Gruppesex første gang

Denne novellen er vist 40683 ganger.

En gang måtte være den første gangen med gruppesex, også for oss. Kvelden startet pent og forsiktig med selskap hjemme hos oss. Min mann hadde invitert hjem en enslig arbeidskollega og et ektepar hvor hun arbeidet sammen med min mann. Jeg kjente mannen hennes gjennom organisasjonsarbeid og var blitt ganske så familiær med han. Henne kjente jeg ikke så godt på det tidspunktet, men hun var pen, meget formfull og omtrent 160 cm høy. Det var 10 cm kortere enn meg. Jeg er lang og slank og de tre mennene vanlige, ordinære menn av både kroppsbygning og utseende. Alle var vi i slutten av tjueårene.

Det jeg ikke visste da, var at hun skulle bli min beste sexvenninne i over tjue år. Det jeg kjente til om henne da, var et rykte om at når hun fikk noen drinker innabords så ble hun kåt, og når hun ble kåt så ville hun etter ett par drinker til ha kuk og helst flere på en gang. Ut på kvelden forlangte hun musikk av discotypen og snart danset hun på salongbordet og startet å strippe. Strippet sakte, veloverveid og etter musikken på en meget opphissende måte. Den enslige mannen ble litt overrasket da hun satte i gang, så det var tydelig at han ikke kjente henne så godt fra før.

Når hun sto i bare sin lille, sorte truse og vrikket på rumpa så var det tydelig på alle at neste steget var sex og jeg så ingen grunn til å prøve på å spille prippen da jeg og min mann hadde vært til sengs med en kvinnelig bekjent hvor vi to kvinner hadde kost med hverandre og konkurrert om å behage min mann.

Vi endte forholdsvis snart opp på soverommet etter at vi damer hadde vært en tur på badet for en rask forberedelse for kveldens runde. Dyner og puter ble fjernet og snart ”ormet” vi oss alle rundt i senga. Vi kvinner ble av naturlige årsaker fort midtpunktet og fikk spesialbehandling av mus og klitoris.

Det ble selvsagt en mann til overs og vi konsentrerte oss om å suge og sleike på kuken hans. Etter at jeg hadde fått orgasme ville jeg fortsette å suge han og fikk han til å legge seg på rygg mens jeg plasserte meg med fitta mi over ansiktet hans og fortsatte med kuksugingen. Ganske snart kjente jeg at noen fingre begynte å behandle fittehullet mitt, men at han også smurte fittesaus rundt og i mitt anusområde.

Det gikk ikke lange stunden før jeg ble fingerknullet med to fingre både i fittehullet og i min anus. Dette var kjent behandling så ingen protester fra min munn, som dessuten var meget opptatt en stor og stiv kuk helt inn til drøvelen. Vår nye venninne var blitt oppmerksom på den behandling som jeg fikk og forlangte at min mann skulle gi henne samme behandling mot hennes to hull.

Hun var nok ikke klar over hva hun inviterte til, men min mann fikk henne opp på kne og rumpa i været. Med svai i ryggen og overkroppen ned mot madrassen var det et vakkert syn for rumpefikserte mannfolk. Hun ble nå stående bredbeint og slik at hennes mørke anusområde var fullt synlig så hennes rynkede rumpehull var som en fristende invitasjon. Dette klarte ikke min mann å motstå, så han festet et skikkelig grep over de store, runde rumpeballene hennes og presset hendene utover så hun ble enda mer åpen og utstrekt i sitt anale område.

Han startet å sleike fra hennes dryppvåte fitte og opp til anus og tilbake. Snart var han i gang med å analsokke henne, og det var tydelig en behandling hun likte for hun gikk selv i gang med å bruke fingeren sin mot klitoris. Min mann sluttet å analsleike henne, plasserte pikken mot fittehullet hennes, presset seg til bunns i et støt og trakk seg rett ut igjen. Nå satte han det harde kukhodet sitt mot hennes brune anusrosett og presset seg sakte innover i hennes anale hull og tvang anusringen mer og mer åpen så kuken gled helt inn til underlivet hans var hardt presset mot hennes åpne anusområde.

Hun sluttet ikke å stimulere sin klitoris et eneste sekund mens hun ble analt besteget. Dette så nok hennes mann og jeg kjente at fingrene hans ble fjernet fra mine to hull og det neste jeg merket var en stor og hard kuk som ble presset hardt og bestemt mot min anusrosett. Jeg slappet av og på et blunk var den store og grove kuken hans helt til bunns i min uforberedte endetarm. Han gikk øyeblikkelig over til å analknulle meg mens han under meg fortsatte å sleike min klitoris med en ru og raspende tunge.

Jeg merket ingen fremmed motstand inne i meg så det var tydelig ett tomt analhull å knulle for min anale knullepartner. Slappet av og konsentrerte meg om å suge kuk for å holde den i høy og stiv beredskap for et kommende knull. Min mann hadde fått opp skikkelig fart i sin analknulling og kuken hans jagde som et stempel inn og ut av hennes utstrukne anus og underlivet hans klasket hardt mot hennes runde rumpe.

Hun måtte ha fått orgasme for nå lå hun fortsatt med underkroppen ned mot madrassen, men med hendene sine plassert på sine rumpeballer og trakk dem utover så min mann kunne komme så langt inn i hennes bakre hull som mulig. Nå gikk det også for meg så jeg klemte til med en skikkelig stramming av min anusmuskel så det skulle bli mest mulig motstand og stramhet rundt den store kuken som gled inn og ut av rumpehullet mitt.

Nå gikk det for min rumpeknuller og snart hadde han trukket seg ut av min anus og nestemann var hurtig klar bak min runde og åpne rumpe. Han presset seg inn i fitta mi og startet å knulle meg, men satte begge sine tommelfingrer inn i min anus og trakk meg brutalt åpne i mitt bakre hull.

Min mann hadde nå festet et hardt grep rundt hennes slanke midje og hardpumpet sitt stive lem inn og ut av hennes åpne og avslappede anushull. Hardere, ropte jeg til han. Knull henne så hun rister som en filledukke. Han gryntet og stønnet mens han knullet henne med grinende og sammenbitte tenner som om det gjaldt å få henne til å be om nåde. Hennes mann så på denne brutale analknullingen av sin kone som tydelig likte den råhet som ble utøvd bak hennes runde rumpe.

Det var tydelig for meg at rå sex var noe hun likte og at hun hadde stor glede av å bli tatt så brutalt bakfra og analt. Så når min mann fikk sin utløsning og trakk seg ut av hennes anus så ble hun stående i samme stilling, med hendene på rumpeballene sine og med vidåpent anushull.

Hennes mann hadde på nytt fått ståkuk, opphisset av å se på rå analknulling av sin kone, men kanskje også av å se henne fortsatt stå så klar for videre analknulling. I en glidende bevegelse var han dypt inne i hennes hardpulte endetarm og fant så bestemt ut at det var ingen grunn til å være noe forsiktig i analknullingen av sin kone.

Han var større på alle måter enn min mann, og sterkere også, så hun fikk utholde en rasende hard knulling av sin velpløyde anus. Jeg fikk sprut på sprut innover i min fitte lenge før hun var ferdigknullet og når han hadde trukket seg ut av meg og sluppet taket han hadde holdt i min vidåpne anus så ble vi alle sittende å se på at hun ble tatt helt rått av en analknuller med lang og stor pikk og som ikke ville vise noe hensyn i måten han tok sin kone på. Men hun sto den av. Hun stønnet støtvis og tok i mot det han hadde å gi.

Hennes mann hadde allerede hatt en utløsning, så nå var han enda mer utholdende enn forrige råknull i mitt anale knullehull. Han skiftet tak fra midjen hennes og til å holde i skuldrene hennes. Nå fikk hun virkelig ta i mot i harde, anale knulletak. Når det endelig gikk for han så gled hun forover og av pikken hans mens hun stønnet; Herregud hvor godt det var å bli tatt skikkelig.

Det ble ikke det siste hun sa til meg og jeg ble klar over at hun nok overgikk meg en høy gang i sexuell utfoldelse og hva hun ville komme til å være med på innen alle former for sexbehandling gjennom årene.

Legg igjen en kommentar