Heisen: Ritas versjon

Denne novellen er vist 20617 ganger.

VEIEN OPP TIL MONT-BLANC

”Fullstendig galskap” sa familie og venner når jeg lanserte ideen om å bestige Mont-Blanc. Europas høyeste fjell. Jeg hadde sett turen avertert på Internett og sist jeg hadde vært i Chamonix, byen som ligger så vakkert til ved foten av dette mektige fjellet, så hadde jeg bestemt meg. Opp dit skulle jeg, en dag.

Galskap eller ikke, jeg meldte meg på turen og en vakker sensommerdag ankom jeg Chamonix. Byen som huset de første olympiske vinterleker i 1924. En sjarmerende liten alpeby beliggende i nord-Frankrike, like ved grensen til Italia og Sveits. Vi var en gruppe på 10 stykker som hadde reist og vel innlosjert på hotellet ble vi servert en deilig middag med dertil passende vin. Stemningen var høy og alle gledet seg over endelig å være fremme ved målet. Jeg hadde lagt merke til en forholdsvis kjekk gutt på flyet nedover og når jeg fanget blikket hans hevet han vinglasset og smilte til meg.

Første dagen måtte vi opp tidlig. Obligatorisk på disse turene er at du må opp i 3500 m høyde for å avklimatisere deg. Der må du være ca. 1 døgn, gjerne litt lenger. Det var flere måter å komme til Aiguille du Midi, men jeg hadde valgt å ta gondolbanen. Ikke spør meg om hvorfor, jeg liker antakeligvis å bli litt skremt. På det høyeste svever banen 350 meter over et enormt juv, og det var denne skrekkblandede fryden jeg ville oppleve. Det kriblet litt ekstra i magen at gutten fra i går hadde valgt samme reiseruten som meg. Hmmmmm dette lovet jo bra og skulle jeg bli redd hadde jeg en til å passe på meg.

Solen strålte fra en skyfri himmel og jeg gledet meg til gondolturen. Vi hadde blitt lovet at den ville være helt fantastisk nå som været var så fint. Vi kom oss om bord og turen startet. Vi håndhilste og presenterte oss. Gutten het Svein og var fra Oslo, han hadde tatt turen i fjor og forsikret meg om at dette ville bli bra. Gondolbanen stiger fra 1.030 meter til 3.840 meter på ca. 20 minutter, dersom ingen ting skjer. Hvilket det selvfølgelig gjorde. Jeg bemerket at jeg syns det gikk så sakte, plutselig rykket det litt i gondolen og jeg holdt pusten, våget nesten ikke å se ned for jeg visste at vi var på det høyeste punktet og det var langt ned, veldig langt ned. Så stoppet banen. ”Hva faen….” Svein så på meg og hjertet dunket litt ekstra fort, både pga høyden, men også på grunn av de fabelaktige blå øynene hans. ”Går det greit?” Svein så på meg, ”ingen problemer” forsikret jeg , ”men hva tror du har skjedd”? Svein tok tak i nødtelefonen på veggen og fikk raskt kontakt med folkene på bakken. De forklarte at en strømkabel hadde røket, og at det nok kunne ta 3-4 timer før det var i orden. De forsikret oss om at vi var trygge og at vi bare måtte ringe ned igjen om vi lurte på noe. Vel hva annet kunne vi gjøre enn å slå oss til ro? Vi kom jo verken opp eller ned. Mat og drikke hadde vi så vi fant ut at vi like godt kunne spise litt.

Praten gikk om alt og ingen ting, begge var single, jeg noen år eldre enn han, men hva spilte det for rolle. Etter hvert ble jeg mer og mer fascinert av denne kjekke gutten og jeg la merke til de sterke hendene hans, tankene begynte å svirre rundt hva han kunne gjøre med dem, jeg kjente det begynte å sitre litt i kroppen og jeg måtte virkelig ta meg sammen for ikke å vise at jeg satt her og begynte å bli skikkelig kåt på fyren. Solen hadde begynt å varme skikkelig og det begynte å bli kvelende varmt inne i vognen. Vi fikk åpnet et lite vindu, men måtte snart hive av oss jakkene. Plutselig kom et vindkast og røsket skikkelig i gondolvognen så jeg mistet balansen et øyeblikk og falt mot Svein. Han fanget meg opp i de sterke armene sine og munnen hans var farlig nærme min. Jeg merket at han pustet tungt, herregud han var like kåt som meg og bulen i buksen hans var ikke til å ta feil av. Jeg vet ikke hvem av oss som tok initiativet, ikke det at det spilte noen rolle heller, men plutselig kysset vi som om vi ikke kunne få nok av hverandre.
Munnen hans var herlig og myk mot min, tungen hans ertet og pirret leppene mine så jeg holdt på å bli gal. Han kysset meg dypt og inderlig, holdt meg hardt inntil seg og han tente meg vanvittig. ”Du er bare deilig”, jeg stønnet mot munnen hans, han svarte med å stryke meg over ryggen, nedover korsryggen og hoftene mine. Han løftet meg opp som jeg skulle være lett som en fjær og plasserte meg på fanget sitt. ”Du er bare så sexy, vet du det” jeg ristet svakt på hodet. ”jeg ville ha deg på flyet, men torde ikke, jeg ville ha deg i går, men du forsvant før jeg fikk sjangs til snakke med deg. Når jeg så du gikk hit i dag bestemte jeg meg for at jeg skulle ha deg i løpet av denne turen koste hva det koste ville”. Jeg kjente det rant av meg så kåt ble jeg av ordene hans. Jeg gned meg forsiktig frem og tilbake over pikken hans, han var stor og stiv og jeg lengtet etter å kjenne ham inni meg.

Hendene hans gled på innsiden av genseren, vortene knoppet seg frekt under stoffet og det glimtet til i øynene hans. Blikket hans var låst fast i mitt når hendende fant veien til brystene mine. Bhen var lagt igjen på hotellrommet og glad var jeg for det der og da. Den hadde bare vært til plunder og heft. ”Herregud så deilige pupper du har”, han smilte forsiktig i mot meg, løftet på genseren og stønnet. Jeg tok tak i puppene mine, klemte dem sammen og ba Svein om å slikke dem. Vortene stod røde og fristende som bringebær og jeg frøs på ryggen når munnen hans lukket seg om den ene vorta, tungen lekte forsiktig rundt, han småbet i den og når han sugde den forsiktig inn i munnen gikk pusten min tungt og jeg måtte ha av meg mer klær. Jeg drog genseren over hodet, presset Svein hardere inntil brystene mine og han holdt rundt dem begge mens han vekselvis sugde og slikket dem. Jeg tok tak i genseren hans også og fikk den av ham Herregud for en mann han var. Masse mørkt hår dekket den trenede brystkassen hans og en mørk hårstripe forsvant så sexy og deilig ned i buksen hans.

Nå måtte jeg ha pikk og jeg måtte ha det fort. Jeg gled ned av fanget hans og satt meg mellom hans ben. Pekefingeren fulgte omrisset av pikken hans og han lente seg bakover slik at jeg kunne komme lettere til. Han var bare så perfekt, jeg bøyde meg frem og lot tungen gli sakte fra bukselinningen og oppover brystkassen, tungen sirklet rundt en stiv brystvorte før den tok samme veien ned igjen. ”Herregud jente, du gjør meg gal”. Svein stønnet, pusten gikk tungt og jeg holdt blikket hans men jeg kneppet opp buksen hans. Han syns nok det gikk for seint, for plutselig hadde han løftet på rumpa og dratt buksa ned på knærne. En trang, sort boksershorts satt stramt rundt hans kraftige lår, og tuppen på kuken hans stakk så vidt ovenfor trusestrikken. En dråpe med klar væske hadde rent ut og jeg slikket den fort i meg. Bokseren forsvant og hele hans praktfulle lem lå der bankende, stiv og stor og bare ventet på meg. Jeg drog forsiktig i den, lot tungen sirkle forsiktig rundt hodet, sakte nedover den tykke blodåren på undersiden, ned mot pungen, slikket forsiktig og lekte meg oppover igjen. Svein strammet fingrene om skuldrene mine og tryglet om at jeg måtte suge ham. Men jeg ville erte ham litt først. Jeg lot pikkhodet hvile mot leppene mine, tungespissen lekte med den tynne strengen på undersiden, sirklet forsiktig rundt og over pikkhodet, hele tiden rant det klar og salt væske fra ham, jeg runket ham forsiktig og plutselig lot jeg hele pikken hans gli langt ned i halsen min.

Svein skrek høyt da jeg sugde ham helt til bunns, leppene mine hvilte mot pungen hans og han beveget seg forsiktig inn og ut av munnen min. Han smakte deilig. Ut og inn sugde jeg, lekte med ham, ertet og pirret ham, kjente saftene rant av meg og gledet meg til å kjenne han spidde meg på den deilige pikken sin. Jeg fuktet pekefingeren min med spyttet mitt og lot fingeren gli sakte frem og tilbake i området mellom pungen og anus. Han begynte å knulle munnen min fortere, fingeren lekte med rumpehullet hans og han holdt hodet mitt hardt fast og stønnet at han ville komme snart. Han spurte om han kunne sprute meg i munnen og jeg bare nikket til svar. Jeg elsker jo smaken av sæd så for meg var det bare himmelsk. Rett før jeg kjente han ville komme klemte jeg hardt med tommelen helt nede ved pungen hans, han skrek og stønnet, himlet med øynene og spente kroppen sin, han kom ikke, men følelsen av å komme var der, jeg holdt trykket en stund, lekte med pikkhodet hans og stakk en finger forsiktig inn i rumpehullet, slapp opp tommelen og lot han komme.
Svein kom med et brøl jeg var sikker på ville høres over hele dalen. ”Fy f… jeg kommer, herregud som jeg kommer”. Han pumpet løs i munnen min og strålen traff meg i ganen, ikke bare en men flere ganger, munnen ble full, jeg klarte ikke å svelge unna så noe rant ut av munnvikene mine, men jeg sluttet ikke før jeg merket at siste dråpe var kommet og Svein begynte å bli slapp igjen. ”Herregud, hvem har lært deg å suge sånn” han så spørrende på meg, smilende og tydelig fornøyd. ”Var det ikke noe deilig?” jeg så uskyldig opp på ham, mens jeg slikket i meg resten av sæden hans fra fingrene mine. ”Du er ikke sann, vet du det? Kom hit, jeg vil kjenne og smake på deg”. Jeg snudde meg med rumpa mot ham, vrikket av meg buksa og stod iført bare en minimal stringtanga. Jeg bøyde meg sakte fremover, holdt hendene mot glassvinduene og visste at jeg var kliss våt mellom bena. ”Du er våt, herregud så deilig å våt du er”. Svein satt seg på kna bak meg, blåste opp mot fuktigheten min og jeg grøsset når jeg kjente den varme pusten hans mot musa mi.

Jeg drog trusa mi av meg, åpnet meg med fingrene mine og ba han slikke. Han bøyde seg frem og jeg holdt på å komme når tungen hans gled over min glatte, fuktige mus. Bredbeint og fristende stod jeg foran ham, saftene rant ut av meg og han slikket det i seg. Tungen gled fra rumpa mi og helt frem til klitorisen min. Fylte hele munnen sin med musa mi, gled så langt inni meg som han kunne komme, knullet meg med tungen sin, lekte med meg og pirret meg så jeg holdt på å bli gal. Jeg gned meg mot ansiktet hans, visste jeg smurte saftene mine over ham, men brydde meg ikke. Fingrene hans gled inn i meg, en, to og tre stykker, jeg jukket i mot. Ville han skulle fylle opp begge mine hull. Jeg var sanseløs av kåthet, kroppen ristet og dirret og jeg var sikkert på at jeg skulle komme hele tiden. ”Herregud jeg er stiv igjen, hva gjør du med meg”? Svein stønnet bak meg. ”Gi meg pikken din, knull musa mi, la meg kjenne du tar meg hardt og deilig”. Jeg tryglet ham om å knulle meg, ville ha pikk hardt, vilt og sanseløst. Jeg var så kåt at jeg hadde ikke brydd meg om hele forbanne gondolvogna hadde ramlet ned.

Svein reiste seg, lot pikken hvile mot åpningen min, før han sakte førte den på innsiden. Herregud han var så deilig. Gled lenger og lenger inn i den våte varmen min, jeg brukte musklene på ham, knep rundt ham, ertet og pirret ham. For en følelse. Jeg stod i en gondolvogn 350 meter over bakken, i stekende sol og ble knullet etter alle kunstens regler av en mann jeg knapt nok visste hva het. Det var så vilt, det var så deilig, det var så perfekt. Svein holdt meg hardt om hoftene, førte pikken sin deilig inn og ut av meg. Jeg jukket i mot, vi fant rytmen sammen og dette ville ikke holde lenge for min del, det kjente jeg. Svetten rant av oss begge, pikken hans jog ut og inn av meg, først fort så deilig og sakte.

Jeg kjente det begynte langt nedi føttene. Varmen spredte seg rundt i kroppen min og jeg skrek til Svein at jeg nærmet meg. Fingeren han forsvant dypt og hardt inn i rumpa mi og da eksploderte jeg over pikken hans. Jeg sendte mengder av varme safter over pikken hans, knep rundt ham og melket ham. Han klarte ikke å holde igjen selv heller. ”Nå spruter jeg, herregud som jeg spruter”, jeg kjente spruten dypt inni meg og jeg kom igjen og igjen. Jeg skalv og ristet over hele kroppen mens orgasmen rev og slet i meg. Svein lå tungt over ryggen min og jeg forsøkte å holde meg fast i rekkverket så godt jeg kunne. Det rant sæd og mine egne safter på innsiden av lårene mine og Svein bøyde seg ned og slikket stripene i seg.

Plutselig rykket det i vognen. Vi så forskrekket på hverandre. Hva skjedde? En stemme var plutselig i høyttaleren. ”Om dere er ferdige med det dere skal så er vi klare til å få dere ned fra fjellet.” Vi så på hverandre og på telefonrøret som var falt av i kampens hete. Jeg kjente rødmen spre seg over hele kroppen min, nei og nei. Servicefolkene hadde hørt alt sammen over telefonen, herregud noe så flaut!. Svein bare gliste, drog på seg klærne og sa at det var da ingen ting å bry seg om. De kjente jo ikke oss allikevel.

Vel nede trodde jeg at jeg skulle dø når jeg så de rå glisene til guttene og klapsene Svein fikk på ryggen. Blikkene deres brant i ryggen min der vi fortet oss tilbake til hotellet.
Fy faen noe så pinlig, men herregud så deilig det hadde vært!

Det hører med til historien at jeg besteg Mont-Blanc. 13. august 2000 klokka 1235 var jeg på toppen, sliten men utrolig stolt av meg selv. Riktignok en dag forsinket, men hva gjorde det? Jeg hadde jo hatt et av mine beste knull så en dag fra eller til spilte ingen rolle. Jeg vet nesten ikke hva som var best. Å bli knullet i en gondolvogn 350 meter over bakken mens 5-6 stykker hørte på eller å se majestetiske Mont-Blanc 4.808 meter over havet, badet i sol og med en knallblå himmel over……..jeg vet sannelig ikke……………hva tror dere?

Legg igjen en kommentar