Hanne og jeg, del 4

Denne novellen er vist 6782 ganger.

Etter Hannes innvielsesfest holdt vi jevnlig kontakt med Magne og Kjersti, men vi hadde ikke sex sammen med dem før de inviterte oss med på hytten sin for å gå på ski en helg.

Tidlig en fredag ettermiddag parkerte jeg bilen foran bygården hvor de bodde. Hanne stod allerede klar utenfor, så det var raskt å lesse inn i bilen. Hun fortalte at Magne og Kjersti var reist i forveien, men at hun viste veien sånn noenlunde. Dersom vi kjørte oss vill, var det jo bare å ringe….

Etter tre timers kjøring og etter å kun ha bommet på en avkjørsel, kom vi frem til hytten. Vi pakket ut av bilen og ble godt mottatt av de to. Hytta var ikke veldig stor, men velutstyrt. Vi kom inn i en stue med en svær peis. Møblene i stuen var stilfulle, ikke de klassiske kjedelige hyttemøblene av furu som finnes overalt. Kjøkkenet var lite, men stilfullt. I enden av kjøkkenet var det et lite spisebord som var plassert halvveis i en vinterhage. Det mest imponerende kunne en ikke se fra utsiden. I kjelleren hadde de installert bobblebad og sauna. Som dere forstår var det en ganske liten, men velutstyrt hytte som innbød til en luksuriøs helg.

Det var ennå tidlig, så vi bestemte oss for å ta en skittur før kvelden falt på. Det var lenge siden jeg hadde gått på ski, så selv etter en liten tur var musklene mine ganske stive og støle. Jeg kunne se på Hanne at hun hadde det på samme måte. Vi var derfor ikke sene om å sette oss inn i saunaen, like nakne alle sammen. Det var nydelig å kjenne saunaens varme. Etter en stund satt vi oss ut i bobblebadet, noe som også hjalp på stive og støle muskler. Etter hvert ble stemningen ganske avslappet og god. Magne hentet en flaske vin, noe som heller ikke førte til ytterligere stress.

”Hadde det ikke vært deilig med litt massasje”, sa Kjersti til Hanne
”Kanskje det”, sa Hanne.
”Kom igjen Pål”, sa Magne.
”Til tjeneste mine damer”, svarte jeg.

Magne reiste seg og hentet to flasker med massasjeolje som stod i et skap like ved siden av bobblebadet. Han tok Kjerstis hånd og geleidet henne opp av bobblebadet og la henne på en benk ved siden av. Hun la seg på magen, mens han begynte å smøre ryggen hennes inn med olje. Han begynte å massere henne nedover ryggen og på hoftene. Etter en stund snudde hun seg og selv om hun lå med beina samlet skimtet vi de svulmende skamleppene hennes nedenfor den kullsvarte dotten med kjønnshår, som hun hadde trimmet enda tynnere siden sist jeg så den. Kjersti nøt behandlingen til Magne som masserte henne nøye over hele overkroppen. Hendenes hans strøk stadig over brystene hennes og nedover magen, over hoftene og opp rundt skuldrene. Foreløpig rørte han ikke fitten hennes.

Jeg reiste meg fra boblebadet og inviterte Hanne til å ligge på benken ved siden av, slik at også hun kunne få samme behandlingen. Hun var ikke vond og be. Jeg begynte med å smøre inn ryggen hennes med olje før jeg fortsatte ned til korsryggen og den frekke rumpen hennes. Hanne har også noen flotte ben, og jeg lot hendene mine gli nedover baksiden av lårene hennes og opp igjen på innsiden. Av denne grunn ble hun nødt til å skille beina litt mer og jeg lot mine fingre gli på innsiden av lårene hennes. Hanne pustet tyngre og tyngre av velvære. Jeg konsentrerte meg nå om korsryggen og rumpen hennes. Jeg masserte rumpeballene først hardt og så roligere og roligere. Jeg lot en del olje renne ned mellom rumpesprekken og hun stønnet enda en gang da jeg lot tommelen forsiktig massere rumpehullet hennes.

Magne drev og masserte lårene til Kjersti. Han kom nærmere og nærmere fitten hennes for hver gang. Med jevne mellomrom masserte han også brystene hennes og hver gang han berørte de stive brystvortene kom der en reaksjon fra Kjersti som nå pustet like tungt som Hanne.

Jeg snudde Hanne over på ryggen og bøyde meg ned og tok den ene brystvorten henne mellom mine tenner samtidig som jeg lot tungen sirkulere rundt den. Den andre hånden strøk jeg flere ganger over venøsberget hennes, noe som resulterte i at Hanne spredte beina enda mer slik at jeg kunne skille skamleppene hennes med en finger. Jeg bøyde meg ned lot tungen inn mellom skamleppene til jeg kjente den stive klitten hennes på tungespissen. Magne hadde inntatt den samme posisjonen. Det virket som Kjersti var klar for en slik behandling der hun lå og masserte brystene sine.

Hanne reiste seg. Jeg la meg på ryggen på benken og Hanne la seg over meg slik at hun kunne ta pikken min i munnen samtidig som jeg fortsatte på rundslikke klitten hennes. Hun tok pikken dypt inn i munnen mens hun innimellom lekte med tungen rundt det svulmende penishodet. Kjersti og Magne hadde lagt seg i samme posisjon og jeg kunne se at pikken hans gikk som et stempel ut og inn av munnen til Kjersti. Det var tydelig at Magne nærmet seg ett eller annet for han kjørte pikken inn i munnen på sin kone som om det gjaldt livet. Ikke lenge etter kom han som en foss i munnen hennes. Jeg kunne se at det rant sæd ut fra munnvikene til Kjersti og nedover den etter hvert så slappe pikken til Magne. De koste seg litt til før Kjersti reiste seg og kom over til der hvor vi lå. Hun bøyde seg ned og jeg kunne kjenne en tungespiss på ballene mine samtidig som Hanne fortsatte å suge meg. Kjersti bøyde seg ekstra forover og jeg registrete at Magne tok plass bak henne. Pikken hans var på rekordtid blitt stiv igjen.
”Jøss, er du klar igjen så fort” sa jeg.
”Jepp, det er en av min egenskaper Kjersti setter aller mest pris på”, svarte Magne.

Han tok et godt tak i hoftene til Kjersti og kjørte pikken hardt til bunns henne. Jeg kunne kjenne på Kjerstis økende tungeaktivitet at hun likte å bli kjørt bakfra av sin mann. Hanne derimot var på vei mot en kjempeorgasme. Det samme var jeg gav henne en skikkelig omgang med tungen og hun presset fitten hardere og hardere mot ansiktet mitt etter hvert som hun nærmet seg. Hun hadde sluppet pikken min ut av munnen.

”Sug meg, slikk meg, kom igjen nå slikk kusen min”, stønnet hun før jeg hørte at hun kom i et sterkt, og i alle andre situasjoner lite kvinnelig, brøl.

”Jaaaaaa, jeg kommmmmmer”, skrek hun ut.

Jeg kjente krampetrekningene i fitten hennes. De var ganske sterke. Samtidig som jeg hele tiden slikket klitten hennes. Jeg lot også en finger gli inn i rumpehullet hennes. I det jeg gjorde dette ble kroppen hennes helt stiv en par sekunder, før hun bokstavelig talt knakk sammen oppå meg. Det virket nesten som hun var borte en stund. Hanne veltet av meg og nærmest skled ned i bobblebadet igjen.

”Jeg sitter her og ser på at dere gjøre dere ferdige”, sa hun mens hun sank ned i de varme vannet..
”Kom igjen, nå. La meg få se hva du gjør med to knallstive kuker Kjersti !!”, sa Hanne.

Vi byttet stilling. Nå stod Kjersti på alle fire på den ene benken. Jeg hadde pikken i munnen hennes, mens Magne knullet henne bakfra. Kjersti var også vanvittig flink til å suge. Dype sug som endte langt nede i halsen hennes. Samtidig som hun ble knullet hardere og hardere bakfra av sin mann. Jeg kunne merke at hun nøt situasjonen. Etter en stund byttet jeg plass med Magne. Jeg tror både han og jeg var temmelig spruteklare etter hvert. Kjersti var i alle fall klar til å komme. Før hun tok kuken til Magne i munnen kommanderte hun Hanne til å slikke fitten hennes. Hun stod nå på alle fire og ble munnknullet av sin mann, samtidig som jeg kjørte henne hardt bakfra. Hanne la seg innimellom og slikket fitten hennes. Hun må ha vært velig nært orgasme, fordi det gikk ikke lang tid før hun kom. Det var det som skulle til for meg også. Jeg hadde nesten vondt i ryggen da jeg lot spermen sprute kraftig inn i henne. Nesten samtidig som dette skjedde, kom Magne for andre gang. Han hadde fremdeles mer saft igjen, for han sprutet to ståler i ansiktet og i håret på Kjersti.

Vi var alle klissete av massasje olje og sperm, så vi satt oss i bobblebadet og lot roen senke seg igjen.

”Pleier dere å ha sex med andre på denne måten ?” spurte Hanne

Magne svarte at før vi så dem i kjelleren, så hadde de prøvd med trekant en gang. Det hadde ikke vært noen suksess. Derfor var de selv noe overrasket at vi fire hadde kunnet nyte hverandre så spontant som vi hadde gjort på innvielsesmiddagen til Hanne. Da Hanne fortalte at hun og jeg bare hadde hatt oralsex en gang og knullet skikkelig en gang, før vi hadde kastet hemningene med dem, ble de veldig overrasket. Vi var alle enige om at uansett hva vi hadde gjort eller ikke gjort før vi satte i gang den kvelden, egentlig var ubetydelig. Nå vi virkelig hadde funnet en måte å nyte hverandre på som passet alle.

Legg igjen en kommentar