Han gav henne navnet joya…

Denne novellen er vist 6999 ganger.

Der fulgte han en «trend» blant sine venner innen BDSM; å gi sin slavinner et navn med en «verdifull» betydning, gjerne spansk-klingende, og aldri mer enn to stavelser…

Hun husker godt de første møtene… Usikkerheten på hva dette kunne føre til… Skamfølelsen over å utlevere seg selv som slavinne, samtidig med den pirrende følelsen av det dette virkelig var henne… og at hun nu, kan hende, ville få muligheten til å leve ut det hun hadde så meget av, dypt inne i seg selv…

Svært usikker på hva som ville komme, møtte hun ham, hver gang, forberedt på det meste.
Og han overrasket stadig. Satte henne i situasjoner som var nye for henne. Som hun måtte kjempe litt med seg selv for å «klare». Likevel gjorde han det med en ro og en trygghet som forplantet seg hos henne, slik at det som var «skremmende», var akkurat det; Skremmende, men dog pirrende, slik at hun ikke ville unnvært noe av det.

Efterhvert som de ble bedre kjent, ble det enklere og enklere for ham å ta kontroll over henne. Han lærte mer om hva hun tente på, hvordan hun reagerte på hans handlinger. Hun, på sin side, forsøkte å lære seg mer om hva han ønsket av henne, hvordan hun skulle kunne tilfredsstille ham…

Hun følte at hun ble satt på en del tester, uten at det noen gang, direkte, ble sagt at det var det han gjorde…
Hans autorative utstråling fikk hans handlinger til å falle naturlig, uansett hva de gikk ut på.
Og hun elsket følelsen av underdanighet… selv om hun protesterte, mange ganger, når han påla henne oppgaver hun synes var vanskelig.
Likevel; Hennes innerste ønske var at han ikke skulle gi seg, men presse henne, til det han ønsket, uansett…

Hans erfaring, hans kunnskap og hans intuitive evner, gjorde at hun stadig kom over «hindre» som hun ikke engang visste hadde vært der. Og efterhvert ble det lettere og lettere for henne å være slavinne, uten å tenke for meget på «hva andre synes…»

Den helgen han hadde gitt henne det navnet han ønsket, hadde han, igjen, latt henne gå over ukjente marker… Igjen ledet henne dit hun ikke før hadde vært.

Det begynte med at hun hadde fått beskjed, tidlig i uken, at han forventet hennes hos seg, fra fredag eftermiddag, til søndag kveld.
Uten noe mer forklaring enn det.

Hun utførte de ordre og levet efter de regler han hadde gitt henne i det daglige;
Ikke forlate huset uten kuler i seg, om ikke annen beskjed ble gitt.
Være nybarbert til enhver tid.
Bruke klyper på brystvortene 10 minutter hver kveld, den ene skulle tas av fort, den andre sakte… og bytte på hvilken side som fikk hvilken «behandling», hver kveld.
Onanere seg selv hver kveld, men ikke til orgasme.
Gå truseløs under skjørt, så sant ikke temperaturen umulig-gjorde det.
Ikke bruke BH, om ikke det var helt nødvendig. Da skulle han godkjenne det.
Trene seg med små kuler for å styrke musklene i underlivet, de skulle hun bruke når hun var hjemme hos seg selv.
Men også trene med store dildoer for å øke fleksibiliteten, slik at han, eller de han ønsket, kunne finne glede ved å bruke henne, uansett måte han ønsket at hennes kropp skulle brukes på. Dette skulle hun gjøre samtidig, eller rett efter, at hun hadde onanert.
Hun måtte også kjæle med seg selv, av og til, når han snakket med henne i telefonen. Og fortelle han hva hun gjorde. Dette var et av de punktene som var svært vanskelig for henne, da hun hadde skjult sin seksualitet så lenge, og hadde et puritansk og skamfullt forhold til egen kropp, og egen kropp’s seksuelle reaksjoner.

I tekstmeldinger på mobil-telefonen, lot han henne bygge opp en spenning gjennom uken… Ved å hinte på ting som hadde skjedd før, eller ting som kunne skje, holdt han henne «på tå hev». Ved å komme med kommentarer som han visste tente henne, holdt han «gløden» ved like… I eftertid kan hun ikke huske stakkars 5 minutter engang, den uken, hvor hun ikke følte en brennende kåthet i kroppen. Hele uken gikk hun med stive brystvorter som presset mot overdelen, og en fuktig, pulserende varme i skrittet.
De som kjente henne godt, ville sett at det litt matt-blanke blikket hennes ikke kom av kulde eller annen «tilfeldig» påvirking…

Fredag tok hun noen timer avspasering. Hun skjønte at det var noe spesielt han hadde i tankene, så hun ville gjøre seg så klar som overhodet mulig.
Hjemme fra jobben satte hun kranen på badet til å fylle badekaret med svært varmt vann, og la oppi noen kuler med velduftende boblebad-sepe. Mens vannet rant, fjernet hun neglelakk, sminke, kledde av seg, og tok håret ned det oppsatte håret.
Så fant hun frem en myk og deilig morgenkåpe, samt to store håndklær, før hun lot kroppen synke ned i det varme vannet.

Sakte krøp varmen inn i kroppen hennes, og musklene slappet av… jobbens spenninger forsvant ned i badevannet og ble borte. Hun la hodet tilbake, hvilte, nød å kjenne roen senke seg…

Efter en stund grep hun barbersakene; Han skulle i alle fall ikke få noe å klage på denne gangen, så hun ville gjøre seg svært flid med dette…
Efterhvert hadde hun begynt å klare det bedre, og med rette høvel og utstyr skar hun seg ikke, slik hun hadde gjort i begynnelsen.
Efter en «runde» med høvelen, lot hun fingrene føle… Forsøkte å ikke tenke på noe, men merket hvor deilig det var å la fingrene gli over det glatte, myke, varme området av kroppen. Likevel fant hun noen steder som ikke var bra nok, og fortsatte. Dette gjentok seg til hun selv ikke kunne finne noe han ville merke, og dermed kunne klage på.
Følelsen av fingrene mot det varme, myke og nu litt opphovnede underlivet, pirret henne. Men skamfølelsen over å leke med seg selv på den måten, fikk henne til å fjerne hånden, og forsøke å tenke på andre ting.

Hun vasket håret, skylte og hadde i balsam. Mens balsamen virket, trakk hun proppen ut av badekaret, og barberte seg under armene. Leggene skulle hun ta efterpå, med SilkEpil’en.
Dusjen ble brukt til å skylle av kroppen, samt skylle ut balsam av håret, før hun brukte de store håndklærne til å tørke seg, og pakke inn det våte håret.
Så smøg hun seg inn i badekåpen, og satte seg foran peisen, hvor hun viklet håndklæ av håret igjen, slik at det kunne lufttørke i varmen fra knitrende vedkubber.
Fant frem SilkEpil’en, og fjernet hår på legger og armer. På nybadet hud var det ikke så vanskelig eller smertefullt. Ikke satte det synlige spor med nupper, heller.

Efter en stund fant hun frem neglelakk, og lakket neglene i en diskret farge. Kastet så av seg badekåpen, og begynte å smøre seg inn med en bodylotion, så huden skulle bli velduftende og myk.

Det pep i hennes mobiltelefon, og tekstmeldingen gav beskjed om at han forventet henne ringe på hans dør, om nøyaktig 2 timer.
Hun kjente spenningen bygge seg opp. Hva hadde han planer om du ?

Ikke ville hun komme for sent, så hun begynte å sminke seg. Kun lett sminke, ikke mye, og derefter børstet hun ut håret. Litt lett parfyme ble stenket på kroppens pulssoner.
Så fant hun frem klær. Sorte stay-ups, et kort sort skjørt, en tynn sort strapless topp, og høyhælte sko.
Forsiktig tok hun på strømpene, så ikke de skulle revne av neglene.
Igjen tørket hun seg litt mellom bena med håndklæ, før hun måtte innse for seg selv at den fuktigheten hun følte, ikke var efter badet…
Resten av klærne ble tatt på, og hun sjekket i speilet at hun så OK ut.
Skamfull så hun at hennes stive brystvorter var svært synlige gjennom toppen, og vurderte å finne en annen topp, som skjulte mer. Men efter en gjennomgang av klesskapet, ble det til at hun beholdt den hun hadde, og tok en tynn og flagrende bluse over, i stedet. Da ville det i alle fall ikke synes, så lenge hun hadde på dem…

Bagen var allerede pakket; tannbørste, ekstra strømper, ekstra topp, litt make-up, noen andre toilettsaker, og noe av hennes personlige utstyr, i tilfelle han skulle ønske å gjøre bruk av noe av det.
Hun satte inn de kulene hun alltid skulle bruke når hun var ute av huset, det var overhodet ikke behov for noen ekstra «smøring»…hun var het, glatt, svært fuktig, og meget mottagelig.

I god tid satte hun seg i bilen, og kjørte mot hans hjem. Hun ville være sikker på å komme akkurat, så det var bedre å sitte et lite stykke fra huset hans å vente, enn å komme for tidlig, eller, ikke minst, for sent.

Når hun begynte å nærme seg hans hjem, fant hun ut at hun var over en halv time for tidlig. Men hun følte ikke for annet enn å sitte i bilen, nyde følelsen av spent forventning, pirrende følelse av kulene, og forsøke å puste rolig og avslappet.
Så i en passende avkjøring en liten kilometer før huset hans, parkerte hun, fant frem en ny sigarett, og satte seg rolig til for å vente…
Klokken tikket sakte, men… i et slags merkelig limbo gikk tiden både sakte og fort på èn gang…

Hun satte bilen i gear, kjørte den siste kilometeren, og parkerte utenfor huset. En ekstra sjekk på klokken, viste at hun var helt presis, idet hun ringte på døren…
Innenfra hørtes stemmer… fremmede stemmer… Hun grøss idet skritt nærmet seg, og smilte forsiktig til sin Hersker når han åpnet døren.

Han smilte ikke tilbake.
Bare så demonstrativt ned på klokken sin, og nikket umerkelig… Pekte inn i gangen, og sa;
«Sett bagen der… kle av deg skjørt og overdel, kom så inn i stuen.»

Det støkk i henne…
Men et raskt blikk mot ansiktet hans, viste at dette var alvor; Hun hadde bare å adlyde.

Bagen ble satt på anvist sted, hun kledte raskt av seg, og la skjørt og topp oppå den. Et blikk på stumtjeneren viste at der hang mange jakker…
og de var langt fra hans, alle sammen. Mange fremmede par sko stod også i gangen… Mist ett par av dem var damesko.
Han var gått inn i stuen igjen…

Hun stod stille… forsøkte å lytte til stemmene, finne ut om hun kjente noen av dem. Men… de to stemmene hun hørte, var ukjente…
Det kriblet opp over ryggen hennes… Pusten gikk tungt.
Skulle hun gå naken inn i stuen, til mennesker hun ikke visste hvem var ? Kun iført strømper og sko ? Sko, ja… det hadde han ikke sagt noe om…
Men… siden han hadde presisert at skjørt og topp skulle av, skulle vel skoene sitte på, siden de ikke var nevnt…

Forsiktig gikk hun et skritt frem, men stoppet opp… dette var tøfft…
«Få opp farten!»
Hennes Herskers stemme lød hard og klang som stål, så hun trakk pusten dypt, rettet ryggen, knep inn baken, trakk inn magen, og gikk mot stuedøren…

Med hodet bøyet og blikket stivt ned i gulvet, trådte hun over dørterskelen.
Hun torde ikke heve blikket og se seg rundt, men hennes senkede blikk registrerte likevel at det satt flere mennesker rundt stuebordet.

«Nå, der er du… på tide!» Stemmen var hennes Hersker’s velkjente, men hadde en fremmed klang…
«Venner… dette er den novise jeg har hatt i trening i det siste… et meget kåt lite ludder, som har hatt store problemer med å kontrollere seg selv. Riktignok har hun blitt litt bedre, men… mye gjenstår. Og det skal vi vel kunne gjøre noe med i kveld ???»
Latteren blant de tilstedeværende viste at dette var noe de så på som en morsom utfordring.

Hun kjente rødmen; Den begynte i kinnene… gikk ned over halsen…
brystet… maven… bena… og opp igjen. Bølger på bølger med rødming som ikke virket å ville gi seg…
Hvem var disse menneskene hun ble presentert å skamløst for ?
Forsiktig forsøkte hun å heve blikket litt… møtte, et ørlite øyeblikk, et par fremmede øyne som glitret av morskap, så hun så rett ned i gulvet igjen, og en ny bølge av rødme jóg gjennom kroppen hennes…

«Barberingen hennes… den har vært av svært ujevn kvalitet. Mest på det negative. Noen som vil sjekke henne for meg ?»
Hennes Hersker’s stemme var lattermild, men hun kunne ikke se noe morsomt i at andre skulle kjenne efter dette…
En bevegelse i sofaen, og et raskt blikk fra øyenkroken hennes, viste henne at det var en som meldte seg. Igjen gikk bølger av rødme over henne, men hun stod helt rolig, og formelig holdt pusten…

«Spre bena!»
En kvinnestemme !
Fremmed, den også…
En feminin hånd tok tak i de ene brystet hennes, slik at brystvorten kom mellom tommel og pekefinger… Brystet ble trukket ut og nedover… hun fulgte bevegelsen, og lot bena skli fra hverandre til en spredt benstilling som gav adgang til kroppen hennes.
Den andre hånden tok et fast grep i kjønnet hennes, trakk i en kjønnsleppe… før den kløp til så hun ynket seg. Så ble fingrene strøket over henne, og lette seg frem til alle de kroker og kriker hun visste var vanskelig å komme til med høvelen…

Selvsagt; Hvem vet vel bedre hvilke punkter som er vanskelig, enn en som selv er kvinne ?

Hun kjente at kvinnen tok tak i trådene til kulene… nappet i dem… lo litt, og sa;
«Du holder henne klar, skjønner jeg ? Skjønner forresten hva du mener med manglende kontroll… her er det langt våtere enn hva man skulle anta er akseptabelt, så du har helt rett; Det er et svært kåt ludder, denne lille her…!»
Hun stønnet så stille hun kunne… det lille rykket hadde gjort var nok til at kulene beveget seg i henne, og pirret henne. Noe hun absolutt måtte prøve å unngå.

Fingrene følte seg litt mer frem… nappet et par ganger til i trådene, men hun klarte å ikke lage lyd, eller røre seg, denne gangen.
(Fuktigheten kan hun dog ikke kontrollere…)
Så trakk kvinnen til seg hånden, og snudde seg mot de andre…

«Hmmm… slett ikke så ille som du forespeilet oss… mulig hun har begynt å lære? Litt var det, her og der… det skal vi ta oss av senere i kveld… det får gå inntil videre…»

Igjen flammet rødmen over kroppen hennes… Hun skammet seg…
Denne gangen ikke på egne vegne, men på sin Hersker’s;
Hun hadde ikke vært perfekt barbert, likevel… og dermed bragt skam over ham, som hadde hatt henne i sin trening…

Hodet var bøyet, blikket fortsatt i gulvet… og det ville hun ikke klare å heve så lenge hun fortsatte med rødmingen…

«Beregnet du tiden godt, da… så du kunne kjøre rett hit ?» Stemmen til hennes Hersker var spørrende.
«Ja, Hersker, jeg tror jeg kom presis, Hersker» var alt hun fikk sagt.
«Det var ikke hva jeg spurte om ! Jeg spurte om du beregnet tiden så godt at du kunne kjøre rett hit !»
Hun bare nikket…
«Ikke lyv for meg!»
Hun hevet blikket litt i retning stemmen hans og så litt forvirret på ham…
«Roger her så deg sitte i bilen borti veien her, når han kom en god stund før deg. Er du SÅ dårlig til å beregne ??? Eller var det der du satte inn kulene, kan hende. Eller gjorde noe annet du ville skjule for meg ?»
«Nei, Hersker… Jeg skjuler intet for deg…» Skamfull senket hun hodet, og lukket øynene mens nye bølger av rødme, denne gangen kombinert med dyp skam, flammet gjennom kroppen hennes…

«Så hvorfor stod du da borti veien her, ditt lille ludder ?» Isen i stemmen hans var til å ta og føle på…

«Ehh… jeg… jeg… var redd for å ikke komme presis, Hersker. Visste ikke hvordan trafikken ville være… Kulene… de satte jeg inn før jeg dro hjemmefra, slik du krever, Hersker… Jeg… jeg… ville komme eksagt på riktig klokkeslett, Hersker»
Hun stammet ordene frem og følte seg som en skolepike tatt på fersken for et eller annet hun ikke engang var klar over at var feil…
«Hva synes dere ?» Stemmen hans var spørrende…
«50 ? Fra hver ?»

En fremmed stemme svarte;
«Tja… vet ikke hva hun tåler, eller er vant til, men vi kan jo begynne med det, og se… Spanskrør ? Ridepisk ?»

Hennes Hersker’s stemme var skarp;
«Hun får ta det hun får… uansett… Ønsker hun å bli min eiendom, får hun vise at hun er verdt både min tid, og min oppmerksomhet… Skulle ikke du slå inn en ny pisk, Fredrik ?»

Hun skalv… langt inn i margen…
Så fast… så hard… så bestemt hadde hun aldri opplevet ham før… Stille, stiv som en saltstøtte, stod hun… fortsatt med spredte ben… hun skulle ikke bringe skam over sin Hersker ved å samle bena før han gav tillatelse…

Hun følte sin Hersker ved sin side, og en lett berøring omtrent midt på ryggen. Kan hende det var hans anerkjennelse for at hun i det minste forsøkte å oppføre seg slik han ønsket ?
Men hånden fortsatte opp over ryggen, og tok et tak i håret hennes. Så trakk han henne med seg, med sin kropp mellom henne og gjestene… bort til de krokene i taket som var lengst bort i stuen, mot hjørnet.

Hun visste hva som kom, og strakte lydig frem hendene. Mansjettene ble tredd inn på håndleddene hennes, og en lett bevegelse viste henne at han ville hun skulle heve armene over hodet. Han festet kroker til mansjettene, og et eller annet han allerede hadde ordnet, gjorde at hun ble strukket opp mot taket, så høyt at det bare var så vidt hun fikk bena ned i bakken.
Ryggen var mot salongen, så hun kunne fortsatt ikke se alle gjestene, men hadde, gjennom sine små glimt, funnet ut at det var kun en kvinne; Hun som hadde sjekket barberingen hennes…
Og det var 3 menn i tillegg til hennes Hersker, tydeligvis het en av dem Roger, og en Fredrik.
Den siste visste hun ikke…

Men plutselig så hun, idet hun vred seg litt for å forsøke å få bedre stilling der hun stod på tærne; I kroken borte ved peisen… der stod en slave og en slavinne tett bundet sammen, rygg mot rygg… i en utrolig bondage som gjorde det umulig for dem å røre seg; De var som en statue av to sammenfiltrede personer…

En hånd strøk over baken hennes… en fremmed hånd… èn gang… så en gang til… og så traff det første slaget.

Med flat hånd, med… slett ikke forsiktig; Det sved ordentlig. Et hikst kom over leppene hennes, men hun bet seg umiddelbart i leppen for ikke å bringe skam over sin Hersker.
«Du ? Har du ikke lært ludderet ditt å holde tett ?»
Stemmen var irritert spørrende, og tydelig rettet mot hennes Hersker…

«Har forsøkt gjentagne ganger, Leif, men… det er ikke lett. Som regel ender det med at jeg må sette gag på henne…»
Hun grøss… kunne ikke fordra den gag’en… Håbet at hun fikk slippe den…

«Vel… vi får se hva som må til… Har du noe redskap her ?» Det var stemmen til han som ble kaldt Leif… Fortsatt stod han bak henne… hun hadde ikke hevet blikket en eneste gang, så hun visste ikke hvordan han så ut.

«Ligger klart til oss i hyllen»…

Så begynte slagene å falle…
Det var tydelig at det stod flere bak henne… men hun var så strukket ut, og stod så på tå, at hun ikke hadde noen mulighet til å snu seg.
Kroppen rykket til, og hun bet seg i leppen for ikke å komme med noen lyder. Et og annen dempet stønn var ikke til å unngå… Dette var folk som brukte pisken på en annen måte enn hennes Hersker.
Hun kjente også at det var flere forskjellige pisker i bruk…
Det ene måtte være en nihalet katt med lange stive remmer, som spredte kraften i slaget over et større område. Og en måtte være en stiv ridepisk, eller et spanskrør.
Den siste var hun ikke sikker på, men antagelig en bred paddle av noe slag.

Tettere og tettere falt slagene… dekket hele hennes bak og nederste delen av ryggen, samt øverste delen av lårene.
Det var umulig å ikke rykke til, og efterhvert hang hun mer i mansjettene enn hun stod på tærne.
Som om hun forsøkte å løfte kroppen sin unna slagene, efter armene.

Plutselig stoppet det… men hun følte seg slett ikke sikker på at det var over… kroppen vred seg det lille den hadde mulighet til, og hun hulket stille med sammenknepne lepper.

Så kom hennes Hersker inn i synsfeltet hennes, smilte litt til henne, møtte blikket hennes, og hun begynte å drive vekk…
Han frigjorde håndleddene, slik at hun kunne synke sammen i armene hans. Derefter snudde henne mot rommet. Armene hennes verket når hun tok dem ned.
Forsiktig åpnet hun øyene og så på dem som satt der; Ingen av dem hadde hun sett før, så vidt hun kunne huske.
Det varte ikke mer enn noen svært få sekunder, inntil han løftet henne slik at hun måtte sette bena under seg, og forsøke å stå selv.

Han trakk seg tilbake, snudde ryggen til henne, satte seg i stolen.

Stille stod hun og ventet på hans neste trekk…

Med en bydende håndbevegelse bad ham henne krabbe opp på bordet, og stille seg på alle 4.
Hun adlød, som i tåke, krabbet opp på bordet, med ansiktet mot hans.
Ville sikre seg mest mulig blikkontakt, noe han også visste var viktig, dersom han skulle presse grenser hos henne. Hun var nu langt forbi det stadiet hvor hun ble flau… hun bare var slavinne… hans eiendom… til for hans nydelse… uansett hva den måtte bestå i…

Stående på alle 4 kjente hun ryggen, baken og lårene brenne… Og hele kroppen hennes brant… innvendig…
En hånd kom inn mellom bena hennes… trakk ut kulene… det presset, men med en godt hørbar lyd slapp kroppen hennes taket i dem. Hun kjente fuktighet renne ned over lårene… Så ble de erstattet av fingre… Ikke visste hun hvem som gjorde det, men… det spilte heller ingen rolle for henne.
Dette var hennes Hersker’s ønske… og hennes glede å tilfredsstille… oppfylle…

Hennes Hersker reiste seg, og tok tak i haken hennes… løftet den… møtte blikket hennes…
Øyene hans var mørke… krevende… intense…

Med et blikk som så på noe bak henne, hørte hun stemmen hans;
«Har forsøkt å lære henne å suge… tror det begynner å synke inn… vil du prøve henne ?»

En bevegelse bak henne, og stemmen hun nu hadde lært at tilhørte Roger, svarte;
«Tja… kan jo gi henne en sjanse… se hva hun kan…»
Inn i synsfeltet hennes kom en mannsperson, som, mens han stilte seg foran henne, åpnet buksen sin og tok frem et slapt kjønn.

Hun gapet opp idet han nærmet seg munnen hennes…
Suget ham inn… lot tungen spille på hodet. Når hun suget ham lenger inn i munnen, brukte hun tungen på undersiden, slikket og pirret langs skaftet så godt hun kunne. Passet seg for å komme nær ham med tennene… det kunne i alle fall ikke hennes Hersker like…
Sakte kjente hun at kjønnet levet… pulserte… vokste… fylte munnen hennes.
Det ble trangere og trangere… og hun klarte ikke holde hele i munnen når den hadde svulmet opp. Det presset bak i ganen hennes… kun millimeter før brekningsrefleksen kom…
Hun la hodet bakover for å gi ham munnen sin, så dypt hun kunne… Konsentrerte seg om å suge… gjøre en god jobb… ikke bringe skam over sin Hersker på dette området, i alle fall…

Mens hun suget Roger så godt hun kunne… slikket ham så langt ned på skaftet som hun klarte med kjønnet hans i munnen, kjente hun fingre som utforsket underlivet hennes… tok seg til rette i hennes mest private områder. En finger i anus… så ut igjen… hente fuktighet i skjeden, som nu var dryppende våt… Så to fingre inn i anus… og noe annet… større…
«Ahhh…» Hun klarte ikke å holde tilbake et stønn…

«Jasså ? Er hun ute efter egen nydelse, den tispa di?»
Et intenst, sviende slag over baken, det måtte være et spanskrør eller lignende, fikk henne til å rykke til… glemme seg selv, og igjen konsentrere seg om å suge.

Igjen blir underlivet hennes viet oppmerksomhet. Noe stort trenger seg inn i skjeden. Samtidig med at det hun fikk i anus i sted fortsatt er på plass…
Hun beveger seg mot det som fyller henne…
Igjen et sviende slag… igjen rykker hun til… igjen konsentrerer hun seg om å suge…

Plutselig står det to stykker foran henne, Leif er også kommet til… begge forsøker å presse seg inn i munnen hennes, samtidig…
Men så meget klarer hun ikke gape… så hun suger dem inn, efter tur, slikker og suger på samme måte…
Kroppen skjelver… pusten går i hiv… armene hun støtter seg på, dirrer…
Det nye kjønnet hun får i munnen smaker saltere… sterkere på en måte… Det er også tykkere… med et mer definert og oppsvulmet hode. Det fyller munnen hennes helt… og hun klarer ikke å få Leif på langt nær så langt inn i munnen som Roger.

Nu er hun så konsentrert om de to hun suger at hun omtrent kobler ut resten av kroppen.
Litt kjenner hun, likevel; Noe beveger seg i henne… men det er en dildo, og ikke et mannslem.
Og så trekker noen ut av henne den butplug’en de har hatt i henne.
Dildoen bli bøyet oppover… tøyer henne… strekker musklene i underlivet… Det smerter, men… hun er så konsentrert om det som skjer i munnen hennes, at hun ikke enser så meget av det.

Noen piskesmell skjærer gjennom luften, og hun skvetter til… men… intet treffer henne.
Likevel er hun langt fra trygg; Han har ofte smelt en stor pisk bak henne.
Før ham lar slagene falle…

Noen stønn, et par klynk, og et smerteskrik lyder gjennom rommet… de andre to slavene !
Det er de som får gjennomgå nu.
Hun klarer ikke ta det inn over seg… bare registrerer at det skjer…

«Tror jeg vil tømme meg litt, jeg…» Leif’s stemme trenger inn til henne, samtidig som han presser seg så langt inn i munnen hennes at brekningsrefleksen ikke er til å unngå…
«Klarer ikke ludderet ditt mer ?»
Igjen presser han seg inn i munnen hennes… men nu er hun forberedt, og kjemper imot brekningsrefleksen, slik at det bare kommer et dypt hikst fra henne…
Hun kjenner at han tar tak i håret hennes, fast, så det virkelig lugger i hårrøttene, og styrer hodet hennes i det tempo han ønsker at hun skal suge ham i…
Hun følger hans bevegelser, kan ikke annet.
Presser tungen mot undersiden av lemmet hans… lar den massere blodåren som går der… Klemmer leppene sammen like bak hodet når han er på vei ut av munnen hennes… lar tunge spille på tuppen, før han igjen presser seg inn i henne…

Hun gløtter på øyene, og ser rykninger i magemusklene hans, i samme øyeblikk som hun kjenner det pulserer ekstra, og dunker i lemmet hans, og så tømmer han seg i munnen hennes…
I lange, dype, harde støt presser han seg så langt ned i halsen hennes han kommer. Holder håret hennes slik at hun ikke kan vri seg unna. Hun kjemper mot refleksen til å brekke seg, svelger det hun kan. Han spruter og spruter… det virker som om det er svært lenge siden han har fått tømt seg…
Hun kjemper for ikke å søle noe… vil ikke miste noe…
Hun vil vise sin Hersker at han kan by sine venner på henne, på kroppen hennes, uten å måtte skamme seg over henne…

Igjen blir hun klar over lydene rundt deg… at det er noen som blir pisket i andre enden av rommet. Halvkvalte stønn og noen spredte klynk lyder inn i mellom slagene som faller…
Selv blir hun mer og mer oppmerksom på sitt eget underliv… på det som presser henne… strekker henne… tøyer henne…

På ny får hun et lem stukket opp i ansiktet; Samme som i sted… Det er Roger… Igjen merker hun seg at han smaker midlere… ikke så salt… Igjen suger hun ham inn i munnen, mens hun i det fjerne oppfatter at Leif snakker med hennes Hersker;
«Tja… kunne sikkert sugd bedre… men… det er bare å gi henne nok trening… med riktig suging trenger det ikke ta så lang tid som dette, før jeg tømmer meg…»
«Som jeg sa… hun er fortsatt under trening, kun novise, har meget å lære, det lille ludderet…»
«Jaja… bare efter denne kvelden, vil hun vel ha måttet lære seg en del… Så blir det enklere for deg i eftertid… alltid godt å få litt hjelp til treningen vet du… jeg vet jo selv hvor meget du hjalp meg med min slavinne for en stund siden… og se nu; Hun begynner å bli brukbar… Ikke helt topp, men det blir de jo aldri, det er alltid rom for forbedringer…»
En tostemt og hjertelig latter fulgte ordvekslingen…

Hun følte hun skammet seg litt… ennu hadde hun altså ikke klart å suge bra nok. Hvordan i all verden skulle hun kunne lære seg det ?

Igjen konsentrerte hun seg om å suge… Roger var mer forsiktig… presset seg ikke så langt ned i halsen hennes. Dessuten likte hun bedre å suge menn som ikke var så store…
Det var ikke så lett… hennes Hersker brukte fingrene på henne, tøyde henne… pirret henne… Trakk henne i kjønnsleppene… knep henne i klitoris… fylte henne med fingre…
Hun ville kjenne igjen hans hender, fingre, og hans måte å leke med henne på, når som helst.

Roger beveget seg mer, så grep han tak i håret hennes, og økte tempoet. Hun lot ham komme så langt inn i munnen hennes at tungen hennes klarte å slikke så vidt på roten av lemmet og over ballene, før han igjen trakk seg ut og satte inn et nytt «støt»…
Hun nød smaken av ham… grepet i håret… følelsen av å bli brukt… det å vite at hennes Hersker hadde satt henne i denne situasjonen…

Plutselig trakk Roger seg ut av munnen hennes, og sprutet henne i ansiktet… Støt på støt sendte ham over hennes munn, kinn, øyne… Hun slikket seg om leppene… forsøkte å slikke i seg sæden hans… i alle fall det hun klarte å nå med tungen…

«platin, kom hit !»
Stemmen hans var hard, men hadde likevel en viss mykhet idet han uttalte navnet. Hun åpnet det ene øyet som ikke var sprutet ned, og så den andre slavinnen, naken, ubundet, komme mot henne.
«Slikk henne ren !»
platin satte seg på kne foran henne… kysset henne ømt på munnen, og slikket henne rundt leppene. Uten å ta på henne, lot platin sine lepper og tunge slikke i seg de safter som hun ikke hadde nådd selv. platin’s tunge var myk… øm… lekende… øyene skinte med en mattblank, om enn litt tåket, glød.
Følelsen av platin’s ømme tunge og varme lepper, kombinert med hennes Hersker’s utforskende fingre, gjorde det umulig å holde tilbake et stønn… platin bare så henne inn i øyene og smilte, før hun igjen fortsatte…
Hun forsøkte å holde seg… presse følelsene tilbake… innbille seg selv at hun ikke var opphisset. Men med svært lite hell, så et nytt, om enn dempet stønn ble presset over leppene hennes.
De to slavinnene delte ennu et ømt smil, ennu et varmt blikk, før platin hadde utført sin ordre, og igjen var ønsket annet sted. Et siste kyss delte de, i det platin reiste seg grasiøst, og gikk over til andre enden av rommet…

Hennes Hersker’s stemme var klar og tydelig, ikke noe sløret eller tåket over den;
«Hvem gav deg tillatelse til å bli så kåt, ditt ludder ? Prøv ikke å nekte, det renner av deg !»
Hun klarte ikke svare… bare ristet lett på hodet.
Et svinende slag med hånden over baken hennes, og hans stemme igjen; «Svar !»
«I… ih… ih… ingen, Hersker !»
Hun stammet som en skolepike…
«Fredrik ! Tror du kan slå inn pisken din her, jeg… denne tispen her klarer ikke å kontrollere seg… nu er hun klissvåt… kåt… tenker visst bare på seg selv… gi henne det du synes hun fortjener !»
Hun skalv uhemmet… kåtheten… hardheten i hennes Hersker’s stemme…
nervøsiteten for å bli pisket av en fremmed… hvor skremmende, men dog så pirrende hele situasjonen var…

«Tja… hvor mange ? Min pleier å få 50 for å være kåt uten lov… 100 til for orgasme uten lov… passer det ?»
«Gjør hva du finner riktig, Fredrik… en gang må hun lære…»

Hun stålsatte seg… visste ikke hva som kom… hva han ville slå med… var spent… skremt… litt redd… likevel… dypt i henne lå vissheten om at hennes Hersker var der… han ville passe på henne… Men akkurat nu satt den tanken svært langt inne… og følelsen av engstelse, samt det å være skremt, var mye sterkere…

Hun hang med hodet, men forsøkte å se hva Fredrik hadde i hånden… Kun et kort glimt fikk hun, før han var ute av syne, men det så ut som en tawse.
Hun stålsatte seg; Visste at den kunne være svært vond, det kom helt an på typen; Læret… innlegget… lengden på skaftet i forhold til selve tawse’n…

De første slagene falt… ikke så harde… men hun kjente dem godt ! For sikkerhets skyld bet hun seg i leppen, ville ikke si noe… måtte unngå å lage en lyd som kunne mishage hennes Hersker…
Men slagene bygde seg opp… ble hardere… fastere… og mer presise…
Antagelig hadde han bare prøveslått noen slag for å bli kjent med tawse’n… om den var ny, måtte han jo finne ut hvordan den traff i forhold til hans slaglengde…
Hun rykket til efterhvert som slagene ble hardere… især for dem som traff langt opp på baken i overgang til ryggen, eller langt ned på, i overgang til lårene…

«Se på meg !»
Hennes Hersker’s stemme var fast, bestemt, og hun åpnet øyene. Han satt på huk foran henne… så hun møtte blikket hans med en gang… et øyeblikk kun… og senket sitt eget…
«Se på meg !!!»
Igjen hevet hun blikket, møtte øyene hans… og gjorde sitt beste for å gjøre som han sa… holde blikket hans… ikke vike…

Så kjente hun følelsen… at hun drev bort… mistet omverdenen… var kun bevisst hans ansikt… hans blikk… hans kontakt med henne…
Slagene som falt ble fjernere og fjernere… til de til slutt var som en bi-ting… noe hun knapt enset.
Kroppen hennes merket dem, dog… hver gang et slag falt ekstra hardt, svært høyt opp, eller svært langt ned, rykket hun til…
Men det var ikke i smerte… i alle fall ikke en smerte hun kjente, der og da…

Kun blikket hans… øynene hans… smilet hans… hun synes hun kunne se en slags stolthet… men var slett ikke sikker…
Hun lot seg drive vekk… han ville vite å styre henne… og å hente henne inn igjen når det var nødvendig…
Av og til lukket hun øynene, men da var han der… med sitt ansikt tett opp i hennes… og den intense stemmen hans, som trengte inn til henne…
«Se på meg !»

Hun kjente noe merkelig… noe som bygget seg opp i henne… ikke som en orgasme… men noe annet… noe hun ikke visste hva var…
Det hun viste sikkert, var at nu var hun hans… nu var hans kontroll så sterk at det ikke var den ting hun ikke ville gjort for ham… uansett.
Hun lot seg bare drive med… det var jo dette han ønsket !
Han visste hvordan hun ville reagere… visste hun ville «drive vekk» når han gjorde slik… Ergo var hun nu hans slavinne, på hans premisser… og lot seg gladelig lede av ham, hvor enn han nu måtte ønske å føre henne… uansett hvilke mørke dyp han ville føre henne til…

Fingrene hans strøk over ansiktet hennes… ømt… mykt… Stemmen hans var derimot ikke så myk, den var hard nok til å bringe henne tilbake igjen…
«Hvor mange ble det ?»
Hun ristet forsiktig på hodet… skjønte omtrent ikke hva han spurte om… og i alle fall ante hun ikke noe om antall slag, så det ville være umulig å gi et fornuftig svar…
«Hvor mange, spurte jeg ?»
Igjen ristet hun på hodet, men fikk stammet frem;
«J… j… jeg vet ikke… H…Hersker…»

Fredriks stemme skar gjennom luften;
«Er ludderet ditt en ekte painslut, også ?»
Rungende latter fulgte…
«Klarte nok ikke å kontrollere seg selv, nei… hun var på en lengre reise i sub-world, tydeligvis…»
Herskerens stemme igjen… lattermild, denne gangen…
«Vi får skrive det på «kontoen»… + 100 for å misligholde regnskap…»

Hun skalv nu så meget at hun ikke klarte å bli stående på alle 4 mer… og sank sammen på bordet.
«Legg deg på gulvet, der du hører hjemme, dit kåte, lille ludder !»
Herskeren’s stemme var ikke mild mer… den skar stål…
Hun forsøkte å krabbe ned av bordet, men hverken ben eller armer ville bære henne, så hun falt ned på gulvet i et klask, hvor hun bare krabbet seg bort til sin Hersker’s føtter, og lå helt stille for å slappe av, forsøke å komme til hektene igjen…

Sakte kom virkeligheten og omgivelsene tilbake…
Hun gløttet på øynene, og så slaven på kne foran Leif, som satt avslappet i en stol og røkte, mens slaven suget ham. Roger tok den andre slavinnen analt, over et skrivebord. Fredrik så ut til å ha forlatt rommet…
Hennes Hersker snakket med Herskerinnen… stille og lavt, så bare få og intetsigende ord var å oppfatte over musikken, som en eller annen hadde satt på i løpet av tiden som var gått…

Fredrik kom inn igjen… satte seg i sofaen.
Leif føyset slaven vekk, reiste seg fra stolen, og satte seg ved siden av Fredrik.

Hennes Hersker reiste seg, og tok den plassen Leif hadde sittet i… i stolen. Så dyttet han borti henne med foten, hun hevet hodet og så på ham. Han viste med en håndbevegelse at hun skulle sette seg på kne, foran ham, noe hun selvsagt gjorde.
En ny håndbevegelse viste at han ville suges, så hun åpnet buksen hans, trakk lemmet frem, og kysset det, før hun lot leppene omslutte det, og suget det inn i munnen. Han snakket fortsatt med Herskerinnen, men hun konsentrerte seg om å suge, og oppfattet fortsatt ikke ordene…

Så kjente hun en myk hånd som strøk henne over baken… frem og tilbake… før den beveget seg inn mellom bena hennes.
Hennes Hersker trakk hodet hennes opp… akte seg selv lenger ned i stolen, slik at ryggen hans ble nesten liggende i setet… så henne inn i øynene… og snakket til den som stod bak henne…
«Bare la fingrene gjøre jobben… strekk henne… kos henne… vis at du har god opplæring, platin…»
Så det var platin som koste så ømt med henne !
Hun hevet baken, møtte hånden, slik at hun ble stående på knærne med baken ut, og kunne spre bena ennu mer, for å gi platin lettere adgang…

Hun senket igjen hodet over sin Hersker’s lem… suget ham så godt hun kunne, på den måten hun trodde han likte… sakte økte hun tempoet… intensiteten… styrken…
«Ikke så fort ! Jeg skal ikke komme… bare nyde !»
Stemmen hans var klar og bestemt, og fulgtes av at han tok hånden under haken hennes og hevet den såpass at han fikk øyenkontakt med henne igjen, men ikke så meget at hun måtte slutte å suge ham.

Hun kjente platin’s hånd føle seg frem… fingrene hennes som trengte seg inn… forsiktig… sakte… men så beveget seg og økte presset, før hun fulgte opp med gradvis flere fingre…

Det var svært vanskelig å forsøke å ikke bry seg om hva som skjedde fra platin’s side. Selv om hun gjorde det hun kunne for å suge sin Hersker det beste hun kunne…
Likevel, han hadde uttrykkelig gitt uttrykk for at hun ikke skulle suge ham til orgasme… kun «kosesuge»…
Da ble det ennu vanskeligere å ikke tenke på vakre platin, som nu satt på kne bak henne, og brukte fingrene sine til å utforske henne…

Hun kjente platin’s fingre strekke henne opp og bakover… tøye henne… før hun igjen presset fingrene inn i henne…

Plutselig skjønte hun; platin skulle forsøke å fiste henne !
Eller… i alle fall gjøre henne klar til en fist…
Nu skulle det skje !
Om hun klarte det… det hun hadde drømt om i så mange år…

En voldsom varme raste gjennom henne… en glødende ild hun ikke klarte å hindre… en rødme som syntes for alle og enhver… Hun formelig følte flammene blafre over kroppen.

Øyene hennes sperret seg opp ved den plutselige vissheten, hennes Hersker så det, og smilte ned til henne, mens han strøk henne over håret og kinnet…

Han var klar over at hun var forberedt… at hun ønsket det… at hun hadde trenet for det.
Øynene hennes fortalte ham at hun var tent… vannvittig tent…
Han hadde aldri sett en slik glød i dem !
Og han skulle være der… se henne «ta» sin første fist… hjelpe henne til det på den måten han kunne best; Ved å være seg selv… kontrollere henne… styre henne… og holde henne på det nivå av bevissthet som ville gjøre det lettest mulig for henne…

Han «grep» blikket hennes… holdt det… så at hun gradvis mistet omverdenen, drev inn i sub-world, eller hva man nu skulle kalle det, bare enset ham og de helt nære ting…
At hun nu ikke enset noen andre i rommet, var han klar over… det kunne stått flere fotball-lag rundt henne, uten at hun ville være klar over det akkurat nu…
Alt som skjedde mer enn 10 cm fra kroppen hennes, og mer enn 20 cm fra øyene hennes, var ikke-eksisterende…

Han lot henne suge ham… visste at det var noe hun elsket å gjøre, som hun ble svært kåt av…
Av og til måtte han sørge for å gripe blikket hennes igjen… holde det litt… for å sikre at kontakten var der… at han hadde henne, mentalt, der han ville…
Hun skulle være så kåt… så tent… så opphisset… som hun aldri før hadde vært…

platin hadde fire fingre i henne nu, samt knokene. Men det var hun ikke klar over. Selv om platin strakk bakover… tøyde… presset… med platin’s lille hånd var det ikke så voldsomt… foreløpig…
Hun stod på knærne… kjente platin’s fingrene strekke henne… presse seg inn… men det var en slags dump observasjon… litt fjern… den smerte hun hadde følt når hun trente, var ikke noe i nærheten av denne følelsen… her var smerten som pakket inn i bomull… det ble en slags myk smerte…

Kom det en bevegelse fra platin’s hånd hun kjente litt ekstra, var han der… møtte blikket hennes… og på den måten fjernet smerten…
Antagelig reagerte ham på bevegelser i kroppen hennes hun selv ikke var klar over at hun gjorde…

Hun spredte bena om mulig ennu mer… sank ned i korsryggen… satte baken ennu mer ut for å gi platin, om mulig, en ennu enklere adgang til kroppen hennes…
Hun lot overkroppen og brystene hvile mellom sin Hersker’s knær og lår. Formelig hang på dem. La armene om livet hans… holdt om ham… Forsøkte å konsentrere seg om å slappe av…
Nu, når hun visste hva målet var, at det, muligens, var så nær… ville hun så gjerne klare det… kjenne det… kunne motta hans hånd…
Og dermed vise sin Hersker at hun virkelig hadde gjort den treningen han hadde gitt henne ordre om. At alle timene hun hadde holdt på med den, for henne, ekle dildoen, hadde vært til nytte…

Et hardt press trengte seg inn i oppfattelsen hennes… en smerte… men igjen var han der… «tok» blikket hennes… smilte til henne… fjernet smerten…

Så ble hun fylt av en voldsom følelse… sprengt… presset… vannvittig kåt… noe var langt inne i henne… beveget seg svært forsiktig…
En følelse hun aldri før hadde kjent… En smerte som, på en merkelig måte ikke var vond… men som bare «var»…

Han strøk henne over kinnet med fingeren… smilte til henne… holdt henne… slapp ikke blikket hennes…
Nød å se øyene hennes bli store… spørrende… blanke… Leppene hennes skalv… hele kroppen hennes begynte å skjelve… ukontrollert…

Forsiktig akte han seg opp i mer rett sittende stilling. Løftet ømt overkroppen hennes fri fra seg selv, reiste seg helt, og la henne igjen forsiktig ned på stolen…
Slapp henne ikke med den ene hånden, men strøk henne over ryggen… samtidig som han forsiktig stilte seg ved siden av platin…, som brukte sin frie hånd til å helle glidegele over hans ledige hånd, og smøre den inn med dette…

platin trakk svært forsiktig hånden ut av henne… hun merket at presset gav seg… men beveget kroppen efter hånden… ville ikke gi slipp på den, ville ikke miste den følelsen som var så intenst… så spesiell.

Hennes Hersker tok varsomt platin’s plass… spisset fingrene sine… og førte dem sakte inn i henne. Kjente godt at hun var tøyet efter platin’s hånd, selv om den var liten…
Sakte, men bestemt, økte han presset, og stadig mer av hans hånd gled inn i henne…
Ved knokene ynket hun seg… men den andre hånden hans vinket platin opp og bort til ansiktet hennes… viste at hun skulle kose med henne… stryke henne… holde kontakten med henne… Før han igjen lot den frie hånden sin stryke henne over ryggen og baken.

Hun merket platin’s lette kyss… varme pust… lekende tunge… og vred hodet til siden, for å med åpne lepper å besvare platin’s kjærtegn…
Hun nød den ømme og feminine kosen… men ble stadig mer og mer bevisst at hun ble utblokket, presset åpen av sin Hersker.

Plutselig skar en smerte gjennom til henne… hun ynket seg først, og derefter kom et lite skrik som ble halvkvalt av platin’s munn, lukket tett over hennes…
Så sprengt hadde hun aldri følt seg… smerten var intens… men ble umiddelbart avløst av en brennende varme… og så forgav smerten seg noe…

Han hadde presset hånden inn det siste stykket… nu hadde han hele hånden inne i henne… muskelskjelvingene hennes klamret seg rundt håndleddet hans…
Han våget ikke ennu å bevege fingrene eller hånden…
Hun måtte først oppfatte at han faktisk hadde fistet henne… at han faktisk hadde hele hånden inne i henne… at hun hadde klart det, denne gangen…

Han kikket opp på henne… og så at hun kysset vilt og grådig på platin, som smilte ned mot ham…
En gutteral lyd trengte seg opp gjennom halsen hennes… en blanding av et stønn, et skrik, et ynk, en mumling han kjente igjen fra de gangene han hadde holdt henne virkelig kåt, over lang tid, tidligere…
Forsiktig, uten å bevege hånden for meget, beveget han seg opp mot siden av henne, fortsatt med hånden godt inne i henne. Han gir platin, ved hjelp av mimikk, beskjed om at hun skal trekke seg unna…

Hun strekker seg efter platin i det denne reiser seg og går vekk… klynker… vrir hodet…
Så hører hun stemmen hans;
«Se på meg !»
Sakte åpner hun øyene, og ved å vri litt på hodet, klarer hun å møte sin Hersker’s blikk…
Han smiler til henne… rører svært forsiktig på hånden… bare nyder uttrykket i øynene hennes idet han nikker og smiler for å vise henne at hun er fistet… han har hele sin hånd inne i henne…
Blikket hennes blir stort… øynene vidt åpne… de glinser… er blanke… og fylles med tårer… Så stønner hun…
Han smiler bare mer… stryker henne over kinnet med den ledige hånden, før han, igjen forsiktig, beveger seg nedover langs kroppen hennes, slik at han atter blir stående bak henne…
Og for hver lille bevegelse han gjør, hører han hennes kåte stønn… merker hvordan kroppen hennes, underlivet hennes, jobber rundt hånden hans…
Han forsøker å åpne hånden litt… gjøre den ennu større dypt inne i henne… holde den som et anker inne i henne… Men da går hennes stønn over i såre klynk, så han skjønner at det er litt for tidlig…

Igjen holder han hånden rolig… vet at det antagelig vil gjøre vondt idet han trekker den ut… Og vil prøve en gang til å røre på den inne i henne. Før han trekker seg ut, for denne gang.
Forsiktig åpner han fingrene såpass at han kan spre dem litt… utvide henne dypt inne i henne.
Reaksjonen uteblir ikke…
Hun stønner høyt, og igjen begynner hun å skjelve… kroppen dirrer, og hun klarer ikke stoppe det… Han gir henne umiddelbart tillatelse;
«Bare kom !… Slipp deg løs !… La det skje !… Ikke hold igjen !»
Ordene trenger inn til henne…

Følelsen begynner dypt inne;
Blodet bruser…
Pulsen slår i magen så hun føler det synes på utsiden av kroppen…
Skjelvingen øker i intensitet… sprer seg fra underlivet til resten av kroppen…
Hun holder pusten, og han stryker henne over ryggen med den frie hånden… gjentar for henne;
«Ikke hold noe tilbake !… Slipp deg løs !… Bare kom !… KOM !!!»
Stemmen hans er bydende… det siste ordet kommer som en direkte kommando…
Hun trekker pusten dypt, hikstende… og slipper den ut som et uartikulert skrik hun ikke engang hører selv…
Hun bare gir seg over til følelsene hun ikke kan kontrollere…
Lar kroppen leve sitt eget liv…
Orgasmen får skylle uhindret over henne…
Og han står rolig… nyter å se kroppen hennes gi så meget av seg selv… uten noen begrensninger… nu er hun virkelig i sin egen verden… intet av gamle normer eller moralske affeksjoner som hindrer henne…
Dette er en slags urkrefter, som slippes løs for en kort stund… ukontrollerbare…

Når dønningen begynner å avta i kroppen hennes, benytter han anledningen til å trekke hånden forsiktig ut… Hennes uavbrutte rekke av stønn får et innlagt lite klynk, før hun igjen stønner hemningsløst.
Men det ser ikke ut til at hun har merket den smerten som kan komme idet man trekker ut en fist fra en som ikke er trenet… hun er fortsatt for langt inne i nydelsens verden…

Sakte roer hun seg ned… faller mer sammen i stolen… mer eller mindre henger efter overkroppen, uten styrke i bena til å bære henne…
Fortsatt går det bølger av skjelvinger gjennom henne… men de blir gradvis mindre, og mer rolige…
Han tørker av hånden sin på et håndklæ som platin rekker ham, før han reiser seg helt opp, løfter overkroppen hennes, setter seg i stolen, og legger henne ned igjen i fanget sitt. Så holder han rundt henne mens hun sakte kommer tilbake til vikeligheten…

Det blikket som møter hans øyne er ubeskrivelig;
Lykkelig, vakkert, mattblankt av kåthet, tårevått, slapt, skremt, oppildnet… alt på èn gang…

Han gir henne den tiden hun trenger… til pusten hennes roer seg, kroppen ligger stille…
Så snakker han til henne;
«Sett deg på kne… foran meg… i Nadu…»

Hun adlyder, lykkelig over å tjene en Hersker som kan gi henne så meget.
Noe av håret har falt frem og skjuler deler av ansiktet. Sittende på kne, med bena litt spredt for å gi Herskeren adgang (om han ønsker det), ryggen rett, brystet frem, hodet bøyet, senket blikk, lar hun virkeligheten sige inn på seg… Hendene med håndflatene opp, hvilende på sine lår. Sittende, ventende på hans anerkjennelse…
Gradvis blir hun klar over de andre i rommet…

Men for henne spiller det overhodet ingen rolle mer, at det er andre tilstede…

Dette er hva hennes Hersker har bedt henne trene for…
Og denne gangen klarte hun det…
Ned mot gulvet tillater hun seg et lite smil…
Stemmen hans lyder mild, men dog fast og bestemt;
«Ditt navn skal være joya… Som betyr juvel.
Men du skal også adlyde å bli kalt novisen, event. slavinnen, tøsen, ludderet, eller hva annet jeg eller mine venner velger å kalle deg.
Ditt eget navn har herefter kun èn funksjon;
Det er din måte å sette en stopper for hva som skal skje, eller skjer, på…
Ditt «safeword», om du vil…
Du kan når som helst si; «Jeg er Anne», og jeg vil umiddelbart sette deg fri, uansett hvilken situasjon du er i.
Men du skal vite; Det kan du kun benytte som «safe-word» èn gang…
For om du benytter det, er du ikke lenger min novise… eller slavinne, om du blir det.
Det vil stoppe den handling du ikke ønsker, men også bryte enhver kontakt med meg som din Hersker.
Aksepterer du disse vilkårene ?»

Hun lot ordene synke inn…
Det var tøffe vilkår;
Om hun noen gang ønsket å stoppe ham, ville hun, samtidig, miste ham…

Selvsagt var det også spennende… for dette ville medføre at hun kom til å stekke seg meget langt, før hun i det hele taget ville vurdere å bruke den muligheten hun her hadde fått til å avbryte hva som skjedde…
Men dette var også akkurat hva hun ønsket; En Hersker som var så sterk… så trygg… så tøff… at hun ville måtte hente frem alt hun hadde, i de dypeste kroker av seg selv, for å tilfredsstille ham…

Stolt retter hun ryggen ennu mer… hever hodet, kaster håret bakover, ser ham inn i øyene, ser så på dem som sitter i sofaen, smiler, ser tilbake på sin Hersker, og sier med klar røst;

«Ja, Hersker… din novise joya aksepterer dine vilkår…»

Legg igjen en kommentar