Guttene fra Budservice

Denne novellen er vist 38585 ganger.

Hei mitt navn er Anna jeg er 37 år gammel og jeg er lykkelig gift og har en sønn på 11 år.
Nå har jeg lyst å fortelle om en episode som skjedde for to uker siden.

Min mann hadde nettopp reist på sjøen, vår sønn var på skolen og jeg var alene hjemme.
Jeg stod i dusjen og var akkurat ferdig med å barbere fitta da noen ringte på døren.
Vinduet stod på gløtt og jeg ropte hvem er det?
En manne stemme svarte «hei det er Kjell og Kjetil fra Budservice – Vi kommer med din nye stressless», bare vent litt sa jeg.

Jeg tok på min gule morgenkåpe og strammet beltet rundt livet – truse glemte jeg.
Jeg åpnet døren og der stod det to unge veltrente menn med en stor pakke mellom seg. Hvor vil du ha stresslessen spurte Kjetil jeg viste veg inn til stua, skal vi montere den for deg spurte han – ja selvfølgelig svarte jeg. De jobbet fort og effektivt og etter 10 minutter var stol og skammel montert.

Har du lyst å prøvesitte spurte Kjell, vi kan hjelpe deg å regulere inn stolen om du vil. Jeg satte meg i stolen og strakte bena bort på skammelen og la meg bakover i forbifarten glemte jeg at jeg var truseløs og jeg så at Kjell ble sprutrød i ansiktet da morgenkåpen gled til sides og min blankbarberte fitte åpenbarte seg. Han sa til Kjetil » jeg tror at vår venninne trenger noe mer enn bare stolmontering» og plutselig kjente jeg at han la sin grove hånd rett over fitta mi. Jeg kjente en iling i underlivet, men sa «hva gjør du?»

Det skal du få kjenne sa han og løsnet beltet i morgenkåpen og der satt jeg kliss naken foran to unge hingster. Han masserte fitta mi med gode runde sirkelbevegelser og med den andre hånden begynte han å klemme på mine bryst – du får ikke lov sa jeg – jeg er gift og jeg elsker min ektemann – ja vel sa han og kysste meg på munnen.

Du er gift, men du er også veldig kåt sa han og dro ut en klissvåt finger fra fitta – du ser hva hun trenger sa han henvendt til Kjetil og viste han sin våte finger og mine stive brystvorter.

Jeg hadde en tung kåt følelse i hele kroppen og den ble ikke mindre da Kjell dro ut en stor og deilig pikk fra kjeledressen – jeg la hånda over staken og dro litt frem og tilbake og så at det kom ut blank kåt veske fra hullet i kukhodet. Jeg bestemte meg der og da for å la det stå til og sa OK – har dere lyst på fitte skal Dere få det, men ikke her skal vi gjøre det skal det gjøres skikkelig oppe på soverommet.

De var ikke vanskelig å be og de tok meg mellom seg og bar meg opp på soverommet i 2.etg.

I trappa på veg opp bøyde Kjetil ned hodet og kysste fitte lippene mine det var kjempedeilig og jeg kjente safta rann på innsiden av låra.
Begge to fikk av seg kleda på et blunk og jeg la merke til kuken stod som spett på begge to og at de var velutstyrte. Kjetil hadde en grov og litt kortere kuk enn Kjell.
Kjell la meg over på magen på tvers av vår romslige dobbeltseng. Jeg stilte meg på alle fire og fortsatte å runke kuken til Kjell mens Kjetil slikket fitta mi på en fantastisk deilig måte. Ta kuken i munnen kommanderte Kjell – jeg dro forhuden bak og puttet kuken inn i munnen samtidig som jeg kjente at Kjetil masserte fitta mi med kuken – stikk den inn tenkte jeg – kjør grov kuken din til bunns i fitta mi, vær så snill gjør det nå – og så skjedde det han begynte å pule meg i lange delige rytmiske bevegelser og samtidig som jeg runket og sugde Kjell som en gal kjente jeg at hele fitta og underlivet var i brann av nytelse og jeg kjente at en deilig ekstase begynte å bygge seg opp, men han fortsatte bare å pule meg – kuken hans gled inn og ut av fitta i et deilig tempo og jeg hørte plaskelyder hver gang han kjørte inn kuken og pungen hans slo mot rumpa mi – herregud så deilig mumlet han – kan jeg sprute inn i deg spurte han….

Jeg stønnet et bekreftende ja – fortsatt med Kjetils kuk i munnen, jeg tok ut kuken fra munnen og bønnfalt ham om prøve å holde på litt til. Jeg kjente at orgasmen var nær og at jeg begynte å få sammentrekninger i fitta jeg slapp Kjetil’s kuk og konsentrerte meg bare om egen nytelse jeg ropte at det går for meg samtidig som jeg kjente en intens skjelving i hele kroppen nå spruter jeg svarte Kjell og jeg kjente deilige kaskader av varm og deilig sæd bli sprutet inn i fitta. Han la seg tungt over meg og bare peste dette var litt av en maraton sa han ja men så deilig svarte jeg mens jeg kjente salt svette dryppe fra han og ned i ansiktet mitt.

Kjetil stod litt slukøret på gulvet og drog sakte frem og tilbake i sin egen kuk – jeg også vil ha fitte sa han – ja slapp av bare vent litt sa jeg.

Kjell dro ut kuken og jeg kjente at sæden sildret ut av fitta – jeg tok en tørr vaskeklut fra nattbordet og tørket meg litt – luktet på kluten og det luktet deilig sæd. Nå er det min tur sa Kjetil – ja vær så god å kos deg svarte jeg. Han var ikke sen om å presse inn kuken «jeg er så kåt sa han» han begynte å bevege seg i rask takt inn og ut av fitta mi – jeg strammet fitte musklene om kuken og følte deilig vellyst – » jeg vil sprute deg i ansiktet sa han» og drog ut den blanke kuken – han flyttet kuken mot ansiktet og fortsatte med å runke seg selv. Kjell overtok fitta med hånden og masserte meg så deilig. Jeg så at det rykte til i Kjetils kuk – kuk hodet var helt vått av en blanding av min fitte saft, hans egen kåthet og restene av Kjell’s sæd – og plutselig sprutet han varm deilig sæd over hele ansiktet mitt. Han sa takk og la seg utslitt la seg over på siden.

Kjell fortsatte å masere fitta mi helt til jeg fikk nok en kraftig orgasme og etterpå følte jeg meg deilig fornøyd.

Kjell og Kjetil kledde på seg kysset meg på munnen og sa tusen tak for et herlig nummer før de blunket til meg og sa at de måtte kjøre til neste kunde.
Jeg ba dem om å holde tett om opplevelsen og at de måtte smekke igjen utgangsdøra når de gikk. Selv lå jeg fortsatt naken og småskalv av deilig oppstemthet etter hendelsen

Her slutter historien jeg hadde litt skyldfølelse i noen dager og merket at jeg skalv litt i stemmen samme kveld når jeg snakket med min ektemann i telefonen, men pytt pytt det var en delig sex opplevelse og bare det – jeg har den i minnet og jeg blir deilig kåt av å tenke tilbake på episoden. Det min mann ikke vet har han ikke vondt av – og hvem vet kanskje han har pult litt på si han også…..

Legg igjen en kommentar