Hanne og jeg, del 5

Denne novellen er vist 8441 ganger.

Skitturen dagen etter ble nok i lengste laget og jeg gikk nesten rett og la meg da vi kom tilbake til hytten. Jeg hadde akkurat våknet og var på vei til å gå ned i kjelleren for å dusje, idet Hanne kom inn på rommet.

”Hva skal du ?”, spurte hun.
”Jeg skal ta meget bad”, sa jeg.
”Det hadde jeg tenkt til også. Skal vi gå sammen ?”, spurte Hanne.

Det var ikke meg imot. Hanne måtte fikse ett eller annet, så jeg gikk i forveien. På vei ned i kjelleren traff jeg Magne som fortalte at vi fikk besøk til middagen og at han derfor måtte ned på nærmeste butikk og handle inn litt ekstra. Han dro alene, da Kjersti lå og sov.

Inne på det store flislagte badet i kjelleren, var varmen behagelig. Jeg satt meg på badekarkanten og begynte å tappe vann. Hanne kom inn etter en stund og satte seg ned ved siden av meg. Hun hadde på seg en svart silke BH og en matchende tangatruse. Hun var virkelig lekker. Hun snudde seg mot meg og bad meg løsne BHen. Jeg løsnet den og hun slapp ut de nydelige velformede brystene sine. Like etter vrengte hun av seg trusen og sank ned i badekaret. Jeg ble sittende på kanten og for å nyte synet av henne – de deilige beina hennes, den sorte og velholdte skogen som omkranset musen hennes, den veltrente magen og de nydelige brystene hennes. Hun så på meg og smilte.

”En femmer for tankene dine ?”, sa hun.
”Hmm, jeg vet ikke. Jeg satt egentlig bare her og så på den nydelige kroppen din”, sa jeg.
”Liker du den ? Blir du kåt av å se på meg ?, spurte hun.
”Ja, når du ligger naken foran meg på den måten blir jeg det”, sa jeg før jeg reiste meg.
Jeg vrengte av meg boksershortsen og blottla en halvstiv pikk som hadde hentet seg fint inn igjen etter knullingen ved bobblebadet kvelden før.

Vi satt lenge og småpratet før jeg reiste meg og tok frem barbersakene mine. Jeg fuktet ansiktet og smurte på meg barberskum.

”La meg gjøre det”, sa Hanne

Ikke meg imot. Jeg steg opp i badekaret igjen og gav henne høvelen. Enten hadde hun flaks eller så visste hun hva hun gjorde, for det tok ikke lang tid før hun var ferdig.

”Nå skal du barbere meg”, sa hun smilende.
”Som om du har skjegg”, datt det ut av meg uten at jeg tenkte med om.
”Jeg har ikke skjegg, men jeg har fittehår”, sa hun idet hun satt seg opp på badekarkanten og sprikte med beina.
”Kom igjen, barbere meg helt glatt”, sa hun.

Jeg skiftet blad på høvelen, fant frem olje fra kvelden før og smurte inn fitten hennes godt før jeg begynte. De svarte kjønnshårene hennes forsvant og etterlot seg blek hud. Det var som hun hadde et skille mellom magen og der skogen hennes begynte. Først barberte jeg nøye bort alt sammen. Etter å ha skiftet blad enda en gang gikk jeg over slik at fitten hennes ble skikkelig glatt og fin. Det så svært innbydende ut og hele seansen hadde ført til at jeg nå stod der på kne i badekaret med en skikkelig ståpikk.

”Tenkte jeg det ikke”, sa Hanne. ”Nå står den igjen. Skal jeg kose med den ?”, spurte hun frekt.
”Hvis du vil”, sa jeg og gliste.
”Jeg suger deg på den betingelsen av jeg får barbere deg først”, sa Hanne.
”Be my guest”, sa jeg og satt meg godt til rette.

Hanne tok seg god tid da hun smurte pikken og ballene inn med barberskum. Først fjernet hun de lengste hårene med en saks som hun fant i en skuff, for deretter å forsiktig barbere ballene mine. Hendene hennes var myke og hun gikk ganske grundig til verks. Først ballene, så rundt penisroten og på oversiden, før hun til slutt rakte over nedre del av rumpeballene mine og rundt anus. Nå var jeg helt glattbarbert rundt pikken som stod rett til værs. Hun smurte de nybarberte områdene inn med rikelig med olje. En behandling som ikke akkurat fikk meg til å slappe mer av.

”Den virker større nå”, sa Hanne.
”Kanskje det”, sa jeg. ”Det er i alle fall en underlig og pirrende følelse å være nybarbert rundt pikken”.
”Pikken din er flott”, sa hun. ” Har du gjort det før, forresten ?”.
”Jeg pleier å barbere ballene, men aldri alt sammen. Hva med deg ?”, sa jeg.
”Det er første gangen jeg er glattbarbert, men jeg trimmer hårveksten ganske ofte. Dersom jeg hadde latt det gro, hadde det blitt litt av en hage der nede”, sa hun og lo.

Hun bøyde seg frem og tok tuppen av pikken inn i munnen, mens den ene hånden hennes omsluttet skaftet. Med den andre masserte hun ballene mine forsiktig. Det var en nydelig følelse å kjenne behandlingen hennes. Ikke bare var dun dyktig til å suge pikk, det var også utrolig opphissende å se den deilige kroppene hennes samtidig. Når jeg tenkte på det var det også lenge siden vi to hadde hatt sex bare vi to….

Hanne hadde økt tempoet på sugingen nå. Pikken ble kjørt ut og inn av den deilige munnen hennes samtidig som hun dro huden bakover med hånden. Dype, sensuelle sug. Jeg kjente at det begynte å koke i ballene. Jeg måtte be henne ta det litt rolig for at jeg ikke skulle sprute.
Plutselig gikk døren inn til baderommet opp og inn kom Kjersti. Hun hadde på seg en morgen kåpe som var åpen, så vi kunne se hun var naken.

”Og her koser vi oss ser jeg”, sa hun.
”You bet ya”, svarte jeg og smilte.

Hanne kikket opp fremdeles med munnen full av nybarbert steinhard pikk.

”Ikke bry dere om meg, jeg bare sitter her og ser på om det er i orden”, sa Kjersti og satt seg ned på gulvet ved sien av badekaret. Hun hadde tatt av deg morgenkåpen og var helt naken nå. I det hun satt seg ned så jeg at hun var svært fuktig rundt sprekken. Dessuten var begge brystvortene hennes stive.

”Du er kåt allerede du”, sa jeg til henne.
”Ja, hva ellers. Hvordan ville du reagert hvis du måtte stå utenfor å høre på det dere snakket om ?”

Hun spredde beina ytterligere og dro den ene hånden sin oppigjennom sprekken og stoppet ved klitorisen. Hun masserte den med rolige runde bevegelser, mens hun satt og så på hvordan Hanne behandlet pikken min. Som en maskin kjørte hun pikken ut og inn av munnen sin, mens tungen hele tiden lekte med pikkhodet mitt. Vi satt slik en stund. Jeg kunne se at Kjersti masturberte hardere og fortere. Hun var skikkelig kåt.

”Kommer du snart”, spurte hun meg.
”Ja, jeg klarer snart ikke mer”, sa jeg.
”Kan jeg få være med å ta imot spruten” spurte hun.
”Aaaaha” brummet Hanne med pikken i munnen.

Jeg kjente det knøt seg skikkelige i pungen og at spruten var på vei. Samtidig økte intensiteten på Hannes behandling av pikken. Jeg så bort på Kjersti som virkelig lot klitorisen sin få gjennomgå. Plutselig kom spruten min. Hanne tok pikken ut av munnen og lot den varme våte sæden treffe henne i ansiktet og utover brystene. Kjersti kom raskt bort til der vi satt og fanget opp en liten sprut hun også. En klatt landet på brystet hennes. Hun fanget den opp med fingrene og nærmest klasket hånden ned i fitten sin. Hun smurte inn klitorisen sin med spermen min. Plutselig kom hun også i en kraftig orgasme. Hele tiden mens hun masserte klitten. Hanne hadde bøyd seg frem og behandlet brystene hennes med tungen sin. Selv var jeg svært fornøyd. Til tross for synet av de to nakne kvinnene rett foran meg kjente jeg ereksjonen min forsvinne. Vi vasket oss godt alle sammen etterpå og gikk opp for å forberede middagen. Det skulle jo komme gjester….

Legg igjen en kommentar