Güvenir hotel

Denne novellen er vist 15351 ganger.

Det var sommer og jeg var og besøkte kjæresten min i Alanya som ligger på  sør(?)kysten i Tyrkia. Vi hadde snart hvert sammen i 2 år og vi hadde ikke hatt sex med hverandre før. Detta er en historie om første gangen men kjæresten min. Jeg møtte Soner mens han var på jobb og og vi hadde avtalt å dra på stranda sammen den morgenen. Etter han hadde jobbet et par timer satt i oss i bilen og kjørte avgårdet til en strand litt påutsia byen som det ikke er mange turister på. Jeg er ikke av den skikkelige bade typen så jeg hold meg mest på solsenga mens Soner løp fram og tilbake i sanda, mens han banna og svarta på norsk. «Fy faaaen! Kjæresten min, the sand is so hot! Come and swim with me.»Jeg bare lo det vekk og sa at jeg var redd for å drukne.Han hoppet uti og svømte fram og tilbake før han kom opp igjen og lente seg over meg mens det dryppet vann på magen min. Han kysset meg fort og kikket rundt seg om noen så han kysse meg. Han er av den sjenerte typen så han liker ikke kysse meg mens andre kan se det. Litt senere på dagen dro vi ut for å spise. Jeg var ikke veldig sulten og avstod fra kyllig, ris og annet tilbehør. Soner tvang i meg litt før vi dro derifra for å se på den nydelige borgen som ruver på toppen av fjellet i Alanya, men da vi kom dit var det stengt. Det stenge noen timer før. Så Soner snur seg mot meg og sier «I have a friend that works at a hotel if you wanna go there and relaxe a little?»
Vi ble enige om å gjøre det. Så vi kom ned dit og jeg rakk ikke mer enn å ta tak i veska mi før kameraten hans hadde lukket opp bildøra for meg. Å han tente røyken min. Noen jeg ble smigret over med tanke på at kjæresten min aldri gjorde sånt for meg.
Vi kom opp på rommet og fikk to enkelt senger. Soner tok ledningen til telefonenen ut av veggen og flyttet den og nattbordet som stod i mellom og dyttet sengene inntil hverandre. Sånn lå vi litt før jeg la hodet mitt på brystet hans og vi begynte å kysse. Vi koset lenge før vi begynte å kle av hverandre. Jeg var ganske nervøs for jeg hadde bare hatt sex et par ganger før og jeg visste han hadde en del erfaring. Jeg fortalte han dette og han sa det ikke var noe å være nervøs for. Han skulle være snill med meg. Han la meg forsiktig ned og kysset meg på leppene, sugde litt mens han la den ene hånda si på puppen min og koset med den. Så kysset han halsen min ned til brystet, puppene, magen, rett over fitta mi, før han slikket meg litt og puttet en finger inn i meg og spurte om jeg likte det. Jeg bare stønnet til svar og han la seg oppå meg og tok pikken mot åpningen min og spurte«Are you ready? Are you sure you want to»?Jeg bare nikket og spendte hele kroppen. Han tok hodet inn først. Jeg knep øynene sammen. Herregud å vondt det gjorde! Herregud å sto han er!Han dyttet den forsiktig inn og ventet til jeg hadde vendt meg til den før han begynte å gå sakte ut og inn. Det var så utrolig godt at jeg trodde det skulle gå for meg med engang. Han lå over meg og kysset meg mens han gikk ut og inn. «Stine, I love you so much!» Jeg klarte så vidt å stønne tilbake at jeg elsker han å.Den store deilige harde pikken hans gikk fortere og fortere inn og ut og han spurte om han skulle spurte inni meg eller på meg, i og med at jeg gikk på piller så spruta han den varme deilige sæden sin inni den kåte fitta mi og han sank sammen. «Did you have fun my little girl?»“I always have fun with you, kocam benim (ektemannen min) Han reiste seg opp og snudde seg med ryggen mot meg og jeg kjente jeg ble sten kåt av å se den deilige rompa hans. Han gikk inn på badet og dusja og gjordde det han skulle før han kom tilbake. Jeg gikk inn i dusjen og tenkte på hvor heldig jeg er som har en så fantastisk kjæreste som tar så godt vare på meg og jeg skynter meg ut til han igjen og vi ligger på senga med en tynt teppe over oss og vi tenner hver vår røyk. 5 minutter etterpå var han like klar for en ny runde, men det er en annen historie 😉

Legg igjen en kommentar