seksuell erfaring dreide seg om fester med diverse alkoholenheter involvert, eller det man kan kalle "lite spontan" sex med ekskjæresten. Her var det en viss blanding; noe av det spontane ble brukt opp på klubben, nå visste vi hvilken retning det bar. Jeg ble stående og se på henne mens hun la fra seg sakene sine i skapet, og visste hva jeg hadde aller mest lyst til. Det var det hun hadde sagt på bilturen; jeg kunne få gjøre det jeg hadde mest lyst til, det jeg drømte om og ønsket meg mest. Jeg tok et skritt frem og ble stående bak henne, lot hendene gli ned langs ryggen hennes og nedover hoftene. Hun sto der og lente seg lett bakover, lot kroppsvekten ligge inntil meg. Jeg kysset henne på halsen og holdt henne, kjærtegnet den myke huden hennes med fingrene og hørte henne puste tyngre idet jeg bet henne lett i skulderen. Så sank jeg nedover og nedover, satte meg på kne og kjente det harde gulvet mot knærne, spredte bena hennes og løftet opp kanten på det lette sommerskjørtet. Hun hadde latt undertøyet være, og spredte nå bena mer så jeg fikk fritt innsyn til kjønnet hennes. Det meste av håret var trimmet, og hun var barbert nederst rundt åpningen. Jeg klarte ikke dy meg, og kjente på henne med fingeren. Dyttet unna de ytre leppene med tommelen og langfingeren og lot pekefingeren gli innenfor. Hørte henne stønne og kjente at hun la kroppen bakover mot skapdørene. Hun var så kåt at hun dirret. Kjønnet var varmt og drivende vått, og det var lett å presse fingeren inn. Helt til knokene dyttet jeg den inn, og rørte rundt på den, til hennes bifallende lyder. Jeg tok fingeren ut, og gjorde det jeg hadde aller mest lyst til; det jeg hadde drømt om helt siden jeg først så henne ute på golfbanen ikledd et av disse korte skjørtene… Jeg brettet kjønnsleppene til side med fingrene og brukte tunga. Slikket åpningen med tungespissen og kjente smaken av kåt, forsmådd kvinne. Det tente meg noe helt vanvittig, og jeg ville bare ha mer. Ville drikke av henne, presse tunga inn og suge i meg saftene hennes. Jeg fulgte instinktet… La hendene rundt baken hennes og holdt fast mens jeg dykket ned i det våte dypet. Hun ynket seg, la benet over skulderen min og lot meg komme bedre til. Jeg begynte å slikke henne raskere, drakk grådig av henne og ble oppildnet av reaksjonen; kjente hvordan hun rykket til idet tunga tok et sveip over klitoris og håpet at hun nærmet seg. Jeg hadde hatt lyst til dette i ukevis; ville ta henne over kanten og slikke henne til orgasme, hadde fantasert om det til det ustanselige mens jeg lå på sengekanten og sprutet utover sengetøyet. Hun begynte å miste kontrollen, stønnet høyere og prøvde stadig å dytte meg unna. Jeg stønnet og måtte holde henne fast mens jeg slurpet i meg saftene. Låste meg fast i henne, presset ansiktet mot kjønnet og slikket som besatt. Hun kom så hun ristet. Lugget meg i håret og satte neglene i nakken på meg. Hun ble stille, holdt pusten, ble låst fast i den dirrende orgasmen idet krampene spredte seg gjennom henne. Jeg kjente de små rykningene fare igjennom henne før hun skrek ut og hev etter pusten. Kroppen hennes ble slapp og hun ble stående og nyte orgasmen mens jeg fortsatte å slikke henne forsiktig, lepjet i meg saftene som dryppet av det pulserende kjønnet. Jeg lukket øynene og nøt smaken av henne. Hun var så deilig, jeg ble grenseløst opphisset og ville bare ha mer og mer. Jeg ble nesten skuffet idet hun lett som bare det tok et steg over meg og gikk innover gangen.

"Kom!" sa hun og dro meg i armen, dro meg opp fra gulvet og innover i huset. Jeg fulgte etter, og hun ledet meg rett inn på soverommet, mot en stor dobbeltseng med et tykt, hvitt sengeteppe over. Der satte hun seg ned på sengekanten og vinket smilende på meg. "Kom, kom…" sa hun, og jeg kjente en kriblende følelse spre seg i magen. Hun hadde det samme kåte blikket hun hadde gitt meg i garderoben tidligere, og jeg bare visste hva hun tenkte å gjøre.

Hun tok tak i benklærne og dro dem ned. Pikken spratt frem som en soldat i givakt, og sekundet etter at den slapp ut i det fri, kjente jeg den varme munnen omslutte tuppen. Hun strammet leppene og dro ned forhuden uten å bruke hendene; hun la hånden rundt roten og klemte til – gjorde meg enda hardere. Tunga begynte å rotere og jeg kjente bena begynne å dirre allerede. Uten hemninger melket hun kuken og jeg klarte ikke annet enn å stå stille og nyte følelsen. Sporadiske rykninger for gjennom kroppen, små spasmer som sa meg at jeg kom til å sprute henne i munnen igjen, om ikke hun holdt opp. Det gjorde hun… og jeg kjente skuffelsen bre seg gjennom meg. Det skulle hun snart endre på; jeg visste hun hadde avsluttet jobben for å begynne på noe annet – ikke for å ta tidlig kveld.

"Du er så hard…" sa hun og smilte frydefullt

"Det er deg, du er så deilig… gjør meg så jævlig kåt."

"Mmmm… du aner ikke hvor lenge siden det er siden jeg har hørt noen si noe slikt…" sa hun og bekreftet delvis min forestilling om den forsmådde forstadshustruen. Hun snudde seg og leiet meg bort mot sengekanten. "Ta meg bakfra, er du snill… det er så deilig…"

Jeg stilte meg bak henne og la pikken opp mellom lårene hennes. Hun akte seg bakover og skled inn på meg uten nøling. Hun var våt og glatt, og pikken gled rett inn til bunns. Jeg stønnet og begynte umiddelbart å jukke inn i henne – knulle den herlige fitta med harde, jevne rykk. Hun klemte rundt meg så vanvittig deilig; passformen hennes var som tilpasset meg, hun stimulerte meg på alle de rette punktene, og jeg kjente jeg ikke ville kunne holde ut lenge. Jeg var fullstendig oppslukt. Bena begynte å skjelve; de dirret ukontrollert og det ble vanskelig å holde seg stående. Jeg grep tak rundt henne, la hendene over puppene og klemte til. Hørte henne stønne i smerte og dro henne opp mot meg. Kjente den svette huden hennes mot brystet mitt, lukten av kåt kvinne slo rot i neseborene. Armene mine gled videre oppover og til slutt lå hendene over skuldrene hennes og holdt henne fast. Jeg rykket kroppen hennes til meg og dunket pikken til bunns i fitta, så hardt og så hurtig jeg bare kunne. Hun skrek som en brunstig sel, mistet kontrollen helt. Jeg holdt henne fast som i en skrustikke og forsatte. Hamret pikken i henne. Hardere, måtte ta henne hardere, komme dypere. Det knøt seg i hele meg, kroppen sluttet å lystre hjernen, orgasmen flommet over meg som en altomfattende syklon; hvert fiber i kroppen sitret i spenning, orgasmekrampene forplantet seg fra ryggraden og helt ut i fingertuppene. Jeg hadde null kontroll. Kjente at jeg ikke ville klare å stoppe eller holde igjen.

"Åh! Gud!" ropte jeg ut og hørte hvordan stemmen skalv. "Jeg… ah, shit! Det ko…"

"Ja! Jah! Mer!" utbrøt hun.

"Jeg kommer i deg…" stønnet jeg mens jeg knep igjen av all kraft, prøvde å holde igjen, utsette det så lenge som mulig.

"Ja!! Åh… kom! Kom i meg, la det gåååå…!" svarte hun og ble om mulig enda mer samarbeidsvillig; vrikket på stussen og lot meg trenge lengre opp i henne, jukke henne opp fra gulvet.

"Det… kommer…" stønnet jeg og ga opp kampen, lot det slippe løs. Kjente hvordan det knøt seg i ballene og en saftig ladning skjøt inn i dypet.

"Åh, ja…! Gi meg det… sprut meg full…"

"Ah!" hørte jeg meg selv stønne idet et voldsomt rykk gikk gjennom underlivet og sendte spruten til bunns.

"Gi meg… gi meg det…" fortsatte hun, om igjen og om igjen, "gi meg alt sammen, fyll meg…"

Jeg hang over kroppen hennes og låste meg fast til henne med armene, presset underlivet opp mot henne, holdt pikken så langt oppe i henne jeg hadde krefter til. Kjente hvordan orgasmen fikk meg til å riste idet jeg presset meg inn og tømte meg i den våte grotta hennes. Til slutt greide hun ikke holde seg oppreist og falt sammen på senga med meg over seg. Jeg ble liggende oppå henne med pikken halvveis inne, hun spredte bena litt så jeg kunne komme inn igjen – ville ikke at jeg skulle trekke meg ut. Jeg brukte mine siste krefter til å flytte meg opp slik at jeg ble liggende med munnen ved øret hennes. Pikken gled inn til bunns og jeg bet henne i øreflippen, til hun stønnet av smerte.

Slik ble vi liggende og puste. Svetten rant av oss. Det dunket i kroppen, hjertet slo med voldsom kraft og pikken forble hard. Jeg elsket følelsen av det glatte, varme hullet hennes som strammet til rundt meg. Jeg kjente pulsslagene hennes – eller var det mine, samme kunne det være; jeg ville ikke at denne følelsen skulle ta slutt. Det svimlet for meg, jeg lot meg synke ned i følelsen. Jeg merket knapt at hun løftet det ene kneet oppunder seg for å komme til med hånden. Hun gned fingrene over klitoris, først sakte, så litt raskere. Hun stønnet og holdt pusten. Trakk pusten inn og holdt den, stønnet høyt og trakk pusten igjen.

"Jeg er så nære… så nær nå…" pep hun.

Jeg kjente hvordan de små rytmiske rykningene spredte seg i henne, og det kjentes ut som at hun prøvde å klemme pikken ut av seg. Det ble våtere. Jeg la en hånd på hofta hennes og holdt meg inne. Lot henne ta seg selv over kanten og nøt lyden av stemmen hennes som gikk fra desperat til frigjort på sekunder. Fitta strammet til, først hardt, så svakere. Tre, fire ganger klemte hun til rundt pikken mens hun gned seg over knappen. Hele kroppen hennes stivnet til og hun mistet kontrollen over stemmen, hun bare stønnet og ynket seg som besatt. Jeg la en hånd over brystet hennes og holdt henne inntil meg. Bet henne i nakken. Hun stønnet voldsomt etter orgasmen, hev etter pusten og ba meg bli liggende meg pikken inne i fitta.

"Gud, så deilig det var å kjenne deg komme," sa hun mellom tunge pust. "Du fylte meg helt opp, jeg kjenner den deilige, klissete sæden din langt inni meg…"

"Jeg greide ikke la være… kunne ikke stoppe, måtte bare la det gå… var det greit?"

"Mm, jeg elsket det. Og du trenger ikke bekymre deg, gravid blir jeg ikke. Jeg ble sterilisert for årevis siden."

"Det var så deilig å bare la det komme," sa jeg og trakk litt på det. "Jeg har aldri hatt sex uten kondom før; kjæresten… altså, eksen gikk ikke på pillen, så…"

"Meg skal du få komme i så mye du vil," sa hun og smilte. "Det er bare å bruke meg. Tømme deg i meg hver gang du trenger til å få noe ut…"

"Ofte," sa jeg. "Jeg blir så kåt av deg, vil ha deg ofte – hele tiden."

"Jeg kommer til å spille golf nesten hver dag fremover…" gliste hun der hun lå, fremdeles under meg, med pikken godt oppe i seg. Vi ble liggende der lenge og kjæle med hverandre. Til slutt måtte jeg ut av huset og hjem til ventende foreldre, men det skulle ikke bli siste gang den sommeren, langt derifra…

 

Legg igjen en kommentar