Gutter på varmt svaberg del 2

Denne novellen er vist 7243 ganger.

Jeg møtte på jobben etter ferien over alle ferier og alle misunte meg den gyllenbrune fargen jeg hadde fått fra oppholdet mitt på Sørlandet. Jeg var motivert for hard jobbing etter late dager i solen på det flotte svaberget utenfor Arendal. Min opplevelse med de to guttene Anders og Kåre stod for meg som en flott opplevelse, selv om jeg enda var sjokkert over at jeg virkelig hadde kastet meg ut i det. Jeg var definitivt ikke homoseksuell, gjentok jeg i tankene mine samme kveld da jeg lå i vante omgivelser under en kåt og ivrig forlovede som red pikken min til felles glede. Vi hadde elsket heftig etter ferien og det var klart for meg at opplevelsen på svaberget hadde gjort noe med den generelle lysten på sex.
Anders og Kåre hadde ved flere anledninger send mail til meg og takket for stunden vi hadde hatt og lurt spøkefullt på når jeg ville komme nedover til Sørlandet igjen. Jeg hadde svart dem som sant var at det nok ikke lot seg gjøre i overskuelig fremtid. Men jeg hadde også svart at de var hjertelig velkommen til å ringe dersom de var i Oslo, og vi kunne ta en kaffe eller et glass vin og prate om felles opplevelser.
Det var blitt mandag og det skulle vise seg å bli en mandag som sent skulle glemmes. Jeg var tidlig oppe om morgenen og satt ved datamaskinen og sendte en del arbeidsoppgaver til kollegaer på jobb. Deretter dro jeg hastig avsted uten å logge meg ut av mail systemet mitt. Skjebnen ville som leseren sikkert har skjønt at mine venner Anders og Kåre sendte bilde av seg selv på mail denne dagen og hadde i tilegg skrevet en fantasi om hvor hyggelig vi kunne hatt det med dem på besøk hos meg i Oslo. Fantasien deres innbefattet selvfølgelig ikke min forlovedes tilstedeværelse og traff henne selvfølgelig som en bombe da hun noe senere ville lese sin mail og fant min mailboks åpen.
”Vær snill å komme rett hjem i dag, vi har noe å snakke om” stod det ved 12.00 tiden på min mobil. Jeg skjønte ikke hva som hadde skjedd og kom ganske humoristisk inn døren og spøkte om hvor formildnende gul ost kunne være om hun var litt sint. Spøken falt aldeles ikke i god jord og jeg hadde ikke før fått baken i sofaen før hun skrek til meg:
”Hva er det som skjer, er du blitt homo. Er jeg forlovet med en skaphomse.”
Jeg stilte meg først litt uforstående til det hele og smilte det beste jeg kunne. Men da hun fortalte om mailen de to guttene hadde sendt skjønte jeg at jeg skyldte henne noen forklaringer. Når alt nå så inderlig var kommet ”på bordet” var det ingen grunn til å la være å fortelle hva som hadde skjedd den siste dagen av ferien. Og jeg forsikret henne om at jeg elsket henne og ikke hadde noen intensjoner om å slutte med det. Jeg forklarte også at jeg hadde mailvekslet med dem i ettertid og at de hadde spøkt med at de kunne komme på besøk slik hun hadde lest i mailen.
Flere ord ble sagt uten at jeg føler et brennende behov for å repetere dem her, men enden på visen ble at vi la oss sammen og selv om det ble lite sex og med ryggene mot hverandre følte jeg at vi fremdeles var venner. Jeg var nesten i drømme verden da hun tydeligvis ikke kunne dy seg lenger og spurte:
”Si meg, er du virkelig blitt tatt i rumpa av en annen mann?”
Jeg forsikret henne om at vi slettes ikke hadde kommet så langt og at det heller aldri var på tale på noe som helst tidspunkt.
”Men i mailen står det at de gjerne ville knulle deg i baken begge to.” kom det raskt fra henne.
Uvitende om hva mailen innehold måtte jeg medgi at det hadde vi spøkt om, men at diskusjonen slettes ikke hadde foregått i alvorlige termer. Hun fnøs og snudde seg tilbake med ansiktet mot skapet og uten å si noe mer lå vi begge med mange tanker før vi sovnet. Neste morgen hadde hun tydeligvis tenkt mye på dette og annonserte at vi ikke lenger kunne fortsette som kjærester uten at jeg var villig til å ta min straff for det som hadde skjedd. Jeg la meg klokelig langflat og sa meg villig til å godta enhver straff hun måtte komme opp med. Jeg elsket tross alt denne kvinnen over alt på jord og var fortvilet over at jeg kanskje kunne miste henne. Her vil sikkert alle si at ”det burde du tenk på før”, men det stadiet var nå passert og det var de harde fakta som gjaldt. Hun sa at jeg skulle få beskjed om straffe utmålingen i løpet av dagen.
Det var en slukøret kar som nærmest snek seg inn på jobben den morgenen og dagen skulle bli ulidelig lang. Alle var bortom kontorpulten min og lurte på om jeg var syk eller noe, da jeg vist nok var svært så blek. Selv satt jeg avventende og visste at det skulle bli verre. For nøyaktig klokken 14.00 tikket en ny tekst melding inn på mobilen og jeg satt med vidt oppsperrede øyne og leste tekstmeldingen fra henne.
”Til min forlovede, om du fremdeles vil være det?. Straffen er som følger: Du skal førstkommende helg møte to menn fra Sørlandet som du skal ta høflig i mot. Du skal lage god mat til dem og deretter skal dere elske og begge dine venner skal knulle deg i rumpa. Straffen skal i sin helhet kontrolleres nøye av din forlovede, enn så lenge. Innen en time skal du ha svart OK og kan deretter komme hjem som vanlig eller takke pent nei og la være å komme hjem.”
Signert: ”Din forlovede som fremdeles elsker deg”…
Jeg satt der med åpen munn. Ville hun virkelig at Anders og Kåre skulle elske med ham hjemme mens hun satt og så på. Mente hun virkelig dette og hvorfor skrev hun at hun elsket ham på slutten. Han kom frem til at hun virkelig elsket ham, og at hun ville dele de gleder og sorger som de måtte møte på veien. Men ”faen” tenkte han, går det virkelig an og hva vil Anders og Kåre si til dette. Han vred seg på ny i stolen og måtte etter mye tankevirksomhet velge å si ja. Han sendte melding med ”Ja” tilbake til henne og kort tid etter ringte telefonen hans. Han svarte spakt og ble sjokkert da han hørte 2 lattermilde stemmer i røret som takket for hyggelig innbydelse. Hun hadde altså brukt tiden til å ta kontakt med dem begge og invitert dem på tur til Oslo med visse forpliktelser som en del av pakken de også måtte godta..
Men både Anders og Kåre lo og koste seg i telefonen og begge syntes det hele var et flott påfunn av en så hyggelig forlovede. De gledet seg begge, og uten at jeg skjønte hva som skjedde lot jeg meg rive med og lo til slutt sammen med dem. Det var med en god følelse jeg tuslet hjem den ettermiddagen og fikk favoritt middagen min servet av en pyntet og godluktende forlovede. Hele kvelden ble en god og varm kveld med latter og spøk før vi trådde sengen og jeg trodde jeg skulle få elske med henne. Men dit kom jeg aldri da jeg i hennes øyne måtte spare kroppen til helgen. Smilende lå hun der gransket mitt fortvilte sinn, og sovnet lenge før jeg selv tenkte tanken.
Lørdagen opprant, og Lise som forloveden min heter hadde hele formiddagen smilt og vitset og fulgt meg med skarpe blikk på mine forberedelser til kveldens evenemang. Klokken nærmet seg 19.30 og snart ville mine to venner fra den sterke opplevelsen i sommer ringe på døren vår. Hun forsvant et øyeblikk på soverommet vårt for deretter å returnere i en drakt jeg aldri hadde sett før. Hun hadde på seg høye sorte støveletter med glidelås helt opp på låret. Strømper i sort netting og en overdel som lignet en shorts og t-skjorte, bare at denne var i et blankt stoff. Det hele omkranset av et bredt belte med en gedigen messing spenne i fronten.
Hun var tydelig kveldens herskerinne. Jeg syntes hun var sinnsykt sexy i sin nye drakt og bare måtte kommentere det. Men ble blankt avvist og bedt om å gjøre meg klar for mine kommende gjester. Et par minutter over tiden ringte det kort på døren og Lise vinket meg bort til ytterdøren, der stod de begge fra i sommer og smilte til meg. De kom innenfor og det ble klemmer på alle sammen. Begge måtte medgi at min forlovede så lekker ut i den nye drakten sin, Men det så ut til at de begge var godt instruert for mer en det ble hun ikke kommentert. Vi satt oss til bordet og spiste en liten men god hovedrett og litt is til dessert. Rød og hvit vin fulgte begge rettene i godt monn.
Deretter brakte vi med oss iskald dessertvin inn i TVstuen der min kvinne allerede satt i god stolen ved peisen uten å si et ord. Det var varmt i rommet og det knitret flott i den brennende bjørkeveden på peisen. Det var så varmt at tanken på å kle av seg fikk et godt puff. Men litt prat og noen minner måtte mimres før jeg kjente en hånd på hver av skuldrene.
Jeg satt midt i sofaen og Anders og Kåre lot hendene sakte vandre fra skuldrene mine og inn på innsiden av skjorten og nedover magen. De hadde tydeligvis avtalt hvordan dette skulle gjøres for hendene deres var svært synkrone der de gned seg frem over overkroppen min. Jeg kikket bort på min forlovede som så på oss med bestemte øyne. Det var ingen vei tilbake det faktum var helt tydelig å lese i øynene hennes..
Kåre hentet opp et stort badehåndkle som de bredte ut over sofaen og deretter dro de meg opp i stående stilling.. Jeg lot alt initiativ være hos dem da de tydeligvis hadde bestemt seg for hvordan dette skulle foregå. Med en mann bak meg og en foran starten en avklednings scene av de beste. Kåre kysset meg på halsen mens han med ivrige fingre kneppet opp skjorten og dro den av meg. Deretter løftet han mine hender til sin egen skjorte og viste med all tydelighet at han ville jeg skulle gjøre det samme med hans. Anders bak meg lot hendene gli rundt kroppen min, kneppet sakte opp livremmen og dro ned glidelåsen i buksene mine. Deretter åpnet han sin egen bukse og sammen lot han dem gli ned mot anklene. Han steppet ut av sine bukser og hjalp også meg av med mine. Ganske snart kjente jeg de varme hendene hans på ryggen og en tunge som pirret huden i nakken.. Vi var ganske snart helt nakne der vi stod foran sofaen.
Jeg kikket på Lise og jeg kikket på mine venners halvslappe lem før de begge satte seg i sofaen og dro meg ned på kne foran dem.. Begge tok de tak i hendene mine og førte dem resolutt til hvert sitt lem. Jeg følte meg ensom på gulvet men også sinnsykt opphisset og pikken min var i ferd med å reise seg da jeg startet å runke dem begge sakte. Nå kunne jeg se forskjellen på dem mens de begge strakte seg mot full ereksjon. Anders sin pikk var lang og tynn mens Kåre sin pikk, som tydelig var omskåret var mye tykkere og med et stort hode som ble mer og mer fiolett. De var varme og gode i hånden og jeg hadde tenkt tanken på å suge dem da det kom fra Lise bak meg.
”Kom igjen lille venn, sug dem det beste du kan.”
Jeg var ikke sen om å bøye meg frem og ta pikken til Anders munnen. Jeg lot hodet hans forsvinne så langt inn i munnen jeg klarte før jeg slapp ham ut igjen med et stort ”flopp”. Deretter lot jeg hodet mitt gli rytmisk opp og ned over skaftet hans mens jeg fremdeles runket pikken til Kåre. Kåres pikk kjentes beinhard i hånden og han var desidert den største av oss tre. Jeg kunne se en dråpe danne seg på pikkhodet hans og var ikke sen om å skifte pikk og gripe den med tungen. De kom begge med oppmuntringer om at jeg var en god kuksuger og tok med jevn mellomrom tak i hodet mitt og kjørte pikken til bunns i munnen min.
Anders ble et øyeblikk nesten for hard mot ganen min og jeg skjøv hodet mitt bakover, som igjen førte til at halsen rettet seg ut og pikken hans gled langt ned i halsen min. Jeg var mildt sjokkert over den nye opplevelsen jeg bare hadde hørt var mulig. Så med nesen trykt mot Anders mage kunne jeg høre et velkjent stønn borte fra godstolen og det varmet meg at Lise tydeligvis lot seg opphisse av synet foran henne. Det ble hett i sofaen og jeg mistenkte de to guttene for å være på randen av utløsning da de begge reiste seg forbi meg og løftet meg opp i sofaen. Jeg ble sittende en kort stund med pikken været og tilott meg å trekke forhuden frem og tilbake og blottlegge pikkhodet. Anders og Kåre var borte et øyeblikk men kom kjapt tilbake med hver sin fuktighets krem. Det var derfor de bredte det store håndkledet på sofaen først. De gned brystet, magen og lårene min inn med kremen før de satte kursen for området rundt kjønnet mitt. Pikken slapp unna men huden rundt fikk masse krem.
Jeg undret litt på hvorfor de ikke gned kremen inn i huden og syntes faktisk at kremen sved på kroppen. Jeg kastet et rask blikk på tuben og leste ”Veet” uten at det sa meg mer en at jeg ikke hadde hørt om den før. Med bryst, mage og hele underlivet fullt av denne hvite kremen trakk de seg smilende tilbake og satte seg på stuebordet. Jeg løftet hendene og gjorde tegn til at jeg ikke skjønte hva som foregitt da Lise etter hvert fortalte at det var en rensekrem de hadde brukt. En krem som sved godt etter hvert men som de sa ville gjøre huden myk og smidig. Etter å ha ligget med frøpinnen slik i været i nærmere 10 minutter spratt de begge plutselig leende opp og dro meg etter.
Smilende dro de meg ut på badet og dyttet meg inn i dusjen med beskjed om å gni kremen av meg med negler og finger tupper. Spent som jeg var skrapte jeg kremen for livet og stod snart med fingrene fulle av hår. Det var da det gikk opp for meg at det var hårfjærningskrem de hadde smurt over hele fronten min, og at det nå ikke var noen vei tilbake. Med mine to kamerater smilende i dør åpningen forsvant alt hår som dugg for solen og jeg stod snart tilbake som en litt større versjon av meg selv da jeg kom til verden.
Trampeklapp fulgt da jeg steg ut av dusjen og Lise hadde tatt av seg den sorte bekledningen og gikk nå rundt i en kledelig hvit morgenkåpe. Mon tro hva hun hadde under, tenkte jeg før jeg ble plassert på toalettet og en ny overraskelse ventet. Kåre koplet en forlengelse på dusjslangen og kom til meg med et spissere plast rør der vannet tydeligvis skulle komme ut i tuppen. Jeg ble bøyd forover og fikk det innsmurte røret stukket et stykke opp i anus. Deretter ble vannet skrudd på og jeg kjente det varme vannet fosse inn i baken min. Kåre gav meg klar instruks om å knipe igjen så godt jeg kunne før jeg skulle slippe alt løs når jeg kjente at jeg ikke kunne mer. Slik ble jeg altså rengjort og tømt etter all kunstens regler. Jeg følte meg regelrett tråkket på, men skjønte at dette måtte til om straffen skulle kunne fullbyrdes slik planen var.
Jeg ble geleidet tilbake til stuen og følte meg svært så naken, alt håret var borte fra fronten min og rumpa føltes som om noe stort hadde vært på besøk. Vel inne i stuen fikk jeg øye på min forlovede som nå hadde flyttet seg ut av stolen og satt nå sofaen med spredt ben:
”Så flott du er” sa hun lattermildt og ba med legge meg på knærne foran henne og det var tydelig at jeg skulle slikke henne.
”Men” sa jeg tørt mens jeg kikket på Anders og Kåre, var dette også en del av planen deres. Jeg fikk bare et smil til svar og ble skjøvet ned på knærne på gulvet og frem mot Lise. Først nå åpnet hun den hvite morgenkåpen og jeg fikk se et kvinne kjønn som var helt blankt og nybarbert slik som meg selv. Hun hadde altså brukt tiden godt med forberedelser til denne straffen. Samtidig som hun tydelig benyttet anledningen til å utprøve sine egne fantasier til det ytterste.
Jeg var raskt ute med tungen og fikk kjenne et kjønn som allerede sprikte ut med kjønnsleppene og var svært så rødt og hovent. Det var tydelig at hun var kjempekåt da nye safter stadig rant ut mellom leppene hennes. Jeg slikket så godt stillingen tillot og hun stønnes mer en jeg noensinne hadde hørt henne gjøre. Det var tydelig at tungen min gjorde en brukbar jobb da hun stadig stønnet høyere.. Slik jeg kjente henne var hun på randen av orgasme nå og jeg gledet meg til å sende henne hinsides. Da hun plutselig tok tak i hodet mitt og skjøv meg bakover:
”Jeg vil ikke komme enda” forklarte hun mens hun vinket på Kåre og Anders som stilte kjapt opp ved min side, Her stod de og smilte, bare for å vise meg hvordan de smurte pikkene sine inn med glidemiddel:
”Denne KY oljen er best” sa Kåre ”samtidig utvikler den varme også”
Jeg skjønte at nå var tiden inne til å få straffen slik kravet var. Lise løftet hodet mitt opp slik at jeg hadde hodet mitt på underlivet hennes. Hun hadde tydeligvis bestemt seg for å se meg inn i øynene når rumpa mi ble penetrert av de to stive pikkene. Slik lå jeg hjelpeløs og kjente Anders hender på baken min. Like etter kjente jeg også tuppen av pikken hans presse mot anus åpningen min. Jeg bet tennene sammen og Kåre ba meg slappe av så godt jeg kunne og ikke gjøre motstand da alt ville bli vanskeligere.
Presset økte mot anus og Anders trakk et øyeblikk pikken vekk igjen for å bløtgjøre hullet med mer glidemiddel. På ny var pikken hans der og denne gangen gav ringmuskelen etter for presset og gled sakte til side for å slippe inntrengeren inn.. Rolig gled pikkhodet hans innenfor og jeg så på Lises øyne og kunne konstantere at hun stirret på pikken som gled opp i meg.
Hun var som forstenet og lenge satt hun helt stiv før tungen hennes gjorde en rundtur på leppene. Jeg kjente etter hvert at føttene hennes skalv av opphisselse under meg. Det var nok et syn for guder hun var vitne til. Jeg prøvde å få kontakt med henne uten å lykkes og jeg var litt stolt over at jeg virkelig kunne sette henne så kraftig ut. Anders sin mage kjentes nå mot baken min og det var tydelig at hele pikken hans var begravd i baken min. Rolig lot han staven bli innerst inne før den igjen begynte å bevege på seg. Da hadde rumpa vendt seg til størrelsen på inntrengeren og den smerten jeg et kort øyeblikk hadde kjent var borte nå. Anders tok et godt tak i hoftene mine og økte tempoet inn og ut så fort han skjønte at jeg var klar for det. Med regelmessige lange støt ut og inn klasket underlivet hans mot baken min og han stønnet og bar seg over min rygg. Pikken hans økte etter hvert tempoet og jog nå inn og ut som et stempel og det var etter hvert blitt aldeles deilig å kjenne ham der bak. Lise stirret fremdeles på inntrengeren men nå var begge hendene hennes flyttet fra mitt hode til å kna sine egne bryster. De mørkebrune vortene henne strittet ut mellom fingre hennes og fortalte et tydelig språk om at hun satte stor pris på forestillingen.
Anders sine støt var med et helt ute av kontroll og det fortalte med et klart språk at det var rett før utløsningen hans ville komme. Selv kjente jeg også det bygget seg opp i under livet mitt, men regnet ikke med at jeg ville rekke samme ”toget” som Anders tydeligvis hadde hoppet på.. Og ganske riktig, jeg hadde ikke før tenkt tanken før han stønnet og deretter ropte han til Lise som så på ham med de største tinn tallerkenene jeg hadde sett.
”Jeg kommer Lise, jeg fyller ham med sæden min, aaaaarrrrrghhhh. Ja, ja jeg spruter, å å å det er så deilig å knulle vennen din” Deretter stanget han pikken flere ganger til bunns i meg før han utmattet sank sammen over meg og gled ned på gulvet ved min side. Jeg strakt frem hånden og klemte på lemmet hans som sank sammen i hånden min. Lisa satt fremdeles som forstenet foran meg og de myke brystberøringen hennes var nå blitt til brutal klemming av brystvortene. Det var tydelig at også hun var på vei mot orgasmen. Jeg hadde det utrolig godt og jeg slappet et øyeblikk av før jeg kjente en ny hånd på baken min.
I et kort øyeblikk hadde jeg glemt Kåre som nå stod bak meg med en ereksjon som de fleste ville ha misunte ham. Lise hadde gjenvunnet evnen til å snakke og ba ham ta meg hardt og fylle rumpa mi med den store kukken sin. Han hadde tydeligvis smurt redskapen sin godt inn for det var kremen jeg kjente først mot baken min. Deretter kjente jeg det store hodet hans presse mot rumpehullet. Med ivrige kåte tilrop fra Lise la han ytterligere press mot hullet mitt og jeg følte på ny den sterke smerten i det endemusklene dro seg sakte til side for å slippe inntrengeren inn. Han var for stor, han klarte ikke å presse seg gjennom nåløyet. Men han var tålmodig og hadde tydeligvis sin viten om at jeg kom ganske snart til å gi etter. Han holdt et jevnt press mot hullet og litt etter litt gled han sakte inn før han ble helt rolig og lot meg vende meg til størrelsen på ny.
Lise hadde nå flyttet den ene hånden ned til skrittet mellom magen og ansiktet mitt. Hun gikk direkte til angrep på klitorisen sin med tre fingre og når Kåre begynte å pumpe pikken sin ut og inn av rumpen min lot det til at hun raste over kanten i sofaen foran meg. Hun bet tennene sammen og startet umiddelbart å skjelve i hele kroppen. Det var starten på en orgasme jeg aldri hadde sett maken til fra hennes side. Hennes armer og ben gikk fullstendig amok og hun rev og slett meg håret mens små spruter kom fra kjønnet hennes. Hodet kastet hun bakover og satt med åpen munn.
”Aaaarghhh, ja ja, jeeg kooooommmeeerrrr…”
Jeg var så opptatt av hennes orgasme at jeg knapt merket pikket som nå hastet inn og ut av baken min. Men etter hvert som hun seg sammen foran meg økte Kåre tempoet og jeg ble knullet etter alle kunstens regler. Lise var fullstendig falt til ro nå og lå bare og så på oss med sløve øyne. Kåre stanget hardt mot enden min og gjorde det klart at også han var klar for å ta skrittet inn i himmelen..
Han gjorde noen kraftig byks mot meg og så påkalte han Lises oppmerksomhet. Hun sperret igjen øynene opp. Deretter trakk han hele kuken raskt ut av meg og reiste seg opp, for med et å stå over meg med det store lemmet spruteklart i mellom hendene.. Jeg kunne se det store pikk hodet hans var lilla og begge hendene hans jaget opp og ned på skaftet..
”Se, Lise” mumlet han mens han runket seg selv de siste millimeterne før han eksploderte. Jeg kjente knærne hans skalv og deretter kom de velkjente stønnene. Sæden fosset ut av ham i store klebrige klaser som han serverte i stort monn på min rygg, nakke, hår og over Lise. Først etter en usannsynlig stor mengde lot det til at trykket avtok og de siste dråpene kjente jeg falt ned på korsryggen min. Lise hadde fått tilbake de store øynene og hånden hennes var igjen på vei mot skrittet sitt. Selv var jeg sprekkeferdig av kåthet og lurte på hvordan jeg skulle gjøre det videre. Jeg ble ikke lurende lenge på det for Kåre tok etter kort tid rundt overkroppen min og løftete meg opp på bena mine.
Mens han holdt meg stødig med venstre lot han høyre hånden ta et godt tak rundt pikken min. Også hodet hans kom under armen min på høyre side og med Lise som ivrig onanerende tilskuet runket han meg rett foran øynene hennes. Det var ikke mange runke takene han tok før jeg kjente at det knyttet seg i ballene og satsen min var på vei mot etterlengtet friluft. Kåre skjøv meg enda nærmere Lise og mens jeg halvt i tåka så henne få orgasme for andre gang på kort tid løsnet det hele for meg også. Jeg stod nå helt inntil Lise som ristet og skalv og sende kaskader med sæd over kroppen hennes. Jeg trodde aldri det skulle ta slutt og trengte virkelig den støtten Kåre gav meg gjennom orgasmen fordi bena ikke lenger ville bære kroppen min. Da jeg endelig stoppet å sprute lot han meg sige ned mellom bena på Lise som smilte til meg. Etter det som virket som en evighet åpnet Lise munnen:
”Straffen din er nå sonet” sa hun sløvt og jeg kunne bare smile tilbake. ”Men husk at ved en annen anledning så skal du vite at du ikke har en tørrpinne her hjemme som ikke vil være med på slike opplevelser”
Det ble rødvin der på gulvet mellom oss fire og mer sex skulle det bli den kvelden. Selv om det ble Lise som skulle bli den neste som skulle få fylt alle hullene den kvelden.. Det er aldeles var aldeles deilig å se henne tre seg ned på Kåres kjemperedskap og suge to pikker samtidig, men det får bli en annen gang.

Legg igjen en kommentar