Hanne og jeg, del 1

Denne novellen er vist 8511 ganger.

Mange av oss har seksuelle fantasier om mennesker vi kjenner godt – en nabo, en god venn eller en arbeidskollega. Uavhengig av vår sivile status og, i mange tilfeller vår seksuelle legning, er det i disse gruppene de fleste gjør korte eller langvarige, vellykkede eller mindre vellykkede seksuelle erfaringer. Jeg er intet unntak……..

Jeg har alltid hatt et godt øye til Hanne som var med i samme orkester som meg. Hanne er 25 år gammel og er en elegant jente. Hun er ikke så stor av bygning, men kroppen hennes er veltrent. Håret hennes er halvlangt og hun har en stilfull og varierende klesstil. Hver gang hun smiler, og det gjør hun ofte, kommer hennes to vakre perlerader til syne mellom hennes sensuelle lepper. Øynene hennes stråler alltid på en spesiell måte, ja hun er rett og slett en deilig jente… Vi har kjent hverandre i mange år. I perioder med mange konserter og mange øvelser, har vi mye med hverandre å gjøre. Jeg hadde aldri hatt konkrete seksuelle tanker om henne, men etter den siste intensive øvings- og konsertperioden vi nå har vært gjennom, må jeg innrømme at hun opptok mer og mer av mine tanker. Det skulle vise seg at jeg ikke trengte å lure lenge på akkurat det……..

Vi hadde akkurat avsluttet en konsert og som vanlig var det mange av musikerne som tok seg en øl. Vi ble sittende ved siden av hverandre og praten var som vanlig veldig livlig. Vi snakket om alt mulig. Etter hvert ble det flere og flere som kom til og det ble trangt om plassene. Hanne og jeg bestemte derfor at vi skulle gå et annet sted. Vi fant et mindre bråkete sted og satt oss ned med hvert vårt glass rødvin. Plutselig spurte Hanne om jeg synes hun var sexy. Jeg kjente det rykket litt i kroppen jeg rødmet. Jeg svarte at jeg alltid hadde synes at hun var sexy… Hun smilte lurt tilbake før hun sa

”Kom igjen da, bli med meg ut på toalettet”.

Jeg drakk den siste supen med rødvin og gikk etter henne. Ute i gangen så jeg hun smatt inn på handikapptoalettet. Da jeg kom inn og låste døren bak meg satt hun på toalettet.

”Kom her, så jeg får kjenne på pikken din”, sa hun.

Jeg gikk over til henne og ble stående foran henne med en svært bul på buksen. Hun dro ned glidelåsen og fisket frem pikken min slik at det var bare den som stakk ut.

”Du verden, du er jo kjempestor”, sa hun.

Jeg kjente pikkhodet mot trutemunnen hennes før den gled helt inn i munnen hennes. Varmt, godt og vått. Hun hadde åpnet et par knapper i blusen sin og jeg så hun satt og masserte det ene brystet sitt , mens hun rolig kjørte pikken min ut og inn av munnen i sakte dype sug.

Jeg tok det nakne brystet hennes i hånden og knep forsiktig på brystvorten. Reaksjonen uteble ikke. Hun slapp pikken ut av munnen og stønnet.

”Liker du dette”, spurte jeg. Der jeg nå hadde funnet frem begge brystene hennes.
”Å, ja – blir så vanvittig kåt av å bli knepet på brystene…”.

Hun bøyde seg innover pikken igjen og jeg kjente hvordan hun nesten presset den ned i halsen. Jeg hadde aldri opplevd noe slikt før.

Etter å ha holdt på slik en stund måtte jeg be henne slutte å suge meg for jeg var på vei til å komme hver øyeblikk. Hun satte seg opp og vippet ned de store håndtakene som er på hver sin side av selve toalettet. Etterpå reiste hun seg opp og dro av seg trusene. Hun satt seg ned og løftet skjørtet opp og blottla en deilig glinsende fitte. Jeg tok til å slikke den. Jeg begynte forsiktig, lot tungen gli varsomt gjennom sprekken hennes, før jeg skilte de svulmende fitteleppene. Jeg fikk se en knallrød klitt. Hun stønnet høyt og kastet hodet tilbake, mens hun nøt tungebehandlingen av klitten. Jeg førte to fingre opp i fitten hennes og økte tempoet på slikkingen. Hanne skrek ut sin nytelse og begynte å presse underlivet mot ansiktet mitt hardere og hardere. Hun vred på seg, og stønnet.

”Jeg kommer, jeg kommer. Åååå ta imot meg jeg kooommmer”, hørte jeg hun si.

Underlivet beveger seg ivrig opp mot meg og jeg har min fulle hyre med å holde følge. Plutselig kommer hun i en serie med krampetrekninger, og jeg hører henne gispe etter luft. Jeg kjente fitten hennes trakk seg sammen ukontrollert rundt fingrene mine. Hun fikk en sterk orgasme.

”Nå skal jeg suge deg skikkelig”, sa hun.

Ordene kommer noe overraskende på meg. Hun hadde nettopp kommet i en lang orgasme og satt nå tilbakelent på toalettet med beina hvilende på hver av armstøttene. Uten å vente på svar, reiste Hanne seg opp, trakk skjørtet ned og skjøv meg bakover så jeg blir sittende på gulvet.

Hun fant kjapt frem den knallstive pikken min. Hun trakk av meg buksene, bøyde seg ned, og plasserte hodet sitt mellom bena mine.
Forsiktig begynte hun å slikke undersiden av pikken min, tungen hennes gle nedover, og strøk kjapt over ballene mine, før hun sugde først den ene, så den andre inn i sin varme munn.
Så åpnet hun munnen og gapte over pikkhodet. Det gled sakte inn i munnen hennes.

Jeg trengte ikke å bevege meg, hun styrte alt som hun selv ønsket. Det passet meg i grunn fint. Snart lot hun tungen sin gli oppover skaftet på pikken min. Jeg satte meg litt opp, ville se på henne. Nøt synet og følelsen av munnen og hendene hennes rundt pikken. Hun dro forhuden tilbake og lot tungen sin sirkle rundt pikkhodet. Stønningen min avslørte meg – jeg STORKOSTE meg !. Jeg begynte å få alvorlige problemer med å holde spruten tilbake. Jeg forsøkte å advare henne, men til ingen nytte. Sekunder senere gikk det for meg og jeg sprøytet ut alt jeg hadde i munnen hennes. Hun lot fingre og leppe massere den sprutende pikken min og jeg kunne se spermen i munnvikene hennes. Hun sugde meg virkelig tom. Det var første gang noen hadde tatt spruten min i munnen. Det føltes nesten uvirkelig.

Legg igjen en kommentar