Gøy på landet

Denne novellen er vist 12409 ganger.

Jeg har bestandig elsket å være på landet i sommer ferien.. Da jeg var liten tilbrakte jeg bestandig halve sommerferien hos tante Gina, langt borte fra byens stress, mas og forurensning.
Etterhvert som jeg ble eldre ble oppholdene der kortere, men de ble satt desto mer pris på. Tidsklemma er vel et begrep vi alle kjenner til idag..
På landet er det annerledes. Tid er relativt og livet tas med ro i sakte tempo.
Og den berømte friske landslufta gjør virkelig noe med noen og en hver.. Kanskje spesielt en såkalt urban by kvinne som meg selv!

Naboen til tante Gina, Simen, har nettopp arvet gården etter bestefaren sin og vi har bestandig hatt et spesielt og godt forhold. Han er bare 5år eldre enn meg selv og utrolig kjekk med muskuløs kropp som er et resultat av hardt arbeid på gården.
Jeg liker å stå i vinduet på rommet jeg bruker når jeg er hos Gina og se på han når han jobber.. Den måten han løfter tunge høy bunter på for eksempel, mens musklene buler ut i overarmene hans.. Sånt no ser man ikke i by`n! Vi har aldri hatt noe mer enn et vennskapelig forhold, Simen og jeg. Men fantasere om han har jeg gjort mer enn nok av! Som når jeg står i vinduet og ser ned på han som jeg gjør akkurat nå.. Jeg drømmer om at han løfter meg opp med de sterke armene sine, setter meg på en høybunt og gjør hva han vil med meg..
Mens jeg tenker slike tanker kjenner jeg hvor våt jeg blir.. Det dunker deilig i underlivet og jeg vet at jeg ikke holder ut med bare å se på han..
Jeg står der i en flortynn nattkjole uten undertøy og setter det ene benet opp i vinduskarmen. Jeg masserer brystene mine lett og klyper meg selv forsiktig i brystvortene. Det sitrer i hele kroppen og jeg skulle bare ønske at han kunne se meg stå der oppe og lengte etter han. Lengter etter å kjenne han inni meg…
Ahh.. Så deilig det er å fantasere! Fingrene mine glir fra brystene og nedover magen, hoftene og lårene.. Jeg stryker meg selv lett opp og ned langs innsiden av lårene og kjenner at jeg ikke klarer å holde fingrene unna herligheten stort lenger. Jeg ser ned på Simen som står nedenfor i bar overkropp og tørker pannen etter nok et tungt løft.. Jeg lar fingertuppene stryke over kjødet mitt og kneet svikter litt da jeg kjenner hvor våt jeg er. Mmm.. Jeg stikker raskt to fingre inn i hullet og presser dem mot G-punktet.. Å herregud så deilig!
Mens jeg ser på Simen som fortsetter med arbeidet sitt smaker jeg på min egen saft, tunge sleiker mine egne fingre og lar dem gli sakte ned mot fitta mi igjen. Jeg putter dem inn i hullet igjen og lar to fingre til få slippe til. Jeg fingerknuller meg selv hardt mens jeg bøyer meg lett fremover. Jeg tar en kikk ut av vinduet igjen for å se på mannen jeg skulle ønske knullet meg akkurat nå. Men da er han ikke der! Det spiller egentlig ingen rolle nå, jeg kan vel ikke blir kåtere enn jeg er nå uansett..
Jeg fortsetter å fingre meg selv til det renner av fitta mi… Da må jeg legge meg ned på sengen for ikke å knekke sammen på gulvet av kåthet! Jeg legger meg på kne i sengen mens jeg lener meg bakover. På den måten får jeg et godt overblikk over meg selv. Jeg lar fingrene gli fra hullet og opp mot klitten, igjen og igjen… Så utrolig deilig! Jeg veter leppene med tungespissen og slikker mine egne brystvorter på skift, mens jeg masserer klitten min med sirkelbevegelser… Jeg kjenner blikket mitt blir slørete og jeg kaster hodet bakover mens jeg stønner høyt. Tante Gina er ikke hjemme så jeg våger å stønne så høyt og virilt jeg bare orker.. Åhhhh…. Jeg kjenner saften renne nedover låret og klitten banker og er så klar for å eksplodere i ekstase! Hele fitta mi brenner!! Akkurat like før jeg kommer så synes jeg at jeg hører en lyd… Jeg klarer allikevel ikke å stoppe sirkelbevegelse som stadig går fortere og fortere over klitten, jeg er så kåt at jeg ikke bryr meg. Jeg hører en lyd igjen og det er lyden av at soveromsdøra åpnes… Jeg blunker for å klarne blikket litt og jeg ser at der er Simen som står der i døra og smiler.. Selv om han står i rommet nå så klarer jeg ikke å slutte for jeg MÅ komme NÅ! Jeg er gal av kåthet og mens Simen ser på meg skriker jeg at jeg kommer og musklene i fitta mi strammer til. Jeg gnir hele hånda mi frem og tilbake fra hullet, over klitten og tilbake igjen. Helt til jeg bare detter sammen på senga av den sterke orgasmen.
Da jeg åpner øynene igjen ser jeg mot døra. Simen står der meg kuken i hånda og smiler forsiktig til meg.. ”Jeg så du stod der i vinduet.. Jeg har sett deg stå der før også, men aldri turt å gjort noe ut av det… Har bare runka for meg selv mens jeg tenkte på deg etterpå.. Men nå klarte jeg ikke å dy meg!” Simen snakket med hes og kåt stemme..
Jeg kjente at jeg ikke var tilfredstilt enda, selv om det var en av de beste orgasmene jeg noen gang hadde hatt! ”Jeg har lengtet etter deg, Simen..” Jeg gikk mot ham mens jeg dro nattkjolen raskt over hodet og slapp den ned på gulvet. Han var mørkebrun av sola og musklene glinset av svetten.. Jeg stod foran han og gav ham et kyss på munnen. Vi begynte å leke grådig med tungene til hverandre og jeg grep tak i kuken hans. Han slapp taket og lot meg ta over.. Jeg dro sakte opp og ned, mens han holdt i rumpeballene mine…
”Så deilig du er Janne…” Simen stønnet og jeg gikk ned på kne mens jeg trakk av han buksene helt. Jeg strøk tungespissen lekent mot pikkhue hans før jeg tok hele kuken i munnen. Samtidig masserte jeg ballene hans og mens jeg sugde han kjente jeg hvor våt jeg hadde blitt igjen… Simen tok forsiktig tak i hodet mitt og gjorde tegn til at jeg skulle stoppe før det gikk for han.. Han ville knulle meg skikkelig sa han….
Han løftet meg opp og la meg hardt ned på senga. Jeg klynket av velvilje og stønnet lavt da han la seg oppå meg. Han stakk to grove fingre inn hullet mitt og jeg måtte bite meg selv i fingeren for ikke å skrike høyt. Ahhh… Så deilig det er å bli fingerpult av en mann som kan sakene sine! Simen knullet meg hardt med fingrene og det rant fitte saft nedover hånda hans.. Så lot han tungespissen gli nedover brystene mine og nedover hele kroppen og ned til et varmt og bankende kjød. Da han gjorde tungen sin hard og puttet den inn i det våte hullet mitt, presset jeg hele underlivet og fitta mi mot han mens jeg stønnet høyt… Han tungeknullet meg hardt mens han holdt et godt tak rundt rumpeballene mine igjen.. Da han lot tunga gli ut og opp mot klitten ropte jeg til han at han måtte knulle meg hardt! Og han tok to fingre inn i det rennende fitte hullet mitt og en bak… Så sinnsykt deilig!! Jeg presset meg mot han og han slikket meg samtidig som han fingerknulla meg i begge hull… Jeg kjente at en helt herlig orgasme var på vei og akkurat da jeg skulle til å skrike til i et ekstatisk brøl så trakk han figrene ut og sluttet og slikke… ”Ikke stopp!! Knull meg! Ahhh… Ta meg hardt!” Jeg lå der nesten i krampetrekninger av lengselen etter å komme av tunga hans. Han lente seg over meg, så meg inn i øynene og smilte mildt..
”Jeg vil at du skal komme over pikken min…” han lå over meg mens han støttet opp kroppen sin med armene. Han så meg dypt inn i øynene og stakk den harde, deilige kuken sin i den bankende fitta mi! Han støta pikken sin inn og ut, inn og ut forsiktig bare tre-fire ganger før jeg klamra meg fast til han og skrek meg inn i en orgasme som jeg aldri før har kjent maken til! Hele kroppen min rista og jeg kjente at sæden hans spruta inn i meg nesten samtidig som det gikk for meg.. Vi lå der i herlig orgasmekrampe , han fremdeles inni meg, i flere minutter før vi kom til sans og samling igjen..

Han holdt de sterke armene sine rund meg og jeg følte meg så utrolig tilfreds.
Simen hadde hatt de samme lystene og lengslene som jeg selv hadde hatt så lenge! Og endelig fikk vi utløp for fantasien vår..
Jeg har bestandig gledet meg til sommerferien og tur på landet, men nå kommer jeg til å glede meg mer enn noen sinne… Kanskje jeg til og med tar noen fri helger utover til tante Gina utenom ferien også nå..?
En ting er i hvert fall sikkert. Simen og jeg kommer nok til å ha mye moro fremover….

Legg igjen en kommentar