Gutt-gutt fantasi

Denne novellen er vist 29392 ganger.

Jeg vil bare si før jeg starter og fortelle denne historien at den ikke er pyntet på og at alt her er som det skjedde. Jeg beskriver mye hvordan jeg følte i starten, men tro meg, det tar seg opp med det seksuelle etterhvert. Jeg hadde lyst til å bli dominert og det at han skulle være ganske røff å ta meg skikkelig hardt var planlagt. Håper dere liker historien om gangen jeg mistet jomfrudommen!

Det som jeg skal fortelle om nå er den første og foreløpig den eneste gangen jeg har vært med en mann. Jeg er ikke homo, men kanskje bifil, i det minste biseksuell. Helt siden jeg var 15-16 har jeg fantasert litt om å bli pult av noen og jeg ga meg flere ganger ut for å være 18 på nettsider for å bli pult. Men historien her starter for rundt to måneder siden da jeg fikk en mail fra et par som var interessert i profilen min på en sånn datingside. Jeg ble litt skeptisk først ovenfor et par, men viste seg at det bare var mannen som skulle delta. Jeg sa ja til et møte og etter det gikk alt ganske fort, og tre dager senere fikk jeg en melding om at han hadde kommet fram på hotellet i byen og at jeg skulle sende en melding når jeg var på hotellet så skulle jeg få vite hvilket rom han var på. Da jeg kom på hotellet var klokka rundet ni og jeg fikk beskjed om at rommet var i fjerde etasje, rom 414 for å være presis. Jeg gikk opp og vurderte å snu på vei opp trappa, men gikk videre til jeg fant rommet som var rundt svingen av en gang og det eneste rommet der. Døra sto så vidt på gløtt så jeg bare kunne gå inn, men jeg sto der å nølte i et halvt minutt og tenkte igjen på å bare gå, men så begynte jeg å tenke at det var for dårlig da han jeg skulle møte hadde kjørt i en to-tre timer for å komme hit å leid rom og hele pakka, og selv om jeg i ettertid skjønner at det ikke hadde vært noe galt i å gått så var det vel min måte å overtale meg selv til å gjøre det. Så jeg åpnet døra og gikk inn.

Det var ingen lys på, men jeg kunne fortsatt se at han lå der på senga, fullt påkledd og ventet. Han ga fra seg et rolig «Hei» og jeg svarte det samme før jeg tok av meg jakka, genser, sko og sokker så jeg bare hadde t-skjorte, bukse og bokser på. Jeg gikk bort å satte meg på senga ved siden av han å var klar til å begynne å suge han og kle av ham, men før jeg fikk startet reiste han seg å ba meg legge meg på senga, og jeg gjorde som han sa. Jeg lå der rett ut og han satte seg nede ved kuken min og begynte å beføle meg sakte oppover låret til han kom fram til skrittet. Han begynte å massere meg sakte og dro av meg boksa og bokseren og jeg lå der helt naken med en fremmed mann som drev å runka meg, og isteden for å tenke på hva faen jeg holdt på med lå jeg der å nøt det og stønnet stille, men etter hvert som han økte tempoet stønnet jeg høyere og høyere. Han stoppet opp bare noen små sekunder før jeg hadde kommet og beordret meg opp fra senga. Han tok av seg skjorta og buksa å la seg ned på senga akkurat der hvor jeg lå for noen sekunder siden og beordret meg til å begynne å suge skrittet hans, mens bokseren enda var på. Det tok ikke lange tiden før han ble hard og jeg dro av ham bokseren og så en diger kuk sprette ut. Jeg vet ikke helt hvor stor den var, men det var i det minste større og tjukkere enn min og jeg tenkte at jeg ikke klarte å få mye annet enn hode inn i munnen, men da jeg la leppene rundt den så tok han tak i hodet mitt og begynte å presse hodet mitt opp og ned rundt kuken hans. I starten strittet jeg litt imot, men han bare kjørte på og jeg skjønte at det var enklere å gjøre som han ville. Jeg kunne kjenne at det piplet litt veske ut fra kuken og fikk denne deilige saltsmaken i munnen så jeg bare kjørte på helt til han sprutet munnen min full av varm sæd. Jeg prøve å slippe taket i kuken hans, men han holdt meg nede og sa at jeg skulle svelge! Jeg fikk ikke alt ned og noe rant nedover kuken, ballene og ned mot rumpa hans og jeg måtte slikke i meg alt. Det var utrolig godt å bli dominert på denne måten!

Han sa han trengte en pause før vi fortsatte, men før han gikk på badet så tok han på meg bind for øynene og ga meg noen analkuler som ikke var av den minste sorten og sa at innen han var tilbake så skulle alle være inne. Han smurte rumpa mi inn med litt glidemiddel å gikk inn på badet, men ga meg streng beskjed om at jeg ikke skulle ta av bindet for øynene for da skulle jeg få. Så jeg begynte å presse på med den første kula og merket det at de største kulene kom først og de minste til slutt, og da jeg hadde fått inn alle utenom en så hørte jeg at han tok i døra til badet og jeg presset den siste kula hardt inni meg og ga fra meg et lite hyl. Da han kom til senga beordret han meg rundt så jeg lå på magen med rumpa opp i været. Plutselig kjente jeg et par håndjern smette rundt henda mine, før enda et par ble satt i senga og de første håndjerna så jeg var lenket fast til senga. Nå hadde han full kontroll over meg å kunne gjøre hva han ville med meg og det var akkurat det han gjorde. Han dro sakte ut anal kulene, men på den siste tok han seg god tid og dro så den nesten var ut før han slapp opp igjen så den gled tilbake inn i rumpa mi. Han gjorde dette en tre-fire ganger før han dro den helt ut og plutselig følte jeg at rumpa mi var veldig tom, men jeg rakk ikke å kjenne på den følelsen lenge før han ganske hardt og brutalt kjørte kuken rett inn i meg. Fy faen så ondt det var, han kjørte den hardt inn, men bare rett innafor og så ut igjen og gjentok det ganske lenge til jeg kjente at jeg begynte å bli litt utvida og noe av smerten begynte å gå over nytelse. Han tok den ikke ut lenger, men gikk lenger og lenger inn i meg og jeg kjente at jeg ble fylt opp samtidig som han startet å kjøre på fortere og fortere og jeg ble liggende å bytte mellom å gispe av smerte og av nytelse! Han holdt tempoet ganske lenge og jeg kjente at jeg begynte å bygge opp til en orgasme selv og i det han satte inn det siste giret kom jeg og spruta utover senga og kjente sæden min bli gnidd mellom magen og sengetøyet. I det jeg hadde fått spruta fra meg var det hans tur. Skulle ikke tro det var mulig, men han spruta enda mer nå enn første gang og jeg kjente at sæden fylte opp ræva mi før han trakk seg ut og sendte de siste strålene utover ryggen min.

Så lå jeg der da, rundtpult med sæd utover ryggen, på magen og rennende ut av rompehullet. Jeg kjente at den ene fingeren hans strøk meg litt rundt hullet før den forsvant og dukket opp igjen ved munnen min og han sa stramt, «Slikk» og jeg slikka av sæden hans som nettopp hadde kommet ut av rompa mi. Han ga meg et klaps over den ene rumpeballen og gikk i dusjen mens jeg fortsatt lå med bind foran øynene og hende bundet til senga. Jeg lå vel sånn en tjue minutter og kjente hvordan rumpa verket litt før han kom ut, tok av meg håndjerna og bindet for øynene og ga meg en liten håndduk til å tørke vekk sæd med. Jeg var på vei mot dusjen da han stoppet meg og sa at dusjen ikke fikk brukes av små horegutter og at jeg kunne dusje når jeg kom hjem. Så jeg tok på meg klærne å trasket ut av rommet meg sæd smurt utover magen, ryggen og litt fortsatt rennende ut av rompa, men la meg vitende om at det ikke ble den siste gangen jeg kom til å få kuk i rumpa.

 

Legg igjen en kommentar